Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ariskatiforos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Μακαααααριιιι! Για Τσέχο!
Μακάρι ...
Κατά τα αλλά συμφωνώ με κάποιο φίλο παραπάνω για τις ακαδημίες
Όνειρο ένας ΠΑΟΚ που κατά 50 τοις εκατό θα στηρίζεται σε ΠΑΟΚτσακια
Γίνεται υπάρχει το ταλέντο δεν είναι όπως τότε με κωστικο που ήταν απλά ευσεβείς πόθοι
Τώρα είναι ρεαλιστικό
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Να ζησετε Gospi. Να ειστε ευτυχισμενοι αδελφε. Κιας χασεις τον χαμο που θα γινει εδω.

Εκτος κιαν δεν γινει χαμος ουτε τοτε οποτε θα συγκεντρωθεις απολυτα στην αποστολη σου :D :D
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Gospi έγραψε:Α! και κατι ακομη!
20-27 θα ειμαι σε γαμηλιο ταξιδι.
Ενα θα πω μόνο.
Κανονιστε εκει στην ΠΑΕ να σκασουν καμια 5 μεταγραφες εκεινη τη βδομαδα και να χασω το καλο τζερτζελο!
Το νου σας ρεμαλια... το νου σας
Το Tapatalk θα πάρει φωτιά.
Πρώτη εφαρμογή.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Μακαρι να ερθει παλι ο Τσεχος! μου βγαζει εμπιστοσυνη και με Λουτσε θα ειναι ακομα καλυτερος
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

G4Space έγραψε:Γκορτεζιανι θηρίο! Κορμί 25 χρόνου έχει όλα τα προσόντα. Μυϊκά απίστευτος, μαζί με Τζολη μπροστά θα κάνουν παπάδες! Ούτε ένα μυριο σε Ολιβέιρα και ούτε σε κανέναν! Μένω Γερμανία ,εδώ παίκτες όπως έχουμε εμείς στην ακαδημία, παίρνουν αμέσως την εμπιστοσύνη και παιχνίδια. Θα περάσουν ματς που δεν θα σκοράρουν, αλλά βρουν ξανά τον εαυτό τους. Το να πάρω ότι να ναι παίκτες ,για να λέω ότι εκανα μεταγραφές. Αστο καλύτερα δε χρειάζομαι! Χόρτασα! Ούτε χάφ θέλω, έχω Τσιγγαρα σκυλιάζει σαν πιτ μπουλ! Πιστεύω ότι έχει και το τελείωμα, στυλ Μπαρελλα θα κάθομαι να ασχολούμαι με παλτουδιες που παίζουν τους ζόρικους, για να έρθουν! Ενώ έχω παικταράδες που είναι έτοιμη να προσφέρουν! Παίκτες θα κάνουν και λάθη, αλλά όλοι κάνουν! Αν δε μπορώ να φέρω παίκτες επιπέδου, απλά δε φέρνω. Έχω ακαδημία ευρωπαϊκής κλάσης απλά θέλω προπονητή που θα τους κάνει να νιώθουν, ότι είναι ότι καλύτερο έχω! Εμπιστοσύνη είναι το παν! Μικρος η μεγαλος παικτης. Σφαζόμαστε και γκρινιάζουμε για τον έναν και τον άλλον! Φίλος μου Γερμανός προπονητής σε ακαδημία βερολινέζικης ομάδας , του δείχνω βιντεάκια από τα πιτσιρίκια μας και λέει απίστευτοι! εδώ θα ήταν σε τοπ λεβελ ποδοσφαιριστές!

Eπιτελους ενα πραγματικα αλανικο ΠΑΟΚτσιδικο ποσταρισμα
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
bill4paok έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Απαξίωση, ειρωνία, χλευασμός.
Η κριτική εχει βρεί, εδώ, το πραγματικό της νόημα.
Εσύ φίλε με Γκαρσία τα έκανες όλα αυτά επί δέκα
Δεν έκανα ακριβώς το ίδιο, αλλά
Η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανονα και ο κανόνας ειναι ότι δεν τα κανω αυτά, σε αντίθεση με άλλους που η εξαίρεση ήταν μόνο ο Γκαρσία.
Απαξίωση είναι να κριτικάρεις τα βιογραφικά των Λούκας Τέιλορ και Ντειόλα , ειρωνεία είναι να θεωρείς καλύτερο τον Κρμέντσικ έναντι του Ολιβέιρα, χλευασμός είναι να πιστεύεις ότι με 1εκ φέρνεις καλύτερο παίκτη από τον Ολιβέιρα για φορ? Επίσης το να ανησυχείς ότι έχει αργήσει ο προγραμματισμός είναι όλα αυτά που λες? Εσύ δεν βλέπεις ότι έχει αργήσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή, των ανανεώσεων, των μεταγραφών που ζήτησε ο προπονητής? Δεν βλέπεις ότι το ράφι που κινούμαστε δε συνάδει με τους στόχους της ομάδας που είναι πρωτάθλημα και πορεία στην Ευρώπη?
Αν φίλε μου δεν βλέπεις τίποτα από όλα αυτά και ελαφρά τη καρδία χαρακτηρίζεις απαξιωτές , είρωνες και χλευαστές όλους εμάς που βλέπουμε κάποια από αυτά τότε να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι εσύ και όσοι δεν τα βλέπουν είστε επικίνδυνοι.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Κωνσταντελιας αν είναι συνεπής τακτικά σ αυτά που ζητάει ο Λουτσος, θεωρώ ότι θα είναι σαν μια εξτρα μεταγραφη φετος.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

