Tennis
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Re: Tennis
Για τους φαν του τένις μόνο. Ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε εύκολα, ενώ η Μαρία μπαίνει σήμερα αν δεν κάνω λάθος.
Η Σακκαρη κέρδισε το πρώτο της παιχνίδι. Όσον αφορά τώρα τον Τσιτσιπα δεν νομίζω ότι εξεπλάγην κανείς. Προερχόταν από μια εξαντλητική σεζόν στο χώμα,το γρασίδι δεν είναι η αγαπημένη του επιφάνεια,δεν πήρε μέρος σε κανένα τουρνουά πριν το Wimbledon ,είχε αδειάσει ψυχολογικά και είχε και μια κακή κλήρωση απέναντι σε δυνατό για πρώτο γύρο αντίπαλο.
- Μπαρκαρούτσος
- john4serres
Loser.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για τους φαν του τένις μόνο. Ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε εύκολα, ενώ η Μαρία μπαίνει σήμερα αν δεν κάνω λάθος.
- bersekeros
Μπράβο της για την προσπάθεια αληθινά τα δίνει όλα όταν παίζει τένις η Σακαρη !!!bersekeros έγραψε:Εκτός και η Σάκκαρη από το Wimbledon στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσε.
:ugeek: :ugeek:

- Μπαρκαρούτσος
Λατρεύω το στυλ του. Έχει απίστευτο ταλέντο, φαίνεται να έχει ηρεμήσει γενικά κιόλας.
Γουστάρω που "σπάει" αυτή τη καθωσπρεπίλα του tennis και το κάνει λίγο πιο NBA σε κάποια πράγματα.
Γουστάρω που "σπάει" αυτή τη καθωσπρεπίλα του tennis και το κάνει λίγο πιο NBA σε κάποια πράγματα.
Ακριβώς όπως τα λες. Με αντισυμβατική σκέψη και προσωπικότητα, αντικομφορμιστής, αρνείται ότι "επιβάλλεται" από τον politically correct κόσμο των courts, οι τελευταίες του δηλώσεις αξίζει να διαβαστούν σαν τρόπος ζωής! Αν ζούσε Ελλάδα θα ήταν σίγουρα δικός μας!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Λατρεύω το στυλ του. Έχει απίστευτο ταλέντο, φαίνεται να έχει ηρεμήσει γενικά κιόλας.
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Και τον Γιάννη έπιασα στο στόμα μου στο topic της εθνικής (ότι θα είναι κουρασμένος από ΝΒΑ και δεν μπορεί να αποδώσει) και το ίδιο βράδυ σακατεύτηκε.
Δεν ξέρω τι συμπεράσματα βγάζατε, εγώ γεγονότα αναφέρω.
Θα σου δώσω 2-3 ονόματα από Εθνική Τουρκίας μπάσκετ και μετά 2-3 από Καναδά να μας στείλεις ΤόκυοΜπαρκαρούτσος έγραψε:Και τον Γιάννη έπιασα στο στόμα μου στο topic της εθνικής (ότι θα είναι κουρασμένος από ΝΒΑ και δεν μπορεί να αποδώσει) και το ίδιο βράδυ σακατεύτηκε.