Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Ακουγεται για δανεισμο Λυρατζη στα Γιαννενα. Να παρουμε Σαλιακα παιζει; Αν και θελει εξωτερικο. Ταυλορ Σαλιακας δεξια και Βιερινια πασπαρτου
- kataramenos5
Μαυρο καλοκαιρι κανουμε.
Νικο.. μπιπ την εφη γιατι χανομαστεvdragic έγραψε: τάδε εφη Τσορμπατζογλου
Που κάνουμε πονταρίσματα και με τι αποδόσεις, να ξέρω να παίξω το σπιτάκι που θα αγοράσουμε με την γυναίκα μου τώρα εν όψει γάμου!
υγ. αν δεν παιξεις το σπίτι σου 2 βδομαδες πριν τον γαμο σου δεν στεριωνει ο γαμος
υγ2. αρκει να μην το χασεις βεβαια...
υγ. αν δεν παιξεις το σπίτι σου 2 βδομαδες πριν τον γαμο σου δεν στεριωνει ο γαμος

- john4serres
Και το πουλέν Ροντρίγκο Σοαρες;aivas19 έγραψε:Ακουγεται για δανεισμο Λυρατζη στα Γιαννενα. Να παρουμε Σαλιακα παιζει; Αν και θελει εξωτερικο. Ταυλορ Σαλιακας δεξια και Βιερινια πασπαρτου
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλά στέφανα gospi!!Gospi έγραψε:Που κάνουμε πονταρίσματα και με τι αποδόσεις, να ξέρω να παίξω το σπιτάκι που θα αγοράσουμε με την γυναίκα μου τώρα εν όψει γάμου!
υγ. αν δεν παιξεις το σπίτι σου 2 βδομαδες πριν τον γαμο σου δεν στεριωνει ο γαμος![]()
![]()
![]()
![]()
Υγ: αν δεν τρολλαρεις :p
Gospi έγραψε:Που κάνουμε πονταρίσματα και με τι αποδόσεις, να ξέρω να παίξω το σπιτάκι που θα αγοράσουμε με την γυναίκα μου τώρα εν όψει γάμου!
υγ. αν δεν παιξεις το σπίτι σου 2 βδομαδες πριν τον γαμο σου δεν στεριωνει ο γαμος![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε με το καλό.
Αυτές είναι μεταγραφές, θα μπεις στο club το καλό..
Έτσι υπάρχει και μια ελπίδα να πάθεις " Jushua"..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 02 Ιούλ 2021, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://www.transfermarkt.com/yota-maej ... ler/421426Kabamaru11 έγραψε:Η δικη μου προβλεψη ειναι αυτος https://www.transfermarkt.com/hayate-ab ... ler/861473
Βαζω 12.000 γιεν
Μη δίνεις ιδέες.....Parolos έγραψε:Πολλά χταπόδια τρώτε στην Ιαπωνία.
Ο Μαλέλε πάντως ίσως μας κάνει.
Χρειαζόμαστε έναν Εσίτι στην επίθεση.
barlow4 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/yota-maej ... ler/421426Kabamaru11 έγραψε:Η δικη μου προβλεψη ειναι αυτος https://www.transfermarkt.com/hayate-ab ... ler/861473
Βαζω 12.000 γιεν
Δε φτάνει που είναι ένας γαμημενος Μαετζίμα, είναι και γιωτάς.
Ξύλο από το τελωνείο μέχρι τη Τούμπα
Μ αυτα δεν τρολαρεις [FACE WITH TEARS OF JOY]Mitsospaoki4 έγραψε:Καλά στέφανα gospi!!Gospi έγραψε:Που κάνουμε πονταρίσματα και με τι αποδόσεις, να ξέρω να παίξω το σπιτάκι που θα αγοράσουμε με την γυναίκα μου τώρα εν όψει γάμου!
![]()
![]()
![]()
Υγ: αν δεν τρολλαρεις :p
Ετοιμαζομαι για την κρεμαλα!
Ευχαριστω πολυ!
Να σαι καλα Τρουμαν!trouman έγραψε:Gospi έγραψε:Που κάνουμε πονταρίσματα και με τι αποδόσεις, να ξέρω να παίξω το σπιτάκι που θα αγοράσουμε με την γυναίκα μου τώρα εν όψει γάμου!
![]()
![]()
![]()
Άντε με το καλό.
Αυτές είναι μεταγραφές, θα μπεις στο club το καλό..
Έτσι υπάρχει και μια ελπίδα να πάθεις " Jushua"..
Μια μια οι εισοδοι σε νεα γκρουπ [FACE WITH TEARS OF JOY]
Λες μετα τον γαμο να τα δω και εγω ολα αισιοδοξα? Ποτε δεν ξερεις... Εξαλλου ο γαμος ειναι κινηση των φύσει αισιοδοξων ανθρωπων [FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσευχομαι για αποχωρηση τουjohn4serres έγραψε:Και το πουλέν Ροντρίγκο Σοαρες;aivas19 έγραψε:Ακουγεται για δανεισμο Λυρατζη στα Γιαννενα. Να παρουμε Σαλιακα παιζει; Αν και θελει εξωτερικο. Ταυλορ Σαλιακας δεξια και Βιερινια πασπαρτου
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Shivaspace
o Εσίτι γενικότερα είναι λατρεία και ας μην είναι παικταράς και μπαλαδόρος. το μεγαλύτερο μεινέκτημά του είναι οτι όταν ξεκινάει τον αγώνα, μετά το 60 δεν υπάρχει στο γήπεδο από θέμα αντοχής. και κάπου είναι λογικό γιατί το σώμα του λογικά χρειάζεται και καταναλώνει πάρα πολύ μεγάλη ενέργεια..δεν είναι τυχαίο οτι δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές με την σωματοδομή του ..cellophan έγραψε:Ποτέ δε θα κουραστώ να μιλάω για τον Εσίτι!
πιστεύω πως για τον παίκτη μόνο και μόνο που έχει φτάσει σ αυτό το ποδοσφαιρικό επίπεδο κερδίζοντας τόσα χρήματα απ την μπάλα, είναι ένα μικρό θαύμα.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Εγώ τον έβαζα στον ξερολα και εσύ το ποσταρες εδω Εβριτη; [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Με το που τον είδα ελεύθερο απόρησα πως και δεν ακούστηκε η πουλεναρα!
Με το που τον είδα ελεύθερο απόρησα πως και δεν ακούστηκε η πουλεναρα!
- FreeWatcher
Άλλο επίπεδο παίχτης!!!Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:https://www.transfermarkt.com/giuliano/profil/spieler/54375
Ελεύθερος ο Τζουλιάνο. Φερτον προχθές.
Άμα ψάχνουμε μέτριους με την προοπτική να τους βελτιώσει ο Λουτσε/ΠΑΟΚ, φανταστείτε να πάρει έναν τέτοιον παίχτη στα χέρια του...