Άντε από το στόμα σου και στου Ιβάν το αυτιrainmaker έγραψε:Παιδιά λίγο προσοχή με τα οφτοπικ!
Το ξέρουμε πως υπάρχει ξεραϊλα αλλά μη το χέζουμε το θέμα.
Επίσης η γενικότερη αίσθηση που επικρατεί είναι οτι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ειδήσεις.
ΔΕΝ κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια η ομάδα.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Δεν είπε κάποιος ότι επειδή έπαιξε στον γαυρο ο κουτρης δεν κάνει αλλά δεν κάνει επειδή δεν είναι καλυτερος απο αυτο που έχεις. Όσο αφορά το βολλεϋ που οι παιχτες αλλάζουν σχεδόν κάθε χρόνο ομάδες δεν τίθεται το συναισθηματικό στο βαθμό του ποδοσφαιρου . Εκτός αν κάποιος έχει κάνει χοντρές δηλώσεις στο παρελθόν ( όπου κ αν έπαιζε) δεν τίθεται θέμα. Εδώ ήρθε ο ανδρεαδης.Shivaspace έγραψε:![]()
μαζί σας αλάνια, όμως και μια παρατήρηση σχετικά με παίκτες του γαύρου..στο βόλλευ οι περισσότεροι κάνουνε τεμενάδες στον Πετρέα να φορέσει τα ασπρόμαυρα, εκεί τι γίνεται, για άλλον ΠΑΟΚ μιλάμε ?
και οφ τόπικ
Αν είναι καλύτερος κάποιος παίχτης κ δεν έχει υπάρξει ανηθικος απέναντι στόν ΠΑΟΚ δεν βλέπω γιατί να υπάρχει θέμα. Δεν νομίζω όσοι έχουν έρθει στην ομάδα να ήταν από μικροί ΠΑΟΚ κ ούτε με απασχολεί . Με ενδιαφέρει να είναι με τον ΠΑΟΚ όσο φοράνε τον δικέφαλο
Δεν νομίζω λοιπόν να θεωρείται λανθασμένη η υπαρξη του Κουρνέτα στην ομάδα μας.
Κοιτα renegade.renegade έγραψε:Ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένες να ζουν με αυτό το πρόβλημα. Τα προκριματικά της Ευρώπης είναι ένα τεράστιο θέμα.Napoli4 έγραψε:Η υπερβολική γκρινια, ορισμένες φορές χωρίς λόγο, ειναι συχνό φαινόμενο εδώ μέσα.renegade έγραψε:Mηπως είμαστε λίγο υπερβολικοι με όλη αυτή την γκρίνια για την μη πραγματοποίηση μεταγραφων?
Όταν η μεταγραφική περίοδος έχει ανοίξει στης 01/07 και έχουμε μόλις 06/07 θεωρίαόλη αυτήν την φάση
Όμως στην παρούσα φάση πιστευω πως η γκρίνια είναι δικαιολογημενη.
Ο ΠΑΟΚ εχει do or die παιχνίδια σε έναν μήνα. Δεν είμαστε η Σιτυ που παιζει τα σημαντικά ματς Μαρτη-Απριλη. Ουτε η Τοτεναμ που δεν την νοιάζει η Ευρώπη αν δεν είναι το τσου λου.
Το πως θα πάνε τα προκριματικά κρινει πολλά πράγματα. Εδώ αηττητο νταμπλ πήρε ο άλλος, και ακόμα καποιοι χτυπάνε την Εστερσουντ.
Οπότε, έπρεπε να έχουν γίνει κινησεις ήδη.
Δεν λέω να έχεις έτοιμο ροστερ από 5/7, αλλα θέσεις όπως του αριστερου μπακ (που έφυγαν Γιαννουλης, Μπαμπα) και του επιθετικού (μόνο Σβιντερσκι και μετα κ19) έπρεπε να έχουν καλυφθεί.
Κάθε μέρα καθυστέρησης, μπορει να κοστίσει.
Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είσαι σε μια μεταγραφικη περίοδο χωρίς τεχνικό διευθυντή, ενώ ο Ρεμπε αποχωρησε Μάρτιο. Τεράστιο κενο που έπρεπε να καλυφθεί εδώ και καιρό.
