Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22
Μου άρεσε πολύ που σχολίαζε ο υπεύθυνος των ακαδημιών Γιάννης Βλάχος … είπε πολύ ωραία πράγματα (εφόσον γνωρίζει από μέσα ) για την αλλαγή συστήματος, για τα χαρακτηριστικά των παικτών και άλλα …
Είναι πολύ ενδιαφέρον να ακους τέτοιες αναλύσεις στο παιχνίδι από γνώστες . Θα ήθελα να τον έχουν κ στα υπόλοιπα φιλικά .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είναι πολύ ενδιαφέρον να ακους τέτοιες αναλύσεις στο παιχνίδι από γνώστες . Θα ήθελα να τον έχουν κ στα υπόλοιπα φιλικά .
- sourmenetes
- Moderator
Πολύ σωστό!
Καυτηριασε την κακή έξοδο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
makispaspartou
Η αισιοδοξία πηγάζει από το γεγονός ότι ο Λουτσεσκου ξέρει τι θέλει να παίξει αλλά και τι παίκτες χρειάζεται για να το κάνει. Ούτε ο Εσιτι έγινε ξαφνικά παικταράς επειδή σκόραρε σε ένα φιλικό ούτε φυσικά ο Τζολης παλτό επειδή δεν σκόραρε. Θα αφήσω λοιπόν στην άκρη την ανησυχία μου για τον αργό σχεδιασμό και για την ποιότητα των μεταγραφών και θα περιμένω με ανυπομονησία τον στρατηγό Λουτσεσκου να χτίσει όπως αυτός θέλει μια ανταγωνιστική ομάδα.
Χαχα σωστόςsourmenetes έγραψε:Πολύ σωστό!
Ο Εσιτι εχει συγκεκριμενα κοτσουρια που δεν αλλαζουν ευκολα. Σε αυτα προστίθενται και αλλα 2. Πιανει θεση ξενου και παιρνει 800.000. Σιγα μην χαραμισουμε μια θεση ξενου και ενα απο τα μεγαλυτερα συμβολαια με την ελπιδα οτι ο συμπαθης Εσιτι θα γινει ξαφνικα ποδοσφαιριστης υψηλου επιπεδου. Ή ακομη χειροτερα για να παίζει σε συγκεκριμενα παιχνιδια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπαρκαρούτσος
Μη κρίνετε την ομάδα ή/και τους παίκτες μεμονωμένα μετά από ένα φιλικό.
Σε δυο βδομάδες θα κάνουν κατοστάρι σε 25 δευτερόλεπτα. Τώρα ξεκινάει η προετοιμασία...ας χαλαρώσουμε.

Σε δυο βδομάδες θα κάνουν κατοστάρι σε 25 δευτερόλεπτα. Τώρα ξεκινάει η προετοιμασία...ας χαλαρώσουμε.
Νόμιζα λες τον rapper και τρόμαξα..sourmenetes έγραψε:Ναιbersekeros έγραψε:Από τα γλυκά νερά;sourmenetes έγραψε:Ο προπονητής του Βόλου μοιάζει με τον πιλότο
Όλοι λένε για τσολάκ γεια εσιτι αλλά η πραγματικα πιο χάλια μεταγραφη που έχει γίνει είναι αυτός.rainmaker έγραψε:Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με ενθουσίασε ο Ροντρίγκο σήμερα
Ήταν τόσο κακός ώστε μοιάζει ακόμα πιθανότερο να φύγει
Εμενε τόσο πίσω σε κάθε επίθεση μας ώστε σχεδόν έφτανε στην πόρτα της εξόδου μόνος του
Δεν είναι αμελητέα όλα αυτα
Το μόνο που θα θυμάμαι από τούτον όταν θα φύγει είναι το σηκωμένο σορτσάκι για να μας δείχνει τις χοντρομπουταρες.
Υγ ρε συ μουργκ,ντρεψου λίγο κα βγάλε τη φανέλα με το δεκα
- ΑποστόληςΑ
Από την ομάδα του β' ημιχρόνου με άρεσαν οι περισσότεροι. Πολύ καλοί οι Εσίτι και Τέιλορ, όπως και ο Μιχαηλίδης. Αρκετά καλός ο Νινούα. Βρακάς και Κούτσιας έτσι κι έτσι. Πιο πολύ με άρεσε ο Γκορτεζιάνι.
