Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Πάντως και η μετροσπορτ λέει για χαφ και φορ πριν την Ολλανδία....για να δούμε
Μιά χαρά είναι ο Κρμεντσικ και σε καλή ηλικία.
Για να δούμε αν θα κλείσει πρίν την προετοιμασία.
Για να δούμε αν θα κλείσει πρίν την προετοιμασία.
Ενημερωνεται απο το σαιτ του πρεζεμπορα. Οτι του βαζουν στο μυαλο να πει αυτα λεειTolaros έγραψε:Ποια πραγματικότητα ρε φίλε, που άμα διαβάσει κανείς το ποστ χωρίς να ξέρει θα νομίζει μιλάμε για ομάδα στον πάτο που έχει να δει τίτλο καμιά 30 χρόνια.
Πότε γίναμε έτσι οι ΠΑΟΚτσήδες ρε γμτ
Το αν εσύ βλέπεις άλλη πραγματικότητα, είναι δικό σου θέμα…Εδώ και 1 μήνα και κάτι δεν κουνιέται φύλλο…Και δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που αναπαράγεται συνέχεια πως θα έρθει ο Σαββίδης , θα έρθει ο Σαββίδης και δεν έρχεται ποτέ…Τώρα που τα κρούσματα θα ξανά ανεβαίνουν επικίνδυνα χλωμό το βλέπω να έρχεται….Tolaros έγραψε:Ποια πραγματικότητα ρε φίλε, που άμα διαβάσει κανείς το ποστ χωρίς να ξέρει θα νομίζει μιλάμε για ομάδα στον πάτο που έχει να δει τίτλο καμιά 30 χρόνια.
Ότι νάναι…Μάθε πρώτα να μιλάς και να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων όσο και αν δεν συμφωνείς με αυτές και μετά έλα να κάνουμε κουβέντα…Γκουερινο έγραψε:Ενημερωνεται απο το σαιτ του πρεζεμπορα. Οτι του βαζουν στο μυαλο να πει αυτα λεειTolaros έγραψε:Ποια πραγματικότητα ρε φίλε, που άμα διαβάσει κανείς το ποστ χωρίς να ξέρει θα νομίζει μιλάμε για ομάδα στον πάτο που έχει να δει τίτλο καμιά 30 χρόνια.
- sourmenetes
- Moderator
Τραγικά όσα γράφεις!proedros έγραψε:Τραγική κατάσταση , παρατημένη ομάδα…Τον Σαββιδη δεν τον ενδιαφέρει καν να έρθει, ΤΔ δεν υπάρχει…μεταγραφικοί στόχοι δεν υπάρχουν…Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση την σήμερον ημέρα , το τι θα γίνει αύριο είναι άλλο θέμα…Αυτή η κατάσταση επικρατεί σήμερα…Παρακαλάς τον Ολιβέιρα που σε έχει στο περίμενε..Ποιον τον Ολιβέιρα;Δεν είμαι καταστροφολόγος…Μπορεί να στεναχωρώ κάποιους αλλά εγώ έτσι το βλέπω…
Ο Σαββίδης βγήκε και δήλωσε κάποια πράγματα.
Και μιλάς για παρατειμενη ομάδα και ότι δεν τον ενδιαφέρει καν να έρθει;;
Αστεία...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
giliopoulos
Ρε αδερφε αυτη η ομαδα ηταν 30 βαθμους πισω απο τον γαυρο. Και σου λενε πως παμε για πρωταθλημα.souniotis έγραψε:Η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη
Χρειαζόμαστε 2-3 παιχτες
Αλλά για να πάρεις ποιοτικούς και από το πάνω ράφι πρέπει να περιμένεις
Γιατί δεν ήμαστε και το πρώτο
Όνομα στην Ευρώπη
Λίγο υπομονή θα γίνουν οι κινήσεις
Αν και νομίζω ότι η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή μην ισοπεδώνετε τους νεαρούς μας παιχτες μπορούν καλιστα να πλησιάσουν την ομάδα
Πως ειναι σχεδον ετοιμη?
Εχεις αρχισει προετοιμασια και δεν εχεις καν σεντερ φορ και βαζουν αναγκαστικα κατι παιδακια.
