Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
-
Luigi Vampa
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Η ανάρτηση του Μάικλ Κρμέντσικ το πρωί του Σαββάτου με την αναφορά στον ΠΑΟΚ (δείτε εδώ) σήκωσε αρκετή σκόνη, ωστόσο η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Πιο συγκεκριμένα, ο Τσέχος φορ επιχειρεί να κάνει εκ νέου «άνοιγμα» στον Δικέφαλο, την ώρα που δεν υπάρχει κάτι απτό από την πλευρά της ομάδας.
Άλλωστε, όπως είναι γνωστό οι «ασπρόμαυροι» έχουν στραφεί ήδη στην περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του. Εδώ και παραπάνω από ένα μήνα ο ΠΑΟΚ έχει σταματήσει τις επαφές του με την Μπριζ για την απόκτηση του Τσέχου επιθετικού.
Πιο συγκεκριμένα, στην τελευταία επαφή που είχαν ο ΠΑΟΚ και οι Βέλγοι προσέφερε 1,8 εκατομμύρια για την απόκτηση του 28χρονου, με την Μπριζ να ζητάει 4 εκατομμύρια.
Ο μόνος τρόπος να επανέλθει (κι αν) ο Δικέφαλος στις διαπραγματεύσεις, είναι η Μπριζ να ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις της. Έτσι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα μιας και ο στόχος για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης των «ασπρόμαυρων» είναι ξεκάθαρα ο Νέλσον Ολιβέιρα.
inpaok και Μανο "μπουμπη" Τσαλγατιδη
Άλλωστε, όπως είναι γνωστό οι «ασπρόμαυροι» έχουν στραφεί ήδη στην περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του. Εδώ και παραπάνω από ένα μήνα ο ΠΑΟΚ έχει σταματήσει τις επαφές του με την Μπριζ για την απόκτηση του Τσέχου επιθετικού.
Πιο συγκεκριμένα, στην τελευταία επαφή που είχαν ο ΠΑΟΚ και οι Βέλγοι προσέφερε 1,8 εκατομμύρια για την απόκτηση του 28χρονου, με την Μπριζ να ζητάει 4 εκατομμύρια.
Ο μόνος τρόπος να επανέλθει (κι αν) ο Δικέφαλος στις διαπραγματεύσεις, είναι η Μπριζ να ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις της. Έτσι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα μιας και ο στόχος για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης των «ασπρόμαυρων» είναι ξεκάθαρα ο Νέλσον Ολιβέιρα.
inpaok και Μανο "μπουμπη" Τσαλγατιδη
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλά αν πουληθεί ο Σβι και ο Τσέχος είναι ακόμα Μπριζ, δεν αποκλείεται να γίνει νέα κίνηση
Εγώ πάντως βλέποντας τα βίντεο από τις προπονήσεις είμαι ήσυχος για τη λειτουργία της ομάδας αποκλειστικά και μόνο εξαιτίας του Λουτσου.
Θα γίνουν σωστές μεταγραφές και στο σωστό χρόνο, το πιστεύω ακράδαντα.
Θα γίνουν σωστές μεταγραφές και στο σωστό χρόνο, το πιστεύω ακράδαντα.
-
kosths BXL
στον instagram στο paok_news_official βγαλανε οτι καταθεσαμε νεα προταση στη μπριζ
- Kabamaru11
Κωστη,στο ινστα απο ολες τις ελληνικες ομαδες,γραφουνε να το πω κομψα,παπαριες.....ειναι σαν να κανω εγω ενα account κ να πεταω οτι μου κατεβει,ετσι για την φασουλα (οχι την κορη του προδοτη).
-
xrisitsapa
Ωραίος!G4Space έγραψε:Γκορτεζιανι θηρίο! Κορμί 25 χρόνου έχει όλα τα προσόντα. Μυϊκά απίστευτος, μαζί με Τζολη μπροστά θα κάνουν παπάδες! Ούτε ένα μυριο σε Ολιβέιρα και ούτε σε κανέναν! Μένω Γερμανία ,εδώ παίκτες όπως έχουμε εμείς στην ακαδημία, παίρνουν αμέσως την εμπιστοσύνη και παιχνίδια. Θα περάσουν ματς που δεν θα σκοράρουν, αλλά βρουν ξανά τον εαυτό τους. Το να πάρω ότι να ναι παίκτες ,για να λέω ότι εκανα μεταγραφές. Αστο καλύτερα δε χρειάζομαι! Χόρτασα! Ούτε χάφ θέλω, έχω Τσιγγαρα σκυλιάζει σαν πιτ μπουλ! Πιστεύω ότι έχει και το τελείωμα, στυλ Μπαρελλα θα κάθομαι να ασχολούμαι με παλτουδιες που παίζουν τους ζόρικους, για να έρθουν! Ενώ έχω παικταράδες που είναι έτοιμη να προσφέρουν! Παίκτες θα κάνουν και λάθη, αλλά όλοι κάνουν! Αν δε μπορώ να φέρω παίκτες επιπέδου, απλά δε φέρνω. Έχω ακαδημία ευρωπαϊκής κλάσης απλά θέλω προπονητή που θα τους κάνει να νιώθουν, ότι είναι ότι καλύτερο έχω! Εμπιστοσύνη είναι το παν! Μικρος η μεγαλος παικτης. Σφαζόμαστε και γκρινιάζουμε για τον έναν και τον άλλον! Φίλος μου Γερμανός προπονητής σε ακαδημία βερολινέζικης ομάδας , του δείχνω βιντεάκια από τα πιτσιρίκια μας και λέει απίστευτοι! εδώ θα ήταν σε τοπ λεβελ ποδοσφαιριστές!
