Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Εξω παντα τα ποσα ειναι μικτα αρα το 1,9 μεταφραζεται σε 1,5 περιπου.
Όσο το σκεφτομαι και ψήνομαι (και οπως παντα στο τελος ξενερωνω χιχιχι) τα νουμερα βγαινουν. Από τα 5,4 στην Αγγλια, εκλεισε στο 1,9 στη σαμπτορια. Αν του δωσεις 1,2 καθαρα με τριετες θα ψηθει.
Η ομάδα για ένα 32χρονο αναπληρωματικο με ένα χρόνο συμβόλαιο αν κάνεις μια σωστή προσφορά θα συμφωνήσει.
Ο παίκτης να ψηθεί είναι το δύσκολο αλλά εκεί αναλαμβάνει ο βιερινια.
ΑΝΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΠΑΕ, ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ...
Όσο το σκεφτομαι και ψήνομαι (και οπως παντα στο τελος ξενερωνω χιχιχι) τα νουμερα βγαινουν. Από τα 5,4 στην Αγγλια, εκλεισε στο 1,9 στη σαμπτορια. Αν του δωσεις 1,2 καθαρα με τριετες θα ψηθει.
Η ομάδα για ένα 32χρονο αναπληρωματικο με ένα χρόνο συμβόλαιο αν κάνεις μια σωστή προσφορά θα συμφωνήσει.
Ο παίκτης να ψηθεί είναι το δύσκολο αλλά εκεί αναλαμβάνει ο βιερινια.
ΑΝΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΠΑΕ, ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ...
- PAOK_Antarctica
Πρεπει να ειμαι ο μονος που δεν τρελαινεται με τη περιπτωση του Πορτογαλου και οχι βεβαια γιατι ειναι κακος παικτης αλλα γιατι εγω στη γραμμη θελω ενα πνευμονι με προοπτικη οχι τοσο εμπειρια.Να μην ειχαμε ανανεωσει τον Καντουρι τοτε θα ηταν σουπερ περιπτωση,τωρα θα ηθελα κατι διαφορετικο.
PAOK_Antarctica έγραψε:Ανακοίνωσε Τζίμα η Τρίπολη
Δεν εμφανίστηκε ο μικρός ακόμα στη Θεσσαλονίκη ή ήταν σε διακοπές ο φωτογράφος μας?
Το λέω γιατί είναι κομματάκι "αχώνευτο" να τον ανακοινώνουμε με φωτογραφία με φανέλα Αστέρα.

Ψάχνει τον Μαουρίτσιο του νομίζω ο Ρουμάνος. Ελπίζω να τον βρει σε πολύ καλύτερη έκδοση.
-
aspro mavro
Και μένα δεν μου φαίνεται απίθανο να έρθει ο παίκτης.
Τουλάχιστον δεν είναι ( λόγω ηλικίας ) από τους παίκτες που θα ζηλέψουν τη βιτρίνα των σιχαμένων για να
θριαμβέψουν στο τσάμπιονς λιγκ.
Αν ο πλερώνων δεν έχει πρόβλημα να ανοίξει το πάπλωμα μια χαρά έρχεται.
Άλλωστε θα έρθει στην καλύτερη ελληνική ομάδα όπως αποδείχτηκε και αντικειμενικά πριν ενάμιση μήνα.
( επειδή ζούμε σ' αυτή την χώρα καλύτερα να μην μιλάμε για -26 )
Το σενάριο του sourmentes θα είναι το ιδανικότερο μακάρι θα δούμε....
Τουλάχιστον δεν είναι ( λόγω ηλικίας ) από τους παίκτες που θα ζηλέψουν τη βιτρίνα των σιχαμένων για να
θριαμβέψουν στο τσάμπιονς λιγκ.
Αν ο πλερώνων δεν έχει πρόβλημα να ανοίξει το πάπλωμα μια χαρά έρχεται.
Άλλωστε θα έρθει στην καλύτερη ελληνική ομάδα όπως αποδείχτηκε και αντικειμενικά πριν ενάμιση μήνα.
( επειδή ζούμε σ' αυτή την χώρα καλύτερα να μην μιλάμε για -26 )
Το σενάριο του sourmentes θα είναι το ιδανικότερο μακάρι θα δούμε....
συγγνώμη λίγο ρε παίδες, δώσαμε 500 χιλ για τον τζήμα?
ισχύει κάτι τέτοιο?
ισχύει κάτι τέτοιο?
