22. Ricardo Matias Verón

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Ricardo Matias Veron

Δημοσίευση από DimisK »

+1
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Σύμφωνο και εγώ ότι εάν φύγει καλο θα ήταν να πάει εξωτερικό αλλα εύχομαι να μη φύγει.
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

Δημοσίευση από Alexakisg4 »

Άμα πάρουμε βιτολο μάλλον θα φύγει η διοίκηση ας κρίνει είναι ένας παίχτης άξιας π δεν πρέπει να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Γιατί αν πάρουμε Βιτόλο να φύγει ή να πουληθεί;Ίσως φύγει ο Μπαλαφίνιο αν πρέπει να φύγει κάποιος.Δεν πιστεύω ότι θεωρεί κανείς ακόμη κ η διοίκηση οτι είναι καλύτερος ή ισάξιος του Βερόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK SYMI την Παρ 05 Ιουν 2009, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

Μάλλον υπολογίζει τα λεφτά φιλέ κιόλας ίσως να μην μπορεί να τους έχει και τους 2 θα δήξει βασικά
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Ας του κάνουν καλύτερα μείωση συμβολαίου!Αλλά εγώ δεν πιστεύω οτι θα φύγει.Ούτε αυτός ούτε ο κοντρέρας.Γιατί αυτές τις μέρες όλα τα ράδια κτλ τους έχουν πουλήσει πάνω απο 10 φόρες!Ούτε μάνατζερ να ήταν!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Σόρρυ ρε μάγκες κιόλας για το ύφος μου, αλλά είναι δυνατόν να θεωρείται βαρύ το συμβόλαιο του Βερόν;
Δηλαδή θα μου πέσουν τα μαλλιά .. Θέλεις να κάνεις Πρωταθλητισμό και σκέφτεσαι ότι ο Βερόν που παίρνει 250 ή 300 χιλιάρικα (δεν θυμάμαι ακριβώς) είναι πολλά;
Δηλαδή οι παγκίτες (που για μένα δεν θα είναι παγκίτης) πόσα πρέπει να παίρνουν για να τους αντέχουμε; 80 χιλιάρικα;
Ο άλλος έχει εκτός αποστολής σε κάθε ματς μεγαλύτερο μπάτζετ από την 11δα σου τη βασική και τώρα θα μιλάμε για φραγκοδίφραγκα;

Όσο για τον Βερόν για μένα πρέπει να μείνει .. Πρώτον δεν ξεχνάω αυτά που έλεγα όταν ήρθε και έτριβα τα μάτια μου και δεύτερον το ότι βάζει και χάνει κοιλά και έπεσε η απόδοσή του στο τέλος δεν μου λέει κάτι ..
Ας ξεκουραστεί, ας κάνει προετοιμασία και μετά αν κρίνει ο Δον ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τότε πάω πάσο ..

Αλλά μέχρι τότε δεν δέχομαι να φύγει. Γκαρσία - Βιτόλο - Βερόν - Ίβιτς - Φωτάκης - Μπαλάφας είναι πολλοί παίχτες για τον άξονα; Από αυτούς οι τρεις θα παίζουν κάθε Κυριακή βασικοί στο 4-3-3 του Σάντος .. Έχουμε 6 παίχτες για 3 θέσεις και λέμε ότι είναι πολλοί; Που ο Μπαλάφας κανονικά δεν πρέπει να μετράει σε αυτούς ...
Τι πρέπει να έχουμε δηλαδή; Τον Γκαρσία με 600 χιλιάρικα και πάγκο του τον Μουμίν και τον Ορφανό για να είναι φθηνοί;
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

υπαρχει και ο σορλεν και ο αμπου στον αξονα οποτε ο μπαλαφας ειναι 8η επιλογη...εχουμε ενα φοβερο κεντρο,και αν αποκτυθει και ενας 'δυνατος' center back,δεν ξερω ποιος,θα εχουμε ισως τον καλυτερο αξονα στη χωρα!
ο veron ακουστηκε οτι περνει 270 χιλ. ευρω
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Κάπου εκεί όντως ..
Τον Σορλέν δε τον έβαλα γιατί απ' ότι φαίνεται προορίζεται πιο πολύ για αριστερά παρά για τον άξονα .. Τον Αμπουμπακαρί τον ξέχασα όντως.
Αλλά αλοίμονο αν θεωρούμε πολλά τα 270 για έναν παίχτη που στην χειρότερη θα είναι η πρώτη επιλογή από τον πάγκο ..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο Βερόν δε φεύγει και μην ξανακούσω άλλη φορά για βαρύ συμβόλαιο βασικού ποδοσφαιριστή..
Βαρύ είναι το συμβόλαιο του Λάκη που βρίσκεται στον πάγκο, όχι του Βερόν που έβγαλε σχεδόν μόνος του όλη τη χρονιά στο κέντρο του ΠΑΟΚ..
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Για μενα αρκτερα καλος αλλα πολυ λιγος σε σχεση με βιτολο η σορλεν η ακομα και τον φωτακη.Νταξη για Γκαρσια δν αναφερω καν.Εκανε καλη χρονια ομως.Ελπιζω να μεινει γιατι ως λυση ειναι μια λυση πολυτελειας με οχι και πολλα λεφτα
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

δεν είπαμε εμείς ότι είναι βάρι αυτό λένε αυτό ακούγεται τόσο καιρό ότι είναι μπάρι το συμβόλαιο του βερον σύμφωνο ότι πρέπει να μείνει αλλα δεν νομίζω να βγήκε έτσι αυτή η φήμη..βασικά ο καθένας γραφει ότι θέλει άλλη ότι δεν τον υπολογίζει άλλη ότι είνα βάρη το συμβόλαιο του..θα δούμε πάντως σίγουρα αν ο PAOK θέλει να κάνει κάτι παραπάνω δεν γίνετε με 2 μονο χαφ.

sorlin είναι άλλη παστα παίχτη εργαλείο δεν νομίζω να μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τους βερών garcia "βιτολο" μια καλή εναλλακτική λύσει..αλλα ούτε στα πλαγια δεν νομίζω να ταιριάζει τελοσπάντων άσχετο με το θέμα :x
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Και στην τελική ρε παιδιά, γιατί να φύγει??
Πάλι τη χρονιά θα τη βγάλουμε με 4 χαφ???

Εχουμε Ευρώπη, προκριματικά, Κύπελλο, Πρωτάθλημα.. Ξέρετε πόσο ροτέισον θα γίνει??? Ξέρετε πόσοι θα έρθουν ακόμα???

Βιαζόμαστε και κρίνουμε εκ τους ασφαλούς χωρίς ενδείξεις..
Του χρόνου, το κέντρο του ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει 8 παίκτες ρολίστες που να αγωνίζονται σε περισσότερες από μία θέσεις στη μεσαία γραμμή..
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Δεν φευγει κανενας Βερον.
Πολυτιμοτατος παιχτης που τα λεφτα του καθε χρονο τα βγαζει...
Αν φυγει πρεπει να φερει 1μυριο...
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

αδερφια της εφημεριδες και τα ραδια μην τα εμπιστευεστε εδω ηθελαν να στειλουν τον καλυτερο ελληνα αμυντικο χαφ στον τελη πλακα κανουμε πουλανε παππα τα ραδια και οι δημοσιογραφισκοι.και τελος ο βερον στην περιπτωση που φυγει(προσωπικα δεν πιστευω)θα φερει ενα αξιοσεβαστο ποσο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”