To αν εχει προβλημα το ξερουν οι γιατροι του Π.Α.Ο.Κ και αν θα κανει επεμβαση θα το πουν αυτοι οχι εμεις.proedros έγραψε:Αν έχει προβλημα τότε, ας κάνει επέμβαση...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Εχει κανει μεταγραφη ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη παικτη με χρονιο προβλημα;
Που δεν επαιξε στην ομαδα λογω αυτου;
Αληθεια ρωταω. Θυμηστε μου, μηπως δεν θυμαμαι εγω.
Λεβεκ αλλα ειχε χρονιο προβλημα μυαλουDimitrisS έγραψε:Εχει κανει μεταγραφη ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη παικτη με χρονιο προβλημα;
Εννοείται ρε φίλε...TheCursed έγραψε:To αν εχει προβλημα το ξερουν οι γιατροι του Π.Α.Ο.Κ και αν θα κανει επεμβαση θα το πουν αυτοι οχι εμεις.proedros έγραψε:Αν έχει προβλημα τότε, ας κάνει επέμβαση...
μαζι σου.laska4 έγραψε:εγω γουστάρω πολυ που βλεπω τον καγκαβα φτιαγμενο ...
Αυτός πρόσεξα και εγώ για τον Καγκάβα ,εκτός από όταν πρώτο ήρθε δεν θυμάμαι να ξανά ανέβασε ιστορία που να δείχνει οτι γουστάρει
και ετσι φαινονται ολοι...οχι μονο ο καγκαβα...στα βιντεακια κανεναν δεν βλεπω να λουφαρει...αντιθετα βλεπω πολυ ορεξη...αντε να δουμε τι θα βγει.laska4 έγραψε:εγω γουστάρω πολυ που βλεπω τον καγκαβα φτιαγμενο ...
Τρανταχτό θυμάμαι τον Μάρτενς.. τεράστιος παίχτης αλλά άτυχος, αχιλλειο και δεν επανήλθε ποτέ.DimitrisS έγραψε:Εχει κανει μεταγραφη ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη παικτη με χρονιο προβλημα;
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kosths BXL
ειδα χθες το βιντεο της πορπονησης με τον λουτσε να τους μιλαει και ξυπνησαν μνημες 2018.... θα το σηκωσουμε μην μασατε
Ξερουν οι γιατροι κι οχι εμεις? Τον Dr House τσαμπα τον βλεπαμε τοσα χρονια?TheCursed έγραψε:To αν εχει προβλημα το ξερουν οι γιατροι του Π.Α.Ο.Κ και αν θα κανει επεμβαση θα το πουν αυτοι οχι εμεις.proedros έγραψε:Αν έχει προβλημα τότε, ας κάνει επέμβαση...
Μονο οταν εχει την μπαλα ο Τειλορbarlow4 έγραψε:Εγω αν ερθει αυτος δε θα ειμαι ΠΑΟΚ φετος
Επίσης ο Εσίτι σκοράρει κατά ριπάςpsykoman έγραψε:και ετσι φαινονται ολοι...οχι μονο ο καγκαβα...στα βιντεακια κανεναν δεν βλεπω να λουφαρει...αντιθετα βλεπω πολυ ορεξη...αντε να δουμε τι θα βγει.laska4 έγραψε:εγω γουστάρω πολυ που βλεπω τον καγκαβα φτιαγμενο ...
εδω ρε σεις ο ραπ μας ζαλσε για τον αγκουστο οτι φεραμε παιχτη με χρονιο προβλημα ....καποιοι εδω μεσα κραζατε επειδη εκραζε και αυτος και τωρα παιζει εθνικη βραζιλιας και δεν εχει βγαλει τιποτα το παιδι δοξα τω Θεω ακομα ....