Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Αν πει ρύζι με ψάρι θα πεταχτεί ο καμπαμαρου να μιλήσει για τηγανιτές καραβίδες και μετά άκρη δε βγαινειkosths BXL έγραψε:πες ριζι με ψαρι μην μας μπερδευεις
-
Killer με 20 γκολ σε 76 ματς της κουλας + οτι βαρεσε και αρκετα πεναλτυ ΔΕΝ υπαρχει. Μονο για αναπληρωματικος μπορει να σταθει. Η πιο παραγωγικη του σεζον ηταν στην κουλα το 20 που εβαλε 14 γκολ στο πρωταθλημα οπου τα 3 ηταν πεναλτυ. Ο σβιντερσκι ειναι στο ιδιο επιπεδο αν οχι καλυτερος απο αυτον και ΔΕΝ ειναι φορ πρωταθλητισμου. Μονη δικαιολογια ειναι οτι τετοιο μηνα δεν βρισκεις ευκολα καλο φορ και οτι λογικα φευγει ο σβι οποτε πρεπει να τον εκλεινες αμεσα και τον αυγουστο να δεις ποιον θα παρεις για βασικο.Napoli4 έγραψε:Ο Νέλσον Ολιβέιρα κύριοι:
- παίζει με πλάτη στο τέρμα
- κινείται εκτός περιοχής
- συνεργάζεται καλά με τους εξτρέμ
- απελευθερώνει το παιχνίδι της ομάδας
- δεν διστάζει να δοκιμάσει τα πόδια του από μέση και μακρινή απόσταση
- δίνει λύσεις μέσα από τις στημένες φάσεις
- κλασσικό φορ, killer
- υποδέχεται την μπάλα και σκοράρει
- κερδίζει χώρο για τους συμπαίκτες του
- βοηθάει στη δημιουργία
- τεχνίτης
- καλά τελειώματα
- δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες
- μπορεί να παίξει και στα πλάγια ως εξτρέμ που πατάει περιοχή
Εγώ έχω ακούσει για Ολιβέιρα ότι παίρνει τηλέφωνο και τη γιαγία του κάθε Σάββατο.
- abc_o_ karpouzas
σιγουρα εχει και ...ποντιακη φλεβα ...μεσα του
με τετοια ..τρανα οτια και τετοιον μυτην ... σιγουρα καποιος προπαππους του θα ηταν ολιβειριδης...
με τετοια ..τρανα οτια και τετοιον μυτην ... σιγουρα καποιος προπαππους του θα ηταν ολιβειριδης...
Rain δώσε καμία σπαζοκεφαλιά... μεσημερι 40 βαθμούς έχουμεrainmaker έγραψε:Αν πει ρύζι με ψάρι θα πεταχτεί ο καμπαμαρου να μιλήσει για τηγανιτές καραβίδες και μετά άκρη δε βγαινειkosths BXL έγραψε:πες ριζι με ψαρι μην μας μπερδευεις

https://youtu.be/8pj6eicvm8I
Αν τα έκανε ποτέ αυτά ο Σβιντερφσκι εγώ είμαι αεροπλάνο...είναι 2 κλάσεις καλύτερος από τους τελευταίους στράικερ της ομαδας
Αν τα έκανε ποτέ αυτά ο Σβιντερφσκι εγώ είμαι αεροπλάνο...είναι 2 κλάσεις καλύτερος από τους τελευταίους στράικερ της ομαδας
Όχιlaska4 έγραψε:Rain δώσε καμία σπαζοκεφαλιά... μεσημερι 40 βαθμούς έχουμεrainmaker έγραψε:Αν πει ρύζι με ψάρι θα πεταχτεί ο καμπαμαρου να μιλήσει για τηγανιτές καραβίδες και μετά άκρη δε βγαινειkosths BXL έγραψε:πες ριζι με ψαρι μην μας μπερδευεις
Δεν με εμπιστεύομαι
- bersekeros
Ο Τσορμπατζόγλου είπε ότι για τον χαφ πάμε για μεταγραφή και όχι για εγγραφή όπως ο Ολιβέιρα, υπονοώντας ότι ο χαφ που θα έρθει, ΔΕΝ ανήκει στους ελεύθερους.
Πάντως και απο τα ράδια λένε ότι το χαφ θα είναι στην προετοιμασία και μιλάμε με 2- 3 περιπτώσεις που έχουν ομάδα...επιλογές λουτσου
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μπορεί και δανεισμόbersekeros έγραψε:Ο Τσορμπατζόγλου είπε ότι για τον χαφ πάμε για μεταγραφή και όχι για εγγραφή όπως ο Ολιβέιρα, υπονοώντας ότι ο χαφ που θα έρθει, ΔΕΝ ανήκει στους ελεύθερους.
- PaokPatraG4
Άντε φέρτε κ τον Εντσαμ να τελειώνουμε...Παίχτης που έχει ομάδα κ περιμένουμε να μείνει ελεύθερος....Έπαιξε κ στα ρεπορτάζ της χάρτινης....Ρώτησαν κ για Κωνσταντελια αυτοί.... Συμβόλαιο εκατομμυρίου....Άντε φερτε τον....Αυτός είναι....
Εγω πιστευω ψαχνουμε για παικτη που τελειωνει το συμβολαιο του καλοκαιρι του 22 και δινουμε καποια χρήματα (χαμηλο ποσο) για να γινει η μεταγραφη. Αυτα που μας κανουνε παρα τεταρτο εμεις τα κανουμε και τεταρτοMitsospaoki4 έγραψε:Μπορεί και δανεισμόbersekeros έγραψε:Ο Τσορμπατζόγλου είπε ότι για τον χαφ πάμε για μεταγραφή και όχι για εγγραφή όπως ο Ολιβέιρα, υπονοώντας ότι ο χαφ που θα έρθει, ΔΕΝ ανήκει στους ελεύθερους.
Όσοι έχετε κάποια πληροφόρηση, δώστε κάποιο hint και σε εμάς.
Πείτε μας έστω μια χώρα στην οποία έχει παίξει.
Μια ηλικία.
Κάτι τέλος πάντων. Πολλά ζητάμε;
Πείτε μας έστω μια χώρα στην οποία έχει παίξει.
Μια ηλικία.
Κάτι τέλος πάντων. Πολλά ζητάμε;