Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από sourmenetes »

Parolos έγραψε:
barlow4 έγραψε:
Parolos έγραψε:Ξέρεις Μπάρλοου ποιοι άλλοι ήταν υποψήφιοι και διάλεξε τον Ολιβέιρα?

Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ψάχνουμε να πούμε ότι μας κατέβει για να χρυσωσουμε το χάπι.

Μέχρι και καλύτερο φορ όλων των εποχών των δικών μας φορ τον είπαμε.

Η μεταγραφή είναι μέτρια. Τέλος! Δεν πα να λέμε εμείς ότι είναι ο μπενζεμα των φτωχών.

Ο Πολωνός να είναι καλά φέτος, μόνο αυτό.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξερεις εσυ ποσοι κ ποιοι ηταν οι υποψηφιοι?
Αν δεν ηταν ελευθερος απο την αεκ κ ηταν πχ με συμβολαιο στη νοριτς, θα επρεπε να δωσουν 2-3-4 μυρια να τον φερουμε.οπως ολες οι μεταγραφες μας.
Ειναι παικταρας?Ειναι.Ειναι ρισκο? Μεγαλο.
Περιμενεις νε τα λεφτα που μπορουμε να δωσουμε να βρεις γκαραντι παικτη?με την καμια.
Πες δε γουσταρεις τη φαση της μεταγραφης.Αν ειναι μετρια μεταγραφη?ναι ειναι.οπως κ ολες οι μεταγραφες μας ολα αυτα τα χρονια.Αν καποιοι βγηκαν παικταραδες, αυτο προεκυψε στο χορταρι.
Μια χαρά σίγουρο φορ μπορούσαμε να πάρουμε τον Τσέχο. Δοκιμασμένος. Σε καλύτερο μομεντουμ, σε καλύτερη ηλικία και σε εθνική.

Όπως βγαίνει κι από τους αρδ, προτιμησαμε τη φθηνότερη λύση λόγω των 2,5-3 εκατομμυρίων που θα δίναμε στη Μπριζ.
Ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι είναι η φάση. Δε χρειάζεται ανάλυση.
Πιστεύεις ότι θα δώσει τα ίδια με αυτά που μπορεί ο Τσέχος? Εγώ λέω όχι.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ουσιαστικά γλίτωσες τα 3εκ parole.

Και ίσως δεν είναι τόσο μεγάλη η ποιοτική διαφορά των παικτών.

Ο ΚΡΜΕΤΣΝΙΚ μ αρέσει και μένα και θεωρώ με. Λουτσεσκου θα ανεβαινε κι άλλο.

Το ίδιο θεωρώ και για ολιβειρα, τον οποίο δεν έχω δει-προσεξει.

Ο Τσέχος ίσως με πώληση ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΥ να έρθει.

Κάνεις δε θεωρώ ότι θέλει κάτι στραβό για την ομάδα, πόσο μάλλον ο μεγαλομετοχος και ο προπονητής που βάλανε ψηλά τον πήχη.

Επίσης μην ξεχνάμε τη μονάδα καγκαβα!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

barlow4 έγραψε:Δεν ξερω καθολου αν ο ολιβειρα θα βγει καλος οπως δεν ηξερα για κανεναν.
Προτιμω τον τσεχο γιατι μου αρεσει που εχει ενεργεια.Με κουρασαν οι νωθροι.Αλλα ειναι ατεχνος.τελειως ατεχνος.Μπορει ο λουτσεσκου να θελει καλλιτεχνη.Μπορεις να πεις οτι του εκαναν κ οι δυο?
Νταξει τα δυο τρια τεσσερα μυρια που δε δινει ο ιβαν, ασχολιαστο ειναι.
Κουβέντα να γίνεται.

Δίνουμε 11Μ τον Τζόλη στην Μπριζ και 30% μεταπώληση και ελευθέρας στον Κρμέντσικ για να τον υπογράψεις με 700Κ.

Το αγοράζετε αυτό;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τόσα χρόνια Macron κι ακόμα καμία κάλτσα για την προπόνηση δεν έχει δώσει.
Ότι του καπνίσει του καθενός φοράει.
Να τα λεμε κι αυτά.
Ποιες μεταγραφές τώρα...
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Επιτέλους κάποιος να ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα αυτού του σωματείου, εύγε Μingus! :D :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θέλουμε Baba, ή κάποιον άλλο καλόν, οπωσδήποτε και άμεσα. Για χαφ προσωπικά δεν βιάζομαι. Έχω Τσιγγάρα, Εσίτι και μετά τις 7/8 θα έχω και Αουγκούστο. Έχω Σβαμπ και Καντουρί, έχω και Kagawa και Warda
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Σε αντίθεση με το γενικότερο κλίμα για Μπάμπα εμένα δεν μου κάνει. Θα ήθελα κάτι πιο ταχυδυναμικό για τη θέση. Ποιοτικός παίκτης-δε λέω- αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός για τον αν θα μπορέσει ποτέ να επανέλθει σε τοπ αθλητικό επίπεδο.
bill4paok

Δημοσίευση από bill4paok »

bersekeros έγραψε:
barlow4 έγραψε:Δεν ξερω καθολου αν ο ολιβειρα θα βγει καλος οπως δεν ηξερα για κανεναν.
Προτιμω τον τσεχο γιατι μου αρεσει που εχει ενεργεια.Με κουρασαν οι νωθροι.Αλλα ειναι ατεχνος.τελειως ατεχνος.Μπορει ο λουτσεσκου να θελει καλλιτεχνη.Μπορεις να πεις οτι του εκαναν κ οι δυο?
Κουβέντα να γίνεται.

