Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
papwolf,προφανως κ αυτο ΠΡΕΠΕΙ να γινει,αποκτηση βασικου μπακ (Μπαμπα,Μοχικα καποιος σε αυτα τα κυβικα).
-
papwolf
Μα φυσικά αυτό και πρέπει να γίνει αλλά ποιος ξέρει τι θα αποφασιστεί τελικά από τη διοίκηση.Kabamaru11 έγραψε:papwolf,προφανως κ αυτο ΠΡΕΠΕΙ να γινει,αποκτηση βασικου μπακ (Μπαμπα,Μοχικα καποιος σε αυτα τα κυβικα).
Έδωσε το στίγμα των μεταγραφών ο Ραζβάν, είπε οτι θέλουμε 3-4 παίκτες που έχουν εμπειρία και ποιότητα. Εγώ πιστεύω οτι τα καλύτερα θα γίνουν τον Αύγουστο, δεν πείθεται εύκολα παίκτης από το πάνω ράφι να έρθει Ελλάδα εκτός αν έχει ξεμείνει από άλλες πιθανότητες.
Βλέπω άμεσα μέσο και τον Αύγουστο 2-3 μεταγραφάρες.
Βλέπω άμεσα μέσο και τον Αύγουστο 2-3 μεταγραφάρες.
Δεν ειπε 4.kosths BXL έγραψε:ο εσιτι μαγκες οσο συμπαθητικος φενεται αλλο τοσο ποδοσφαιριστης δεν φενεται...χωρις καμια κακια μιας και τον παω φυσιογνωμικα, το παιδι ειναι για mma οχι μπαλα...γκολαρα εβαλε αλλα ενταξει εχουμε δει 4 ντουζινες αγωνες να παιζει νομιζω εχουμε εικονα
ΥΓ καλη δηλωση λουτσου για αλλες 4 μεταγραφες ποιοτητας...λογικα χαφ, αριστερο μπακ, εξτρεμ και δευτερο φορ ? η εννοει αριστερο στοπερ και το φορ δεν το μετραει γτ ακομα δεν ειναι και σιγουρο οτι θα πωληθει ο πολωνος ? οπως και να εχει καλο ακουστηκε
3-4 ειπε. Ο ενας υπεγραψε πριν λιγο. Μενουν 2-3 ακομα
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Εσίτι είναι πως όταν δέχεται πάσα και τον πιέζουν άμεσα οι αντίπαλοι χάνει τα αυγά και τα καλάθια. Δεν κάνει αβίαστα λάθη, όμως η έλλειψη τεχνικής τον κάνει ευάλωτο στην πίεση των αντιπάλων. Δεν ξέρω αν μπορεί να δουλευτεί το συγκεκριμένο.soflodoras έγραψε:O Taylor πολυ γρηγορος. Σημερα ειχε ωραιες πρωτες επαφες κ πασες. Τακτικα μου φανηκε σαν να ηταν ηδη καιρο στην ομαδα. Μακαρι να συνεχισει ετσι
Ο Γκορτεζιανι ωραιο τελείωμα στο γκολ , αλλα μου φανηκε γενικα σχετικα αργος και ατεχνος. Πρωτη φορα τον βλεπω. Μακαρι να καταλαβα λαθος
Ο Εσιτι για μενα ειναι σπανια παστα παικτη. Οσο και να τον κραζετε εγω τον εκτιμω παρα πολυ. Βραχος μεσοαμυντικα, ενω επιθετικα εχει πολυ καλη 40αρα+ πασα και την μπαλα δεν του την παιρνεις ουτε με παρακαλια. Μετα τον τεραστιο Παμπλο Γκαρσια ειναι ισως ο μοναδικος χαφ που ειχαμε με τετοια στοιχεια. Μακαρι να τον βοηθησει ο Λουτσε να βρει χωρο σε μια ομαδα χωρις καθαρο 6αρι. Δεν ξεχναω πως στα περσινα πλει οφ ειχε κανει καποια τρομερα παιχνιδια. Αν μεινει και τον εμπιστευτει ο Λουτσε πιστευω θα δουμε ωραια πραγματα απο αυτον
Γενικα ωραιο τεστακι σημερα. Ξεμουδιασμα οι παικτες , ξεμουδιασμα και οι ψυχες μας, που τοσο καιρο χωρις ΠΑΟΚ και μεταγραφικη περιοδος χωρίς παππαδες ειχαμε παθει κραμπες
Ο Γκορτετζιάνι κι εμένα δεν μου φαίνεται τίποτα ιδιαίτερα. Βέβαια οι μικροί μπορούν με δουλειά να βελτιωθούν πολύ. Πάντως αυτή τη στιγμή είναι πίσω και από Κούτσια σε ιεραρχία, αν και 2 χρόνια μεγαλύτερός του.
- soflodoras
Δεν ειμαι σκαουτερ φιλε να ξερω για ποιον ενταγιε μου λες. Ουτε τον ξερω , ουτε τον εχω δει να παιζει. Και φανταζομαι ουτε εσυ. Αλλα οπως φαινεται εσυ μαλλον προτιμας τον νντιαγε. Αν ισχυει αυτο , βασει ποιων κριτηριων τον προτιμας;proedros έγραψε:
Soflodora θα προτιμούσες Εσίτι ή Νντιαγέ?
