Με Κλατεμπεργκ «συμβουλο» διαιτητικων θεματων του καναλιου λογικο μου φαινεται. Ειχε παει ασπρο πολο απο ΝοτιγχαμShivaspace έγραψε:αλήθεια τώρα ??aivas19 έγραψε:Ο Φωτιας ηταν στο VAR μαζι με τον Ολλανδό/Λετονο τι ηταν που μας επαιξε μεσα στα σκουληκια με το «πεναλτι» του Πασχα
ορισμός Θεοδωρίδη - Βαγγέλα, ρε που έχουμε μπλέξει!!
UEFA Euro 2020
Re: UEFA Euro 2020
- sourmenetes
- Moderator
Δικαια δεν πέρασαν!!Luigi Vampa έγραψε:Δεν ήταν πέναλτι. Μια ομάδα ήταν σήμερα στο γήπεδο. Πέρασαν δίκαια κ για μένα είναι φαβορι
Το ότι ήταν καλύτεροι ΔΕ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΠΈΡΑΣΑΝ ΔΙΚΑΙΑ!
ΠΈΡΑΣΑΝ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΒΓΑΛΜΈΝΟ ΑΠΌ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Πιο καθαρό δε γίνεται..aivas19 έγραψε:Καθαρο πεναλτι
Και η δεύτερη μπάλα ήταν φάντασμα για αυτό δεν το διέκοψε!
- Shivaspace
ε τότε μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς η ΠΑΕ να ζητήσει εξαίρεση του κωλοφωτιά από τους αγώνες του ΠΑΟΚ..και ας βρούν άλλον να κάνει τη δουλειά, αυτός όμως δεν πρέπει να σφυρίξει κανέναν αγώνα του ΠΑΟΚ!
ε ρε aivas ποιος φωτιάς να πούμε μας έκαψες, Ολλανδοί τεφαρίκια ήταν όλοι τους , όχι όμως οτι αλλάζει κάτι σε αυτά που έγραψα!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Πέμ 08 Ιούλ 2021, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Πολύ κόντρα μας πας εσύ!!john4serres έγραψε:
Μακαρονάδες, για ελάτε.
- PAOKevolution
Το σημερινό έγκλημα δείχνει καθαρά τις προθέσεις της ΦΙΦΑ. Εύχομαι ταμείο ανεργίας ρε κοπρόσκυλα. Αυτό που έχει στηθεί εντός της μαφίας δύσκολα νικιέται... Πλέον το ποδόσφαιρο καθημερινά καταστρέφεται κι αν δεν το βλέπουμε είμαστε όλοι μας τυφλοί και πρώτος εγώ.
-
Σουρμε καλά τώρα τι είμαι κάνα δεκάχρονο να μου αλλάξεις άποψη επειδή γράφεις με κεφαλαία; Δίκαια πέρασε, τους πάτησε στο γήπεδο. Κ ποια Δανία ρε παιδιά τώρα.. Να ήμουνα Δανός να την υποστηρίξω τη Δανία. Αλλά τι να λέμε τώρα. Αγγλία Ιταλία ανυπομονώ να δω σε τελικό.
Δίκαια θα περνούσε αν κέρδιζε χωρίς μουφα πέναλτι,εκτός αν κι ο γαύρος έπαιρνε δίκαια τα πρωταθλήματα με τις σφαγές γιατί κι εκείνοι συνήθως καλύτερη ομάδα είχανLuigi Vampa έγραψε:Σουρμε καλά τώρα τι είμαι κάνα δεκάχρονο να μου αλλάξεις άποψη επειδή γράφεις με κεφαλαία; Δίκαια πέρασε, τους πάτησε στο γήπεδο. Κ ποια Δανία ρε παιδιά τώρα.. Να ήμουνα Δανός να την υποστηρίξω τη Δανία. Αλλά τι να λέμε τώρα. Αγγλία Ιταλία ανυπομονώ να δω σε τελικό.
- Shivaspace
ρε Luigi και το 99% των φιλάθλων στην Ευρώπη μπορεί να προτιμά τον άγιαξ στους ομίλους, όμως αυτήν την δουλειά θα κάνουμε τώρα ?
-
Billy paok το ξαναγράψες κ παραπάνω, είμαι ΠΑΟΚ κ δεν είμαι καθόλου αντικειμενικος σε ότι έχει να κάνει με τα του ΠΑΟΚ. Αλλά είμαι κ ποδόσφαιρο φίλος, κ σε οτιδήποτε δεν συμμετέχει ο ΠΑΟΚ (αντε κ η Λιντς του Μπιελσα
) υποστηρίζω την ομάδα που παίζει καλύτερη μπάλα, κ πραγματικά δε με νοιάζει ρε φίλε αν η Δανία αδικήθηκε σε μια φάση σε ένα ματς που είναι ημιτελικός Γιούρο κ δεν ήταν ανταγωνιστικη.Το παιχνίδι ήταν μονόλογος. Shivaspace απάντησα κ σε σένα νομιζω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Πέμ 08 Ιούλ 2021, 00:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- bersekeros
Βασίλη δε σε λένε Γέρο μου;Γέρος έγραψε:Τρισάθλια καθίκια. Οργανωμένη μαφία. Το κ@λοσύστημα σας γαμώ.
Ρε ζώο διαιτητή, άντε η βουτιά σε ξεγέλασε. Άντε και o var ήταν καραγκιόζης.
