UEFA Euro 2020

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Patron

Re: UEFA Euro 2020

Δημοσίευση από Patron »

Because he knows it

https://youtu.be/1z21DPxo1f8
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Δεν κρατηθηκες ηθελες να πεταξεις και την λέξη «πουστης». Λες σε ενδιαφέρει η αδικία αλλά η αδικία και η καταπίεση εις βάρος μιας ομάδας συμπολιτών μας δεν σε καίει και πολύ…μόνο όπου θελουμε…

Το να είσαι ανθρωπος δεν ειναι τρεντι και «πολιτικά ορθό». Το να μην χρησιμοποιείς μια λέξη που προσβάλει μια ομάδα συνανθρώπων μας άσχετα με τον Ολυμπιακό δεν ειναι τρεντι αλλά μαλακια. Και δεν μιλάω για το γήπεδο αλλά γενικότερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Immemoric την Παρ 09 Ιούλ 2021, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

UEFA Euro 2020

Δημοσίευση από aivas19 »

hawklord έγραψε:Αν περιλαμβανεις κι εμενα μεσα στους ευαισθητουληδες, και οτι δεν σχολιασα τη Βραζιλια που αδικως περασε τελικο, επετρεψε μου να ειμαι αρπαγμενος μια και ειμαι Ιταλος και οχι Αργεντινος. Αν σου φαινεται αδιανοητο να υπαρχει Ιταλος στην Ελλαδα στα 1500 χιλιομετρα να σου στειλω φωτο απο την ταυτοτητα. Αν σας εκραξαν οι περισσοτεροι με συνειρμους σε γαβρους και αλεξανδρηδες μαλλον φταιει που επαιρναν και αυτοι παρομοια κυριολεκτκα "πεναλτι". Ναι και σε αυτα υπηρχε η επαφη αλλα πεναλτι δεν ηταν εκτος κι αν ησασταν και τοτε οι 2-3 που τα βγαζατε κανονικα τοτε παω πασο. Ξεκαθαρο πεναλτι υπερ του Κειν μονο εσεις οι 2-3 το "ειδατε". Στο μονο που εχετε μια βαση ειναι στο τειχος που το λεει ο κανονισμος αλλα κανενας δεν τον τηρει μιας και το πνευμα του νομου ειναι που ακολουθειται και οχι το γραμμα (που ειναι και η αιτια που δεν εγραψα εξαρχης για τη δευτερη μπαλα μιας και καποιος αναρωτηθηκε). Πηρε λεει ο Βερντε στην ακρη της περιοχης, ε πες μας και του Μανταλου που εκανε τον πελαργο αν ηταν πεναλτι (ναι υπηρχε περισσοτερη επαφη απο το προχθεσινο). Απο χθες εχω βαλει φωτο απο τη βουτια γαβρου στηνΤουμπα οπου φαινεται επαφη, δεν ειδα απαντησεις εκει οπως θελατε για το γονατο στον Στερλινγκ που το ειδαμε και σε ζουμ μην ειχαμε καταρρακτη και δεν βλεπαμε. Στο 4-2 στον π...γαβρο βαλαμε γκολ οφσαϊντ με τον Μπορμποκη, αλλα φαγαμε πεναλτι μουφα κι ας υπηρχε επαφη στον Λουγκανη τον Ζιοβανι. Ο Πασχαλακης περυσι ακουμπησε τον Μπερτολιο ή δεν τον ακουμπησε μολις εδιωξε τη μπαλα; Ηταν πεναλτι κι αυτο; Η ολη φουστια στον ημιτελικο ειναι πως το βαρ ειδε αλλα δεν καλεσε τον ... να παει να το δει. Και το επιστεγασμα; Ξαναβαλανε τον βαριστα στον τελικο μιας και εκανε τη δουλεια του οπως ο Κομινης που με το δικο του γραμμα του νομου και οχι με το πνευμα του μας ακυρωσε το γκολ του Βαρελα. Το ιδιο βαρ που επνιξε χερι των τουρκων στον πρωτο μας αγωνα που θα το εδινε και ο Ερντογαν. Αν μας ευνοησει θα το παραδεχτω οπως και παραδεχομαι τις βουτιες του Ουαρντα, το οφσαϊντ του Μπισεσβαρ με τα σκουλικια στην Τουμπα, και το μη πεναλτι του Πριγιοβιτς στην Τριπολη και οπως παραδεχτηκα οτι η Ισπανια ηταν εστω και λιγο καλυτερη απο εμας για να παει τελικο. Αλλα δεν νομιζω με την δηθεν κατατρεγμενη ανικανη ομαδα που με την επαρση της ξεπερναει και τους παραδιπλα στου Χαριλαου (ενταξει μονο ενα παγκοσμιο της χαρισανε το 1966 στο ιδιο γηπεδο).
Δεν ειμαι της διαφορετικοτητας και ελπιζω αυτο το φορουμ να μη μας αναγκασει να λεμε το "γαμηστε τον ΠΟΥΣΤΗ τον ολυμπιακο" με κατι που δεν θα ταιριαζει στο νοημα του συνθηματος για να ειμαστε τρεντι και πολιτικα ορθοι.
Ε αρα παραδεχεσαι πως εισαι γαυρος. Καλο αυτο ευαισθητουλη

