Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από bersekeros »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτό το τελευταίο με τον Τέιλορ ήταν κορυφαίο.

Ακόμα κλαίω.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν πιασαμε τα μεσα Ιουλη ακομη [FACE WITH TEARS OF JOY]
Προλαβαίνει να φυγει δανεικος ο Τειλορ

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι. Δεν τα έγραψα ως κάτι αναληθές, αλλά ως κάτι που πρέπει να θυμηθούμε και να παρακολουθήσουμε εάν θα βγουν αληθινά, ή όχι.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Gospi έγραψε:Δεν πιασαμε τα μεσα Ιουλη ακομη [FACE WITH TEARS OF JOY]
Προλαβαίνει να φυγει δανεικος ο Τειλορ

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυσαρεστημένος ο Λουτσέσκου με Τέιλορ. Αποχωρεί ως δανεικός άμεσα!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Γκολ ο Τσολακ και νικη της Μαλμε με 1-0 στο τσουλου
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ρε παιδιά ακόμα και κάποιο θέμα υγείας να έχει (χτύπα ξύλο) ή τέλος πάντως να φοβάται, δεν καταλαβαίνω την μανία να έρθει εδώ να τον δούμε, να τον αγγίξουμε ή ότι άλλο θέλει ο καθένας. Καταντάει κάπου εμμονικο.

Η δουλειά μια χαρά γίνεται και εξ αποστάσεως, δεν ζούμε στο 1960. Και αν δεν θέλει να έρθει, δεν θα έρθει.

Το αν ασχολείται ή όχι με την ομάδα το δείχνει με πράξεις. Εκτός και αν έφερε προπονητή με 1,7 τον χρόνο για να παρατήσει την ομάδα...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αν δεν το δηλώσει ο ίδιος ο Ιβάν σε κανονική συνεντευξη όπου μπορούμε να τον δούμε να λέει τα παραπάνω, εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Δεν έχουν τί να γράψουν.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Tolaros έγραψε:
soflodoras έγραψε:Μπραβο ρε Γερο ναουμε. Αντε να πουμε. Γιναν ολοι τεχικοδιευθυντοπροπονητομανατζεροπροεδροι για να βγαζουν κακια σε οποιαδηποτε προσπαθεια κανει η ομαδα. Ακυρες απαιτησεις και γκρινια. Τοξικοτητα στο φουλ.
Ειναι τρομερό αυτό που συμβαίνει, το ξαναέγραψα , δεν αξίζει σε πολλούς ο ΠΑΟΚ του Ιβάν.
Να φέρνουν φορ με 900 και να γκρινιάζεις όλη μέρα επειδή δε δώσανε 4 μυρια να φέρουν αυτόν που ήθελες εσύ.
Να μπουν σε μια μηχανή του χρονοι οι προ δεκαετίας εαυτοί μας , να μας δουν πώς γίναμε και να μας αρχίσουν στα χαστούκια. Μετά από 5 τίτλους.

Μίρλα όλη μέρα κάθε μέρα έχει γίνει "αποψη και υγιής κριτική". Από ποιον σε ποιον? Από τον ακροατή του ραπτοπουλου στην πιο πετυχημένη ΠΑΕ που είχαμε ποτέ. Συνεχίστε
1. Δηλαδη ειναι σωστο να κρινουμε τον ΠΑΟΚ του Ιβαν, με τους ιδιους ορους που κριναμε τον ΠΑΟΚ του Ζαγορακη ή του Γουμενου; OK...

2. ΚΑΝΕΙΣ δεν γκρινιαζει επειδη δεν εφεραν φορ με 4εκ. Γκρινιαζουμε γιατι θεωρουμε οτι αυτος που εφεραν ΜΑΛΛΟΝ δεν αξιζει τα 900, απο αυτα που εχουμε δει.

3. Οταν η ΠΑΕ μετα απο απειρα λαθη, αρχισε να φερνει παιχταραδες, πηρε και τιτλους. Οχι πιο πριν. Μολις αρχισε να τους διωχνει και να μην αντικαθιστανται απο αναλογους πανε και οι τιτλοι. Καλο το κυπελλο περυσι, αλλα εγω κρινω την ομαδα απο το -26 απο το γαυρο, οχι απο ενα ματς.

