Μεταγραφές μπάσκετ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2021-2022

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Και εγώ ψηφίζω παραμονή του μπασκετικού Μπισεσβαρ, του Ελστον Τερνερ
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ά ρε γαμώ τη φτώχια μας... αυτή θα ταν κατάσταση: να πάρεις τώρα Λίνο και Κατσίβελη και να κλείσεις ωραία τον Ελληνικό κορμό μαζί με Τολιόπουλο, Μήτρου, Καμπερίδη, Τσαλμπούρη και κάναν 13ο πιτσιρικά (παραμένουν ανώνυμοι μέχρι κάποιος να κάνει ένα stepup και να δείξει ότι μπορεί να σταθεί). Δεν ξέρω και με Μαργαρίτη τι γίνεται (θα τον ήθελα μόνο ως παίκτη που συμπληρώνει 12αδα κατά περίπτωση).
Στους ανωτέρω παίρνεις κι 6 ξένους. Ιδανικά κρατάς Γκριφιν και Λοβ, για να χεις κορμό και φιλοσοφία από την αρχή. Δεν βλέπω αναγκαιότητα για Μπιτς τα βρίσκεις αυτά που έχει και αλλού. Επίσης τα ίδια για Κάρτερ.
Μια κατηγορία μόνος του ο Τέρνερ, θα τον έπαιρνα κι ας έχανε κάτι η άμυνα στα 20 που παίζει... δηλαδή στο 2 ο Λοβ που ναι μικρός το δέμας πόσο έδινε στην άμυνα; δεν είναι και κανας εξολοθρευτής... πάρε ένα σκόρερ σαν τον Λοβ που να παίζει κι άμυνα και κράτα Τέρνερ...(εύκολο στα λόγια, τώρα ποιος ΜακΦαντεν, Σμιθ και λοιποί που πέρασαν ξέρει την λέξη άμυνα...από αυτούς ο Λοβ πολύ καλύτερος γιατί προσπαθεί)
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Φάγαμε άκυρο από μπο μπιτς και σε συνδυασμό με το τέλος μαργαρίτη είμαστε σφιχτοί στο 4
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

renegade έγραψε:Φάγαμε άκυρο από μπο μπιτς και σε συνδυασμό με το τέλος μαργαρίτη είμαστε σφιχτοί στο 4
Είναι σίγουρο για τον Μπιτς; Όχι ότι με ενθουσίαζε γενικά αλλά θα ήταν καλό να έχουμε και κάνα-δυο παίκτες από τη περσινή σεζόν

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν τα βρήκαμε στον ρόλο του.
Ήθελε μεγαλύτερο ρόλο από αυτόν που του δίνουμε
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

με μόνο καλό του το τρίποντο και πολλές ελλείψεις σε άμυνα ριμπάουντ περιστροφές κλπ. πολύ ενδιαφέρον θα είχε να δούμε με τι % στο τρίποντο τελείωσε τη χρονιά και αν αυτό είναι στο τοπ 20% ας πούμε της Α1...
renegade