ΥΓ: Κι εγω ιταλος ειμαι αλλα στραβωσες απο τα αποδυτηρια
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Ρεσιταλ εξυπναδας. Ο ενας μετα απο τοσο κατεβατο με βγαζει γαβρο και ο αλλος κανει το χαζο μιας και τα ειδε ολα ροδινα στο βαρ. Για τον τριτο δεν θα ξαναπουμε πουστη το γαβρο (παει μακρια το θεμα, αλλα ειναι δικαιωμα μου να μην διατυμπανιζω σαν τον γαμίκουλα πως μ αρεσουν οι γυναικες και να κανω παρελασεις με το παργαλατσο εξω).
Ολοι εμεις ειμαστε βλακες, εσεις οι τρεις εισαστε οι εξυπνοι.
Άβαταρ μέλους
hawklord

aivas19 έγραψε:
Υ.Γ. Οσο εγω ειμαι τουρκος...
Άβαταρ μέλους
hawklord

Patron έγραψε:Because he knows it

https://youtu.be/1z21DPxo1f8
Βαλε και Μπενι Χιλ...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

hawklord έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Και τουρκος και γαυρος δλδ
Άβαταρ μέλους
hawklord

aivas19 έγραψε:
hawklord έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Και τουρκος και γαυρος δλδ
Και αρειανος σκωλικας.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

:lol: :D

roufkiano roufkiano italiano :mrgreen: :mrgreen:

forza Italia
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Ξεκινώντας από το ότι οι Άγγλοι είναι πουστηδες τελικά κατέληξε σε παρωχημένα και γελοία στερεότυπα βγαλμένα από το εγχειρίδιο του καλού ακροδεξιού, κατά τα αλλά είναι ενάντια στην αδικία αλλά αρτσι μπουρτσι και λουλας.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Πρεπει να αισθανθηκες πολυ μαγκας τωρα που με προσεβαλλες και δεν θα μπορεσω να κοιμηθω...
Μπορεις και καλυτερα κυριε προοδευτικε, παντα επι προσωπικου...
Βεβαια αλλος τσουβαλιαζε τους ελληνες που βουτανε και δεν εχουν δικαιωμα να κραξουν τους αγγλους, αλλα δεν πειραζει. Παντα δικιο εχεις.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Μωρέ κραχτε, συζήτηση κάνουμε. Αλλά υπάρχει και αντίλογος πως να το κάνουμε. Κι αν γνωρίζετε απο αγγλικό ποδόσφαιρο, τότε παραδεχτείτε οτι δεν υπάρχει η βουτιά που συμβαίνει στην Ελλάδα. Δεν είναι κακό.

Κι αν γουστάρετε να προσβάλετε συνανθρώπους μας με υποτιμητικές βρισιές και ηλίθια στερεότυπα, τοτε θα ακούσετε και προσωπικα, μιας κι εσείς τα ξεστομίζετε.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Εσυ με εβγαλες και ακροδεξιο ενω βριζω αυτους που συντηρουν τη βασιλεια. Το πως, μονο εσυ το ξερεις...
Για το συνθημα επιτελους πες μας πεφωτισμενε προοδευτικε, να το αλλαξουμε ή να διαπιστωσουμε πρωτα αν οοολοι οι γαβροι κανουν παρελαση με στριγκ για να το τραγουδαμε;
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Εγώ δεν είπα για το σύνθημα. Εσυ αποκάλεσες τους Άγγλους πουστηδες(που τώρα μας λες θες να ρίξεις και την βασιλεια τους) και μετά με ρώτησες αν μπορείς να λες τον γαβρο πούστη. Τι άλλο; Τους μαύρους αραπαδες; Όλες τις γυναίκες πουτανες; Ο,τι θες ρε λέγε, ζήσε την ζωή σου, κανέναν μην ρωτάς, είσαι ο καλύτερος.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Ειπα τους αγγλους πουστηδες που συντηρουν κουφαρια για βασιλειες. Θιχτηκες για το πουστηδες. Πως θελει αφεντια σου να αποκαλουμε το γαβρο στο συνθημα; Μηπως να το καταργησουμε; Μην τα γυρνας, μπορεις και καλυτερα, στη χειροτερη επι προσωπικου αν δεν μπορεις με αντιλογο. Αφου παντα εχεις δικιο, στο ειπα τοσες φορες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”