- soflodoras
Ειδα εναν proedro και εναν johnpet να κραζουν ασύστολα την οικογενεια Σαββιδη, σε ποστ που δεν τπαρχει πλεον.
Ντροπη μας. Μονο αυτo εχω να πω. ΝΤΡΟΠΗ και μονο
Wickerman μαζι σου για το σχολιο
Ντροπη μας. Μονο αυτo εχω να πω. ΝΤΡΟΠΗ και μονο
Wickerman μαζι σου για το σχολιο
-
dimitris88
ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα με τον Εσίτι, δεν μπορεί ν' ανταπεξέλθει στην πίεση στο πρέσινγκ. Θυμάμαι πρόπερσι που παίζαμε στο βάζελο με δώνη αυτοί προπονητή και εμείς με αμπέλ και είχαμε στην άμυνα Ίγκασον, Βαρέλα αριστερό στόπερ και εξάρι Εσίτι. Τους είχαν σημαδέψει και τους πίεζαν συνεχώς μόλις είχαν τη μπάλα. Τα λάθη ήταν συνεχόμενα. Χάσαμε με κάτω τα χέρια 2-0.Anthimox έγραψε:
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Εσίτι είναι πως όταν δέχεται πάσα και τον πιέζουν άμεσα οι αντίπαλοι χάνει τα αυγά και τα καλάθια. Δεν κάνει αβίαστα λάθη, όμως η έλλειψη τεχνικής τον κάνει ευάλωτο στην πίεση των αντιπάλων. Δεν ξέρω αν μπορεί να δουλευτεί το συγκεκριμένο.
Ο Γκορτετζιάνι κι εμένα δεν μου φαίνεται τίποτα ιδιαίτερα. Βέβαια οι μικροί μπορούν με δουλειά να βελτιωθούν πολύ. Πάντως αυτή τη στιγμή είναι πίσω και από Κούτσια σε ιεραρχία, αν και 2 χρόνια μεγαλύτερός του.
Αδερφέ soflodora τώρα τα διάβασα μαζεμένα μιας κι ήμουν διακοπές τις προηγούμενες μέρες και μου βγήκε αυθόρμητα να το γράψω. Έπειτα το ξανασκέφτηκα και λέω δεν γ@μιούνται που θα χαλάσω το χρόνο μου μαζί τους. Αυτός είναι ο σκοπός τους. Και το έσβησα.
- soflodoras
Το φανταστηκα πως το εσβησες εσυ , μιας και το σχολιο σου ηταν πολυ πετυχημενο, αλλα προσωπικο και καπως προσβλητικο. Αν δεις ομως πιο πανω ο ενας απο τους δυο με ρωταει αν προτιμαω τον Εσιτι ή το στοχο του Αρουλη. Τα συμπεράσματα δικα μας λοιπονwickerman έγραψε:Αδερφέ solfodora τώρα τα διάβασα μαζεμένα μιας κι ήμουν διακοπές τις προηγούμενες μέρες και μου βγήκε αυθόρμητα να το γράψω. Έπειτα το ξανασκέφτηκα και λέω δεν γ@μιούνται που θα χαλάσω το χρόνο μου μαζί τους. Αυτός είναι ο σκοπός τους. Και το έσβησα.
μερικα ποστ ειναι βγαλμενα απο το σιχαμα10, δεν μπόρω να διαβαζω τετοια ντεμεκ ΠΑΟΚτσηδικα ποστ...ελεος
To προβλημα του Εσιτι δεν ειναι θεμα τεχνικης. Ειναι οτι οταν κουραζεται, σβηνει ΤΕΛΕΙΩΣ το μυαλο του και γινεται μεγαλο liability με τρομερα λαθη κτλ.
Και οταν ειχε πρωτοερθει, αντεχε ενα ημιχρονο μονο και εβγενε αλλος παικτης στο δευτερο, ενα πργμα τρομερο που δεν το εχω δει ποτε. Και φυσικα οταν εισαι ετσι δε μπορει να σε βαλει μετα ο προπονητης να παιξεις.
Κατα τα αλλα μονο αμπαλος δεν ειναι ο Εσιτι, το ακριβως αντιθετο απο κατι παικτες οπως ο Τζιολης που δινανε πασα μονο στον τερματοφυλακα ειναι. Θεμα μυαλου εχει ο Εσιτι, αλλ στοιχεια εχει υψηλου επιπεδου.
Και οταν ειχε πρωτοερθει, αντεχε ενα ημιχρονο μονο και εβγενε αλλος παικτης στο δευτερο, ενα πργμα τρομερο που δεν το εχω δει ποτε. Και φυσικα οταν εισαι ετσι δε μπορει να σε βαλει μετα ο προπονητης να παιξεις.
