Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- pirate_salonica
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Το timing ειναι σωστο για τον τζολη αν ισχυουν τα νουμερα που εμαθα.Nostalgos έγραψε:Εγώ έχω περιέργεια να δω αν θα πάμε και για άλλον φορ. Μου φαίνεται είναι το σωστό τάιμινγκ για πώληση σβιντερσκι.
Του σφιτερσκι με 5 κ 6 εκατομμυρια προφανως κ δεν ειναι σωστο timing.
- PAOKevolution
Μόλις έμαθα πως ο ΠΑΟΚ απέκτησε Ολιβέιρα, αλλαγή της κούλας.
Μιλάμε, ενθουσιασμός.
Γίνεται δουλειά.
Μιλάμε, ενθουσιασμός.
Γίνεται δουλειά.
-
kosths BXL
γρηγορα το μαθες
μπας και ξες και το χαφ να μας το πεις ?...λογο της γρηγορης ενημερωσης το λεω
-
kosths BXL
αυτοι στη μετρο για πολλες μαπες ειναι ....διαβασαν λογικα το αρθρο απο το σπορτ24 και εκαναν κατι σαν repost χωρις να γραψουν κατι αλλο αλλα προσθεσαν οτι δεν ειναι ψηλα στη λιστα γτ δεν κανει τη διαφορα...ενα πουλιτζερ γρηγορα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Πέμ 08 Ιούλ 2021, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ελπιζω η πορεια της Βερντερ βεβαια τα τελευταια χρονια να μην ειναι αποτελεσμα σκαουτινγκpaokarakis έγραψε:Παντως ο Αουρσνες είναι διακαής ποθος της Βέρντερ που δείχνει το στιλ σκαουτινγκ που έχουμε και αυτο είναι ενθαρρυντικό
- sourmenetes
- Moderator
Ήρθε για. Να δένει τα κορδόνια του ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΥgpap έγραψε:Μόλις έμαθα πως ο ΠΑΟΚ απέκτησε Ολιβέιρα, αλλαγή της κούλας.
Μιλάμε, ενθουσιασμός.
Γίνεται δουλειά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άσχετα με το ποσό της πρότασης αλλά με την αξία, φορμαρισμένος 25χρονος βασικός στο φετινό Euro, πόση ακόμα αξία μπορεί να πάρει στον ΠΑΟΚ; Με ρεαλιστική άποψη της δυναμικής μας.barlow4 έγραψε:Το timing ειναι σωστο για τον τζολη αν ισχυουν τα νουμερα που εμαθα.Nostalgos έγραψε:Εγώ έχω περιέργεια να δω αν θα πάμε και για άλλον φορ. Μου φαίνεται είναι το σωστό τάιμινγκ για πώληση σβιντερσκι.
24 ειναι κ αν δε πουληθει , φετος θα ειναι η χρονια του.Nostalgos έγραψε:Άσχετα με το ποσό της πρότασης αλλά με την αξία, φορμαρισμένος 25χρονος βασικός στο φετινό Euro, πόση ακόμα αξία μπορεί να πάρει στον ΠΑΟΚ; Με ρεαλιστική άποψη της δυναμικής μας.barlow4 έγραψε:Το timing ειναι σωστο για τον τζολη αν ισχυουν τα νουμερα που εμαθα.Nostalgos έγραψε:Εγώ έχω περιέργεια να δω αν θα πάμε και για άλλον φορ. Μου φαίνεται είναι το σωστό τάιμινγκ για πώληση σβιντερσκι.
Εννοειται με την προϋποθεση να ανανεωσει.
2 εκατομμυρια αγοραστηκε συν οποιες ρητρες συν το συμβολαιο του για το διαστημα που ειναι εδω.5 μυρια ουσιαστικα τον πουλας χωρις κερδος.Κ ο σφι εχει και αξια και υπεραξια.
Και αν φετος εχουμε προπονητη τον κοπερφιλντ που λενε πολλοι, αυτο θα φανει.
Ο σφι ανεβασε αξια σε εναν ΠΑΟΚ αρρωστο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 08 Ιούλ 2021, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
mbison
Γι αυτόν με τις 17 συμμετοχες στην Εθνική Πορτογαλίας δε λες? https://www.transfermarkt.com/nelson-ol ... eler/72768gpap έγραψε:Μόλις έμαθα πως ο ΠΑΟΚ απέκτησε Ολιβέιρα, αλλαγή της κούλας.
Μιλάμε, ενθουσιασμός.
Γίνεται δουλειά.
-
Dimg4
Οχι ρε συ, μη λες τετοια. Θα κανει παπαδες, θα βγαλει ματια κλπgpap έγραψε:Μόλις έμαθα πως ο ΠΑΟΚ απέκτησε Ολιβέιρα, αλλαγή της κούλας.
Μιλάμε, ενθουσιασμός.
Γίνεται δουλειά.