Ουσιαστικά γλίτωσες τα 3εκ parole.Parolos έγραψε:Μια χαρά σίγουρο φορ μπορούσαμε να πάρουμε τον Τσέχο. Δοκιμασμένος. Σε καλύτερο μομεντουμ, σε καλύτερη ηλικία και σε εθνική.barlow4 έγραψε:Ξερεις εσυ ποσοι κ ποιοι ηταν οι υποψηφιοι?Parolos έγραψε:Ξέρεις Μπάρλοου ποιοι άλλοι ήταν υποψήφιοι και διάλεξε τον Ολιβέιρα?
Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ψάχνουμε να πούμε ότι μας κατέβει για να χρυσωσουμε το χάπι.
Μέχρι και καλύτερο φορ όλων των εποχών των δικών μας φορ τον είπαμε.
Η μεταγραφή είναι μέτρια. Τέλος! Δεν πα να λέμε εμείς ότι είναι ο μπενζεμα των φτωχών.
Ο Πολωνός να είναι καλά φέτος, μόνο αυτό.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν ηταν ελευθερος απο την αεκ κ ηταν πχ με συμβολαιο στη νοριτς, θα επρεπε να δωσουν 2-3-4 μυρια να τον φερουμε.οπως ολες οι μεταγραφες μας.
Ειναι παικταρας?Ειναι.Ειναι ρισκο? Μεγαλο.
Περιμενεις νε τα λεφτα που μπορουμε να δωσουμε να βρεις γκαραντι παικτη?με την καμια.
Πες δε γουσταρεις τη φαση της μεταγραφης.Αν ειναι μετρια μεταγραφη?ναι ειναι.οπως κ ολες οι μεταγραφες μας ολα αυτα τα χρονια.Αν καποιοι βγηκαν παικταραδες, αυτο προεκυψε στο χορταρι.
Όπως βγαίνει κι από τους αρδ, προτιμησαμε τη φθηνότερη λύση λόγω των 2,5-3 εκατομμυρίων που θα δίναμε στη Μπριζ.
Ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι είναι η φάση. Δε χρειάζεται ανάλυση.
Πιστεύεις ότι θα δώσει τα ίδια με αυτά που μπορεί ο Τσέχος? Εγώ λέω όχι.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ίσως δεν είναι τόσο μεγάλη η ποιοτική διαφορά των παικτών.
Ο ΚΡΜΕΤΣΝΙΚ μ αρέσει και μένα και θεωρώ με. Λουτσεσκου θα ανεβαινε κι άλλο.
Το ίδιο θεωρώ και για ολιβειρα, τον οποίο δεν έχω δει-προσεξει.
Ο Τσέχος ίσως με πώληση ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΥ να έρθει.
Κάνεις δε θεωρώ ότι θέλει κάτι στραβό για την ομάδα, πόσο μάλλον ο μεγαλομετοχος και ο προπονητής που βάλανε ψηλά τον πήχη.
Επίσης μην ξεχνάμε τη μονάδα καγκαβα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk