Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από barlow4 »

Ο αραουχο ειναι φυρα.
Κατι σαν ματεο γκαρσια του γαυρου αλλα καλυτερος.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

TheCursed έγραψε:Να ρωτησω κατι το φορουμ ποιος απο τους δυο πιστευετε οτι ειναι καλυτερος αραουχο η ολιβειρα?
Ολιβειρα. Σταθεροτερος με καλυτερη καριερα
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

john4serres έγραψε:Σωστό το σκεπτικό σου.
Εξάλλου και με δυο αμυντικά χαφ κάναμε καλές εμφανίσεις στο τέλος της σεζόν.

Kαι για να ειμαι πιο συγκεκριμένος:
Με διδυμο βασικών Σβαμπ-Αουγκουστο κάναμε 8 σημαντικές νικες!
5 playoffs
2 ημιτελικά και τελικό!

Υπάρχει και η αντίθετη γνώμη.
Με Καρβάλιο και Ντανίλο η Πορτογαλία του υπερτιμημένου Σάντος ήταν άθλια.
Σωστή η παρατήρηση... είπα να μην το αναλύσω παραπάνω και όντως υπήρχε γκρίνια για τον Σάντος που τελικά το γύρισε και έβαλε το μαλλιά μέσα σπάζοντας τα δύο αμυντικά χαφ... Αλλά στο τέλος δεν απέφυγε την παπάρα..... Αντίθετα ο Σαουθγκειτ είχε πολύ μεγάλη γκρίνια και μάλιστα από το.....αφαν γκατε της ποδοσφαιρικής Αγγλίας ότι είναι βαρετή η ομάδα, γιατί δεν βάζει τον γκριλις, που όταν τον έβαζε αλλαγή οι Άγγλοι έκαναν λες και κέρδισαν το ευρο, αλλά αυτός δεν χαμπαριασε. Και μιλάμε ότι τους Ράις και Φίλιπς δεν τους λες και παικταραδες....
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

TheCursed έγραψε:Να ρωτησω κατι το φορουμ ποιος απο τους δυο πιστευετε οτι ειναι καλυτερος αραουχο η ολιβειρα?
φιλε δεν συγκρινονται..ο ολιβειρα μακραν...εχει παιξει αγγλια ,γαλλια ,ισπανια και μπενφικα και γενικα ειναι κανονικος ποδοσφαιριστης...ο αραουχο που λεει και το παιδι απο πανω ειναι φυρα κλασσικη περιπτωση καμενου εγκεφαλου ...ουτε στο ελαχιστο επαγγελματιας αθλητης
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Η Μαρία Γκοντσαρόβα χειρίζεται τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Παναγιώτη Τζίμα από τον Αστέρα Τρίπολης. Η οικονομική διευθύντρια της ΠΑΕ δουλεύει στις λεπτομέρειες της συνεργασίας που αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή στις αρχές της εβδομάδας, όταν και θα κληθεί στα γραφεία της Τούμπας για να υπογράψει το συμβόλαιό του.
(Πηγή:Μετροσπορ)
Για όλους εμάς που αναρωτιόμαστε πως προχώρα η ΠΑΕ χωρίς Τεχνικό Διευθυντή...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Αμα σου λυνει τις αποριες η μετροσπορτ..
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

barlow4 έγραψε:Αμα σου λυνει τις αποριες η μετροσπορτ..
Οντως ρε φίλε... ξεφτίλα.
Εκεί έφτασα.

.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Να κανουμε μια γραμμη ψυχολογικης υποστηριξης.Με αυτους που μπλεξαμε ειναι απαραιτητη.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Αρχίζω να πιστεύω πως ο Oliveira αποτελεί "τυράκι" για Brugge και αρδ....Πλάκα-πλάκα θα "ψηνόταν" κανείς με δίδυμο Krmencik και Akpom ως δανεικού(μάλλον το σκυλομετάνιωσε εκει που έμπλεξε) εαν πωληθεί ο Κάρολος η είμαι τελείως "άμπαλος και μυρωδιάς" σύμφωνα με κάποιους;Πιστεύω πως ταιριάζουν περισσότερο στα θέλω του Lucescu για την θέση του φορ και γλυτώνουμε και τον χρόνο προσαρμογής
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Έλα ντε! Υπάρχουν ακόμη ΠΑΟΚτσηδες που διαβάζουν το Δούρειο Ίππο των Μ.Μ.Ε. της Θεσσαλονίκης..?
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Δηλαδή τώρα, αλήθεια! Ποιός είναι πιο έμπιστος? Ο ΠΟΡΚΥ-5 που λέει ότι μέχρι Τρίτη βράδυ θα ανακοινώσει η ΠΑΕ δύο (2) μεταγραφές ή οι ΑΡΔ του Gayρωνη?
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Παντως, πιστεύω εχουμε ξενερώσει αρκετοί φετος απο το θεμα μεταγραφές...
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Δηλαδή τώρα, αλήθεια! Ποιός είναι πιο έμπιστος? Ο ΠΟΡΚΥ-5 που λέει ότι μέχρι Τρίτη βράδυ θα ανακοινώσει η ΠΑΕ δύο (2) μεταγραφές ή οι ΑΡΔ του Gayρωνη?
σαν το χόρτο απ την Καμάρα είστε και οι δυο σας. Αν με νιώθεις
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

