Μονος παλι τραβαει ο Γιαννης. Εντωμεταξυ εχουν παιξει φοβερη αμυνα και οι αλλοι εχουν 15/31 τριποντα δηλαδη ξεκωλωθηκαν δεν χανεις ματς ετσι ειδικα με Χολιντει Μιντλετον μετριουςKostas87 έγραψε:Ισχύει ότι δεν τραβάει πάλι ο Χολιντει. Το πρόβλημα μου εμένα είναι ο Τακερ ο οποίος είναι απαραίτητος αμυντικά αλλά στην επίθεση....
Μόλις είδα ότι ο Μιντλετον έχει μόνο 7 πόντους. Σοβαρά τώρα???
NBA πριν τώρα και μετά....
Re: NBA πριν τώρα και μετά....
- Montrealiotis
Έχουν καλύτερο ποσοστό στα 3ποντα από τα 2ποντα. Απίστευτο.
Και από την άλλη ο Γιάννης μόνος του
Και από την άλλη ο Γιάννης μόνος του
Ε ναι. Παιρνουν και λιγο παραπανω σφυριγματα και παλι μονο 10 ποντους διαφορα. Κριμα. Ο Γιαννης το θελει απιστευτα
- Montrealiotis
Ήθελα κι εγώ να πω για τους διαιτητές αλλά είπα να το παίξω υπεράνω.
Τι ηταν αυτό που έδωσαν στον Λοπεζ??
Και στο πρωτο γκειμ το εκαναν πολυ. Ειναι ενα 60/40 πιστευω, επιτρεπουν ξυλο στους Σανς αλλα δινουν και το παραμικρο φαουλ σε μαρκαρισμα απο Μπακς. Εδω το αγκωνιδι του Μπουκερ στον Κονατον παλεψαν για να μην το δωσουνKostas87 έγραψε:Ήθελα κι εγώ να πω για τους διαιτητές αλλά είπα να το παίξω υπεράνω.
Ε δεν πιανονται ρε φιλε με κρεμασμένους παικτες πανω τους τα βαζουν. Φτανει με τα τριποντα θυμιζουν Καρι/Κλει Τομσον. Χτυπησρ ο Γιαννης, μπορουσαν τωρα να το γυρισουν αλλα δυσκολα
Θυσίασε ρε ταβερνιάρη τον Θανάση λίγα λεπτά να βγάλει λίγο ενέργεια και καμμιά άμυνα στα τρίποντα αφού σήμερα ο Χόλιντει δεν...Παίκτης Λόπεζ δεν υπάρχει, πολύ απλά!
- Montrealiotis
Ισχύει αυτός ο πουστης ο Μπουκερ έχει βάλει ποσα τρίποντα με αμυντικό πάνω του.
Ναι ρε γαμωτο και ΟΛΟ διαμαρτυρεται. Θελει κανεναν Pat Bev απο τους Κλιπερς που τους εδερνε 48 λεπταKostas87 έγραψε:Ισχύει αυτός ο πουστης ο Μπουκερ έχει βάλει ποσα τρίποντα με αμυντικό πάνω του.
- Montrealiotis
Αιντε τελειωσε το πανηγυρι. Μπουντενχοζερ ρε φιλε εισαι ο Αναστοπουλος της Αμερικης
- Montrealiotis
Γαμησε τα...
Το θέμα είναι ότι και στην έδρα τους να παίξουν πιο κοιμησμενους οπαδούς δεν έχω δει
Το θέμα είναι ότι και στην έδρα τους να παίξουν πιο κοιμησμενους οπαδούς δεν έχω δει
Πήγε και ο Μίντλετον στην Αριζόνα, απόλαυσε τον ήλιο και τα αξιοθέατα, έκανε και μια περασιά από το γήπεδο και άντε γειά!
33μύρια/χρόνο!