Επειδή όμως δεν μπορείς να αλλάξεις το πώς συμπεριφέρεται η αγορά,θα πρέπει η ομάδα κάθε χρόνο να έχει συνέχεια και να μην εξαρτάται η απόδοση της από 2-3-4 μεταγραφές.
Η λύση είναι εκεί και όχι στο να κάνεις 1η Ιουλίου τρεις μεταγραφές παικτών πρώτης γραμμής... αυτό είναι σχεδόν αδύνατο
Προβλήματα όπως τα προκριματικά που (θα) τα έχεις για πολλά χρόνια, πρεπει να βρεις τρόπο να τα αντιμετωπισεις.
Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι η καλή οργάνωση, και αυτο που λες και συμφωνώ, το να έχεις έτοιμη ομαδα.
Την χρονιά του νταμπλ (μετά το κλεμμενο), ο ΠΑΟΚ είχε έτοιμη ομαδα. Εκεί δικαιολογω 100% την αναμονή για τον Βερνμπλουμ εφόσον ήταν παικτης που σε ανέβαζε επιπεδο. Παικτες στα χαφ για τα προκριματικά είχες, οπότε μπορούσες να περιμένεις μέχρι τέλη Αυγούστου. Η γκρίνια τότε ηταν αδικαιολογητη για μενα.
Αντιθετα, το καλοκαιρι του Ιβιτς, έκλεισαν από τον Ιούνιο Ματος, Σακχοφ, Τζαλμα, Μπισεσβαρ και αρχές Ιούλη οι Κρεσπο, Κανιας. Ο Βαρελα που... άργησε, ήρθε 25 Ιούλη. Δεν είχαμε έτοιμη ομαδα, αλλα είχαμε οργάνωση.
Φέτος είμαστε κάπου στη μέση.
Εχουμε ποιότητα αλλά σε ορισμένες θέσεις μεγάλα κενά. Εγω περίμενα σήμερα να έχουν ήδη κλείσει αριστερο μπακ και επιθετικος.
Και αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται να μην έχουν έρθει.
Έτσι κι αλλιώς, τα ονόματα που κοιτάζουμε δεν ειναι δα και οι παικταραδες που περιμένουν στο ακουστικό την Μίλαν και την Τοτεναμ... Η υπόθεση Ολιβέιρα σε έναν οργανωμενο ΠΑΟΚ θα είχε τελειώσει θετικα ή αρνητικα από 15/6 και 1/7 θα είχε ανακοινωθεί ήδη ο επιθετικος.
Τώρα αν θέλεις να περιμένω για 10αρι ή τερματοφυλακα επιπέδου μέχρι 31/8, θα το κάνω χωρίς γκρινια. Γιατι στα προκριματικά έχω να πάω με Πασχαλακη και Καγκαβα.
Αντιθετα στην επίθεση δεν ξερω αν θα έχω Σβιντερσκι. Γιατι σε ένα ακόμα δείγμα ανοργανωσιάς δεν ανανεωσαμε συμβολαια που λήγουν το 22. Και είναι πιθανό να ξαναζησουμε σκηνικά Ακπομ/Πελκα.
Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το σημαντικότερο, δηλαδή την απουσία ενός τδ, αλλα και την κάκιστη επικοινωνία της παε, για μένα κάνουν την γκρίνια οχι μονο δικαιολογημενη, αλλα φυσικό επακόλουθο.
Nα αγιασει το στομα σου[/quote]Χωρίς δίπλωμα προπονητή , αν δεν ήταν ήταν ο Γκαρσία , όχι την πρώτη ομάδα δεν θα αναλάμβανε αλλά ούτε απ' έξω δεν θα περνούσε.soigol έγραψε:
Αυτό ήταν συναισθηματισμός από μέρους της ΠΑΕ, ήταν DNA ΠΑΟΚ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Σε χαλασε το κυπελλο με διαλυμενο ροστερ[/quote]
Η επιλογή θα μου απαντήσεις αν ήταν ορθολογική, τι μου αναφέρεις το αποτέλεσμα;;;;
Για να μην αναφέρω με τίνος συνταγή έφερε το αποτέλεσμα.....[/quote]
Τίνος συνταγή?Αυτού που δεν πήρε τίποτα?