- Vet_eranos
Blacksheep έγραψε:Nostalgos έγραψε:Αυτό το σκέφτομαι και γω. Αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο τέτοιο σχέδιο.Kabamaru11 έγραψε:Χμμμμμ πρωτη μεταγραφη ο Τεηλορ που μιλαει πορτογαλικα,δευτερη μεταγραφη ο Ολιβειρα (διεθνης πορτογαλος),τωρα ακουγεται για Andrien Silva (διεθνης πορτογαλος κ νικητης Euro).....χμμμμ κ παλι χμμμμμ μηπως εχουμε Τ.Δ. απλα ειναι για φετος κ παικτης/αρχηγος κ απο του χρονου βλεπουμε;![]()
![]()
Σωστός!!
Αρχες Γιούρο ήταν ακόμα, ένας παλικαρος εδώ μέσα είχε αναφέρει όταν ακόμα ήταν η αρχή της κλάψας για ΤΔ, ότι θα κλείσει όταν αποκλειστεί η Πορτογαλία απτή διοργάνωση.. Από τότε ζυμώνω τη σκέψη, κοντά πέσατε αλλά δεν είναι ο Βιερι αλλά το καφέ δερμάτινο ντύθηκε σκιάς.. Κι όταν λήξει το κεφάλαιο εθνική, θα παρουσιαστεί..
Αν το δει αυτός που το γραψε ας δηλώσει παρών για τα κρεντιτς..
Ψαχτειτε για πορτογαλους μικροί μου σκαουτερς..
-
kosths BXL
ειναι καλο ταλεντο φιλε λογικο να δωσαμε κατι...και δεν ειναι μονο αυτοdanirifle έγραψε:συγγνώμη λίγο ρε παίδες, δώσαμε 500 χιλ για τον τζήμα?
ισχύει κάτι τέτοιο?
φίλε είναι 20 χρονών (όχι 18), μεσοεπιθετικός, με μόλις 11 συμμετοχές σε παιχνίδια αντρών
αυτό είναι για 300χιλ + μπόνους? (αν και εγώ άκουσα για 500)
Θου Κύριε..
Θου Κύριε..
-
kosths BXL
καλο ταλεντο ειναι φιλε ...επισης τετοιες περιπτωσεις μετραν και αλλιως ...αν τον επαιρνε ο γαυρος και τα 300-500 χιλιαρικα τα εδινε ο γαυρος μετα το αστερας - πουτανας γιοι ολυμπιακοι θα ηταν προπονηση και το αστερας - ΠΑΟΚ τελικος ζωης και θανατου για αυτους...καλο το οτι τον πηραμε εμεις και οχι ο γαυρος ...και απο οτι ειδα και ο μεταφραστης μας πηγε στον αστερα...αυτα ειναι καλα σημαδιαdanirifle έγραψε:φίλε είναι 20 χρονών (όχι 18), μεσοεπιθετικός, με μόλις 11 συμμετοχές σε παιχνίδια αντρών
Θου Κύριε..
-
john4serres
Kαι ο Τσιγγάρας έχει 10 συμμετοχές περισσότερες.danirifle έγραψε:φίλε είναι 20 χρονών (όχι 18), μεσοεπιθετικός, με μόλις 11 συμμετοχές σε παιχνίδια αντρών
Θου Κύριε..
Αλλά στο τέλος του χρόνου θα αξίζει πάνω από 5 εκατομμύρια.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλορίζικος ο μικρός
Ωραία κίνηση, από τους καλύτερους πιτσιρικάδες που κυκλοφορούν Ελλάδα
Ωραία κίνηση, από τους καλύτερους πιτσιρικάδες που κυκλοφορούν Ελλάδα
εμένα φίλε δε μου αρέσουν αυτά τα σημάδιαkosths BXL έγραψε:καλο ταλεντο ειναι φιλε ...επισης τετοιες περιπτωσεις μετραν και αλλιως ...αν τον επαιρνε ο γαυρος και τα 300-500 χιλιαρικα τα εδινε ο γαυρος μετα το αστερας - πουτανας γιοι ολυμπιακοι θα ηταν προπονηση και το αστερας - ΠΑΟΚ τελικος ζωης και θανατου για αυτους...καλο το οτι τον πηραμε εμεις και οχι ο γαυρος ...και απο οτι ειδα και ο μεταφραστης μας πηγε στον αστερα...αυτα ειναι καλα σημαδιαdanirifle έγραψε:φίλε είναι 20 χρονών (όχι 18), μεσοεπιθετικός, με μόλις 11 συμμετοχές σε παιχνίδια αντρών
Θου Κύριε..
ελπίζω και εύχομαι ο τύπος να είναι παιχτάρα
μόνο αυτό