UEFA Euro 2020
- ΑποστόληςΑ
Re: UEFA Euro 2020
Η Ελβετια περασε στα πεναλτι τους Γαλλους, οι Ισπανοι περασαν τους Ελβετους στα πεναλτι και σημερα οι Ιταλοι περασαν στα πεναλτι τους Ισπανους. Αρα οποιος περασει αυριο θα το παρει στα πεναλτι. 

- Shivaspace
καθάρισε ο Μοράτα
αυτοί οι Ιταλοί δεν ντρέπονται λίγο..το uefa mafia τραγουδάνε στην εθνική
αυτοί οι Ιταλοί δεν ντρέπονται λίγο..το uefa mafia τραγουδάνε στην εθνική
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τρί 06 Ιούλ 2021, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αν τη χτυπησεις χαμηλα μπορει να το πιασει αν τη .... σηκωσεις μπορει να βγει εξω
- Shivaspace
που τραγουδάτε στον ίδιο ρυθμό με το ueeefa mafiiiiia 
αφού το λέτε που το λέτε, πείτε το τουλάχιστον κανονικά

αφού το λέτε που το λέτε, πείτε το τουλάχιστον κανονικά
Είχα πει ότι αφού περάσαμε στο κακό μας ματς την Αυστρία θα το σηκώσουμε . Μετά σκέφτηκα ότι πρέπει να περάσουμε και ένα ματς στα πεναλτυ. Πάει και αυτό τώρα μένει το εύκολο… κηδεία μέσα στο Γουέμπλεϊ στα αγγλακια όπως κάναμε στα γερμανακια στο Μουντιάλ του 06….
Στα του ματς. Η Ισπανία και ο ισπανικός τροπος προσεγγισης του ποδοσφαίρου εμένα προσωπικά με γεμίζει αφάνταστα . Παιχταράδες που κρύβουν την μπάλα στο κέντρο. Ούτε ένας τρεχαλατζης μποξ του μποξ ταχυδυναμικος κλπ. Ρόδρι μπουσκετς πεδρι κόκε Τιάγκο. Στο μοντέλο του μεγάλου ΠΑΟΚ . Άργους θελουμε μπαλαδόρους…
Φάνηκε ότι θα περάσουμε στα πέναλτυ από την καυλαντα του κιελινι στο στρίψιμο του νομίσματος…
Στα του ματς. Η Ισπανία και ο ισπανικός τροπος προσεγγισης του ποδοσφαίρου εμένα προσωπικά με γεμίζει αφάνταστα . Παιχταράδες που κρύβουν την μπάλα στο κέντρο. Ούτε ένας τρεχαλατζης μποξ του μποξ ταχυδυναμικος κλπ. Ρόδρι μπουσκετς πεδρι κόκε Τιάγκο. Στο μοντέλο του μεγάλου ΠΑΟΚ . Άργους θελουμε μπαλαδόρους…
Φάνηκε ότι θα περάσουμε στα πέναλτυ από την καυλαντα του κιελινι στο στρίψιμο του νομίσματος…
από την άλλη η παράδοση θέλει όποιος κερδίζει την eurovision και παίζει τελικό euro να το σηκώνειicue έγραψε:Η Ελβετια περασε στα πεναλτι τους Γαλλους, οι Ισπανοι περασαν τους Ελβετους στα πεναλτι και σημερα οι Ιταλοι περασαν στα πεναλτι τους Ισπανους. Αρα οποιος περασει αυριο θα το παρει στα πεναλτι.

Παίζουν απολαυστικό ποδόσφαιρο οι Ισπανοί αλλά τους σιχαίνομαι λόγω μπάσκετ και τα καραγκιοζηληκια τους.
Χάρηκα πολύ που πέρασαν οι Ιταλοί
Χάρηκα πολύ που πέρασαν οι Ιταλοί
Και μπάσκετ απολαυστικό έπαιζαν.με την δίκη τους φιλοσοφία που την μαθαίνουν από μικρά παιδιά. Τρώνε καλάθι και τρέχουν στον αιφνιδιασμό. Απλά έτυχε να είναι ο δάσκαλος μας όταν είχαμε ομάδα που πήγαινε για κάτι. Για αυτό έχει μείνει η ρετσινιά και η αντιπάθεια πιστεύω…
- Shivaspace
hawklord μόνο και μόνο που χαίρεσαι εσύ χαίρομαι κι εγώ, να το ξές, σε πειράζω λίγο
κατα τα άλλα μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο και παρακολουθώ τους αγώνες όμως ως εκεί και δε με καίγεται καρφί για το πανηγυράκι της μαφίας που τόσο άχτι έχει τον ΠΑΟΚ μας
κατα τα άλλα μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο και παρακολουθώ τους αγώνες όμως ως εκεί και δε με καίγεται καρφί για το πανηγυράκι της μαφίας που τόσο άχτι έχει τον ΠΑΟΚ μας
Απολαυστικό μπάσκετ και καταπληκτικες θεατρικές επιδώσεις στην παράσταση οι άρχοντες του φλοπινγκDamoN έγραψε:Και μπάσκετ απολαυστικό έπαιζαν.με την δίκη τους φιλοσοφία που την μαθαίνουν από μικρά παιδιά. Τρώνε καλάθι και τρέχουν στον αιφνιδιασμό. Απλά έτυχε να είναι ο δάσκαλος μας όταν είχαμε ομάδα που πήγαινε για κάτι. Για αυτό έχει μείνει η ρετσινιά και η αντιπάθεια πιστεύω…
Σάκα αντί Σαντσο ξεκινάει ο Σαουθγκειτ απόψε …
Μην ρωτάτε τι σημαίνει αυτό, μου πετάχτηκε στο κινητό κ το μοιράστηκα
Μην ρωτάτε τι σημαίνει αυτό, μου πετάχτηκε στο κινητό κ το μοιράστηκα
- ΑποστόληςΑ