Κατα τα αλλα μονο αμπαλος δεν ειναι ο Εσιτι, το ακριβως αντιθετο απο κατι παικτες οπως ο Τζιολης που δινανε πασα μονο στον τερματοφυλακα ειναι. Θεμα μυαλου εχει ο Εσιτι, αλλ στοιχεια εχει υψηλου επιπεδου.
-
dimitris88
Με το ποδόσφαιρο του Ράζβαν, αυτός που θεωρώ ότι θα έχει πρόβλημα είναι ο Τζόλης. Ο Ράζβαν δε γουστάρει και δεν παίζει τη γρήγορη κόντρα με μια μπαλιά. Προτιμάει την κατοχή και την οργανωμένη επίθεση. Θέλει να φτάνει στην επίθεση με οργανωμένο τρόπο, χωρίς ν' ανοίγει το παιχνίδι και να χάνεται η ισορροπία. Προτιμάει λιγότερες επιθέσεις αλλά ποιοτικότερες. Θέλει να φτάνει στην επίθεση με απόλυτα οργανωμένο τρόπο και όχι βιαστικά. Εκεί χρησιμοποιεί καλούς μεσοεπιθετικούς που μπορούν να παίξουν πολύ καλά ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου και να συνδυαστούν σε μικρό χώρο. Γι' αυτό γουστάρει πολύ το Μπίσεσβαρ γιατί είναι ιδανικός γι' αυτό το στυλ επίθεσης που παίζει. Γι' αυτό ενέκρινε το Λούκας Τέϊλορ γιατί μπορεί να παίξει αυτό το ποδόσφαιρο. Γι' αυτό επέλεξε τον Ολιβέϊρα και ας μην είναι ο σούπερ σκόρερ. Όπως και ο Ζίφκο είναι καλός σε αυτό. Αντίθετα ο Τζόλης μοιάζει να εγκλωβίζεται σε αυτό το είδος του ποδοσφαίρου. Δεν είναι τόσο καλός στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο όταν η αντίπαλη άμυνα είναι οργανωμένη. Ο Χρηστάκης θέλει να τη βρίσκει σε ανισορροπία την αντίπαλη άμυνα, να έχει χώρο, να έρχεται με φόρα, να τριπλάρει ένα αμυντικό και να παστελώνει. Τα παιχνίδια με Μπεσίκτας και Αϊντχόβεν, ήταν τα ιδανικά γι' αυτόν. Αυτό το ποδόσφαιρο γουστάρει, αυτό τον αναδεικνύει.
Φοβάμαι ότι με το ποδόσφαιρο του Ράζβαν δε θα μπορεί ν' ανταποκριθεί και κατά συνέπεια δεν θα είναι βασικός και φυσικά τα νούμερα του θα πέσουν και εάν αυτό προστεθεί και στο κακό τελείωμα της προηγούμενης σεζόν, η χρηματιστηριακή του αξία θα κάνει βουτιά. Ίσως θα ήταν σώφρων να τον πουλήσουμε φέτος εάν έρθει πρόταση πχ όπως αυτή της Μπριζ το χειμώνα 10εκ και 30% μεταπώληση. Διαφορετικά παίρνουμε μεγάλο ρίσκο φέτος λόγω αλλαγής δεδομένων στον τρόπον παιχνιδιού. Τον έβλεπα και σήμερα, το passing game του όταν η αντίπαλη άμυνα είναι οργανωμένη είναι μετριότατο και αυτό θα τον οδηγήσει σίγουρα στον πάγκο με το Ράζβαν.
Φοβάμαι ότι με το ποδόσφαιρο του Ράζβαν δε θα μπορεί ν' ανταποκριθεί και κατά συνέπεια δεν θα είναι βασικός και φυσικά τα νούμερα του θα πέσουν και εάν αυτό προστεθεί και στο κακό τελείωμα της προηγούμενης σεζόν, η χρηματιστηριακή του αξία θα κάνει βουτιά. Ίσως θα ήταν σώφρων να τον πουλήσουμε φέτος εάν έρθει πρόταση πχ όπως αυτή της Μπριζ το χειμώνα 10εκ και 30% μεταπώληση. Διαφορετικά παίρνουμε μεγάλο ρίσκο φέτος λόγω αλλαγής δεδομένων στον τρόπον παιχνιδιού. Τον έβλεπα και σήμερα, το passing game του όταν η αντίπαλη άμυνα είναι οργανωμένη είναι μετριότατο και αυτό θα τον οδηγήσει σίγουρα στον πάγκο με το Ράζβαν.
Κατι που ειπε ο Κουτσεσκου διαβαζω τωρα που δεν εχω δει να σχολαζεται εδω ειναι οτι επεμιναν σε Ολιβειρα και γιατι κλειδωνει καλα και με τον Σβιντερσκι.
Αυτο δηλαδη σημαινει οτι αν πουληθει ο Σβιντερσκι παμε για φορ με παρομοια χαρακτηριστικα?
Αυτο δηλαδη σημαινει οτι αν πουληθει ο Σβιντερσκι παμε για φορ με παρομοια χαρακτηριστικα?