Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Άλλο "βασικός", άλλο "ευκαιρίες".
Λογικά "εικαιρίες" θα πάρουν αρκετοί. Ειδικά τώρα με την ύπαρξη των Β' Ομάδων.
"Βασικοί" όμως (ή να το πω διαφορετικά... "μέλη του κορμού" των 14-15 παικτών της ομάδας), μόνον ο Τζόλης μπορεί να είναι (εκτιμώ).
Λογικά "εικαιρίες" θα πάρουν αρκετοί. Ειδικά τώρα με την ύπαρξη των Β' Ομάδων.
"Βασικοί" όμως (ή να το πω διαφορετικά... "μέλη του κορμού" των 14-15 παικτών της ομάδας), μόνον ο Τζόλης μπορεί να είναι (εκτιμώ).
Ωραιο και ενδιαφέρον, το νέο αίμα του paokmaniasoigol έγραψε:προς απάντηση του alexgarcia.
Μπερδεύεται καταστάσεις, άλλο το τότε άλλο το σήμερα, από κάθε πλευρά.
Τότε προσπαθούσε να δείξει την αξία του και προσαρμόστηκε σε δεδομένα, τώρα, με τα παράσημά του θα διεκδικήσει και θα επιβάλει τους όρους του.
Επομένως μην έχετε ως κριτήριο το τότε για να προβλέψετε κινήσεις του σήμερα.
Η τριετής διάρκεια συμβολαίου με τέτοια ρήτρα δηλώνει εμπιστοσύνη και διάθεση από την διοίκηση να χτιστεί κάτι νέο και από την αρχή.
Σε συνδιασμό με την εκπεφρασμένη απόφαση για οικονομική αυτάρκεια, οι νέοι μας σίγουρα θα έχουν επιπλέον ευκαιρίες. Άλλωστε το εγχείρημα των β ομάδων που ήταν διακαής μας πόθος πραγματώνεται.
Θεωρώ ότι είναι το ξεκίνημα ενός νέου ΠΑΟΚ, που φέτος ίσως θα έχει κάποια κενά, αγωνιστικά και οργανωτικά αλλά και με ορίζοντα το νέο γήπεδο, θα δημιουργήσει βάσεις για την ένταξή του σε ένα διαφορετικό επίπεδο ομάδων, ας ελπίσουμε να είναι στο υψηλότερο.
Φύσει αισιόδοξος βέβαια, όπως καταλαβαίνετε από τα γραφόμενά μου, αλλά όσο προσωποκεντρικός και να είναι ο Ιβάν, πολύ κατά την άποψη και εμπειρία μου, θέλει την ομάδα να εξελιχθεί.
Η επιστροφή του Λουτσε είναι ένα βήμα, θα γίνουν και τα υπόλοιπα.
Οι κρίσεις πολλών εδώ μέσα απαξιώνουν έναν σοβαρό επιχειρηματία με πολλά χρήματα, καταλάβετε ότι θέλει να το κάνει με τον τρόπο του και ας του στοιχήσει παραπάνω και ας διαρκέσει παραπάνω, δεν τον νοιάζει.
Θα γίνει όπως θέλει αυτός.
υ.γ. οι μονάδες κάνουν την διαφορά όταν το σύνολο είναι αδύναμο, αντίθετα το δεμένο σύνολο αναδεικνύει προσωπικότητες που δεν θα πρωταγωνιστούσαν αλλιώς.
Δε μίλησε κανείς ποτέ για Πάσχα του 2021 πάντως, να τα λέμε αυτά.prist64 έγραψε:τότε γιατι ανακοινωσαν οτι μεχρι το Πασχα θα εχει ερθει ο νεος ΤΔ?Nostalgos έγραψε:Αν ή ΠΑΕ πιστευε ότι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ΤΔ τότε θα είχε πάρει προ πολλού.Mitsospaoki4 έγραψε:Μην συζητάμε αν χρειαζόμαστε Τδ ή όχι..
Όλη αυτή η καθυστέρηση και στασιμότητα που επικρατεί κυρίως στα συμβόλαια, είναι αποτέλεσμα έλλειψης Τδ..
μηπως δεν ειναι στραβος ο γυαλος?
-
τσιριγωτης
Μακαρι να γινει μεταγραφη του Κρεμντσικ στον Π.Α.Ο.Κ. μας απο το Κλαμπ Μπριζ !!!
:ugeek: :ugeek:
Είδα φάσεις από τις προπονήσεις.
Πέρα από το αίσθημα ηρεμίας που δημιουργεί η παρουσία του Σκούφου, μου έκανε εντύπωση το βίντεο με τις τελικές προσπάθειες: επίθεση από τα πλάγια, κίνηση προς την εστία ενός επιτιθέμενου για να τραβήξει τους αμυντικούς και σουτ προς την εστία του δεύτερου επιτιθέμενου που πήρε την τελική πάσα.
Αυτή η κομπίνα δείχνει δύο πράγματα: ο σέντερ φορ θα πρέπει να μπορεί να παίξει χωρίς την μπάλα για να ξεγελά τους αμυντικούς (από την άποψη αυτή ο Ολιβέιρα ταιριάζει στο πλάνο). Ο επιτελικός μέσος ή ο κεντρικός μέσος που θα βρεθεί σε απόσταση βολής, θα πρέπει να εκτελέσει.
Θεωρώ ότι είναι αδύνατο να μην στηριχτεί αυτός ο προπονητής με τις μεταγραφές που ζήτησε...
Δεν ξέρω εάν θα καταλήξει την επόμενη εβδομάδα στον κορμό της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία ή θα δώσει κι άλλες ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες.
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και θα πρέπει η διοίκηση να κλείσει τις βασικές μεταγραφικές εκκρεμότητες.
Πέρα από το αίσθημα ηρεμίας που δημιουργεί η παρουσία του Σκούφου, μου έκανε εντύπωση το βίντεο με τις τελικές προσπάθειες: επίθεση από τα πλάγια, κίνηση προς την εστία ενός επιτιθέμενου για να τραβήξει τους αμυντικούς και σουτ προς την εστία του δεύτερου επιτιθέμενου που πήρε την τελική πάσα.
Αυτή η κομπίνα δείχνει δύο πράγματα: ο σέντερ φορ θα πρέπει να μπορεί να παίξει χωρίς την μπάλα για να ξεγελά τους αμυντικούς (από την άποψη αυτή ο Ολιβέιρα ταιριάζει στο πλάνο). Ο επιτελικός μέσος ή ο κεντρικός μέσος που θα βρεθεί σε απόσταση βολής, θα πρέπει να εκτελέσει.
Θεωρώ ότι είναι αδύνατο να μην στηριχτεί αυτός ο προπονητής με τις μεταγραφές που ζήτησε...
Δεν ξέρω εάν θα καταλήξει την επόμενη εβδομάδα στον κορμό της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία ή θα δώσει κι άλλες ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες.
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και θα πρέπει η διοίκηση να κλείσει τις βασικές μεταγραφικές εκκρεμότητες.
Όμως αν το σκεφτείς κι από την άλλη, εχου με 2 διεθνεις παίκτες που παίζουν στα τελικά του Γιουρο, έχουμε ενα μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας, έχουμε κι έναν που πάει να βγει πρώτος σκόρερ στη χώρα πιυ παίζει δανεικός ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Τι αλλο απο το...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Τι αλλο απο το...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
-
xrisitsapa
Βρε φέρτε τον Γκουσγκούνη που ψοφαει να έρθει και κάντε στην μπάντα όσους μας το παίζουν βαριά πεπόνια.
Όσες μεταγραφές έγιναν σίριαλ, δε μας βγήκαν.
Μετά δώστε Σβιντερσκι και Αουγκούστο και φτιάχνουμε ομαδάρα
Όσες μεταγραφές έγιναν σίριαλ, δε μας βγήκαν.
