Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Μεταγραφή ενδελεχούς scouting στα θέλω του προπονητή
Άντε να πέφτουν τα heat maps κ τα σχετικά να έχουμε κάτι να ασχοληθούμε.
Άντε να πέφτουν τα heat maps κ τα σχετικά να έχουμε κάτι να ασχοληθούμε.
- Mutasevic
Οικονομικά κ εμείς πλεον πλούσιοι ειμαστε Ντε.η μπαγερν ρεαλ μιλαν κ σία Χεστηκε εχει τα μύρια των ομιλων στο τσεπακι εμείς όχι.αρα οφείλουμε να μαστε κ λίγο πιο γρήγοροιDark Knight έγραψε:Ποιά Μπάγερν βρε παιδιά; Σοβαρά τώρα; Είναι μέτρο σύγκρισης η Μπάγερν; Έχει εκτραχυνθεί η συζήτηση μου φαίνεται! Οι μεταγραφές που ζήτησε ο προπονητής έχουν καθυστερήσει χαρακτηριστικά και αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση. Ας ελπίσουμε να έρθουν κάποια στιγμή οι παίκτες με τα χαρακτηριστικά που θέλει και την ποιότητα-προσωπικότητα να προσαρμοστούν γρήγορα στις απαιτήσεις και το κλίμα της ομάδας γιατί το timing δεν είναι σωστό, μπορεί να μας κοστίσει ακριβά.
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοιμούνται στην ΠΑΕ. Έχουν αφήσει την ομάδα με Ολιβέιρα και 2 πιτσιρικάδες. Φορ τώραΤρόμος έγραψε:Ωραία θα σταματήσει και η γκρίνια που έχουμε μόνο Κουτσια και Κορτεζάνι για φορ. Τι όχι;

Αφού θα φοράει τη φανέλα της ομάδας και τον θέλει ο Λουτσεσκου,μας αρέσει δε μας αρέσει, στηρίζουμε.
Ας πέσει τουλάχιστον χρήμα στο χαφ να υπάρξει αναβάθμιση στο κέντρο.
Ας πέσει τουλάχιστον χρήμα στο χαφ να υπάρξει αναβάθμιση στο κέντρο.
- sourmenetes
- Moderator
Μέχρι την Κυριακή πολλά αλλάζουν..PaokPatraG4 έγραψε:Αυτή την στιγμή η κατάσταση είναι όντως τραγική....Δεν ξέρω τι λέει ο Rainmaker αλλά αυτή την στιγμή που μιλάμε η ομάδα έχει για τα οικογενειακά διπλά Κουτσια κ Γκορτεζιανη για φορ....Μπουντου κ Τζορμπατζογλου λένε σε όλους τους τόνους ότι για τον ΠΑΟΚ δεν παίζει άλλο όνομα για φορ εκτός του Ολιβέιρα άσχετα εάν ξέρουν ή δεν ξέρουν...ΤΔ δεν υπάρχει κ δύσκολο πλέον να υπάρξει όπως φαίνεται.... Αριστερό Μπακ έχουμε τον 36 χρόνο Βιειρινια κ στα χαφ περιμένουμε να μεταμορφωθεί ο Εσιτι σε Καντέ μπας κ γίνει κάτι....Κατά τα άλλα όλα καλά....Ελπίζω να μην γίνει Λούης ο Ρουμάνος την Κυριακή μια μέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας επειδή δεν έχουν ικανοποιηθεί τα θέλω του για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας....Δεν το έχει κ σε τίποτα....Το έχει ξανακάνει.....
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Είναι τελειωμένο του ολιβειρα.
Λογικά θα υπάρξει και συνέχεια.
Καλή μεταγραφή. Προσωπικά προτιμούσα τον Τσέχο, αλλά και ο Ολιβέιρα είναι μια χαρά παίκτης. Συμμετοχικός, έμπειρος, καλή επαφή με τα δίχτυα και γνώση του πρωταθλήματος. Είναι παίκτης που αν βρει τον εαυτό του έχει πράγματα να δώσει. Το ζήτημα είναι να το κάνει στο επίπεδο που θέλει ο ΠΑΟΚ.
Η κίνηση αυτή δεν αναιρεί την γενικότερη καθυστέρηση στις μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ θέλει ακόμα αριστερό μπακ και χαφ για τα προκριματικά. Ιδανικά μέσα στην επόμενη βδομάδα να έχουμε συμφωνήσει ώστε να είναι στην Ολλανδία.
Αν γίνουν αυτές οι κινήσεις, τότε είμαστε κομπλέ. Τα κερασάκια ας έρθουν 31/8.
Η κίνηση αυτή δεν αναιρεί την γενικότερη καθυστέρηση στις μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ θέλει ακόμα αριστερό μπακ και χαφ για τα προκριματικά. Ιδανικά μέσα στην επόμενη βδομάδα να έχουμε συμφωνήσει ώστε να είναι στην Ολλανδία.
Αν γίνουν αυτές οι κινήσεις, τότε είμαστε κομπλέ. Τα κερασάκια ας έρθουν 31/8.
- loukas karadimos
Το να κλείνουμε τον Πορτογάλο με την προοπτική να βελτιώσουμε την θέση μας με την Μπριζ και να αγοράσουμε τον τσεχο πριν δώσουμε τον πωλονο δενου φαίνεται απιθανο
- PAOKevolution
Η επόμενη μεταγραφή Σουρμε σχετίζεται με το χαφ του μυριου;;sourmenetes έγραψε:Είναι τελειωμένο του ολιβειρα.
Αποψεις ειναι αυτες.
Προσωπικα οσο ηταν στην κουλα, ακομα και στην περσινη οχι τοσο καλη χρονια του, εβλεπα εναν πολυ ποιοτικο παικτη, με μεγαλο του προσον να ειναι η τεχνικη του, οι καλες επαφες με την μπαλα, οι κινησεις του χωρις αυτην αρκετες φορες και πλαγια και πιο πισω.
Πολλα χαρακτηριστικα που ειχε δηλαδη και ο Τσεχος αλλα και ο Ακπομ.
Με τους Τζολη/Ζιφκοβιτς δεξια αριστερα να ειναι παικτες που συγκλινουν παρα πολυ, οι κινησεις του Ολιβειρα θα βοηθησουν πολυ την ομαδα πιστευω.
Προσωπικα οσο ηταν στην κουλα, ακομα και στην περσινη οχι τοσο καλη χρονια του, εβλεπα εναν πολυ ποιοτικο παικτη, με μεγαλο του προσον να ειναι η τεχνικη του, οι καλες επαφες με την μπαλα, οι κινησεις του χωρις αυτην αρκετες φορες και πλαγια και πιο πισω.
Με τους Τζολη/Ζιφκοβιτς δεξια αριστερα να ειναι παικτες που συγκλινουν παρα πολυ, οι κινησεις του Ολιβειρα θα βοηθησουν πολυ την ομαδα πιστευω.
Εμένα άλλο με προβληματίζει . Αν ξυπνούσα ένα πρωί και όλα ήταν ιδανικά θα ήθελα βασικό τερματοφυλακα, βασικό δεξι και αριστερο μπακ, βασικό αριστερο στόπερ ,2 χαφ στο κέντρο , 1 εξτρεμ και ένα Σέντερ φορ.
Από αυτούς πήρες δεξι μπακ και Σέντερ φορ.και ολοι λέμε πάρτε χαφ και αριστερο μπακ. Και μετά να μπουνε τα κερασάκια. Εγώ γιατί πιστεύω ότι προτεραιότητα έχει ο αριστερός στόπερ;αν φυσικά παίξει με τετράδα πίσω.
Ποιος θα κάνει την υπέρβαση και θα είναι αριστερά; Ο κρεσπο θα γίνει ο προπέρσινος; Άντε δεξιά με ινγκι (τραυματιας) ή έστω μιχαι είσαι κομπλέ. ΒΑΡΕΛΑ μπορεί σε 2αδα πλέον; Κρεσπο; Μιχαηλιδης;
Από αυτούς πήρες δεξι μπακ και Σέντερ φορ.και ολοι λέμε πάρτε χαφ και αριστερο μπακ. Και μετά να μπουνε τα κερασάκια. Εγώ γιατί πιστεύω ότι προτεραιότητα έχει ο αριστερός στόπερ;αν φυσικά παίξει με τετράδα πίσω.
Ποιος θα κάνει την υπέρβαση και θα είναι αριστερά; Ο κρεσπο θα γίνει ο προπέρσινος; Άντε δεξιά με ινγκι (τραυματιας) ή έστω μιχαι είσαι κομπλέ. ΒΑΡΕΛΑ μπορεί σε 2αδα πλέον; Κρεσπο; Μιχαηλιδης;
Με Ιγκανσον, Βαρελα, Κρεσπο, Μιχαι, Μιχαηλιδη δεν μπορουμε να μιλαμε για στοπερ.
Οχι μονο λογω ποσοτητας αλλα και ποιοτητας ο Μιχαι ειναι πολυ καλος στοπερ και θα το δειξει αν παρει παιχνιδια.
Ο Μιχαηλιδης περσι εκανε ουσιαστικα την πρωτη του "γεματη" σεζον, θα ειναι αδικο να τον κρινουμε απο καποια λαθη και καποιες αδυναμιες που εβγαλε.
Βαρελα-Κρεσπο για μενα μια χαρα μπορουν να δωσουν πολλα με την εμπειρια τους.
Ο Ιγκανσον ειναι το ερωτηματικο και λογω τραυματισμου αλλα και γιατι μπαινει στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου του και ειναι ο παικτης με την μεγαλυτερη χρηματιστηριακη αξια απο τους στοπερ μας.
Ή θα πρεπει να ανανεωσει ή να πουληθει.
Οχι μονο λογω ποσοτητας αλλα και ποιοτητας ο Μιχαι ειναι πολυ καλος στοπερ και θα το δειξει αν παρει παιχνιδια.
Ο Μιχαηλιδης περσι εκανε ουσιαστικα την πρωτη του "γεματη" σεζον, θα ειναι αδικο να τον κρινουμε απο καποια λαθη και καποιες αδυναμιες που εβγαλε.
Βαρελα-Κρεσπο για μενα μια χαρα μπορουν να δωσουν πολλα με την εμπειρια τους.
Ο Ιγκανσον ειναι το ερωτηματικο και λογω τραυματισμου αλλα και γιατι μπαινει στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου του και ειναι ο παικτης με την μεγαλυτερη χρηματιστηριακη αξια απο τους στοπερ μας.
Ή θα πρεπει να ανανεωσει ή να πουληθει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 07 Ιούλ 2021, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok re niamou
Οταν βάζουν τον πήχη ψηλά, να κρατάνε τον λογο τους.PAOKevolution έγραψε:Εντάξει εσύ μην πανηγυρίζεις τα γκολ του...paok re niamou έγραψε:Καλοφορετο ......
Συζητάμε όλοι το σήμερα, οταν με το καλό το αύριο είναι οπως το ταξανε, θα εισπράξουν και τσ ανάλογα συγχαρητήρια για την οργανωμένη κσι με πλάνο μεταγραφική περίοδο.
Η κίνηση χωρίς την μπάλα του Τσέχου πιστεύω πως είναι κοντά στο τοπ λεβελ. Δημιουργεί φάσεις και για τον εαυτό του, και για τους συμπαίκτες του. Ακόμα και στο euro έκανε φάσεις, άσχετα αν τις έχανε.DimitrisS έγραψε:Αποψεις ειναι αυτες.
Το ατού του Ολιβέιρα πιστεύω είναι η καλή τεχνική. Γενικά δεν υστερεί κάπου, αλλά σε τίποτα δεν είναι τοπ.
Δεν έχει την κίνηση χωρίς την μπάλα του Κρμέντσικ, τα τελειώματα του Πρίγιο ή το physicality του Άκπομ.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι χειρότερος παίκτης. Αντίθετα, είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει σε διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού.