Εχει δικιο.seaman έγραψε:Φαντάσου να είναι σωστός και σε αυτό
Το λέει ο άνθρωπος. Έχετε Γκορτεζιάνι, τι τον θέλετε τον Ολιβέιρα?
Πάρτε ένα φορ που θα κάνει τη διαφορά
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
-
Dimg4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
-
dimitris88
η αεχ μετά το επικοινωνιακό κάζο που έπαθε, ακόμη και να κινείται μπας και κλείσει την μεταγραφή πληρώνοντας έστω και κάτι στην ομάδα, είναι σίγουρο ότι θα επιχειρήσει πλέον να το κάνει τελείως στα μουγγά γιατί δεν την παίρνει ξανά για χυλόπιτα και μάλιστα στο τετράγωνο. Επειδή όμως δεν μπορεί να σταματήσει τις ειδήσεις και τις πληροφορίες από το εξωτερικό, σπεύδει αμέσως να τονίσει ότι έχει αποσυρθεί για να μην ξαναδημιουργηθούν προσδοκίες. Πιστεύω ότι είναι η κούλα που συνεχίζει να πολεμάει τη μεταγραφή. Έχει κάνει πολύ προεργασία μαζί του, τον έφερε εδώ, συμφώνησε μαζί του, συμφώνησε με το μάνατζερ στην αμοιβή του ίδιου, κτλ και δεν θα την αφήσει έτσι την υπόθεση. Τώρα να πάμε εμείς από το πουθενά δεν νομίζω, δεν είναι και του στυλ μας αυτού του είδους οι κινήσεις...seaman έγραψε:Ναι και τις έχει 3-4 μέρες αμάζευτες εκείlaska4 έγραψε:Δες και τις ατάκες του paok24seaman έγραψε:Ενώ από τα έξω έρχονται ειδήσεις ότι παίζει ο Εντσάμ να έρθει Ελλάδα, οι Ρεπόρτερ της ΑΕΚ υπενθυμίζουν συνεχώς και αμαδικώς τη θέση της ΑΕΚ ότι αποσύρθηκε από τη διεκδίκησή του.
"Θέμα Εντσάμ για την ΑΕΚ δεν υπάρχει, η ΑΕΚ έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της, είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι»
Λέτε να έχουμε κάνα σκηνικό?
- rade paprica
Παιδιά, αν η μπηχτή ήταν για μένα, επειδή χρησιμοποίησα τη λέξη αποπομπή, νομίζω μπορούσατε να το γράψετε στα ίσαΓκουερινο έγραψε:Παραδεχεσαι δηλαδη οτι καποιοι ψαχνουν λογους υπαρκτους η μη για να κραξουν επειδη νομιζουν οτι υπηρξε αποπομπη Γκαρσια?psykoman έγραψε:@Γκουερινο
ή η αποπομπη καποιου θα συμπληρωσω εγω.![]()
![]()
![]()
Κανει μπαμ για μερικους δεν περιμενα επαληθευση
Αποπομπη βεβαια υπηρξε μονο στο μυαλο καποιων. Η πραγματικοτητα ειναι οτι εγινε αντικατασταση ενος προπονητη που τα πηγαινε χαλια με καποιον πολυ καλυτερο (αυτη την στιγμη). Αν δεν αρχιζε να εφαρμοζει το συστημα του Φερειρα δεν θα υπηρχε ουτε 2η θεση ουτε κυπελλο οποτε κανεις δεν θα παραπονιοταν
Καποια στιγμη πρεπει να σταματησετε να εχετε συμπαθειες κι αντιπαθειες. Και ο Γκαρσια και ο Λουτσεσκου ηταν ειναι και θα ειναι και οι δυο σημαντικα προσωπα του ΠΑΟΚ