Μετά δώστε Σβιντερσκι και Αουγκούστο και φτιάχνουμε ομαδάρα
Μάγκες είδα και γω βίντεο από τις πρώτες προπονήσεις..... Νομίζω ότι ο Ρουμάνος είναι στην πιο ώριμη περίοδο της καριέρας του μου φαίνεται ότι έχει ξεκάθαρο πλάνο, νιώθει σίγουρος για το εαυτό του και θεωρώ ότι θα το βγάλει και στην ομάδα.
Μην ξεχνάμε ότι περιμένουμε και τον Ιγκι να ολοκληρώσει την αποθεραπεία και ίσως ο τραυματισμός του να είναι και η αιτία που σίγουρα θα παραμείνει φέτος στην ομάδα.
Δεν ξέρω αλλά νιώθω πολύ άνετα με τους παίκτες που έχουμε με τον προπονητή με το κλίμα. Δεν τρελαίνομαι με μεταγραφές, έχουμε παικταραδες ας τους στηρίξουμε νομίζω ότι φέτος είμαστε καλύτεροι από τον γαύρο με τους γέρους τους και τον άχρωμο προπονητή τους. Έναν Καμαρά έχουν αν τους φύγει και αυτός θα βγάλουν άκρη με τον βαλμπουενα, το τικινιο, τον Παπασταθόπουλο και τον μπουχαλακη..
Μην ξεχνάμε ότι περιμένουμε και τον Ιγκι να ολοκληρώσει την αποθεραπεία και ίσως ο τραυματισμός του να είναι και η αιτία που σίγουρα θα παραμείνει φέτος στην ομάδα.
Δεν ξέρω αλλά νιώθω πολύ άνετα με τους παίκτες που έχουμε με τον προπονητή με το κλίμα. Δεν τρελαίνομαι με μεταγραφές, έχουμε παικταραδες ας τους στηρίξουμε νομίζω ότι φέτος είμαστε καλύτεροι από τον γαύρο με τους γέρους τους και τον άχρωμο προπονητή τους. Έναν Καμαρά έχουν αν τους φύγει και αυτός θα βγάλουν άκρη με τον βαλμπουενα, το τικινιο, τον Παπασταθόπουλο και τον μπουχαλακη..
Ελπίζω να μην υπάρχει ούτε ένας που να σκέφτεται έτσι μέσα στην παε.Περιμενε να κάνει ο Λουτσεσκου μαγικά και να γίνουν ο Περέιρα κι ο Λυρατζης Λινο και Μάτος.Μην τα λέτε αυτά ούτε για πλάκαPellaios έγραψε:Μάγκες είδα και γω βίντεο από τις πρώτες προπονήσεις..... Νομίζω ότι ο Ρουμάνος είναι στην πιο ώριμη περίοδο της καριέρας του μου φαίνεται ότι έχει ξεκάθαρο πλάνο, νιώθει σίγουρος για το εαυτό του και θεωρώ ότι θα το βγάλει και στην ομάδα.
Το οτι 9/10 αν οχι 999/1000 προτιμαμε τον Μικέ απο τον Πορτογάλο είναι δεδομένο.Αλλά οι περισσότεροι ξεχνούν τον παράγοντα Μπριζ.Απο την στιγμή που η παρουσία του σε εμας ηταν θετική και τελικά κλήθηκε στο Euro, η Μπριζ λογικότατα πάγωσε οποιαδήποτε συζήτηση για πώληση του περιμένοντας να δει πως θα πάει και με την εθνική του.Δεν γίνεται εμείς να απαιτούσαμε/απαιτούμε την αγορά του Κρμεντσικ πριν τελείωσει (ελπίζω σημερα και χωρίς να καρφώσει κανα γκολ) η παρουσία του στην εθνική.Εκτος αν αρχες Μαιου δίναμε την ρητρα του (4 εκατ. ηταν?) και τωρα αράζαμε στον καναπε σταυροποδι.