Πέρυσι ο Τζολης μας πήρε από το χέρ, αλλά τίποτα δεν μάθαμε.
Αν είναι να φέρουν παίκτες επιπέδου Γκαρσία, Κοντρέρας, ή Ζιφκο οκ. Αν είναι να γεμίσουμε ακριβοπληρωμένες μετριότητες, άστο.
-
kosths BXL
ναι ρε δεν το ειπα ετσι ...το ειδα τωρα και το ανεφερα ...συμφωνω με αυτο που λεςKabamaru11 έγραψε:Κωστη,στο ινστα απο ολες τις ελληνικες ομαδες,γραφουνε να το πω κομψα,παπαριες.....ειναι σαν να κανω εγω ενα account κ να πεταω οτι μου κατεβει,ετσι για την φασουλα (οχι την κορη του προδοτη).
Ο Μάνος ο τσαλγατιδης ή είναι άσχετος ή ψεύτης.
Υγ και σε ρε Μιχαλάκη γιατί μας ξεσηκωνεις έτσι?
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
makispaspartou
Μόνο αυτά που αναφέρεις(και με την διατύπωση που τα αναφέρεις) διάβασες εδώ μέσα??
Δεν διαπίστωσες, εδώ μεσα, τίποτα από αυτά που αναφέρω και μάλιστα από πάρα πολλούς???
Μόνο αυτά που αναφέρεις(και με την διατύπωση που τα αναφέρεις) διάβασες εδώ μέσα??
Δεν διαπίστωσες, εδώ μεσα, τίποτα από αυτά που αναφέρω και μάλιστα από πάρα πολλούς???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Σάβ 03 Ιούλ 2021, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kabamaru11
renegade έγραψε:Ο Μάνος ο τσαλγατιδης ή είναι άσχετος ή ψεύτης.
Μοιαζει λιγο με τον Σιρακαουα
Ο Μιχαλάκης έστειλα ξεκάθαρο μήνυμα στον ΠΑΟΚ ότι υπάρχει περιθώριο να μείνει στην ομάδα, το θέλει και ο ίδιος και ζητά από τον ΠΑΟΚ να μη παρατησει την προσπάθειαrenegade έγραψε: και σε ρε Μιχαλάκη γιατί μας ξεσηκωνεις έτσι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aye4 την Σάβ 03 Ιούλ 2021, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
crazy nagbe4
Κανόνισε να είσαι όλη την ώρα να είσαι στο ΠΑΟΚμανια για της μεταγραφες.Μετα θα πέσει γαμήλια παντόφλαGospi έγραψε:Α! και κατι ακομη!
20-27 θα ειμαι σε γαμηλιο ταξιδι.
Ενα θα πω μόνο.
Κανονιστε εκει στην ΠΑΕ να σκασουν καμια 5 μεταγραφες εκεινη τη βδομαδα και να χασω το καλο τζερτζελο!