παικταρας ολικης ειναι ο κωσταντελιας ..τετοια τεχνικη δεν υπαρχει σε ελληνα παικτη αυτη τη στιγμη
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Κωσταντελιας, δεν έχω δει ελληνα παίκτη να ρίχνει τόσο ακοπες ποδιές σε αντίπαλο. Είναι απίστευτος.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

kosths BXL έγραψε:παικταρας ολικης ειναι ο κωσταντελιας ..τετοια τεχνικη δεν υπαρχει σε ελληνα παικτη αυτη τη στιγμη
Αρα ειναι και πιο υγιεινος! :D

Πλακα κανω γιατι ειναι παικταρας ολκης, οχι ολικης*, αν δεν κανω καποιο μεγαλο λαθος.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

DimitrisS έγραψε:
kosths BXL έγραψε:παικταρας ολικης ειναι ο κωσταντελιας ..τετοια τεχνικη δεν υπαρχει σε ελληνα παικτη αυτη τη στιγμη
Αρα ειναι και πιο υγιεινος! :D

Πλακα κανω γιατι ειναι παικταρας ολκης, οχι ολικης*, αν δεν κανω καποιο μεγαλο λαθος.
:lol: :lol: :lol: :lol: τωρα το ειδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Σάβ 03 Ιούλ 2021, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Obdulio έγραψε:Κι άμα λήγουν 16 συμβόλαια πρέπει να ανανεωθούν όλα;
Στην Αγγλία υπάρχουν πολλοί τεχνικοί διευθυντάδες; Εκεί δεν γίνονται μεταγραφές; Ας μην δίνουμε μυθικές διαστάσεις σε ένα πόστο που τις περισσότερες φορές είναι μάλλον παρασιτικό πάρα ουσιαστικό.
Ναι πλεον υπαρχουν και στην Αγγλια.

Απλα αυτοι εχουν λιγο πιο περιπλοκη δομη. Δες εδω της μαντσεστερ που αλλαξε και προσφατα. https://www.goal.com/en/amp/news/who-is ... c2y3td7lk7

Αν εννοεις οτι μονο στον ΠΑΟΚ ειναι παρασιτικο, να το κουβεντιασουμε, αν εννοείς γενικα, αστο γιατι θα φτερνιζεται ολη μερα ο Μοντσι!

Δεν καιγομαι για ΤΔ, ας περιμενουν να βρουν τον καταλληλο απο το να μου φέρουν μυρωδια τυπου ρεμπε με κονε μονο σε αυστρια. Μεγαλη ποδοσφαιρομανα.

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

G4Space έγραψε:Γκορτεζιανι θηρίο! Κορμί 25 χρόνου έχει όλα τα προσόντα. Μυϊκά απίστευτος, μαζί με Τζολη μπροστά θα κάνουν παπάδες! Ούτε ένα μυριο σε Ολιβέιρα και ούτε σε κανέναν! Μένω Γερμανία ,εδώ παίκτες όπως έχουμε εμείς στην ακαδημία, παίρνουν αμέσως την εμπιστοσύνη και παιχνίδια. Θα περάσουν ματς που δεν θα σκοράρουν, αλλά βρουν ξανά τον εαυτό τους. Το να πάρω ότι να ναι παίκτες ,για να λέω ότι εκανα μεταγραφές. Αστο καλύτερα δε χρειάζομαι! Χόρτασα! Ούτε χάφ θέλω, έχω Τσιγγαρα σκυλιάζει σαν πιτ μπουλ! Πιστεύω ότι έχει και το τελείωμα, στυλ Μπαρελλα θα κάθομαι να ασχολούμαι με παλτουδιες που παίζουν τους ζόρικους, για να έρθουν! Ενώ έχω παικταράδες που είναι έτοιμη να προσφέρουν! Παίκτες θα κάνουν και λάθη, αλλά όλοι κάνουν! Αν δε μπορώ να φέρω παίκτες επιπέδου, απλά δε φέρνω. Έχω ακαδημία ευρωπαϊκής κλάσης απλά θέλω προπονητή που θα τους κάνει να νιώθουν, ότι είναι ότι καλύτερο έχω! Εμπιστοσύνη είναι το παν! Μικρος η μεγαλος παικτης. Σφαζόμαστε και γκρινιάζουμε για τον έναν και τον άλλον! Φίλος μου Γερμανός προπονητής σε ακαδημία βερολινέζικης ομάδας , του δείχνω βιντεάκια από τα πιτσιρίκια μας και λέει απίστευτοι! εδώ θα ήταν σε τοπ λεβελ ποδοσφαιριστές!
Απίστευτο ταλέντο που ξεχειλίζει από όλες τις μεριές. Ο Γιαννούλης ο Τζόλης ουσιαστικά είναι παιδιά που δείξανε το γίνεται άμα τους δωθούν ευκαιρίες. Στήριξη χρειάζεται στα περισσότερα από τα νέα παιδιά που αναφέρεις κι δύο τρείς εμβληματικοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά για να παρασύρουν κι τους μικρούς προς τα επάνω (θυμάμαι πόσο βελτιώθηκε ο Στέλιος όταν έπαιζε δίπλα στον Κοντρέρας)
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

makispaspartou έγραψε:
Απαξίωση είναι να κριτικάρεις τα βιογραφικά των Λούκας Τέιλορ και Ντειόλα ,
Ναι. Και για αλλους πολλους εχουν γραφτει τα ιδια και αποδειχτηκαν παικταραδες στο χορτο
makispaspartou έγραψε: ειρωνεία είναι να θεωρείς καλύτερο τον Κρμέντσικ έναντι του Ολιβέιρα,
Αν το εκφραζεις ειρωνικα ναι. Ειναι καλυτερος ο Μπερμπατοφ απο Πριγιο Ακπομ? Ειναι καλυτερος ο Βερνπλουμ απο τον Κανιας? Ο χατσεριδης απο τον Κρεσπο? Μπορω να γραφω μεχρι αυριο ποιοι ηταν στη θεωρια καλυτεροι και αποδειχτηκαν παλτα
makispaspartou έγραψε:χλευασμός είναι να πιστεύεις ότι με 1εκ φέρνεις καλύτερο παίκτη από τον Ολιβέιρα για φορ?
Αν το εκφραζεις με χλευαστικο τροπο ναι. Ποιος εφερε καλυτερο με 1 εκ? Στην πραξη οχι θεωρητικα
makispaspartou έγραψε:Επίσης το να ανησυχείς ότι έχει αργήσει ο προγραμματισμός είναι όλα αυτά που λες? Εσύ δεν βλέπεις ότι έχει αργήσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή, των ανανεώσεων, των μεταγραφών που ζήτησε ο προπονητής? Δεν βλέπεις ότι το ράφι που κινούμαστε δε συνάδει με τους στόχους της ομάδας που είναι πρωτάθλημα και πορεία στην Ευρώπη?
Αν φίλε μου δεν βλέπεις τίποτα από όλα αυτά και ελαφρά τη καρδία χαρακτηρίζεις απαξιωτές , είρωνες και χλευαστές όλους εμάς που βλέπουμε κάποια από αυτά τότε να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι εσύ και όσοι δεν τα βλέπουν είστε επικίνδυνοι.
Το αν εχουμε αργησει ειναι σχετικο. Το ξερουν αυτοι που τρεχουν την ομαδα. Η ανησυχια ειναι λογικο να υπαρχει. Ολοι ανησυχουμε. Αλλα καλυτερα να ανησυχουμε παρα να ειχαμε φερει τωρα απο το πανω ραφι που θελεις, για τερμα τον Ρει στοπερ τον Χατσεριδη χαφ τον Βερνπλουμ δεκαρι τον Καγκαβα φορ τον Μπερμπατοφ και να πλεαμε ολοι σε πελαγη ευτυχιας να ονειρευομασταν μεγαλεια με αυτους, και να μας περναγε ακομα κι η Λαμια στο πρωταθλημα στο τελος
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Δεν έχω διαβάσει ακόμη τις τελευταίες σελίδες οπότε ίσως έχω μείνει πίσω αλλά ένα έχω να πω:

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΤΣΕΧΟ ΜΠΑΜΠΑ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”