4. Το οτι ζηταμε μια καλυτερη οργανωση απο την ΠΑΕ για να πιανουν τοπο τα λεφτα του Ιβαν, βαφτιζεται μιρλα και τοξικοτητα. Ευκολες ταμπελες χωρις καμια ουσια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποιοι ειναι ακριβως οι παικταραδες που εφερνε η ΠΑΕ σε σχεση με τον Ολιβειρα? Θελετε να το ψαξουμε? Εχει να ζηλεψει τιποτα σαν ονομα ο Ολιβειρα απο τους Ματος,Μαουριτσιο,Βαρελα,Κρεσπο,Καντουρι,Ακπομ και εγω δεν ξερω ποιον αλλο με τους οποιους πηραμε αηττητο νταμπλ?
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

johnpet αδερφε δες λιγο τσαλτιδη αυτος νομιζω ξερει καλυτερα για ιβαν.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

joshua έγραψε:Ποιοι ειναι ακριβως οι παικταραδες που εφερνε η ΠΑΕ σε σχεση με τον Ολιβειρα? Θελετε να το ψαξουμε? Εχει να ζηλεψει τιποτα σαν ονομα ο Ολιβειρα απο τους Ματος,Μαουριτσιο,Βαρελα,Κρεσπο,Καντουρι,Ακπομ και εγω δεν ξερω ποιον αλλο με τους οποιους πηραμε αηττητο νταμπλ?
+1926
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

τι να κρινεις ρε φιλε 2 σερι πρωταθληματα θα επαιρνες αν δεν εκαναν την πουστια με την ταχα πολυιδιοκτησια...μια φορα φετος μονο δεν εκανες πρωταθλητισμο και παλι πηρες τιτλο...την πρωτη χρονια του λουτσου ειχες 2ρο φορ τον κουλουρη και τωρα εχει ολιβειρα σβιντερσκι και αν πωληθει ο πωλονος θα παρουν και κατι ακομα καλυτερο πιστευω...το ειπα και προχθες μερικοι πρεπει να περασετε να σας δωσει ο καραπαπαρας το βραβειο αντικειμενικοτητας
icue

Δημοσίευση από icue »

Τον Σαντος των ρωτησαμε για τον Ολιβειρα; :mrgreen:

Περα απο τη πλακα και εγω ημουν αρνητικος στην αρχη, αλλα πλεον περιμενω να τον δω στο γηπεδο. Και ειμαι και συγκρατημενα αισιοδοξος, λογω Λουτσεσκου και μονο.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Οι δημοσιογράφοι τύπου Πετρωτου για να πουν κάτι λένε ποτέ θα ερθει ο Ιβάν κ θα βάλει 20εκ. Τίποτα δεν βγαίνει κ τα αλλάζουν.

Για μένα είναι σαφέστατα τα πράγματα, ροκάνισμα μεγάλων συμβολαίων και κράτημα του ίδιου μπάτζετ με καλύτερες παίκτες κ οικονομικές επιλογες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καποιοι φιλοι και εγω αναμεσα σε αυτους, στραβωνουν λογω της σχεσης στοργης των τελευταιων ετων με την κουλα και καποιοι αλλοι λογω της πικρας για την απομακρυνση Γκαρσια, την οποια για να ξεπερασουν θα ηθελαν παικταραδες που δεν εχουμε φερει ΠΟΤΕ στα χρονια του Σαββιδη.Απο εκει και περα ο Ολιβειρα ειναι ενας κανονικος φορ με μια κανονικη τιμη για την εποχη και το βιογραφικο του.Οσο δε για τα 2 χρονια του στην κουλα,ειμαι σιγουρος οτι ελαχιστοι εχουν παρακολουθησει ικανο αριθμο για να εχουν αποψη που να δικαιολογει την κριτικη,τη δε πρωτη του χρονια επιλεγουν να την αγνοουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”