UEFA Euro 2020
Re: UEFA Euro 2020
Πραγματικα. Που να εβλεπε και κανα ποδοσφαιρο απεναντι σε σοβαρη ομαδα τι θα ακουγαμε...
Δεν το κατάλαβες. Το point του αλλουνού που γράφει για 3 στην άμυνα ήταν να μας θυμίσει το υπέρλαμπρο άστρο που πέρασε από τον πάγκο μας, ο στρατηγός άμπελLuigi Vampa έγραψε:Οι δύο που είναι ήδη στα ημιτελικά παίζουν βέβαια με 4. Αν περάσει κ η Αγγλία (έπαιξε μόνο εναντίον των Γερμανών με 3) 3 στις 4 ομάδες των ημιτελικών παίζουν με 4 πίσω.

- Shivaspace
Βλέποντας Κέιν και Ντόλμπεργκ χθες να είναι πρωταγωνιστές, θυμάστε άλλους ποδοσφαιριστες που να έχει αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη;
Ερικσεν, Μπέιλ, Ολσον, Πέρισιτς, Στεκελεμπουργκ, Κιέζα, Μπερναρντέσκι, Κλάεσον, Μπερκ, Βίντα, Μόντριτς, Σεφέροβιτς, Βερτόχεν, Φέλιξ, Πρόμες, Ζόμπνιν.
Αυτούς θυμάμαι έτσι πρόχειρα, θυμάστε άλλους;
Ερικσεν, Μπέιλ, Ολσον, Πέρισιτς, Στεκελεμπουργκ, Κιέζα, Μπερναρντέσκι, Κλάεσον, Μπερκ, Βίντα, Μόντριτς, Σεφέροβιτς, Βερτόχεν, Φέλιξ, Πρόμες, Ζόμπνιν.
ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑNikos 74 έγραψε:Βλέποντας Κέιν και Ντόλμπεργκ χθες να είναι πρωταγωνιστές, θυμάστε άλλους ποδοσφαιριστες που να έχει αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη;
-
Στην Τούμπα με την Τσέλσι είχαν παίξει οι Καντέ, Ζορζινιο, Μορατα και Ρουντιγκερ. Μπήκαν αλλαγή και οι Αθπιλικουετα και Ζιρου (έπαιξε αυτός στο Γιούρο φέτος;) Αλλά νομίζω τους έχεις βρει σχεδόν όλους τους υπόλοιπους.
Επίσης είναι και οι Fiola και Nego που έπαιζαν στην Βίντι και στην εθνική Ουγγαρίας σε αυτό το Euro.
Επίσης είναι και οι Fiola και Nego που έπαιζαν στην Βίντι και στην εθνική Ουγγαρίας σε αυτό το Euro.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Κυρ 04 Ιούλ 2021, 09:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ερικσεν που τον βρήκαμε; Με Αγιαξ; Της Αινχτοβεν ο Μαλεν κ ο Νταμφρις φέτος. Δεν ξέρω αν είχαν κ άλλον. Παίζει να ήταν κ ο Κλαεσεν (παλιός Αγιαξ, τώρα Βεενυερ νομίζω) στην αποστολή.
-
Ναι ναι είχε μπει αλλαγή το 2010. https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... ht/1032677
Α σίγουρα στην Τούμπα με την Τότεναμ είχε παίξει και ο Kyle Walker που στην συνέντευξη τύπου ο Redknapp είχε πει ότι θα είναι ο μελλοντικός δεξιός Μπακ της εθνικής Αγγλίας. Και ο Harry Kane εννοείται. Που τότε έμοιαζε με όρθιο κούτσουρο.
Α σίγουρα στην Τούμπα με την Τότεναμ είχε παίξει και ο Kyle Walker που στην συνέντευξη τύπου ο Redknapp είχε πει ότι θα είναι ο μελλοντικός δεξιός Μπακ της εθνικής Αγγλίας. Και ο Harry Kane εννοείται. Που τότε έμοιαζε με όρθιο κούτσουρο.

- john4serres
All four teams in the semifinals played all their group games at home.
England - 3 x London
Denmark - 3 x Copenhagen
Italy- 3 x Rome
Spain- 3 x Seville
England - 3 x London
Denmark - 3 x Copenhagen
Italy- 3 x Rome
Spain- 3 x Seville
-
Και ο κλασεν και ο προμες της σπαρτακ.Luigi Vampa έγραψε:Ερικσεν που τον βρήκαμε; Με Αγιαξ; Της Αινχτοβεν ο Μαλεν κ ο Νταμφρις φέτος. Δεν ξέρω αν είχαν κ άλλον. Παίζει να ήταν κ ο Κλαεσεν (παλιός Αγιαξ, τώρα Βεενυερ νομίζω) στην αποστολή.
- Shivaspace