-
Μπαρκαρούτσος
- Montrealiotis
Ο Βλάχος σχολιαζε και σε πολλά ματς πέρσι. Σε σχέση με κάτι καραγκιοζηδες δημοσιογράφους είναι μίλια μπροστά. Πολύ ωραίες αναλύσεις και μαθαίνεις πράγματα από τον σχολιασμό του.-keeper- έγραψε:Μου άρεσε πολύ που σχολίαζε ο υπεύθυνος των ακαδημιών Γιάννης Βλάχος … είπε πολύ ωραία πράγματα (εφόσον γνωρίζει από μέσα ) για την αλλαγή συστήματος, για τα χαρακτηριστικά των παικτών και άλλα …
Ναι αλλά είναι λίγο γκαντεμης. Δεν κερδαμε εύκολα με αυτόν στον σχολιασμό
- Shivaspace
περιπέτεια σήμερα το παιχνίδι (για να το δείς απ το PAOK TV)..γκολάρα Γκορτεζιάνη με πολύ όμορφη κίνηση, από ξανά άρρωστη ασσίστ του Ζίβκοβιτς, που ξεκίνησε όπως έκλεισε την χρονιά! Magic Taylor, Free Esiti ωραίο γκόλ απ τον Μιχαηλίδη και πολλές άλλες παρατηρήσεις, αρκετά όμως για πρώτο φιλικό..
οέο οέο οέοοοο γ@μώ το Βόλο και τον Αχιλλέα Μπέοοοοο..
στον σχολιασμό ρε παιδιά δεν ήταν ο Σάπλι ?? ολόιδια η φωνή, τι στο καλό άλλος ήταν ?
οέο οέο οέοοοο γ@μώ το Βόλο και τον Αχιλλέα Μπέοοοοο..
στον σχολιασμό ρε παιδιά δεν ήταν ο Σάπλι ?? ολόιδια η φωνή, τι στο καλό άλλος ήταν ?
Ήταν το πρώτο φιλικό βέβαια
Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα ήταν ότι ο Λουτσεσκου είναι προπονητής!
Ομάδα με συγκεκριμένη λειτουργία μέσα σε δέκα μερες.
Επίσης εγώ είδα και στα δύο ημίχρονα ένα καθαρό
4-4-2 εκτός αν κάνω λάθος. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι
ο Λουτσεσκου να αντιλαμβάνεται άμεσα ότι χωρίς δεκαρι αξιόπιστο επιπέδου, το 4-2-3-1 αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν είναι στη συζήτηση.
Κατά τα άλλα εγώ έστω και στο πρώτο ματς θα ξαναπώ για τις ίδιες αδυναμίες που βλέπω στο κέντρο της άμυνας και στο τέρμα όπου χρειάζονται για μένα απαραίτητα μεταγραφές.
Αν ξεχάσουμε το 4-2-3-1 του Λουτσεσκου, τότε η ενίσχυση στο 6-8 πρέπει να είναι διπλή. Απαραίτητο και ένα πλάγιο μπακ. Δεκαρι αν δεν παίζουμε με αυτό το σύστημα δε χρειάζεται.
Τέλος αποχωρησεις θα φέρουν και πωλήσεις θα φέρουν τις επόμενες κινήσεις.
Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα ήταν ότι ο Λουτσεσκου είναι προπονητής!
Ομάδα με συγκεκριμένη λειτουργία μέσα σε δέκα μερες.
Επίσης εγώ είδα και στα δύο ημίχρονα ένα καθαρό
4-4-2 εκτός αν κάνω λάθος. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι
ο Λουτσεσκου να αντιλαμβάνεται άμεσα ότι χωρίς δεκαρι αξιόπιστο επιπέδου, το 4-2-3-1 αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν είναι στη συζήτηση.
Κατά τα άλλα εγώ έστω και στο πρώτο ματς θα ξαναπώ για τις ίδιες αδυναμίες που βλέπω στο κέντρο της άμυνας και στο τέρμα όπου χρειάζονται για μένα απαραίτητα μεταγραφές.
Αν ξεχάσουμε το 4-2-3-1 του Λουτσεσκου, τότε η ενίσχυση στο 6-8 πρέπει να είναι διπλή. Απαραίτητο και ένα πλάγιο μπακ. Δεκαρι αν δεν παίζουμε με αυτό το σύστημα δε χρειάζεται.
Τέλος αποχωρησεις θα φέρουν και πωλήσεις θα φέρουν τις επόμενες κινήσεις.