Δεν ξέρω αλλά δε φανταζομαι να πάμε για αγορά προς το παρόν.kosths BXL έγραψε:μιλαμε για αποκτηση του με μεταγραφη η για εκ νεου δανεισμο ?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω αλλά δε φανταζομαι να πάμε για αγορά προς το παρόν.kosths BXL έγραψε:μιλαμε για αποκτηση του με μεταγραφη η για εκ νεου δανεισμο ?
Nostalgos έγραψε:Αυτό το σκέφτομαι και γω. Αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο τέτοιο σχέδιο.Kabamaru11 έγραψε:Χμμμμμ πρωτη μεταγραφη ο Τεηλορ που μιλαει πορτογαλικα,δευτερη μεταγραφη ο Ολιβειρα (διεθνης πορτογαλος),τωρα ακουγεται για Andrien Silva (διεθνης πορτογαλος κ νικητης Euro).....χμμμμ κ παλι χμμμμμ μηπως εχουμε Τ.Δ. απλα ειναι για φετος κ παικτης/αρχηγος κ απο του χρονου βλεπουμε;![]()
![]()
Ρε σεις, ό, τι θέλετε διαβάζετε;;; Εγώ είπα οτι ο χοντρός παίρνει σούπερ τερματα (που μάλιστα ακούστηκε πρώτα για εμάς) κι εμείς καθόμαστε με δεύτερο τον Ζιφκοβιτς. Το ότι δεν αναφέρω τον Πάσχα το κανω γιατί τον θελω, αλλά θα τον ήθελα σαν δεύτερο, με πρώτο έναν του επιπέδου του Τσεχου. Δηλαδή διαφωνείτε με αυτό;PAOKevolution έγραψε:Ο άλλος συγκρίνει τον δεύτερο τερματοφύλακα μου με τον πρώτο του γκει και το θεωρεί και λογικό... Βρε και πολλά λέει ο Ρέιν όταν οι μισοί δεν τα διαβάζουν καν...
@Barlow: Χθες δε σε είδα στις φώτο της άφιξης του Νέλσον. Τί γίνεται; Καφέ πίναμε;!
Ίσα ίσα, στο οικονομικό δεν υπάρχει πρόβλημα.pirate_salonica έγραψε:Ρε παιδιά ποιος Αντριέν Σίλβα που έπαιζε βασικός στην εθνική Πορτογαλίας μέχρι πριν ένα χρόνο; Τι λέμε τώρα; Με τι λεφτά κυρίως;
Εγώ νομίζω ότι για να τον περιμένουμε, το δουλεύουμε για μόνιμη εγκατάσταση και όχι για δανεισμόsourmenetes έγραψε:Δεν ξέρω αλλά δε φανταζομαι να πάμε για αγορά προς το παρόν.kosths BXL έγραψε:μιλαμε για αποκτηση του με μεταγραφη η για εκ νεου δανεισμο ?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk