ΠΑΟΚ Β'
- Mutasevic
Re: ΠΑΟΚ Β'
ΜΑλλον δεν θελουν Γκαρσία τα φιασκα μεστην παε κ ψάχνουν νέο τρόπο να τον ξενερωσουν καθε φορά να φύγει
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε άιβα ναι ας δουλεύει τζάμπα.. ή ξανά με 30χιλιαρικα που δούλευε στην Κ19.
Εχεις να πληρώσεις και τον Ολιβέιρα τώρα κάπου πρέπει να κόψεις..
"Σε θέλουμε από οποιοδήποτε πόστο στην ομάδα.."
αλλά με 25-30 χιλιάρικα*
Πρέπει να δουλέψει τζάμπα για να μην ειρωνεύεται ο ράντομ τύπος άιβας στο μάνια ξέρω γω.
αλλά με 25-30 χιλιάρικα*
Πρέπει να δουλέψει τζάμπα για να μην ειρωνεύεται ο ράντομ τύπος άιβας στο μάνια ξέρω γω.
- Mutasevic
Αφου ο Ιβάν είναι πλούσιος τι τον νοιαζουν τα λεφτάaivas19 έγραψε:Αφου ειναι σημαια του ΠΑΟΚ τι τον νοιαζουν τα λεφτα;Patron έγραψε:Δεν το κουνάει, θα τους σπάσει τα @@
ΠΑΟΚ Β'
Γιατι ξερεις οτι του προσεφεραν 30 χιλιαρικα; Εγω ερωτηση κανω γιατι αν οντως εχει θεμα με καποιους στην ΠΑΕ ας βγει να τα πει. Ραντομ τυπεParolos έγραψε:Ε άιβα ναι ας δουλεύει τζάμπα.. ή ξανά με 30χιλιαρικα που δούλευε στην Κ19.
αλλά με 25-30 χιλιάρικα*
- bersekeros
Ο Γκαρσία και σημαία του ΠΑΟΚ είναι και ως προπονητής οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση ενός περήφανου κυπέλλου απέναντι στο μισητό γάβρο, που πανηγυρίσαμε και καταευχαριστήθηκαμε και η ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση.
Οπότε από τη στιγμή που του ζητήθηκε να συνεχίσει ως προπονητής του ΠΑΟΚ Β',
περιμένω από τους εργαζόμενους υπαλλήλους στην ΠΑΕ,
να δείξουν σεβασμό στο πρόσωπο του Γκαρσία και να τιμήσουν το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει μαζί του.
Δεν μπορεί αυτά που γράφονταν ή διακινούνταν πέρσι για το Βιερίνια, ότι τον ενδιαφέρουν τα λεφτά ή ότι αφού είναι σημαία του ΠΑΟΚ, γιατί βάζει τα λεφτά μπροστά και άλλα τέτοια.... να αρχίζουμε να τα ξανακούμε φέτος με το Γκαρσία.
Δηλαδή πάλι θα πρέπει να μιλήσει ο Γκαρσία απευθείας με τον Ιβάν για να λυθεί το θέμα; Έτσι θα γίνεται κάθε φόρα;
Αυτοί οι υπάλληλοι της ΠΑΕ, έχουν ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο για αυτό που είπε ο Τσορμπατζόγλου, ότι θέλουν τον Γκαρσία στον ΠΑΟΚ Β', αλλά με μικρότερο συμβόλαιο από το υπάρχον υπογεγραμμένο;
Οπότε από τη στιγμή που του ζητήθηκε να συνεχίσει ως προπονητής του ΠΑΟΚ Β',
περιμένω από τους εργαζόμενους υπαλλήλους στην ΠΑΕ,
να δείξουν σεβασμό στο πρόσωπο του Γκαρσία και να τιμήσουν το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει μαζί του.
Δεν μπορεί αυτά που γράφονταν ή διακινούνταν πέρσι για το Βιερίνια, ότι τον ενδιαφέρουν τα λεφτά ή ότι αφού είναι σημαία του ΠΑΟΚ, γιατί βάζει τα λεφτά μπροστά και άλλα τέτοια.... να αρχίζουμε να τα ξανακούμε φέτος με το Γκαρσία.
Δηλαδή πάλι θα πρέπει να μιλήσει ο Γκαρσία απευθείας με τον Ιβάν για να λυθεί το θέμα; Έτσι θα γίνεται κάθε φόρα;
Αυτοί οι υπάλληλοι της ΠΑΕ, έχουν ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο για αυτό που είπε ο Τσορμπατζόγλου, ότι θέλουν τον Γκαρσία στον ΠΑΟΚ Β', αλλά με μικρότερο συμβόλαιο από το υπάρχον υπογεγραμμένο;
-
""Κλείνοντας, περιμένω σύντομα να δω τη δομή του ΠΑΟΚ Β. Είναι ένα πρότζεκτ που έχω τεράστια περιέργεια για το πως θα πάει, γιατί το θεωρώ σημαντικό.
Αν γίνει μία ομάδα με ξεκάθαρη ποδοσφαιρική στόχευση, το κλαμπ μόνο κέρδος θα έχει. Αν στηθεί κάτι που θα αναζητά ισορροπίες μεταξύ τάσεων, τότε θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω.""
Πολύ σωστός ο Κόλκας
Αν γίνει μία ομάδα με ξεκάθαρη ποδοσφαιρική στόχευση, το κλαμπ μόνο κέρδος θα έχει. Αν στηθεί κάτι που θα αναζητά ισορροπίες μεταξύ τάσεων, τότε θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω.""
Πολύ σωστός ο Κόλκας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Τετ 07 Ιούλ 2021, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ε ναι παντα οι αλλοι φταινε .....ΟΛΟΙ επαγγελματιες ειναι η ομαδα τους πληρωνει οποτε α ςσταθουν στο υψος τους ΟΛΟΙ .....μονο οι οπαδοι δεν ειναι επαγγελματιες δεν αλλαζουν ομαδα ειναι παντα εδω ΜΟΝΟ αυτοι ,και την καψουρα τους την πληρωνουν ......τα στελεχη υπαλληλοι παικτες προπονητες κλπ ειναι επαγγελματιες ,ας ειναι σωστοι ας προσφερουν για να εχουν και καλλιτερο βιογραφικο.....Mutasevic έγραψε:ΜΑλλον δεν θελουν Γκαρσία τα φιασκα μεστην παε κ ψάχνουν νέο τρόπο να τον ξενερωσουν καθε φορά να φύγει
-
Είναι σωστό να πάρει όσα αξίζει, τουλάχιστον όσα του έδωσαν οι άλλες ομάδες που του έκαναν πρόταση να τον προσλάβουν.Parolos έγραψε:Ε άιβα ναι ας δουλεύει τζάμπα.. ή ξανά με 30χιλιαρικα που δούλευε στην Κ19.
αλλά με 25-30 χιλιάρικα*
- bersekeros
Είναι σωστό όταν λες σε κάποιον ότι μείνε απ' όποιο πόστο θέλεις, να τιμήσεις το συμβόλαιο που έχεις μαζί του και να μην του ζητάς μείωση. Συμβόλαιο που υπέγραψες πριν λίγους μήνες. Αλλιώς τον στέλνεις στο λογιστήριο για αποζημίωση.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Είναι σωστό να πάρει όσα αξίζει, τουλάχιστον όσα του έδωσαν οι άλλες ομάδες που του έκαναν πρόταση να τον προσλάβουν.Parolos έγραψε:Ε άιβα ναι ας δουλεύει τζάμπα.. ή ξανά με 30χιλιαρικα που δούλευε στην Κ19.
αλλά με 25-30 χιλιάρικα*
Πλερωνε τώρα το μύριο του Ολιβέιρα και κόψε χρήματα από ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο σύλλογο όσο λίγοι.
ΥΓ: Το κόμπλεξ σου μετά από 11 ολόκληρα χρόνια για τον Γκαρσία θα μας λύσεις την απορία από πού πηγάζει? Πραγματικά το έχω απορία 11 ολόκληρα χρόνια. Ήσαν νιος και γερασες, κι ακόμη το ίδιο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν ανανεώνεις το συμβόλαιο του προπονητή και στην πορεία αλλάζεις τους όρους (από α ομάδα σε β) τότε είναι στην ευχέρεια του προπονητή αν θέλει θα το αποδεχτεί. Στην ουσία το συμβόλαιο εκείνο δε δεσμεύει τον Γκαρσία αφού άλλαξε η ΠΑΕ τους όρους, νομίζω έπαψε να ισχύει. Έχει κάθε δικαίωμα ο Γκαρσία να διαπραγματευτεί οικονομικά και όχι μόνο, το καινούριο συμβόλαιο και να πετύχει τους καλύτερους όρους που μπορεί. Αν επέλθει συμφωνία η αποζημίωση για το σπασμένο συμβόλαιο θα είναι μικρή η και καθόλου αν δεν επέλθει συμφωνία τότε θα πρέπει να αποζημιωθεί με τους όρους που υπογράφτηκαν τότε. Τους οποίους δεν τους ξέρω βέβαια αφού δε το διάβασα
- bersekeros
ΣΑΒΒΙΔΗΣ 26/5/2021
Άντε και φτάνει επιτέλους, με μερικούς υπαλλήλους της ΠΑΕ, που είναι αυτό ακριβώς.
Υπάλληλοι. Και καλώς αμοιβόμενοι.
Να σέβονται τον εργοδότη τους και να μην δημιουργούν συνέχεια θέματα.
Λέει πουθενά ο Σαββίδης για μείωση του ποσού του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου;Εμείς πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας νέους στόχους. Ο Σύλλογος έχει ως στόχο την απόλυτη αυτάρκεια, ο Πάμπλο Γκαρσία την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και της αυτοβελτίωσης, ως προπονητής του πιο υψηλού επιπέδου. Παρά την αλλαγή του προπονητικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, εγώ πρότεινα στον Πάμπλο Γκαρσία να παραμείνει στη δική μας ασπρόμαυρη οικογένεια από οποιαδήποτε θέση. Οποιαδήποτε απόφασή του θα με βρει συμπαραστάτη και θα τον στηρίξω στον δρόμο που θα επιλέξει.
Άντε και φτάνει επιτέλους, με μερικούς υπαλλήλους της ΠΑΕ, που είναι αυτό ακριβώς.
Υπάλληλοι. Και καλώς αμοιβόμενοι.
Να σέβονται τον εργοδότη τους και να μην δημιουργούν συνέχεια θέματα.