boogeyman77 έγραψε:Αρχίζω να πιστεύω πως ο Oliveira αποτελεί "τυράκι" για Brugge και αρδ....Πλάκα-πλάκα θα "ψηνόταν" κανείς με δίδυμο Krmencik και Akpom ως δανεικού(μάλλον το σκυλομετάνιωσε εκει που έμπλεξε) εαν πωληθεί ο Κάρολος η είμαι τελείως "άμπαλος και μυρωδιάς" σύμφωνα με κάποιους;Πιστεύω πως ταιριάζουν περισσότερο στα θέλω του Lucescu για την θέση του φορ και γλυτώνουμε και τον χρόνο προσαρμογής
Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως τα δυο κύρια φορ της ομάδας πρέπει να έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Κρέμτσικ και Άκπομ μου φαίνονται παίκτες με ίδια χαρακτηριστικά. Συμμετοχικοί, μπορούν να κουβαλήσουν μπάλα, μπορούν να υποδεχτούν και να σπάσουν μπάλα, όχι δεινοί εκτελεστές.
Αν είναι να έχουμε δύο φορ πρώτης γραμμής θα προτιμούσα Κρέμτσικ ή Άκπομ για βασικό και δεύτερο φορ κάποιον τύπου Αθανασιάδη, όχι απαραίτητα τεχνίτη και συμμετοχικό, αλλά killer στην περιοχή.
Και ο Ολιβέιρα ίδια κοψιά παίκτης με τον Τσέχο και τον Άγγλο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί π.χ. να κλείσουμε Ολιβέιρα και Κρέμτσικ. Αν φύγει ο Σβιντέρκσι, καλύτερα θα ήταν δεύτερο φορ να παίρναμε κάποιον σαν τον Αραχούχο ή τον Μπαράλες.

Όσο για το "τυράκι" που λες, θεωρώ πως χτυπάνε δύο πόρτες και θα μπουν σε όποια ανοίξει πρώτη. Έχουν κάνει τις οικονομικές τους προσφορές και στις δύο πλευρές. Όποιος από τους δύο ποδοσφαιριστές απαντήσει θετικά στην οικονομική πρόταση της ομάδας (στον Τσέχο πρέπει να υπάρχει συμφωνία και με την Μπριζ), θα κλείσει και θα αποσύρουμε την προσφορά στον άλλο.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:
Έλα ντε! Υπάρχουν ακόμη ΠΑΟΚτσηδες που διαβάζουν το Δούρειο Ίππο των Μ.Μ.Ε. της Θεσσαλονίκης..?
πραγματικά! να δώσω μόνο δύο παραδείγματα γιατί την έχω άχτι αυτή την εφημερίδα.. το 2018 μετά τον τελικό και το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ, είμαι στο αεροδρόμιο και ενώ ποτέ σχεδόν δεν αγοράζω εφημερίδα για το ταξίδι, λέω ας πάρω μία να δώ κάποιο ρεπορτάζ για το Κύπελλο, μήπως έχει κάποιο αφιέρωμα..δεν είχα και καθόλου χρόνο, πέρνω μια μετροσπόρτ.. τρελάθηκα το απόλυτο μηδέν εως που ξενέρωσα κιόλας, την παράτησα μέσα στ αεροπλάνο.

το δις εξαμαρτείν..τη χρονιά με το ζωγράφο, το χειμωνιάτικο 1 0 με την χάρτινη με το πέναλτι του Βιερίνια ( απ τις πιό απαράδεκτες εμφανίσεις που έχω δεί ζωντανά στο γήπεδο ever) κι ενώ είμαι ακόμη Σαλόνικα κάνω το λάθος να ξαναδιαβάσω μετροσπορτ..μιλάμε κατάθλιψη και δώστου μπηχτές για την υπόθεση ανανέωσης και αγοράς του Μίσιτς (ήταν χότ τόπικ εκείνο τον καιρό) άρθρα κλίσέ κακογραμμένα χωρίς καμιά απολύτως είδηση και επιπλέον ξεκάθαρος τόνος απαξίωσης της ομάδας.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”