Μεγάλο πρόβλημα το δίπλωμα σίγουρα
- kataramenos5
Ενω αμα ερχονται Τειλορ η φαση ειναι περιμενετε να δουμε στο χορταρι?Ποιος ειναι ο Τειλορ μπροστα στον Κουτρη δηλαδη που χει και διπλασιες συμμετοχες σε καλυτερα πρωταθληματα.obanebane έγραψε:Ποιός Κουτρης μωρέ,είναι δυνατόν να συζητάμε για γατάκια στον ΠΑΟΚ;
Αν είναι να φέρουμε Κουτρηδες, καλύτερα να παίζει ο αρχηγός μέχρι τα 40.
Για μεταγραφική περιοδο ειναι νωρις, ΑΝ εχεις ετοιμη ομαδα και ψαχνεις κατι καλυτερο να κλεισεις τρυπες. Αν εχεις νοκ αουτ παιχνιδια, το ροστερ εχει σημαντικες ελλειψεις κι ακομα δεν εχεις φερει ΤΔ κατι δε παει καλα. Μπορει να σου κατσει καλη κληρωση και να την γλιτωσεις ομως αυτο θα ειναι θεμα τυχης, οχι οργάνωσης και σωστης λειτουργιας.
Λοιπόν αν ο Ιβάν έχει αποφασίσει να ξανά χτυπήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα,αυτό θα γίνει τον κώλο τους να χτυπάνε κάποιοι κάτω, για το αντίθετο.
Η ομάδα δούλευει σε πολύ υψηλό επίπεδο,ο Λουτσεσκου το εξασφαλίζει αυτό 100%.
Δε χρειάζεται να γράφουμε συνέχεια τα ίδια,το ιδανικό στον ΠΑΟΚ ,δεν μπορεί να επιτευχθεί για χίλιους δυο λόγους που έχουν γραφτεί και αναλυθεί.
Έχουμε μια καλή βάση που μπορούμε να πατήσουμε, προπονητή και ροστερ που μας εξασφαλίζουν την πρόκριση στα δύο πρώτα ματς 5 και 12 Αυγούστου,αυτή είναι η γνώμη μου.
Δε γίνεται να χρυσωσουμε κανέναν Ολιβειρα επειδή μας πιέζει ο χρόνος ούτε επίσης καμία Μπριζ.
12 του μήνα θα είναι ο Πολωνός στην προετοιμασία στην Ολλανδία.
Αναγνωρίζω ότι διακυβεύεται το Ευρωπαϊκό μας μέλλον,αλλά το ρισκο αξίζει αν είναι να φέρουμε στην ομάδα τρεις παιχταράδες που αυτή τη στιγμή δεν μας έχουν στις επιλογές τους.
Μακάρι το πρωτάθλημα μας να είχε τις δόξες του παρελθόντος,που βγάζαμε τρεις ομάδες στο chl,τότε το χρήμα του Ιβάν θα έκανε θαύματα και θα είχαμε δει πολλούς μεγάλους παίχτες να αγωνίζονται με τη φανέλα μας.
Πλέον όταν θέλεις να προσελκύσεις απλά καλούς ποδοσφαιριστές,πρέπει να υπάρχει υπομονή.
Το βέβαιο είναι ότι η ανάγκη για κάλυψη 2-3 μεγάλων κενών του ροστερ θα μας αναγκάσει να ξοδέψουμε κάποια επιπλέον χρήματα της πραγματικής αξίας, το θέμα είναι αυτό να γίνει για κανονικούς ποδοσφαιριστες και όχι για Τσολακ και Μουργους.
Αυτά τα δύο παραδείγματα θεωρώ ότι έχουν κάνει την ομάδα πολύ επιφυλακτική.
Θεωρώ ότι το σημαντικότερο όλων σε μια ομάδα,είναι το κλίμα,βέβαια το καλό κλίμα το φέρνουν οι νίκες αλλά κυρίως το ξεκαθάρισμα του προπονητή στους παίχτες για τον ρόλο του καθενός.
