Τότε φίλε Μπάρλοου αυτό σημαίνει ότι λεφτά υπάρχουν! Ότι έχουμε αφήσει προς το παρόν το ffp πίσω μας, οπότε κι ζιφκοβιτς μπορούμε να κάνουμε μεγάλη πρόταση για να μην χαθεί ο παικταρας, αλλά κι για τον μπαμπα να κάνουμε άνετα κίνηση.barlow4 έγραψε:Andrew r καταλαβαινω αυτο που λες κ ειναι πολυ απλο οπως λες.Αλλα δεν ισχυει.Δεν του δινουν κανενα τρελο συμβολαιο αν ισχυουν τα νουμερα.Δεν επαιρνε 4 κατοσταρικα κ του εδωσαν ενα μυριο.Πανω κατω στα λεφτα του παιζουνε.
Εδω φερναμε το κριαρι το χατσεριντι με ενα σκασμο λεφτα κ δεν εγινε αυτο που λες.κ δεν ηταν ο μονος.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Τουλάχιστον σε σχέση με αυτά που εχει δείξει στο προηγούμενο του πέρασμα θέλει τα χαφ του να διχοτομουν το γήπεδο και να κινούνται κάθετα σε αυτό.Miles έγραψε:Γιατί το λες ότι δεν μπορεί να παίξει αυτό που θέλει ο προπονητής; Θεωρώ ότι Τσιγγάρας και Αουγκούστο είναι πιο κοντά σε αυτό απ' ό,τι ο Σβαμπ.
Αντίθετα ο Αύγουστο αισθάνεται πιο άνετα όταν είναι ο μοναδικός παίκτης μπροστά από τα στόπερ και κινείται περισσότερο παράλληλα.
Όλα αυτά βέβαια είναι εικασίες αφού ακόμα δεν ξέρουμε τι και πώς σχεδιάζει να παίξει ο Ρουμάνος
Εσύ πέρα από το να ειρωνευεσαι και να μιλάς προκλητικα έχεις κάποια άποψη να καταθέσεις και να μιλήσουμε επ αυτού?soflodoras έγραψε:Δε θα το συνεχισω. Ο ενας αναφερει πως δεν παιζει πιβοτ ο σβι κ πως τον πανε καροτσι οι αμυντικοι κ ο αλλος πως δεν κανει για να παιζει περιφερειακα (ή στα ακρα οπως λεει).
Σηκωνω τα χερια, πραγματικα. Καμια ελπιδα. Συνεχιστε ετσι λοιπον. Μετριουρα γεματος κενα ο Σβι. Ο πιατεκ κ ο μιλικ τον εκαναν μαγκα. Ειμαστε για λυπηση
Δεν εχω αποψη να σου πω την αληθεια για τον ολιβειρα.Δεν βλεπω αλλες ομαδες.Απο αεκτσηδες φιλους μου οτι γνωμη εχω που λενε οτι ειναι παρα πολυ καλος παικτης που κ ξενερωμενος ξεχωριζε για την ποιοτητα του στην αεκ.Αλλα οτι εχει θεμα με τους κοιλιακους.
Κατα τα αλλα ποιος πιστευεις οτι θα ερχοταν για βασικος κ δε θα ηταν λαχειο.εχουμε κολλητα δυο περιπτωσεις που ο ενας βγηκε λιρα 100 κ ο αλλος πατατα ολκης.πριγιοβιτς κ τσολακ.πληρωσαμε χοντρα σε παρομοιες ομαδες για τους σκορερς τους.φαινομενικα πολυ σωστες κινησεις κ οι δυο.το συμπερασμα ειναι 50/50.
Ο ολιβειρα για καποιο λογο δειχνει να ειναι τοπ επιλογη για λουτσεσκου.επιμενουν στην αποκτηση του.κατι θα ειδαν που δε βλεπουμε εμεις.κ νομιζω οτι εχει μικροτερο ρισκο απο τους προαναφερθεντες.
Εγω δλδ πιστευω πως για να επιμενουν κατι ξερουν περισσοτερο απο εμενα.κ δε μοιαζει κινηση πανικου οπως ηταν πχ του εσιτι.μοιαζει να ειναι μελετημενη κινηση.
Η αεκ ειναι ομαδα που θαβει καριερες τα τελευταια χρονια.κραταει ο τσιφουτης χαμηλο ταβανι με το στανιο, εχει μια παλαιας κοπης προσεγγιση στις επαφες του με τους παικτες που τους ξενερωνει ολους.η εικονα των παικτων της ειναι ειτε δημοσιων υπαλληλων ειτε ομηρων ειτε παικτων που δεν πιστευουν στην τυχη τους που βρισκονται σε μια μεγαλη ομαδα.στα πλαισια αυτα ο ολιβειρα ξενερωσε κ δεν ανανεωνε.ζητουσε λεφτα που ηξερε πως ο τσιφουτης δε θα δωσει.κ επωφεληθηκαμε.
Δεν ειναι οτι ειμαι ενθουσιασμενος που ερχεται.αν ερχοταν απο τη σελτικ θα ημουν πιο ενθουσιασμενος γιατι θα ηταν λιγο πιο γκλαμορους.Κ με τον τσολακ δλδ υπηρχε απο πολλους ενας ενθουσιασμος που φερνουμε πρωτο σκορερ κροατιας κ λεγανε για το στυλ του, για τις ικανοτητες του κ δεν ηταν ουτε μια τριχα απο τα παπαρια του γιασεμακη.
Αυτη ειναι ομως η δεξαμενη μας.ολοι ειναι λαχεια.
Κατα τα αλλα ποιος πιστευεις οτι θα ερχοταν για βασικος κ δε θα ηταν λαχειο.εχουμε κολλητα δυο περιπτωσεις που ο ενας βγηκε λιρα 100 κ ο αλλος πατατα ολκης.πριγιοβιτς κ τσολακ.πληρωσαμε χοντρα σε παρομοιες ομαδες για τους σκορερς τους.φαινομενικα πολυ σωστες κινησεις κ οι δυο.το συμπερασμα ειναι 50/50.
Ο ολιβειρα για καποιο λογο δειχνει να ειναι τοπ επιλογη για λουτσεσκου.επιμενουν στην αποκτηση του.κατι θα ειδαν που δε βλεπουμε εμεις.κ νομιζω οτι εχει μικροτερο ρισκο απο τους προαναφερθεντες.
Εγω δλδ πιστευω πως για να επιμενουν κατι ξερουν περισσοτερο απο εμενα.κ δε μοιαζει κινηση πανικου οπως ηταν πχ του εσιτι.μοιαζει να ειναι μελετημενη κινηση.
Η αεκ ειναι ομαδα που θαβει καριερες τα τελευταια χρονια.κραταει ο τσιφουτης χαμηλο ταβανι με το στανιο, εχει μια παλαιας κοπης προσεγγιση στις επαφες του με τους παικτες που τους ξενερωνει ολους.η εικονα των παικτων της ειναι ειτε δημοσιων υπαλληλων ειτε ομηρων ειτε παικτων που δεν πιστευουν στην τυχη τους που βρισκονται σε μια μεγαλη ομαδα.στα πλαισια αυτα ο ολιβειρα ξενερωσε κ δεν ανανεωνε.ζητουσε λεφτα που ηξερε πως ο τσιφουτης δε θα δωσει.κ επωφεληθηκαμε.
Δεν ειναι οτι ειμαι ενθουσιασμενος που ερχεται.αν ερχοταν απο τη σελτικ θα ημουν πιο ενθουσιασμενος γιατι θα ηταν λιγο πιο γκλαμορους.Κ με τον τσολακ δλδ υπηρχε απο πολλους ενας ενθουσιασμος που φερνουμε πρωτο σκορερ κροατιας κ λεγανε για το στυλ του, για τις ικανοτητες του κ δεν ηταν ουτε μια τριχα απο τα παπαρια του γιασεμακη.
Αυτη ειναι ομως η δεξαμενη μας.ολοι ειναι λαχεια.
Δηλαδή φίλε Νέτο πιστεύεις ότι μας πουλάει παπά;Γκουερινο έγραψε:Ο Αουγκουστο αν δεν στειλει ατρανταχτες αποδειξεις για τον λογο που δεν ηρθε, πρεπει να αρχισει να ψαχνει ομαδα
-
Luigi Vampa
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι συγκλονιστικα θα επιστρέψουμε σε παιχνιδι μεγάλων ποσοστών κατοχής, κοντινών πασων με λιγότερο ρίσκο κ υπομονή στην ανάπτυξη. Οι παίκτες που έχουμε στο ροστερ είναι διαφορετικών χαρακτηριστικών καθώς αγοράστηκαν για να εξυπηρετούν τον πολύ διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού του Αμπελ, με άμεσες μεγάλες μπαλιές από την άμυνα στην επίθεση. Ο Σβαμπ ας πούμε με το που παίρνει τη μπάλα σηκώνει το κεφάλι κ ψάχνει να παίξει γρήγορα μπροστά. Ο Καντουρι επίσης είναι παίκτης που θα ψάξει την εξεζητημένη πάσα. Θα ναι ενδιαφέρον τι ρόλο θα πάρουν οι υπάρχοντες παίκτες κ τι στοιχεία θα χουν οι καινούριοι μέσοι. Σβαμπ τον βλέπω για πιο μπροστά πάντως.
Ο Μιχαι πιστεύω, γερός να ναι, θα έχει αναβαθμισμενο ρόλο στον φετινό ΠΑΟΚ. Είναι no bullshit αμυντικός κ την κοντινή τουλάχιστον πάσα την έχει. Απ την άλλη ο Μιχαηλίδης, τα καλά που έχει δεν χρειάζονται τόσο πολύ στο τρόπο παιχνιδιού του Ρουμάνους, όπως τουλάχιστον τον έχω στο μυαλό μου.
Ο Μιχαι πιστεύω, γερός να ναι, θα έχει αναβαθμισμενο ρόλο στον φετινό ΠΑΟΚ. Είναι no bullshit αμυντικός κ την κοντινή τουλάχιστον πάσα την έχει. Απ την άλλη ο Μιχαηλίδης, τα καλά που έχει δεν χρειάζονται τόσο πολύ στο τρόπο παιχνιδιού του Ρουμάνους, όπως τουλάχιστον τον έχω στο μυαλό μου.
- soflodoras
Εγω την παρεθεσα πριν. Αλλα να την κανω πιο λιανα. Δε θα εκφραστω ουτε θετικα ουτε αρνητικα για την περιπτωση του παικτη. Ο λογος; Δεν εχω τις γνωσεις να το κανω. Αλλα και να τις ειχα θα προτιμουσα να στηριζα τον παικτη μας σε καθε περιπτωση. Το μονο που γνωριζω ειναι πως τον εμπιστευονται ολοι οι προπονητες του ΠΑΟΚ, οπως κ ο προπονητης στην εθνικη πολωνιας. Ανθρωποι που πληρωνονται αδρα για τις γνωσεις τους. Το να λεμε πως ειναι ο παικτης ανεπαρκης και να το δικαιολογουμε βασει 20’ που επαιξε ακραιος επιθετικος, ή να λεμε πως τον πανε καροτσακι ενω εχει (αν δεν κανω λαθος) το καλυτερο ποσοστο υψηλων διεκδικησεων στη θεση του, μου καθεται λιγο ως «ναχαμε ναλεγαμε», αλλα μονο με αρνητικοτητα. Αρνητικοτητα που για μενα ειναι δεδομενα κακη για την ομαδα. Η ειρωνια δεν ειναι προσωπικη κ δεν ειναι καν ειρωνια. Ειναι αγανακτηση για αυτο που γινεται. Αντι να στηριζουμε, αποδομουμε. Κ το κανουμε αγαρμπα. Χωρις καμια συναισθηση και με τερατια ευκολιαrenegade έγραψε:Εσύ πέρα από το να ειρωνευεσαι και να μιλάς προκλητικα έχεις κάποια άποψη να καταθέσεις και να μιλήσουμε επ αυτού?soflodoras έγραψε:Δε θα το συνεχισω. Ο ενας αναφερει πως δεν παιζει πιβοτ ο σβι κ πως τον πανε καροτσι οι αμυντικοι κ ο αλλος πως δεν κανει για να παιζει περιφερειακα (ή στα ακρα οπως λεει).
Σηκωνω τα χερια, πραγματικα. Καμια ελπιδα. Συνεχιστε ετσι λοιπον. Μετριουρα γεματος κενα ο Σβι. Ο πιατεκ κ ο μιλικ τον εκαναν μαγκα. Ειμαστε για λυπηση
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Επί χρόνια ακούμε ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν πρέπει να εμπιστευτεί έναν προπονητή. Εε λοιπόν ο προπονητής θέλει τον Ολιβέιρα και το τηλεφώνημα του αυτό μαρτυρά. Εμείς θα τον εμπιστευτούμε ή μόνο να φωνάζουμε είμαστε;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ναι το θέμα είναι τι παίχτη ψάχνεις για αριστερα;joshua έγραψε:Αριστερο μπακ δεν υπαρχει περιπτωση να μην αποκτηθει.Ειναι κομβικη θεση για τον Λουτσεσκου και ο Περειρα ειναι ακομα πολυ πισω για να παιξει τον ρολο.Λογικα περιμενουμε ακομα τον Μπαμπα αν και δεν βλεπω πως δεν θα τραβηξει η υποθεση.
Γιατί με βάση τα αρδορεπορταζ, για ρολιστα ψάχνουμε..
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ας μαζέψει κάποιος τον μάνατζερ του Γκορτεζιάνι γιατί θα το κάψει το παιδί.
Ο ΠΡΟΠΟ πάντως που τον είχε ένα χρόνο, επέλεξε να παίξει με επιθετικό τον κανένα παρά να τον βάλει στα ματς με Κρασνοντάρ.soflodoras έγραψε:Εγω την παρεθεσα πριν. Αλλα να την κανω πιο λιανα. Δε θα εκφραστω ουτε θετικα ουτε αρνητικα για την περιπτωση του παικτη. Ο λογος; Δεν εχω τις γνωσεις να το κανω. Αλλα και να τις ειχα θα προτιμουσα να στηριζα τον παικτη μας σε καθε περιπτωση. Το μονο που γνωριζω ειναι πως τον εμπιστευονται ολοι οι προπονητες του ΠΑΟΚ, οπως κ ο προπονητης στην εθνικη πολωνιας. Ανθρωποι που πληρωνονται αδρα για τις γνωσεις τους. Το να λεμε πως ειναι ο παικτης ανεπαρκης και να το δικαιολογουμε βασει 20’ που επαιξε ακραιος επιθετικος, ή να λεμε πως τον πανε καροτσακι ενω εχει (αν δεν κανω λαθος) το καλυτερο ποσοστο υψηλων διεκδικησεων στη θεση του, μου καθεται λιγο ως «ναχαμε ναλεγαμε», αλλα μονο με αρνητικοτητα. Αρνητικοτητα που για μενα ειναι δεδομενα κακη για την ομαδα. Η ειρωνια δεν ειναι προσωπικη κ δεν ειναι καν ειρωνια. Ειναι αγανακτηση για αυτο που γινεται. Αντι να στηριζουμε, αποδομουμε. Κ το κανουμε αγαρμπα. Χωρις καμια συναισθηση και με τερατια ευκολιαrenegade έγραψε:Εσύ πέρα από το να ειρωνευεσαι και να μιλάς προκλητικα έχεις κάποια άποψη να καταθέσεις και να μιλήσουμε επ αυτού?soflodoras έγραψε:Δε θα το συνεχισω. Ο ενας αναφερει πως δεν παιζει πιβοτ ο σβι κ πως τον πανε καροτσι οι αμυντικοι κ ο αλλος πως δεν κανει για να παιζει περιφερειακα (ή στα ακρα οπως λεει).
Αυτό για το ότι όλοι οι προπονητές του τον γουστάρουν.. βέβαια δεν χρειάζεται να είσαι καλός παίκτης για να μην παίζεις, αρκεί απλά να μην ταιριάζεις και ο σβιντερφσκι πιστεύω ότι δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ
Το ρεπορτΑΡΔ του μετροβοθρ δεν μας λέει τι απέγινε η πρόταση στον "χαφ του εκατομμυρίου".
Ο Βασιλόπουλος γράφει για δύο χαφ στα υπόψη πέραν του Άγγλου.
Λογικά σήμερα κλείνει ο Ολιβέιρα και από αύριο πάμε για χαφ.
Για τον αριστερό μπακ μάλλον θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Μπαμπα: όταν ξεκαθαρίσει το θέμα προς τέλη Αυγούστου και δεν θα λήξει θετικά, μετά δεν θα υπάρχει χρόνος για σωστή μεταγραφή.
Το θέμα του εξτρέμ θα απασχολήσει, αφού βγει η αποστολή για Ολλανδία και φανεί εάν θα υπάρχουν μεταβολές στο ρόστερ μεσοεπιθετικά.
Ο Βασιλόπουλος γράφει για δύο χαφ στα υπόψη πέραν του Άγγλου.
Λογικά σήμερα κλείνει ο Ολιβέιρα και από αύριο πάμε για χαφ.
Για τον αριστερό μπακ μάλλον θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Μπαμπα: όταν ξεκαθαρίσει το θέμα προς τέλη Αυγούστου και δεν θα λήξει θετικά, μετά δεν θα υπάρχει χρόνος για σωστή μεταγραφή.
Το θέμα του εξτρέμ θα απασχολήσει, αφού βγει η αποστολή για Ολλανδία και φανεί εάν θα υπάρχουν μεταβολές στο ρόστερ μεσοεπιθετικά.
Κατέστρεψε τον ζαμπα και ψάχνει τώρα νέο θύμα.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ας μαζέψει κάποιος τον μάνατζερ του Γκορτεζιάνι γιατί θα το κάψει το παιδί.
Ελπίζω κάποιος να το πιάσει το παιδί και να του πει ότι με τέτοιου είδους μάνατζερ θα βρεθεί στη β γεωργίας
Δηλαδη τι εκανε και κατεστρεψε το ζαμπα;renegade έγραψε:Κατέστρεψε τον ζαμπα και ψάχνει τώρα νέο θύμα.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ας μαζέψει κάποιος τον μάνατζερ του Γκορτεζιάνι γιατί θα το κάψει το παιδί.
Ελπίζω κάποιος να το πιάσει το παιδί και να του πει ότι με τέτοιου είδους μάνατζερ θα βρεθεί στη β γεωργίας