Είναι για την φετινή διοργάνωση ο συγκεκριμένος κανονισμός με τα απ ευθείας πέναλτι λόγω covidShivaspace έγραψε:0 0 στην κανονική διάρκεια σε αγώνα που πέφτανε κορμιά και τον Γλύκο να βγάζει αρκετά , το ίδιο και ο Οσπίνα της Κολομβίας..
περιμένοντας λοιπόν την παράταση και κοιτάζοντας και το ερντογάν πιτίνο, ξαφνικά πέναλτυ χωρίς παράταση!!
CONΜΕBOL RULES
αποκλεισμός για την Ουρουγουάη 2 4 με τον Οσπίνα να πιάνει δύο και τον Παναγιώτη να πέφτει σωστά αλλά να μην μπορεί.
Η κολομβία έχει ένα σέντερ φόρ τάνκ κανονικό, Ζαπάτααα..τον τραβούσανν τον κλαδεύαν, τίποτα αυτός. ο Οσπίνα πολύ μεγάλος τερματοφύλακας.
δεν πειράζει άδοξος αποκλεισμός, αλλά περίεργο που δεν είχε παράταση αλλά απευθείας πέναλτυ.. Η Κολομβία πολύ δυνατή ομάδα κι αυτή!
Ο κόσμος παίζει μπάλα II
- Σουριναμέζος
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
- bersekeros
- Shivaspace
αυτό υπέθεσα κι εγώ, όμως δεν το ήξερα πρίν το δώ να γίνεται..
για να γλυτώσουν έξτρα μισή ώρα αγώνα και επαφές των παικτών? πολύ "επιστημονικό" μέτρο..
highlights..εάν δε σβήσουν πάλι το βίντεο λόγω δικαιωμάτων
γ@μώ τα πέναλτι μου μέσα γ@μώ,
γ@μώ τον Μαρινάκη γ@μώ
για να γλυτώσουν έξτρα μισή ώρα αγώνα και επαφές των παικτών? πολύ "επιστημονικό" μέτρο..
highlights..εάν δε σβήσουν πάλι το βίντεο λόγω δικαιωμάτων
γ@μώ τα πέναλτι μου μέσα γ@μώ,
γ@μώ τον Μαρινάκη γ@μώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τετ 07 Ιούλ 2021, 13:46, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
Ο Ζαπατα της Αταλαντα είναι πολύ καλός εδώ κ 2 - 3 χρόνια είναι σε πολύ ψηλο επιπεδο
- Shivaspace
από αύριο θα "απαντήσει" και η Παυλάρα, τώρα που σταμάτησε να τρομοκρατεί κόσμο στη βραδινή βάρδια 

Για να γλυτώσουν μισή ώρα έξτρα καταπόνηση μετά από την πιο κουραστική χρονιά όλων των εποχών, στην οποία έχουμε εξαιρετικά πολλούς τραυματισμούς, με πολλούς σοβαρούς μάλιστα. Και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.Shivaspace έγραψε:αυτό υπέθεσα κι εγώ, όμως δεν το ήξερα πρίν το δώ να γίνεται..
- Shivaspace
στο νότιο ημισφαίριο (λατινική Αμερική κτλ..) είναι τώρα χειμωνιάτικος ο καιρός και πρέπει να επικρατεί ο "σκοταδισμός" του covid..χθές πριν ξεκινήσει ο αγώνας στην Brazilia, υπήρχαν πανοραμικά πλάνα απ τη γηπεδάρα και απ έξω από το γήπεδο δεν υπήρχε ψυχή ζώσα, ούτε καν κίνηση από αυτοκίνητα στους γύρω δρόμους..από θεατές, η απόλυτη νέκρα μέσα στα γήπεδα σε αντίθεση με το EURO.
πρίν από λίγες μέρες μίλησα και μ έναν φίλο μου που μένει χρόνια τώρα στο Σαντιάγκο της Χιλής, και όταν τον ρώτησα για την πανδημία , μου μετέφερε πως τα πράγματα είναι ακόμη πολύ χάλια, αν και πάνω απ το 70% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί..μάλιστα είχαν ξεκινήσει εμβολιασμοί με Αstra zeneca, οι οποίοι σταμάτησαν πολύ γρήγορα και μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί πλέον με το κινέζικο εμβόλιο..
ανησυχητικά λίγο τα πράγματα για το τι μπορεί να ξαναδούμε αργότερα και στην Ευρώπη, ας ελπίσουμε όμως σε μια καλύτερη εξέλιξη.
πρίν από λίγες μέρες μίλησα και μ έναν φίλο μου που μένει χρόνια τώρα στο Σαντιάγκο της Χιλής, και όταν τον ρώτησα για την πανδημία , μου μετέφερε πως τα πράγματα είναι ακόμη πολύ χάλια, αν και πάνω απ το 70% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί..μάλιστα είχαν ξεκινήσει εμβολιασμοί με Αstra zeneca, οι οποίοι σταμάτησαν πολύ γρήγορα και μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί πλέον με το κινέζικο εμβόλιο..
ανησυχητικά λίγο τα πράγματα για το τι μπορεί να ξαναδούμε αργότερα και στην Ευρώπη, ας ελπίσουμε όμως σε μια καλύτερη εξέλιξη.
- john4serres
- Shivaspace
στον τελικό του copa america η Βραζιλία, 1-0 το Περού στον ημιτελικό, με γκόλ του Paqueta από ασσίστ πακέτο του Neymar. περιμένοντας αντίπαλο από τον άλλο ημιτελικό Αργεντινή Vs Κολομβία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τετ 07 Ιούλ 2021, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
john4serres έγραψε:Με 100% πληρότητα ανοίγουν τα γήπεδα στην Αγγλία στις 19 Ιουλίου.

- john4serres
https://twitter.com/ZachLowy/status/141 ... 80930?s=19
Ένα ενδιαφέρον thread περί salary cap στη La Liga
Ένα ενδιαφέρον thread περί salary cap στη La Liga
- john4serres
53 εκατομμύρια ευρώ έσοδα από δύο πωλήσεις για την RB Salzburg.
Έφερε Mwepu και Daka από την Ζάμπια με ψίχουλα (undisclosed fee) και του χρόνου θα παίζουν Premier League.
Έφερε Mwepu και Daka από την Ζάμπια με ψίχουλα (undisclosed fee) και του χρόνου θα παίζουν Premier League.
-
Ξεκινησε η Κονφερεντσ Λιγκ, η γνωριμη μας Σπαρτακ Τρναβα ειναι πισω στο σκορ μεσα στην Μαλτα με την τοπικη Μοστα με 3-1 (περιπου στο 63, σιγουρα εκπληξη) εχοντας τον Κυριακο Σαββιδη στην 11αδα σαν βασικο.
- Shivaspace
- Shivaspace

ματσάρα..
στον τελικό η Αργεντινή αποκλείοντας την καταπληκτική Κολομβία στα πέναλτι. 1 - 1 το σκόρ της κανονικής διάρκειας με γκόλ του Martinez μετά από πολύ ωραία ασσίστ του messi στην αρχή του αγώνα για την Αργεντινή και ισοφάριση από τον Diaz που έκανε πράγματα και θαύματα, γύρω στο 70΄
messi, cuadrado, diaz, barrios εμφάνιση από άλλη διάσταση!