Εξασφαλίζοντας το δεύτερο,θα έρθει και το πρώτο, οι νίκες δηλαδή.
Να υπενθυμίσω επίσης ότι κανένα μεγάλο όνομα δεν μπόρεσε στον ΠΑΟΚ να ξεδιπλώσει το ταλέντο του,τελευταίο παράδειγμα ο Ιάπωνας.
Αυτό το γράφω γιατί δεν θέλω να ξανά δω παίχτη με μεγάλο όνομα στην ομάδα,κάτι Μαγκαλαδες και Μπαλοτελιδες που γράφτηκαν,έχουν εξασφαλισμένη την αποτυχία,γιατί δεν έχουν πια το κίνητρο.
Είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάμε ποτέ ξανά σε τέτοια επιλογή.
Το ποστ είναι λίγο αχταρμάς, απλά επειδή έχω αποφασίσει να μην συμμετέχω ιδιαίτερα στο γαϊτανάκι γκρίνιας που έχει στηθεί φέτος (Θεωρώ ότι το φετινό, εδώ μέσα, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, δικαιολογημένα ή όχι,θα δείξει) έγραψα κάποιες σκόρπιες σκέψεις.
Η ομάδα δούλευει σε πολύ υψηλό επίπεδο,ο Λουτσεσκου το εξασφαλίζει αυτό 100%.
Δε χρειάζεται να γράφουμε συνέχεια τα ίδια,το ιδανικό στον ΠΑΟΚ ,δεν μπορεί να επιτευχθεί για χίλιους δυο λόγους που έχουν γραφτεί και αναλυθεί.
Έχουμε μια καλή βάση που μπορούμε να πατήσουμε, προπονητή και ροστερ που μας εξασφαλίζουν την πρόκριση στα δύο πρώτα ματς 5 και 12 Αυγούστου,αυτή είναι η γνώμη μου.
Δε γίνεται να χρυσωσουμε κανέναν Ολιβειρα επειδή μας πιέζει ο χρόνος ούτε επίσης καμία Μπριζ.
12 του μήνα θα είναι ο Πολωνός στην προετοιμασία στην Ολλανδία.
Αναγνωρίζω ότι διακυβεύεται το Ευρωπαϊκό μας μέλλον,αλλά το ρισκο αξίζει αν είναι να φέρουμε στην ομάδα τρεις παιχταράδες που αυτή τη στιγμή δεν μας έχουν στις επιλογές τους.
Μακάρι το πρωτάθλημα μας να είχε τις δόξες του παρελθόντος,που βγάζαμε τρεις ομάδες στο chl,τότε το χρήμα του Ιβάν θα έκανε θαύματα και θα είχαμε δει πολλούς μεγάλους παίχτες να αγωνίζονται με τη φανέλα μας.
Πλέον όταν θέλεις να προσελκύσεις απλά καλούς ποδοσφαιριστές,πρέπει να υπάρχει υπομονή.
Το βέβαιο είναι ότι η ανάγκη για κάλυψη 2-3 μεγάλων κενών του ροστερ θα μας αναγκάσει να ξοδέψουμε κάποια επιπλέον χρήματα της πραγματικής αξίας, το θέμα είναι αυτό να γίνει για κανονικούς ποδοσφαιριστες και όχι για Τσολακ και Μουργους.
Αυτά τα δύο παραδείγματα θεωρώ ότι έχουν κάνει την ομάδα πολύ επιφυλακτική.
Θεωρώ ότι το σημαντικότερο όλων σε μια ομάδα,είναι το κλίμα,βέβαια το καλό κλίμα το φέρνουν οι νίκες αλλά κυρίως το ξεκαθάρισμα του προπονητή στους παίχτες για τον ρόλο του καθενός.
Εξασφαλίζοντας το δεύτερο,θα έρθει και το πρώτο, οι νίκες δηλαδή.
Να υπενθυμίσω επίσης ότι κανένα μεγάλο όνομα δεν μπόρεσε στον ΠΑΟΚ να ξεδιπλώσει το ταλέντο του,τελευταίο παράδειγμα ο Ιάπωνας.
