19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
-
-
- PAOKSaLoNiCa
Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης
Κύριοι ειδαμε οτι ειναι και καλο και κακο να παίζεις αντιθετα απο το πόδι σου...
Μια special προετοιμασία καλοκαιριού με τον Δον θα τον στρώσει μιά χαρα!
-
Δεν ήταν μόνο ο κούτσια κακός,όλοι ήταν!Έκανε κάποια τρεξίματα,έφαγε μερικές κλωτσιές έκανε κανα 2 σέντρες,αλλα όχι κ πολλά..Εκείνον τον μήτρογλου τι τον κρατούσε μέσα δεν μπορώ να καταλάβω....
eleos... Μετά τον Πλιάτσικα και τον Παπασταθόπουλο (λόγο γκολ) πιστεύω ότι ο Βασίλης φάνηκε αρκετά.eleos1 έγραψε:Απλα πολυ κακος.
- evripidis4
Θα συμφωνήσω κι εγώ οτι δεν ήταν καλός σήμερα, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα διότι είναι 06 Ιουνίου, στο τέλος της σεζόν και και και...θα μπορούσα να πω πολλά...Μακάρι να τα πάει πολύ καλά το παλικάρι στην ομαδάρα μας τη νέα χρονιά... 

- PAOKSaLoNiCa
Μπράβο στον Βασιλάκη οσο μπορούσε έπαιξε μετα απο μια κουραστική σεζον.
ΟΦ ΤΟΠΙΚ-___->_>Ο Παπασταθόπουλος πήγε Ιταλία και εμαθε σπουδαία μπαλίτσα αξια αρχηγος τις εθνικης.
ΟΦ ΤΟΠΙΚ-___->_>Ο Παπασταθόπουλος πήγε Ιταλία και εμαθε σπουδαία μπαλίτσα αξια αρχηγος τις εθνικης.
O Παπασταθοπουλος ειναι παικτης κλασης καμπιονατο ηδη! Πολυ ωριμος και σωματικα και στο παιχνιδι του. Για την επομενη 15ετια θα ειναι ο βασικος στοπερ της Εθνικης.
Ο Κουτσιανικουλης δε μου αρεσε σημερα οπως και κανενας αλλος πλην Παπασταθο, αλλα ειναι το τελος της σεζον. Περισσοτερο αγγαρεια μου φανηκε οτι εκαναν.
Ο Κουτσιανικουλης δε μου αρεσε σημερα οπως και κανενας αλλος πλην Παπασταθο, αλλα ειναι το τελος της σεζον. Περισσοτερο αγγαρεια μου φανηκε οτι εκαναν.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ κι εγώ. Περί αγγαρείας επρόκειτο.
Όσο για τον Κουτσιανικούλη, ας μη βιαζόμαστε. Έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να δείξει την αξία του....Μην τον φορτώνουμε κι εμείς...
Όσο για τον Κουτσιανικούλη, ας μη βιαζόμαστε. Έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να δείξει την αξία του....Μην τον φορτώνουμε κι εμείς...
Διαφορετική σύγκριση με λάθος μέτρα και σταθμά παιδιά..
Συγκρίνετε την Εθνική Ελπίδων του Μήτρογλου με το πως θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ σε τελείως διαφορετικό ρόλο..
Αλλά μάλλον, η προσμονή για την επόμενη χρονιά μας τρώει ήδη από τώρα!!
Συγκρίνετε την Εθνική Ελπίδων του Μήτρογλου με το πως θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ σε τελείως διαφορετικό ρόλο..
Αλλά μάλλον, η προσμονή για την επόμενη χρονιά μας τρώει ήδη από τώρα!!