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι από την πρώτη στιγμή στήριξα τον Λούτσε (όπως πριν τον Γκαρσία και πιο πριν τον Φερέιρα) και δεν έχω γράψει κάτι αρνητικό για αυτόν. Αντιθέτως έγραψα ότι αναλαμβάνει μια πολύ δύσκολη κατάσταση και προσωπικά δεν θα τον θεωρήσω αποτυχημένο αν δεν πάρει πρωτάθλημα. Από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με δύο διαχρονικά θέματα: την οργάνωση της ΠΑΕ και ειδικότερα τη στήριξη που προσφέρει στον εκάστοτε προπονητή. Αν διαφωνείτε, πείτε το
Επίσης, ρε παιδιά σκεφτείτε, ότι δεν έχουμε πάντα την πολυτέλεια να ζυγίζουμε κάθε λέξη που γράφουμε. Δεν είμαστε (φαντάζομαι ούτε και εσείς) γενικά αραχτοί και χαβαλεδιάζουμε στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ. Καμιά φορά γράφεις κάτι στα πεταχτά στο διάλειμμα στη δουλειά, ενώ περιμένεις να τελειώσει το παιδί την προπόνηση, δεν κρύβουν όλες οι εκφράσεις κατ΄ανάγκη κάτι από πίσω
Συγγνώμη για την παρέμβαση
καλή καρδιά
Επειδή μου έκανε εντύπωση ότι η ομάδα είναι σε τελικές διαπραγματεύσεις με τον Ολιβέιρα, είπα να ψάξω τα στατιστικά του.
Οι αριθμοί του Ολιβέιρα τα 2 προηγούμενα χρόνια με την φανέλα της ΑΕΚ έχουν ως εξής:
1) Χρόνος συμμετοχής -> 4.399 λεπτά
2) Επίτευξη τερμάτων -> 26 γκολ
3) Τελικές πάσες -> 10 ασίστ
Διαιρώντας τον χρόνο συμμετοχής με 95'
(90' λεπτά αγώνα + 5' καθυστερήσεις ανά ματς),
βλέπουμε ότι ουσιαστικά αγωνίστηκε σε
(4.399/95) περίπου 46 πλήρεις αγώνες.
Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, ο παίκτης είχε:
α) 1 γκολ ανά 1,77 ματς (ή 1 ανά 169')
β) 1 ασίστ ανά 4,6 ματς (ή 1 ανά 440')
και
γ) συνολικά 1 γκολ ή ασίστ ανά 1,28 ματς
(ή 1 ανά 121')
Τα στατιστικά του λοιπόν, δείχνουν πως ο παίκτης έχει την δυνατότητα να γράψει πολύ καλούς αριθμούς με τον ΠΑΟΚ.
Αν αναλογιστούμε και το ποιοι παίκτες τον πλαισίωναν στην ΑΕΚ και ποιοι αντίστοιχα αυτοί που θα τον πλαισιώνουν στον ΠΑΟΚ, με κάνει να αισθάνομαι κάτι παραπάνω από αισιόδοξος για το τι έχει να μας προσφέρει.
-----
Και επειδή πολλοί βάζουμε σαν μέτρο σύγκρισης τον Πρίγιοβιτς (αν και κανονικά δεν θα έπρεπε), οι αντίστοιχοι αριθμοί που έκανε στα δύο χρόνια του στον ΠΑΟΚ, έχουν ως εξής:
1) Χρόνος συμμετοχής -> 6.231 λεπτά
2) Επίτευξη τερμάτων -> 55 γκολ
3) Τελικές πάσες -> 8 ασίστ
4) (6.231/95) περίπου 66 πλήρεις αγώνες
5) 1 γκολ ανά 1,2 ματς (ή 1 ανά 114')
6) 1 ασίστ ανά 8,25 ματς (ή 1 ανά 784')
7) συνολικά 1 γκολ ή ασίστ ανά 1,05 ματς (ή 1 ανά 100')
Οι αριθμοί του Ολιβέιρα τα 2 προηγούμενα χρόνια με την φανέλα της ΑΕΚ έχουν ως εξής:
1) Χρόνος συμμετοχής -> 4.399 λεπτά
2) Επίτευξη τερμάτων -> 26 γκολ
3) Τελικές πάσες -> 10 ασίστ
Διαιρώντας τον χρόνο συμμετοχής με 95'
(90' λεπτά αγώνα + 5' καθυστερήσεις ανά ματς),
βλέπουμε ότι ουσιαστικά αγωνίστηκε σε
(4.399/95) περίπου 46 πλήρεις αγώνες.
Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, ο παίκτης είχε:
α) 1 γκολ ανά 1,77 ματς (ή 1 ανά 169')
β) 1 ασίστ ανά 4,6 ματς (ή 1 ανά 440')
και
γ) συνολικά 1 γκολ ή ασίστ ανά 1,28 ματς
(ή 1 ανά 121')
Τα στατιστικά του λοιπόν, δείχνουν πως ο παίκτης έχει την δυνατότητα να γράψει πολύ καλούς αριθμούς με τον ΠΑΟΚ.
Αν αναλογιστούμε και το ποιοι παίκτες τον πλαισίωναν στην ΑΕΚ και ποιοι αντίστοιχα αυτοί που θα τον πλαισιώνουν στον ΠΑΟΚ, με κάνει να αισθάνομαι κάτι παραπάνω από αισιόδοξος για το τι έχει να μας προσφέρει.
-----
Και επειδή πολλοί βάζουμε σαν μέτρο σύγκρισης τον Πρίγιοβιτς (αν και κανονικά δεν θα έπρεπε), οι αντίστοιχοι αριθμοί που έκανε στα δύο χρόνια του στον ΠΑΟΚ, έχουν ως εξής:
1) Χρόνος συμμετοχής -> 6.231 λεπτά
2) Επίτευξη τερμάτων -> 55 γκολ
3) Τελικές πάσες -> 8 ασίστ
4) (6.231/95) περίπου 66 πλήρεις αγώνες
5) 1 γκολ ανά 1,2 ματς (ή 1 ανά 114')
6) 1 ασίστ ανά 8,25 ματς (ή 1 ανά 784')
7) συνολικά 1 γκολ ή ασίστ ανά 1,05 ματς (ή 1 ανά 100')
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Τετ 30 Ιουν 2021, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
dimitris88
μάλλον για ΠΑΟΚ Βseaman έγραψε:Αν έγραψε κάποιος για Τζίμα, τον Παναγιώτη τον κοιτάζαμε και πέρσι. Δεν ξέρω τελικά αν ανανέωσε με τον Αστέρα.pagotatzis έγραψε:Que est que ce Τζήμας ;;;;;
Από Αστέρα γράφει ο μετροκολος
Πρεβεζάνος, με καλές προδιαγραφές και με προοπτική
Kατσε να δουμε συμβολαιο πρωτα.μπορει να του δωσουν παραπανω απο οσα φανταζομαστε κ να αρχισουν τα σουτια.
Μην ανησυχεις φιλε μου δεν ηταν για σενα...την λεξη ''αποπομπη'' την χρησιμοποιησα γιατι δεν μου ερχοταν κατι αλλο εκεινη την στιγμη ως απαντηση στην λεξη ''ερχομος'' του Γκουερινο.rade paprica έγραψε:Παιδιά, αν η μπηχτή ήταν για μένα, επειδή χρησιμοποίησα τη λέξη αποπομπή, νομίζω μπορούσατε να το γράψετε στα ίσαΓκουερινο έγραψε:Παραδεχεσαι δηλαδη οτι καποιοι ψαχνουν λογους υπαρκτους η μη για να κραξουν επειδη νομιζουν οτι υπηρξε αποπομπη Γκαρσια?psykoman έγραψε:@Γκουερινο
ή η αποπομπη καποιου θα συμπληρωσω εγω.![]()
![]()
![]()
Κανει μπαμ για μερικους δεν περιμενα επαληθευση
Αποπομπη βεβαια υπηρξε μονο στο μυαλο καποιων. Η πραγματικοτητα ειναι οτι εγινε αντικατασταση ενος προπονητη που τα πηγαινε χαλια με καποιον πολυ καλυτερο (αυτη την στιγμη). Αν δεν αρχιζε να εφαρμοζει το συστημα του Φερειρα δεν θα υπηρχε ουτε 2η θεση ουτε κυπελλο οποτε κανεις δεν θα παραπονιοταν
Καποια στιγμη πρεπει να σταματησετε να εχετε συμπαθειες κι αντιπαθειες. Και ο Γκαρσια και ο Λουτσεσκου ηταν ειναι και θα ειναι και οι δυο σημαντικα προσωπα του ΠΑΟΚ
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι από την πρώτη στιγμή στήριξα τον Λούτσε (όπως πριν τον Γκαρσία και πιο πριν τον Φερέιρα) και δεν έχω γράψει κάτι αρνητικό για αυτόν. Αντιθέτως έγραψα ότι αναλαμβάνει μια πολύ δύσκολη κατάσταση και προσωπικά δεν θα τον θεωρήσω αποτυχημένο αν δεν πάρει πρωτάθλημα. Από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με δύο διαχρονικά θέματα: την οργάνωση της ΠΑΕ και ειδικότερα τη στήριξη που προσφέρει στον εκάστοτε προπονητή. Αν διαφωνείτε, πείτε το
Επίσης, ρε παιδιά σκεφτείτε, ότι δεν έχουμε πάντα την πολυτέλεια να ζυγίζουμε κάθε λέξη που γράφουμε. Δεν είμαστε (φαντάζομαι ούτε και εσείς) γενικά αραχτοί και χαβαλεδιάζουμε στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ. Καμιά φορά γράφεις κάτι στα πεταχτά στο διάλειμμα στη δουλειά, ενώ περιμένεις να τελειώσει το παιδί την προπόνηση, δεν κρύβουν όλες οι εκφράσεις κατ΄ανάγκη κάτι από πίσω
Συγγνώμη για την παρέμβαση
καλή καρδιά
- rade paprica
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πολύ καλή κίνηση ο Τζίμας. Από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή την στιγμή.
Φίλε Εβρίτη,
γιατί μόνο 10 συμμετοχές πέρυσι στην Τρίπολη; Μήπως ξεκίνησε να παίζει αργά;
Επίσης, αν τον έχεις δει τον ποδοσφαιριστή, μπορείς να κάνεις μια σύντομη περιγραφή του; Ταχύτητα, τεχνική κλπ.
γιατί μόνο 10 συμμετοχές πέρυσι στην Τρίπολη; Μήπως ξεκίνησε να παίζει αργά;
Επίσης, αν τον έχεις δει τον ποδοσφαιριστή, μπορείς να κάνεις μια σύντομη περιγραφή του; Ταχύτητα, τεχνική κλπ.
Τον Πάνο τον παρακολουθώ αρκετά χρόνια. Και ο ΠΑΟΚ τον παρακολουθούσε και προσπαθήσαμε να τον πάρουμε και πριν πάει στο Αστέρα στα 15 του. Τεχνίτης, δεκαράκι μέχρι και μεσοεπιθετικός. Τα έχει όλα καλά, κορμί, μυαλό τεχνική, ποδοσφαιρική παιδεία. Από τα σημαντικά στελέχη της Εθνικής. Μου είχαν πει φίλοι από την Τρίπολη ότι έχουμε χωθεί εδώ και αρκετούς μήνες, ώστε να μην ανανεώσει με τους Αρκάδες. Οι λίγες φετινές συμμετοχές οφείλονται σε μικροτραυματισμούς.
Αν μπορούσα να βρω τα παλιά ποστ, είχα γράψει αρκετά πραγματάκια για το ιστορικό, αλλά βγαίνει ο νίντζας
Αν μπορούσα να βρω τα παλιά ποστ, είχα γράψει αρκετά πραγματάκια για το ιστορικό, αλλά βγαίνει ο νίντζας
Είχε κάνει και πολύ καλές εμφανίσεις σαν φουνταριστός όταν είχε τραυματιστεί ο Μπαράλες.
-
crazy nagbe4