Αυτό το γράφω γιατί δεν θέλω να ξανά δω παίχτη με μεγάλο όνομα στην ομάδα,κάτι Μαγκαλαδες και Μπαλοτελιδες που γράφτηκαν,έχουν εξασφαλισμένη την αποτυχία,γιατί δεν έχουν πια το κίνητρο.
Είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάμε ποτέ ξανά σε τέτοια επιλογή.
Το ποστ είναι λίγο αχταρμάς, απλά επειδή έχω αποφασίσει να μην συμμετέχω ιδιαίτερα στο γαϊτανάκι γκρίνιας που έχει στηθεί φέτος (Θεωρώ ότι το φετινό, εδώ μέσα, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, δικαιολογημένα ή όχι,θα δείξει) έγραψα κάποιες σκόρπιες σκέψεις.
- Mutasevic
Ναι αλλά έχεις περισσότερη πιθανότητα επιτυχίας κ ομοιογένεια με την ομάδα, από τυχον ανεπιτυχή αποτελέσματα περισσότερα χάνεις. Εδώ ο λουτσεσκου κάποτε ήθελε κανιας σαχοβ ναμεινουν κ τελικά ειχε κ δίκιο με τις αντικαταστάσεις τουςDimitrisS έγραψε:Εγω να κανω μια ερωτηση.
Φαινονται πολλα τα 900.000 που (οπως λενε τα ρεπορταζ) δινουμε στον Ολιβειρα.
Ο Τσεχος τι συμβολαιο πιστευετε οτι θα ζητησει;
Μετα την περσινη χρονια και την συμμετοχη του στο Euro, το 1.2 πιστευω θα το ζητησει.
Ρωταω γιατι το κοστος για να παρεις τωρα Ολιβειρα ειναι γυρω στα 3 μυρια. (Υπογραφοντας μαζι του 3 χρονια)
Και το κοστος αυτη την στιγμη για τον Τσεχο, για αγορα και συμβολαιο 3 ετων, ειναι 6-7 μυρια.
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Πάει και ο αγκουστο. Όχι μόνο δεν παίρνουμε χαφ, χάνουμε κιόλας. Αντε να δούμε με τι ομάδα θα πάμε προετοιμασία.
Προς το παρόν πάμε με φορ κουτσια και Γκορτεζιάνι και χαφ καντουρι Σβαμπ τσιγγάρα και νινουα. Ίσα ίσα είμαστε για τα οικογενειακά διπλά σε φορ και χαφ. Εκτός και αν κερδίσει θέση ο εσιταρος χλωμό βέβαια.
Προς το παρόν πάμε με φορ κουτσια και Γκορτεζιάνι και χαφ καντουρι Σβαμπ τσιγγάρα και νινουα. Ίσα ίσα είμαστε για τα οικογενειακά διπλά σε φορ και χαφ. Εκτός και αν κερδίσει θέση ο εσιταρος χλωμό βέβαια.
kataramenos5 έγραψε:Ενω αμα ερχονται Τειλορ η φαση ειναι περιμενετε να δουμε στο χορταρι?Ποιος ειναι ο Τειλορ μπροστα στον Κουτρη δηλαδη που χει και διπλασιες συμμετοχες σε καλυτερα πρωταθληματα.obanebane έγραψε:Ποιός Κουτρης μωρέ,είναι δυνατόν να συζητάμε για γατάκια στον ΠΑΟΚ;
Αν είναι να φέρουμε Κουτρηδες, καλύτερα να παίζει ο αρχηγός μέχρι τα 40.
Για μεταγραφική περιοδο ειναι νωρις, ΑΝ εχεις ετοιμη ομαδα και ψαχνεις κατι καλυτερο να κλεισεις τρυπες. Αν εχεις νοκ αουτ παιχνιδια, το ροστερ εχει σημαντικες ελλειψεις κι ακομα δεν εχεις φερει ΤΔ κατι δε παει καλα. Μπορει να σου κατσει καλη κληρωση και να την γλιτωσεις ομως αυτο θα ειναι θεμα τυχης, οχι οργάνωσης και σωστης λειτουργιας.