Δίνουμε 11Μ τον Τζόλη στην Μπριζ και 30% μεταπώληση και ελευθέρας στον Κρμέντσικ για να τον υπογράψεις με 700Κ.

Το αγοράζετε αυτό;
Που υπογράφουμε?
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

rainmaker έγραψε:Ρε σεις γιατί σκαλώνετε σε ανούσιες αντεγκλήσεις και διαφωνίες;

Υπήρξε ποτέ καμία μεταγραφή που να είπε οποιοσδήποτε προπονητής οτι "μου τον πρότειναν και γκάβλωσα"; Ή από την άλλη "εγώ τους τον πρότεινα γιατί είναι άχρηστοι";

Προφανώς κάπου στη μέση είναι η αλήθεια.

Ούτε ο Λουτσέσκου είναι Θεός και η ΠΑΕ διαλυμένη. Ούτε το αντίστροφο.

Και δεν είναι καν εκεί το θέμα. Ούτε το ρόστερ μας ήταν για Β εθνική, ούτε για να σηκώσει πρωτάθλημα. Ήταν κάποια σκαλιά πιο κάτω και αυτό πρέπει να βελτιωθεί τώρα.
O Ολιβέιρα είναι επιθετικός για ομάδα πρωτάθλητισμου;
Δηλαδή αν τον έπαιρνε ο γαύρος τί θα λέγαμε;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ναι ειναι και θα το δεις εδω θα ειμαστε .....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eιχαν καλυτερο βιογραφικο δηλαδη ο Ελ Αραμπι η ο Χασαν πριν ερθουν στο γαυρο?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

xrisitsapa έγραψε:
rainmaker έγραψε:Ρε σεις γιατί σκαλώνετε σε ανούσιες αντεγκλήσεις και διαφωνίες;

Υπήρξε ποτέ καμία μεταγραφή που να είπε οποιοσδήποτε προπονητής οτι "μου τον πρότειναν και γκάβλωσα"; Ή από την άλλη "εγώ τους τον πρότεινα γιατί είναι άχρηστοι";

Και δεν είναι καν εκεί το θέμα. Ούτε το ρόστερ μας ήταν για Β εθνική, ούτε για να σηκώσει πρωτάθλημα. Ήταν κάποια σκαλιά πιο κάτω και αυτό πρέπει να βελτιωθεί τώρα.

θα λεγαμε το κλασικο γιατι δεν τον πηραμε εμεις .....οχι ομως γιατι θα εξεταζαμε την ποιοτητα ,που εχει .....αλλα γιατι καθε χρονο το καλοκαιρι λιβανιζουμε τις μεταγραφες των αντιπαλων ,καθε χρονο το καλοκαιρι εδω ειναι τα γραπτα .......η πλακα ειναι οτι συνεχιζουμε καθε χρονο τα ιδια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

bill4paok έγραψε:
bersekeros έγραψε:
Κουβέντα να γίνεται.

Το αγοράζετε αυτό;
Που υπογράφουμε?
Μπαρτ Λάγκε, αρχισυντάκτης Het Nieuwsblad

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σου, η Μπριζ θα κινηθεί για εξτρέμ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

"Είναι σίγουρο πως θα κινηθεί. Και το πιθανότερο είναι πως θα το κάνει αναζητώντας δύο".

Παραμένει ο Τζόλης προτεραιότητα;

"Οι επιλογές που υπάρχουν είναι αρκετές. Ο Τζόλης είναι σίγουρα σε αυτές που εξετάζουν, θεωρώ όμως ότι αν αποτελέσει τελικά προτεραιότητα θα εξαρτηθεί από τα χρήματα που θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ".

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να αξιώνει 15 εκατ. ευρώ, ποσό που προσέγγισε τον Ιανουάριο η Μπριζ με τις δύο διαφορετικές εκδοχές των προτάσεων που κατέθεσε (10 εκατ. ευρώ και 30% μεταπώληση ή 8 εκατομμύρια, την ελευθέρας του Κρμέντσικ και, επίσης, 30% μεταπώληση). Η εκτίμηση σου για το πόσο ψηλότερα μπορεί να φτάσει η Μπριζ;

"Θα εξαρτηθεί πρώτον από τα έσοδα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι και τι ποσοστό αυτών θα επανεπενδυθεί. Επίσης, ένας άγνωστος παράγοντας έχει να κάνει με την πρόσφατη είσοδο της Μπριζ στο χρηματιστήριο, κάτι που δεν ξέρουμε ακόμη πως θα επηρεάσει τα οικονομικά του club και τον τρόπο που θα κινηθεί στην καλοκαιρινή αγορά"
. (Πηγή sport 24/ Αντώνης Οικονομίδης)
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

xrisitsapa έγραψε:

Αν παίρναμε φορ από την Αραβία στα 32 του και με μεγαλύτερη ομάδα στο βιογραφικό του την Γρανάδα τι θα λέγαμε;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Επειδή είναι παίκτης που έπαιξε Ελλάδα. Αυτοί που κάνουν τόσο έντονη κριτική, σε πόσα ματς έχετε δει τον Ολιβέιρα να παίζει; Από βιογραφικό έχει καλύτερο από όποιον αντίστοιχης ηλικίας φορ που έχει έρθει. Εκτός Μπερμπατοφ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Τουλάχιστον τώρα μαλώνουμε για το εάν είναι καλός ο Ολιβέιρα και όχι γιατί δεν γίνονται μεταγραφές
Το λες και πρόοδο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”