42,67 στην κανονική περίοδο
54,55 στα πλέι οφ
Σύνολο το καταπληκτικό 44,20
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τολιοπουλος σε σχέση με νωντα είναι αναβάθμιση.αν πάρει διαβατήριο ο μητρουλογκ είναι μια χαρά για 2-3ος.
Στα κόμπο γκαρντσ και εγώ θέλω Γκρίφιν και λοβ σίγουρα.Αν δεν μείνουν μου αρέσουν ο πρώην δικός μας πετεγουει για αντί λοβ και ο γκρει για αντιγκριφιν (όχι τόσο κόμπο αλλά καθαρό σούτινγκ Γκαρντ.αν θελουμε παρόμοιο παιχτη ο χανλαν του Ηρακλή είναι καλή περίπτωση αν και εγώ δεν θέλω τέτοιον ασσο .
Όπως στην περιφέρεια τιμιοτατος είναι και ο Καμπερίδης που καλώς μένει.
Αφού στο 5 θα πάρουμε 2 ξένους (ήδη ήρθε ο ενασ )αναγκαστικά στη θέση του μπιτς πρέπει να πάρεις ΛΙΝΟ που δεν με ενθουσιάζει αλλά δεν μαμεις.μαζί με τσαλμπουρη καλύπτουν την θέση .
3-4ρι που μου άρεσε περυσι αν και δεν τον είδα παρά πολυ είναι και ο γουεμπ της Λάρισας .
Μας μένει ο βασικός ψηλός και ο άσσος. Εμένα ιδανικοσ άσσος στο μυαλό μου είναι ο Κούπερ. Μακάρι να βρούμε ένα τέτοιο αμερικανακι . Να έχει καλό τρίποντο να βγάζει περισσότερες ασίστ από ότι πόντους και να μην καρφώνεται (βλέπε νταριους Ουάσιγκτον)
Όσο για ψηλό αφού πήραμε τον αθλητικό μακάρι να βρούμε έναν να παιζει με πλάτη και να βάζει 10 ποντακια με ταμπλό (σακλεορντ)να είναι καλός στις βολές και να μπορεί να διαβάζει το παιχνίδι .σαν τον Ντραγκίτσεβιτς αλλά πολύ πιο νέο.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Από Έλληνες ο Λινος είναι ο,τι πιο ποιοτικό κυκλοφορεί ελεύθερο σε όλες τις θέσεις. Έχει πρόταση από Περιστέρι. Θα τον ήθελα αλλά νομίζω θα ζητήσει αρκετά λεφτά

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

όταν μένει η παιχτάρα που λέγεται Κάρτερ ... δεν θέλω κανένα άλλο ...

το μαγαζί δουλεύει λέμε ... έχει πάρει μπρος ... αν μείνει ένας ακόμα από τους βασικούς είμαστε πολύ καλά ... θα προτιμούσα λοβ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tad την Πέμ 01 Ιούλ 2021, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Απίστευτα καλό νέο η παραμονή του μίστερ 55% στα τρίποντα καρτερ.

Υγ tad μήπως μπερδεύτηκες?
Ο Κάρτερ συμφώνησε όχι ο Τέρνερ.
Εκτός αν συμφώνησε και ο Τέρνερ και δεν το ειδα

Υγ 2 στην θέση 4 είμαστε σφιχτοί αν πει όχι και ο τσαλμπουρης
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

5 : Οgbeide, Αμερικανος
4 : Αμερικανος, Τσαλμπουρης (;)
3: Carter , Καμπεριδης
2: Love(;) , Μητρου-Λονγκ (ως Ελληνας)
1: Griffin(;) , Τολιοπουλος
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εννοείται έκανα λάθος ... το διόρθωσα ...

Πάει πολύ καλά ο σχεδιασμός ... είμαι πολύ ευχαριστημένος ... εάν είχαμε και έναν Μαργαρίτη νέο θα είμασταν σούπερ ... μακάρι να έρθει ο Λίνος ... πιστεύω θα είναι άξιος αντικαταστάτης σε αρκετά πράγματα
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

DimitrisS έγραψε:5 : Οgbeide, Αμερικανος
4 : Αμερικανος, Τσαλμπουρης (;)
3: Carter , Καμπεριδης
2: Love(;) , Μητρου-Λονγκ (ως Ελληνας)
1: Griffin(;) , Τολιοπουλος

Δημήτρη όλες τις άλλες τις εθνικότητες τις απορρίπτουμε?
Μόνο Αμερικάνους γουστάρουμε? :lol:
renegade

Το ΠΑΟΚτσακι τον κουζελογλου δεν το θέλουμε ή ανέβηκε τόσο πολυ το κασέ του?

Υγ πόσο δύσκολο είναι στην Ελλάδα να πάρει παιδί Έλληνα ελληνική υπηκοότητα γαμωτο?

Υγ2 εν τω μεταξύ όταν τελείωνε το πρωτάθλημα, η πιο δύσκολη περίπτωση παραμονής αμερικάνου ήταν αυτή του Κάρτερ. Πόσο ΠΑΟΚ,όλα αντίθετα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”