Εχεις μεινει με 2 χαφ σβαμπ καντουρι, 1 αμφιβολου αξιας νινουα, και 1 που δεν υπολογιζεται τον εσιτι
Εχεις 1 δεξι μπακ πολυ μετριας ποιοτητας, ροντριγκο, και 1 αμφιβολου, τειλορ.
Εχεις 1 αριστερο μπακ στα 36, βιερινια, και ενα παιδακι που δεν ηταν καν εντος ομαδας στα πλαυ οφ, περειρα.
Ξαναλεω, τα προκριματικα δεν ειναι ευκολα, βρωμαει η δουλεια , και μετα θα μας λενε για οικονομικη καταστροφη απο τον αποκλεισμο και τετοιες μπουρδες
Γράφω αυτό που βλέπω ΣΗΜΕΡΑ….Και είναι προσωπική μου άποψη…Μάθετε επιτέλους να συζητάτε ήρεμα και ωραία.. και χωρίς ειρωνείες όπως του παραπάνω…sourmenetes έγραψε:Τραγικά όσα γράφεις!proedros έγραψε:Τραγική κατάσταση , παρατημένη ομάδα…Τον Σαββιδη δεν τον ενδιαφέρει καν να έρθει, ΤΔ δεν υπάρχει…μεταγραφικοί στόχοι δεν υπάρχουν…Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση την σήμερον ημέρα , το τι θα γίνει αύριο είναι άλλο θέμα…Αυτή η κατάσταση επικρατεί σήμερα…Παρακαλάς τον Ολιβέιρα που σε έχει στο περίμενε..Ποιον τον Ολιβέιρα;Δεν είμαι καταστροφολόγος…Μπορεί να στεναχωρώ κάποιους αλλά εγώ έτσι το βλέπω…
Ο Σαββίδης βγήκε και δήλωσε κάποια πράγματα.
Και μιλάς για παρατειμενη ομάδα και ότι δεν τον ενδιαφέρει καν να έρθει;;
Αστεία...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- abc_o_ karpouzas
......Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα αποσυρθεί από την αγορά επιθετικού και θα αντικαταστήσει τον Αγκουέρο με «εσωτερική» μεταγραφή.....
100 χρονια μπροστα ειμαστε...
proedros...
εσενα να υποθεσω οτι καποιοι σε ψηφησαν ε??
100 χρονια μπροστα ειμαστε...
proedros...
Θύμισε μου φίλε…Ποιος πήρε το πρωτάθλημα φέτος στην Αγγλία;abc_o_ karpouzas έγραψε:......Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα αποσυρθεί από την αγορά επιθετικού και θα αντικαταστήσει τον Αγκουέρο με «εσωτερική» μεταγραφή.....
100 χρονια μπροστα ειμαστε...![]()
![]()
![]()
proedros...
- abc_o_ karpouzas
αγγλια??
φιλε proedros.
αυτο το πραγμα που εγραψες απο οποιαν μερια και να το διαβασει καποιος ειναι ενα αθλιο πραγμα..
και ειναι η προσωπικη σου γνωμη..
για ποιον λογο ενοχλησε ...
φιλε proedros.
αυτο το πραγμα που εγραψες απο οποιαν μερια και να το διαβασει καποιος ειναι ενα αθλιο πραγμα..
Δεν με ενοχλεί αυτό που λες αλλά ο τρόπος που το λες που είναι μέσα στην ειρωνεία και δεν αναφέρομαι σε εσένα…abc_o_ karpouzas έγραψε:αγγλια??
φιλε proedros.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Φίλε αν διάβασες καλά είπα για αυτό που γίνεται ΣΗΜΕΡΑ ή καλύτερα μέχρι ΣΗΜΕΡΑ και το τόνισα…Εμένα μου δείχνει πως δεν υπάρχει πλάνο…Εσύ μπορεί να το θεωρείς το ιδανικό…Mitsospaoki4 έγραψε:Proedre μην χαθείς όταν κλείσουν οι επόμενοι παίχτες
Ε ναι αν φέρουμε 3 παιχταράδες τις επομενες μερες θα έρθουν να φανταστώ χωρίς πλάνο