θεούλης ο φίλος!!! .. συμφωνώ σε όλα!!Kabamaru11 έγραψε:Ρε μπας κ πηδηξε ο Φουτσινι καμια βραζιλιανα κ βγηκε ο Τεηλορ?ιδια κοψια,ιδια καμπουριτσα,πολυ γρηγορος,προσωπικα μου αρεσε σαν πρωτη εντυπωση,ισως να πετυχαμε διανα.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- soflodoras
Εγω βλεπω ακριβως τα αντιθετα απο οτι περιγραφεις. Δε βλεπω να ειναι τσαπατσουλης ή να κανει φαουλ, παρολο που σχεδον ολες οι επεμβασεις του ειναι σφοδρες. Το αργος δεν με απασχολει στο κεντρο. Εξυπνος θελω να ειναι και οπως φαινεται εχει την εξυπναδα αμυντικα να ειναι παντου, σε ολη την περιοχη μπροστα απο τους στοπερ. δεν τον θεοποιω ή τον θεωρω αλανθαστο, αλλα σιγουρα διαφωνω μαζι σου. Το μελλον θα δειξει.aivas19 έγραψε:Soflodora ο Εσιτι ειναι και αμυντικα τσαπατσουλης, κανει φαουλ και ειναι αργος. Σε πολλα ματς του ορμουσαν και ενω οπως λες ισως να μην εχανε αμεσα την μπαλα, δεν εκανε σωστη επιλογη γιατι θολωνε και εκοβε ολη την ομαδα στην μεση. Τα λεω αυτα εντελως φιλικα γιατι ηθελα πολυ να τον φερουμε και απογοητευτηκα. Μακαρι να υπαρξει αναστασηsoflodoras έγραψε:O Taylor πολυ γρηγορος. Σημερα ειχε ωραιες πρωτες επαφες κ πασες. Τακτικα μου φανηκε σαν να ηταν ηδη καιρο στην ομαδα. Μακαρι να συνεχισει ετσι
Ο Γκορτεζιανι ωραιο τελείωμα στο γκολ , αλλα μου φανηκε γενικα σχετικα αργος και ατεχνος. Πρωτη φορα τον βλεπω. Μακαρι να καταλαβα λαθος
Ο Εσιτι για μενα ειναι σπανια παστα παικτη. Οσο και να τον κραζετε εγω τον εκτιμω παρα πολυ. Βραχος μεσοαμυντικα, ενω επιθετικα εχει πολυ καλη 40αρα+ πασα και την μπαλα δεν του την παιρνεις ουτε με παρακαλια. Μετα τον τεραστιο Παμπλο Γκαρσια ειναι ισως ο μοναδικος χαφ που ειχαμε με τετοια στοιχεια. Μακαρι να τον βοηθησει ο Λουτσε να βρει χωρο σε μια ομαδα χωρις καθαρο 6αρι. Δεν ξεχναω πως στα περσινα πλει οφ ειχε κανει καποια τρομερα παιχνιδια. Αν μεινει και τον εμπιστευτει ο Λουτσε πιστευω θα δουμε ωραια πραγματα απο αυτον
Γενικα ωραιο τεστακι σημερα. Ξεμουδιασμα οι παικτες , ξεμουδιασμα και οι ψυχες μας, που τοσο καιρο χωρις ΠΑΟΚ και μεταγραφικη περιοδος χωρίς παππαδες ειχαμε παθει κραμπες
Με 4 παίχτες επιπέδου εννοείται ότι χτυπάς πρωτάθλημα, κι ας μην το πάρεις.
Αλλάζει όλη η ομάδα.
Αν φυσικά είναι επιπέδου Μπισεσβαρ, Μαουρίτσιο και Μάτος, τότε άνετα.
Για να δούμε τί θα φέρουν.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλάζει όλη η ομάδα.
Αν φυσικά είναι επιπέδου Μπισεσβαρ, Μαουρίτσιο και Μάτος, τότε άνετα.
