Να τα μας !!!rainmaker έγραψε:48 ωρες δεν θετε
δυο βδομαδες δεν θετε
νυχτεριδες με νουντλς δεν θετε
ε τι θετε τελοσπαντων;
Ψαχτείτε νυχτερίδες !
Βαλενθια
Νουντλες = Ασία /Ιταλία
Άντε όλα εγώ θ τα κάνω ;
Να τα μας !!!rainmaker έγραψε:48 ωρες δεν θετε
δυο βδομαδες δεν θετε
ε τι θετε τελοσπαντων;
να μην εισαι μοναχοφαηςrainmaker έγραψε:48 ωρες δεν θετε
δυο βδομαδες δεν θετε
ε τι θετε τελοσπαντων;
Γιατι το 2 βδομαδες που το βαζεις;;; 2βδομαδες= Two Weeks= Theo Weekspagotatzis έγραψε:Να τα μας !!!rainmaker έγραψε:48 ωρες δεν θετε
δυο βδομαδες δεν θετε
ε τι θετε τελοσπαντων;
Ψαχτείτε νυχτερίδες !
Βαλενθια
Νουντλες = Ασία /Ιταλία
Άντε όλα εγώ θ τα κάνω ;
Εγώ πιο καλά τα λέω (όταν τρολάρω)barlow4 έγραψε:εν τω μεταξυ σιγα τι ειπε αυτος ο ψυχρας.
Μισό λεπτό ρε ρειν.rainmaker έγραψε:Λοιπόν όπως έγραψα και νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ με σταυρωμένα χέρια ΔΕΝ κάθεται.
Όλοι περνάμε φάση γκρίνιας, οχι μόνο θεμιτή αλλά και λογική με βάση τις τεράστιες ανάγκες της ομάδας να ανέβει επίπεδο και να μη τσαλαβουτάει όπως πέρυσι.
Οριστικές εξελίξεις δεν υπάρχουν ακόμα αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσα (ο Σουρμε μου είπε οτι Πετρωτίζω, να θιχτω; ).
Είναι απολύτως βέβαιο οτι η ομάδα και σαφώς περισσότερο χρήμα θα ρίξει φέτος αλλά και επίπεδο στοχεύει να ανέβει. Ομάδα για να βγούμε με το ζόρι δεύτεροι, ΔΕΝ θα κάνουμε.
Εγώ πιστεύω οτι στην προετοιμασία θα είναι αρκετά καλά η ομάδα. Ίσως οχι υπερπλήρης αλλά σε καμία περίπτωση άδεια.
Κυνηγάμε παίκτες σε διάφορες θέσεις, με πολύ καλό επίπεδο για τα ελληνικά δεδομένα, τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Και αναμένουμε σύντομα εξελίξεις.