Αν κλωτσούσε ένας την δεύτερη μπάλα ή την έπαιρνε ένας Δανός και έκανε αντεπίθεση στην αντίπαλη εστία τι θα έκανες ; Τι θα σφύριζες ρε βόδι δίποδο ;
Άντε πια το παρακάνατε, γ@μ@ και την fifa και την uefa. Άκου ρε ο κ@λ@θόδωρος να ξελαρύγγιάζεται στον ύμνο της αγγλίας.
Και τι ύμνος. Όλοι οι ύμνοι υμνούν την ελευθερία, το έθνος, την δόξα της πατρίδας και κάτι τέτοια . . .
Ο θεός σώζει την βασίλισσα. Ποια βασίλισσα ρε μοσχάρια. Άκου την βασίλισσα.
Βρε ούστ. Βρε ούστι !!!
Σ' αγαπάω κυρ Βασίλη.
Είσαι θεούλης.
Η ELISADETH στο VAR!

[youtube]yqrAPOZxgzU[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Πέμ 08 Ιούλ 2021, 00:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PAOKevolution
@Luigi: Δεν έχει σημασία ρε συ αν το ματς ήταν μονόλογος υπέρ των Άγγλων. Το θέμα για μένα είναι ότι αν το πάρει η Αγγλία σε 10 χρόνια κανείς δε θα θυμάται ότι αδίκησε μια άλλη ομάδα για να συμβεί αυτό. Δεν γίνεται να μπει δίπλα ας πούμε στο δικό μας τρόπαιο ( σε εθνικό επίπεδο μιλάω).
Και όπως είπε και ένας Δανός πολύ σωστά.. Ας το βάλουν στο μουσείο μαζί με τα υπόλοιπα κλεμμένα.
Και όπως είπε και ένας Δανός πολύ σωστά.. Ας το βάλουν στο μουσείο μαζί με τα υπόλοιπα κλεμμένα.
-
Θα το θυμούνται οι Δανοί ρε φίλε, όπως κ οι Άγγλοι μπορεί να θυμούνται το χέρι του Μαραντονα λέω εγώ τώρα. Εμείς το θυμόμαστε κ λέμε τι πονηρουλης ο Ντιεγκιτο, καλά τους γαμησε, ενώ οι άλλοι θα χαν ρίξει μαύρο δάκρυ. Δεν είναι κ καμμια δυναστεία η εθνική ομάδα της Αγγλίας που έχει ισοπέδωσει τα πάντα για να κερδίσει το Γιούρο. Τη Δανία κ την Ελλάδα πασχιζει να ισοφαρησει σε Ευρωπαϊκούς τίτλους
Οταν μας εκανε τετοια ο κωλογαυρος αναρωτιεμαι αν διαμαρτυρωντουσαν μερικοι εδω μεσα. Απλα ντροπη. Λες και αν παραδεχτουν τα αυτονοητα θα πανε οι δανοι στον τελικο.
Τα τρια λεονταρια της μαλλον ειναι οι 3 αδερφες με τις γαλαζιες μπλουζες με τη χατζαρα. Και το αλλο το κουφαρι η βασιλισσα στο βαρ. Προβλεπω σφαγη παοκτσηδικη την Κυριακη για οσους κατανοουμε τη σημασια της λεξης. Αναρωτιεμαι πως σηκωσαμε κουπα με αυτη την γκαβη αδερφη...
Αμα ειναι να πιασουμε τι θα θυμαται ο καθενας και ο καθε φουκαρας αδικημενος αγγλος ας θυμηθουμε πως πριν το χερι του Μαραντονα υπηρχε το 1966 που τους χαρισε κουπα παγκοσμια στο ιδιο γηπεδο.
Ηθελα να περασει η αγγλια γιατι ειναι πιο προσιτη στον τελικο και εχει ξεκαθαρες αδυναμιες οπως και ξεκαθαρες δυνατοτητες. Η επαρση θα τους κοψει τα ποδια στον τελικο. Οι δανοι ηταν πιο απροβλεπτοι και χωρις αγχος. Ηταν και το μπισκοτο του 2004. Αλλα οχι κι ετσι...
Τα τρια λεονταρια της μαλλον ειναι οι 3 αδερφες με τις γαλαζιες μπλουζες με τη χατζαρα. Και το αλλο το κουφαρι η βασιλισσα στο βαρ. Προβλεπω σφαγη παοκτσηδικη την Κυριακη για οσους κατανοουμε τη σημασια της λεξης. Αναρωτιεμαι πως σηκωσαμε κουπα με αυτη την γκαβη αδερφη...
Αμα ειναι να πιασουμε τι θα θυμαται ο καθενας και ο καθε φουκαρας αδικημενος αγγλος ας θυμηθουμε πως πριν το χερι του Μαραντονα υπηρχε το 1966 που τους χαρισε κουπα παγκοσμια στο ιδιο γηπεδο.
Ηθελα να περασει η αγγλια γιατι ειναι πιο προσιτη στον τελικο και εχει ξεκαθαρες αδυναμιες οπως και ξεκαθαρες δυνατοτητες. Η επαρση θα τους κοψει τα ποδια στον τελικο. Οι δανοι ηταν πιο απροβλεπτοι και χωρις αγχος. Ηταν και το μπισκοτο του 2004. Αλλα οχι κι ετσι...
-