Κατ,θεωρείς ότι για τον πρώτο αντίπαλο η ομάδα θέλει μεταγραφές για να προκριθεί;
Τον ΤΔ τι τον θέλεις όταν όλη τη χρονιά γράφεις (Όχι εσύ ή όχι μόνο εσύ) ότι τις μεταγραφές τις κάνει ο Γιώργης, θα πάψεις να το γράφεις αν έρθει κάποιος;
Θα αλλάξει δηλαδή στην συνείδηση του μέσου ΠΑΟΚτση αυτό, με την έλευση ΤΔ;
Όσο για τον Τέιλορ,έγραψα ότι το βιογραφικό του δεν με καλύπτει, από τη στιγμή που υπέγραψε όμως,θα τον κρίνουμε στο χορτάρι.
Τον Κουτρη τον ξέρω δεν χρειάζεται να δω το βιογραφικό του για να κρίνω αν κάνει ή όχι.
2 χαφ επειγοντωςbuffalobill4 έγραψε:Πάει και ο αγκουστο. Όχι μόνο δεν παίρνουμε χαφ, χάνουμε κιόλας. Αντε να δούμε με τι ομάδα θα πάμε προετοιμασία.
- Mutasevic
Προσδοκώ ανάσταση Εσιτι κ μεταμόρφωση Καγκαβα σε Μαουρισιο2, φορ εχεις κ τον σβι για τα ευρωπαικα εκτός αν παει προετοιμασία 12 Ιουλίου κ 13 πουληθεί ξερωγω.
Ο Πάμπλο μια Χαρά μπορουσε. Το κυπελακι το τσαλακωσε. Απλά ο λουτσεσκου ειναι πιο έμπειρος ειναι κ ψυχολογος εχει κ το φαδερ τα κονέ, τους ξεκωλιασε κ με το αήττητο
Ο Πάμπλο μια Χαρά μπορουσε. Το κυπελακι το τσαλακωσε. Απλά ο λουτσεσκου ειναι πιο έμπειρος ειναι κ ψυχολογος εχει κ το φαδερ τα κονέ, τους ξεκωλιασε κ με το αήττητο
- buffalobill4
Θα είναι προετοιμασια ο Σβιντερσκι; εντάξει τότε κάτι γίνεται στα φορ.
Αν όλα πάνε καλά το κλίμα θα αναστραφεί γρήγορα
Και στην προετοιμασία μια χαρά θα είναι η ομάδα
Αναμένουμε και ελπίζουμε
Και στην προετοιμασία μια χαρά θα είναι η ομάδα
Αναμένουμε και ελπίζουμε
- kataramenos5
Ισχυει? Ε αν ισχυει ας βγουν να το πουνε Μπανε. Τδ ειναι αυτος κι αυτος αποφασιζει κι εχει την ευθηνη. Αυτη η θολη κατασταση τι νοημα εχει 1 μηνα πριν τα ευρωπαικα?Σε τι βοηθαει?
Αν στραβωσει η δουλεια ποιος θα φταιει?Ο κυρ παντελης, ο σκιωδης ΤΔ η θα τα φορτωθει ολα ο Λουτσεσκου και θα φυγει κυνηγημενος(ο μεγαλυτερος φοβος μου).
Αν στραβωσει η δουλεια ποιος θα φταιει?Ο κυρ παντελης, ο σκιωδης ΤΔ η θα τα φορτωθει ολα ο Λουτσεσκου και θα φυγει κυνηγημενος(ο μεγαλυτερος φοβος μου).
Σε μια βδομάδα είναι πίσω ο Πολωνός ( αυτό δεν πάει να πει ότι δεν χρειαζόμαστε επιθετικό) δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο φαίνονται.buffalobill4 έγραψε:Πάει και ο αγκουστο. Όχι μόνο δεν παίρνουμε χαφ, χάνουμε κιόλας. Αντε να δούμε με τι ομάδα θα πάμε προετοιμασία.
Όσο για τα χαφ,έφτασα κοντά στο να αποκλείσω τον Άγιαξ με χαφ εσιτι-καντουρι,τώρα θα μασήσω?
Και με τσιγγαρα σβαμπ από πίσω.
Προσωπικά δεν θέλω βιαστικες αποφάσεις και πολύ περισσότερο δεν θέλω να ενδίδουμε στους εκβιασμούς του κάθε παίκτη