Το νου σας ρεμαλια... το νου σας
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
makispaspartou
Γκουερινο έγραψε:Ναι. Και για αλλους πολλους εχουν γραφτει τα ιδια και αποδειχτηκαν παικταραδες στο χορτοmakispaspartou έγραψε:
Απαξίωση είναι να κριτικάρεις τα βιογραφικά των Λούκας Τέιλορ και Ντειόλα ,
Αυτό δεν λέγεται απαξίωση αλλά ευχάριστη έκπληξη. Έκπληξη είναι όταν παίκτες με πενιχρά βιογραφικά αποδεικνύονται επιδραστικοί και όχι κανόνας.Αν το εκφραζεις ειρωνικα ναι. Ειναι καλυτερος ο Μπερμπατοφ απο Πριγιο Ακπομ? Ειναι καλυτερος ο Βερνπλουμ απο τον Κανιας? Ο χατσεριδης απο τον Κρεσπο? Μπορω να γραφω μεχρι αυριο ποιοι ηταν στη θεωρια καλυτεροι και αποδειχτηκαν παλταmakispaspartou έγραψε: ειρωνεία είναι να θεωρείς καλύτερο τον Κρμέντσικ έναντι του Ολιβέιρα,
Κι εγώ μπορώ μέχρι αύριο να σου αναφέρω παίκτες που όντως αποδείχτηκαν παλτά. Επίσης μπορώ να σου γράφω μέχρι αύριο παίκτες καλύτερους αυτών που αναφέρεις. Και επειδή τα μπερδεύεις λίγο , ο Μπερμπάτοφ θα συγκριθεί με Κλάους, ο Πρίγο και ο Άκπομ συνυπήρξαν, το ίδιο και οι Βερνμπλουμ, Κάνιας , Κρέσπο, Χατσερίδης. Αν εσύ θεωρείς ότι αυτή τη στιγμή έχουμε Μπερμπάτοφ, Χατσερίδη, Βέρνμπλουμ και απλά προσθέτουμε Κάνιας, Πρίγιο και Κρέσπο τότε πάω πάσο. Τέλος ειδικά αυτούς που αναφέρεις δεν έπαιξαν για διάφορους λόγους όχι όμως γιατί ήταν χειρότεροι παίκτες από αυτους που τους συγκρίνεις.
Αν το εκφραζεις με χλευαστικο τροπο ναι. Ποιος εφερε καλυτερο με 1 εκ? Στην πραξη οχι θεωρητικαmakispaspartou έγραψε:χλευασμός είναι να πιστεύεις ότι με 1εκ φέρνεις καλύτερο παίκτη από τον Ολιβέιρα για φορ?
Ο ΠΑΟΚ τον Κρμέντσικ, ως δανεικό με συμβόλαιο κάτω του μυρίου.
Το αν εχουμε αργησει ειναι σχετικο. Το ξερουν αυτοι που τρεχουν την ομαδα. Η ανησυχια ειναι λογικο να υπαρχει. Ολοι ανησυχουμε. Αλλα καλυτερα να ανησυχουμε παρα να ειχαμε φερει τωρα απο το πανω ραφι που θελεις, για τερμα τον Ρει στοπερ τον Χατσεριδη χαφ τον Βερνπλουμ δεκαρι τον Καγκαβα φορ τον Μπερμπατοφ και να πλεαμε ολοι σε πελαγη ευτυχιας να ονειρευομασταν μεγαλεια με αυτους, και να μας περναγε ακομα κι η Λαμια στο πρωταθλημα στο τελοςmakispaspartou έγραψε:Επίσης το να ανησυχείς ότι έχει αργήσει ο προγραμματισμός είναι όλα αυτά που λες? Εσύ δεν βλέπεις ότι έχει αργήσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή, των ανανεώσεων, των μεταγραφών που ζήτησε ο προπονητής? Δεν βλέπεις ότι το ράφι που κινούμαστε δε συνάδει με τους στόχους της ομάδας που είναι πρωτάθλημα και πορεία στην Ευρώπη?
Αν φίλε μου δεν βλέπεις τίποτα από όλα αυτά και ελαφρά τη καρδία χαρακτηρίζεις απαξιωτές , είρωνες και χλευαστές όλους εμάς που βλέπουμε κάποια από αυτά τότε να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι εσύ και όσοι δεν τα βλέπουν είστε επικίνδυνοι.
Πάει πολύς καιρός για να μας περάσει η Λαμία. Το θέμα είναι αν με Τέιλορ, Ντειόλα, Ολιβέιρα εσύ πιστεύεις ότι ρεαλιστικά πάμε για πρωτάθλημα. Ο προγραμματισμός έχει αργήσει και αυτό είναι δεδομένο όχι σχετικό.
- bersekeros
Έτσι. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.Aye4 έγραψε:Ο Μιχαλάκης έστειλα ξεκάθαρο μήνυμα στον ΠΑΟΚ ότι υπάρχει περιθώριο να μείνει στην ομάδα, το θέλει και ο ίδιος και ζητά από τον ΠΑΟΚ να μη παρατησει την προσπάθειαrenegade έγραψε: και σε ρε Μιχαλάκη γιατί μας ξεσηκωνεις έτσι?
Και ας μην ξαναδιάβασουμε,
ότι τάχα μου, δήθεν , ντεμέκ,
να 'χαμε να λέγαμε και φούμα να φουμέρναμε,
ότι ο Μιχαλάκης διάλεξε να πάει στην Πράγα γιατί πέφτει παντόφλα από τη γυναίκα ή την πεθερά.
Εντάξει οπαδοί είμαστε,
αλλά όχι μπουνταλάδες.
Με τα χίλια θέλει να μείνει εδώ ο Τσέχος και η οικογένειά του.