Για να δούμε τί θα φέρουν.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kosths BXL
ο εσιτι μαγκες οσο συμπαθητικος φενεται αλλο τοσο ποδοσφαιριστης δεν φενεται...χωρις καμια κακια μιας και τον παω φυσιογνωμικα, το παιδι ειναι για mma οχι μπαλα...γκολαρα εβαλε αλλα ενταξει εχουμε δει 4 ντουζινες αγωνες να παιζει νομιζω εχουμε εικονα
ΥΓ καλη δηλωση λουτσου για αλλες 4 μεταγραφες ποιοτητας...λογικα χαφ, αριστερο μπακ, εξτρεμ και δευτερο φορ ? η εννοει αριστερο στοπερ και το φορ δεν το μετραει γτ ακομα δεν ειναι και σιγουρο οτι θα πωληθει ο πολωνος ? οπως και να εχει καλο ακουστηκε
ΥΓ καλη δηλωση λουτσου για αλλες 4 μεταγραφες ποιοτητας...λογικα χαφ, αριστερο μπακ, εξτρεμ και δευτερο φορ ? η εννοει αριστερο στοπερ και το φορ δεν το μετραει γτ ακομα δεν ειναι και σιγουρο οτι θα πωληθει ο πολωνος ? οπως και να εχει καλο ακουστηκε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Παρ 09 Ιούλ 2021, 20:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με ενθουσίασε ο Ροντρίγκο σήμερα
Ήταν τόσο κακός ώστε μοιάζει ακόμα πιθανότερο να φύγει
Εμενε τόσο πίσω σε κάθε επίθεση μας ώστε σχεδόν έφτανε στην πόρτα της εξόδου μόνος του
Δεν είναι αμελητέα όλα αυτα
Εμενε τόσο πίσω σε κάθε επίθεση μας ώστε σχεδόν έφτανε στην πόρτα της εξόδου μόνος του
Σιγά μην υπάρχει πόρτα για το Ροντρίγκο. Από το παράθυρο και μακάρι να το καταλάβει και ο ίδιος και να ψαχτεί να πάει παρακάτω
Soflodora θα προτιμούσες Εσίτι ή Νντιαγέ?soflodoras έγραψε:Εγω βλεπω ακριβως τα αντιθετα απο οτι περιγραφεις. Δε βλεπω να ειναι τσαπατσουλης ή να κανει φαουλ, παρολο που σχεδον ολες οι επεμβασεις του ειναι σφοδρες. Το αργος δεν με απασχολει στο κεντρο. Εξυπνος θελω να ειναι και οπως φαινεται εχει την εξυπναδα αμυντικα να ειναι παντου, σε ολη την περιοχη μπροστα απο τους στοπερ. δεν τον θεοποιω ή τον θεωρω αλανθαστο, αλλα σιγουρα διαφωνω μαζι σου. Το μελλον θα δειξει.aivas19 έγραψε:Soflodora ο Εσιτι ειναι και αμυντικα τσαπατσουλης, κανει φαουλ και ειναι αργος. Σε πολλα ματς του ορμουσαν και ενω οπως λες ισως να μην εχανε αμεσα την μπαλα, δεν εκανε σωστη επιλογη γιατι θολωνε και εκοβε ολη την ομαδα στην μεση. Τα λεω αυτα εντελως φιλικα γιατι ηθελα πολυ να τον φερουμε και απογοητευτηκα. Μακαρι να υπαρξει αναστασηsoflodoras έγραψε:O Taylor πολυ γρηγορος. Σημερα ειχε ωραιες πρωτες επαφες κ πασες. Τακτικα μου φανηκε σαν να ηταν ηδη καιρο στην ομαδα. Μακαρι να συνεχισει ετσι
Ο Γκορτεζιανι ωραιο τελείωμα στο γκολ , αλλα μου φανηκε γενικα σχετικα αργος και ατεχνος. Πρωτη φορα τον βλεπω. Μακαρι να καταλαβα λαθος
Ο Εσιτι για μενα ειναι σπανια παστα παικτη. Οσο και να τον κραζετε εγω τον εκτιμω παρα πολυ. Βραχος μεσοαμυντικα, ενω επιθετικα εχει πολυ καλη 40αρα+ πασα και την μπαλα δεν του την παιρνεις ουτε με παρακαλια. Μετα τον τεραστιο Παμπλο Γκαρσια ειναι ισως ο μοναδικος χαφ που ειχαμε με τετοια στοιχεια. Μακαρι να τον βοηθησει ο Λουτσε να βρει χωρο σε μια ομαδα χωρις καθαρο 6αρι. Δεν ξεχναω πως στα περσινα πλει οφ ειχε κανει καποια τρομερα παιχνιδια. Αν μεινει και τον εμπιστευτει ο Λουτσε πιστευω θα δουμε ωραια πραγματα απο αυτον
Γενικα ωραιο τεστακι σημερα. Ξεμουδιασμα οι παικτες , ξεμουδιασμα και οι ψυχες μας, που τοσο καιρο χωρις ΠΑΟΚ και μεταγραφικη περιοδος χωρίς παππαδες ειχαμε παθει κραμπες
-
Grouchopoulos4
Όσο και να βελτιωθεί, παίκτης Εσίτι σε σύστημα Λουτσέσκου δεν υπάρχει.
κλαιω...rainmaker έγραψε:Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με ενθουσίασε ο Ροντρίγκο σήμερα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγω πιστευω οτι ο Ροντριγκο με τον Λουτσεσκου δεν εχει καμια ελπιδα να μεινει στο ροστερ.Ή τουλαχιστον να παρει καποιον λιγο χρονο συμμετοχης.Για Παοκ Β τον κοβω, και αν.
- Kabamaru11
Περι Ροντριγκο ο λογος,απο την στιγμη που σημερα προτιμηθηκε να παιξει στην θεση του ο Λυρατζης στα δεξια κ οχι ο ιδιος,αρα δεν φαινεται να τον υπολογιζει το σκουφι.1000 φορες να δωσουμε ευκαιρια κ παιχνιδια σε Λυρατζη η Ταχατο,παρα στον Ροντριγκο,ειδικα οσο βλεπουμε καλα επιθετικα στοιχεια απο τον Τεηλορ.
Υπαρχει μηπως καπου το φιλικο με τον βολο ολοκληρο; Βλεπω υπαρχει μονο ενα μικρο κομματι στο youtube.
-
papwolf
Εάν φύγει ο Ροντρίκο θα μείνουμε με βασικό δεξί μπακ τον Τέιλορ και αναπληρωματικό τον Λύρατζη και αριστερά βασικό μπακ τον Βιέρι και αναπληρωματικό τον Περέιρα (ή το ανάποδο). Εκτός αν πάρουμε βασικό αριστερό μπακ με το Νορβηγό για αλλαγή και τον αρχηγό πασπαρτού.
-
dimitris88
το θέμα με τον Εσίτι το τοποθέτησε σωστά ο Λουτσέσκου, Είπε "είχα άλλη εικόνα γι' αυτόν αλλά τώρα βλέπω κάτι διαφορετικό". Είπε ακόμα ότι μπορεί να βοηθήσει σε κάποιες στιγμές. Εάν μπορέσει ο Ράζβαν και τον εντάξει στο ροτέϊσον με χρήσιμο ρόλο, αυτός ξέρει και κάτι τέτοιο θα είναι καλοδεχούμενο. Εάν του βρει ρόλο θα είναι καλό και από εκεί που τον είχαμε για τελείως καμένο χαρτί να είναι μια εναλλακτική λύση.
- sourmenetes
- Moderator
Καλά 1ο φιλικό είναι.Kabamaru11 έγραψε:Περι Ροντριγκο ο λογος,απο την στιγμη που σημερα προτιμηθηκε να παιξει στην θεση του ο Λυρατζης στα δεξια κ οχι ο ιδιος,αρα δεν φαινεται να τον υπολογιζει το σκουφι.1000 φορες να δωσουμε ευκαιρια κ παιχνιδια σε Λυρατζη η Ταχατο,παρα στον Ροντριγκο,ειδικα οσο βλεπουμε καλα επιθετικα στοιχεια απο τον Τεηλορ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk