Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Isi4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Isi4 »

vs40 έγραψε:Εμένα μου αρέσει ο Νέλσον Ολιβέιρα, όμως για 600Κ μισθό. Είναι 30 ετών, η ηλικία που οι περισσότεροι κοιτούν να κάνουν ένα καλό συμβόλαιο, γλυκοκοιτάζοντας την Κίνα και την Αραβία. Του Ολιβέιρα του άρεσε η Ελλάδα, και έμαθε ότι υπάρχει και στην Ελλάδα ομάδα που πληρώνει "Αραβικούς" μισθούς, παρά την τεράστια εφορία, οπότε ζάχαρη!
Να τος πάλι. Χακαρε και τον λογαριασμό του vs40. Νέλσον κοφτο, δεν μας πείθεις!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

barlow4 έγραψε:Ολες αυτες οι συζητησεις για τα συμβολαια που παιρνει ο καθενας ειναι φερετζες για το αν γουσταρουμε η οχι καποιον.κ για τον τεϊλορ τα ιδια λεγοντουσαν.500 ο τεϊλορ?που επαιρνε 250?σε δουλευουν ιβαν, λεφτοδεντρα κ τετοια.Λες κ αν ερχοταν με τα ιδια θα λεγαμε, καλως ηρθες παικταρα.Η αν οντως ηρθε με τα ιδια σιγα μη βγει να του πεις κανεις συγχαρητηρια.
Ετσι τωρα κ με ολιβειρα.λεει παραπανω το ΠΑΟΚτσακι το αρρωστο, για 600 μου αρεσει.για 900 οχι.
Τρέλα.
Βέβαια υπάρχει και η άποψη που λέει, πως όταν πέρσι θυσιάσαμε τόσο ευρωπαικά όσο και σε επίπεδο πρωταθλήματος την χρονιά επειδή και καλά δεν βρίσκαμε καλούς παίχτες με ταβάνι τα 500χιλιάρικα, δεν γίνεται τώρα ξαφνικά να πετάμε έτσι ελαφρά τη καρδία 1 μύριο για τον Ολιβέιρα για τον οποίο έχουμε όλοι πλήρη εικόνα και άποψη.
Γιατι κάτι τέτοια ακατανόητα και εκτός ποδοσφαιρικής λογικής λαρτζιλίκια προηγούμενων ετών μας φτάσαν στην περσινή κατάντια να παίζουμε με Μουργκ και Τσολακ γιατί και καλα είχαν ετήσιο κόστος συμβολαίου μέχρι τα 500 χιλιάρικα π ηταν το ταβάνι μας (ασχετα που πεταξαμε αλλα 5 μυρια για να τους φορτωθουμε).
Πάνε οι εποχές που το επιχείρημα "τι σε νοιαζει που πεταει τα λεφτα του ο Ιβαν" περνούσε εδω μέσα. Διαπιστώσαμε πως το χρήμα του Ιβαν δεν περνάει πάντα και παντού και επομένως πρέπει να μας καίει πως και που ξοδεύεται.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Για μένα προσωπικά το προβλημα τω τελευταίων χρόνων είναι ότι οι επιλογές των ποδοσφαιριστών σε πολύ μεγάλο ποσοστό δεν είναι έξυπνες και συμφέρουσες.
Δεν χρειάζεται να είναι φτηνή μια επιλογή για να είναι συμφέρουσα, μπορείς να πάρεις έναν παίκτη με 1,5 μυριο και να είναι μια έξυπνη επιλογή και να φέρεις έναν παίκτη με 2 κατοστάρικα και να σου βγει μη συμφέρουσα αν δεν προσφέρει ούτε στις προπονήσεις.
Συμφέρουσα επιλογή είναι ο ζιφκο για παράδοση που του έδωσες 5 κατοστάρικα και σου έπαιξε για εκατομμύριο,το ίδιο και οσβαμπ.

Πάνω σ' αυτή τη λογική ο περσινός Ολιβέιρα με έναν μισθό κοντά στο μυριο είναι για μένα μια μη συμφέρουσα κίνηση.
Αντίθετα ο Ολιβέιρα που ήρθε από Αγγλία,με ένα μυριο είναι ίσως και μια έξυπνη κίνηση.
Βέβαια εδω είναι η μαγκιά της κάθε ομάδας να μπορέσει να κρίνει σωστά.

Πέρα όμως όλων αυτών οι ομάδες όπως και οι παίκτες γίνονται πρωτα μέσα από την καθημερινή δουλειά και βελτίωση.
Ο κλοπ για παράδειγμα πήρε έναν μέτριοκαλό χαφ ( βαιναλντουμ) και τον έκανε έναν εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη.
Πιστεύω ότι πρώτος στόχος του φετινού ΠΑΟΚ είναι η εξέλιξη και βελτίωση του πολύ καλού του ( με τα κενά του φυσικά) ρόστερ.
Αν δεις για παράδειγμα το δίδυμο Βαρελά Κρέσπο να τρώνε ένα γκολ ανά δύο ματς δεν θα είναι γιατί γίναν πάλι 30 χρόνων αλλά γιατί μέσω της ομαδικής βελτίωσης παίζουν πολύ καλύτερα.
Ας ηρεμήσουμε όλοι και ας απολαύσουμε ένα καλοκαίρι που θα χτιστεί μια πολύ καλή ομαδα
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εσείς ρε παλικάρια καλά κάνετε και μιλάτε για Ολιβέιρα. Αυτός θα έρθει όμως;;; Για κλεισμένος πολύ αργεί.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Εδώ ο Μπιελσα παίζει στην Πρεμιερ με τον Ντάλας, τον Κούπερ κ 1 (Ένα) φορ στο ροστερ, τον Μπαμφορντ, που αν τον έβλεπες πριν δύο χρόνια θα λεγες τι είναι αυτό το όρθιο ξύλο
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Παντως παιδιά εγώ δε βασίζομαι σε όσα λένε για χρήματα. Το ίδιο εγινε με το σήριαλ Νινα Βερνμπλουμ που θα δίναμε 1.8 κ τελικά έκλεισε νομίζω με 1.2. Αν μας κανει (ο προπονητής αποφασίζει γιαυτο) καλώς να ορίσει. Το οτι έπαιξε στην ΑΕΚ δεν με κανει να βλέπω τη μεταγραφή με αρνητισμό. Μόνο καλύτερα το αντιμετωπίζω υπό την έννοια οτι γνωρίζει τα τερτίπια του τριτοκοσμικού μας πρωταθλήματος. Τωρα ποσά Θ δώσουν κ γιατι.. ας αποφασίσει η Μαρία γιαυτο..
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Luigi Vampa έγραψε:Εδώ ο Μπιελσα παίζει στην Πρεμιερ με τον Ντάλας, τον Κούπερ κ 1 (Ένα) φορ στο ροστερ, τον Μπαμφορντ, που αν τον έβλεπες πριν δύο χρόνια θα λεγες τι είναι αυτό το όρθιο ξύλο
9στους 11 βασικοί στην championship ήταν η φετινή ομάδα της Λιντς....Το σύνολο που λέει ο λουτσε έχει σημασία
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Μακάρι να συνέχισε από κει που το άφησε ο Λουτσε. Εντάξει όσο για τον Μπιελσα είναι επιστήμονας ο άνθρωπος. Όχι Ντάλας, Κούπερ, Μπαμφορντ, αυτός ακόμα κ με Ντάλας, Βλάχο κ Πλαπούτα θα κανε ομαδα
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Μιλησα με τρεις φίλους χαρτινους. Ο ενας πολυ κοντα στην ομαδα της κουλας. Και οι 3 μου ειπαν το ιδιο πραγμα. «Αν βρειτε τροπο να του δωσετε κινητρο παιρνετε παικταρα». Ο ενας πρόσθεσε πως «στην αεχ που ειναι ρδελομπου, δεν εδειξε ουτε τα μισα απο αυτα που θα μπορουσε. Και απο τοτε που δεν του εδινε κ ο καβουριας συμβολαιο εχασε καθε ενδιαφερον. Παρολα αυτα (στα δικα τους ματια), ο παικτης ηταν οαση. Αυτος κ ο Λιβαι.»

Εγω δε θα σχολιασω μιας και σαν οπαδος του ΠΑΟΚ, ουδεποτε ενιωσα απειλη απο τον συγκεκριμενο. Αλλα νομιζω πως για αυτο εφταιγε η ελλειψη επιλογων στην επιθεση για τη συγκεκριμενη ομαδα. Η αεχ για τον ΠΑΟΚ ειναι ευκολος γριφος τα τελευταια χρονια.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

τσιριγωτης έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Για γέλια είναι η φάση..
Μόνο εμείς αυτά το καλύτερο φορ της ιστορίας μας το μηδενιζουμε για να βγάλουμε καλό σονι και ντε τον ολιβειρα. Για πείτε κ για;μουργκ. Με τον λουτσεσκου θα χτυπήσει πόρτα ομάδας τσαμπιονς λιγκ. Αυτόν κ τον εσιτι με τον τσολακ του χρόνου θα μας δίνουν έναν σκασμό λεφτά.
Ποιος το μηδενίσε ρε τσιριγωτη;;

Ξέρεις να διαβάζεις;; ξέρεις τη σημαίνει μηδενίζω;;

Μάλλον όχι γιατί κανείς δε μίλησε για άχρηστο παίκτη, κανείς δεν είπε για ανύπαρκτο φορ κάνεις δεν κακοσχολιασε τον. Πριγιο. Παικτικα και δεν αναγνώρισε τη συνεισφορά του στις επιτυχίες

Αλλά το να θέλετε να σκίζετε την κουβέντα το έχετε κάνει σημαία!

Ο πριγιο ήταν ένα φορ που ήταν ότι έπρεπε για Ελλάδα. Θα σου έδινε το γκολ που δε θα έδιναν πολλά φορ. Ήταν όμως και η ομάδα δουλεμένη γιατί και όταν έφυγε ο πριγιο ένας παίκτης που 1 χρόνο μετά χάθηκε σαν φορ, μιλάω για την περίοδο φέρευρα, μαμουσε κι έδερνε.

Μακάρι ο πριγιο να είχε τη δυνατότητα να παίξει όπως όταν έφυγε. Αλλά την έχει;; ειναι κοντά 2.χρονια που παίζει σε ομάδες εντελώς της πλάκας.

Δεν τον. Έβγαλε κάνεις άχρηστο. Σε άλλους άρεσε απόλυτα σε άλλους όχι τόσο πολύ. Εγώ πχ απορούσα γιατί έπαιζε. Ευρώπη. Αφού δεν είχε τα τρεξίματα που απαιτούνται.

Βασικό μειονέκτημα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρω να διαβάζω, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Αφού ξέρεις πες μας ποιος τον έβγαλε άχρηστο και τον μηδενίσε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Luigi Vampa έγραψε:Μακάρι να συνέχισε από κει που το άφησε ο Λουτσε. Εντάξει όσο για τον Μπιελσα είναι επιστήμονας ο άνθρωπος. Όχι Ντάλας, Κούπερ, Μπαμφορντ, αυτός ακόμα κ με Ντάλας, Βλάχο κ Πλαπούτα θα κανε ομαδα
:lol: :lol: :lol:
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Τελική πρόταση στον Ολιβέιρα!
Τα νεότερα για την περίπτωση του Πορτογάλου φορ

Ο ΠΑΟΚ έχει «λοκάρει» στην περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και μάλιστα βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις με την πλευρά του Πορτογάλου επιθετικού.

Μετά από πολλές επαφές η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης (30/6) την τελική πρόταση της στον 30χρονο ποδοσφαιριστή η οποία και αναμένεται πως θα γίνει αποδεκτή από την πλευρά του.

Οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο και η διαφορά που υπήρχε καλύπτεται με τα μπόνους που προσφέρουν οι «ασπρόμαυροι» στον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα η τελική του απάντηση δεν αποκλείεται να έρθει και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης!
inpaok

αρα να περιμενουμε εξελιξεις σημερα
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

renegade έγραψε:Για μένα προσωπικά το προβλημα τω τελευταίων χρόνων είναι ότι οι επιλογές των ποδοσφαιριστών σε πολύ μεγάλο ποσοστό δεν είναι έξυπνες και συμφέρουσες.
Εμ άντε ντε.. αυτό λέμε. Τζάμπα διαφωνίες.
Η μεταγραφή 30χρονου με 1,1 μύριο πρέπει να δικαιολογείται. Κανόνι πρέπει να είναι να σου κάνει έστω τα 2/3 γκολ του Αραμπι. Να σου πάρει ματς από το πουθενά = βαθμούς.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε:Ολες αυτες οι συζητησεις για τα συμβολαια που παιρνει ο καθενας ειναι φερετζες για το αν γουσταρουμε η οχι καποιον.κ για τον τεϊλορ τα ιδια λεγοντουσαν.500 ο τεϊλορ?που επαιρνε 250?σε δουλευουν ιβαν, λεφτοδεντρα κ τετοια.Λες κ αν ερχοταν με τα ιδια θα λεγαμε, καλως ηρθες παικταρα.Η αν οντως ηρθε με τα ιδια σιγα μη βγει να του πεις κανεις συγχαρητηρια.
Ετσι τωρα κ με ολιβειρα.λεει παραπανω το ΠΑΟΚτσακι το αρρωστο, για 600 μου αρεσει.για 900 οχι.
Τρέλα.

έλα ρε τώρα μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Ο Ολιβείρα (αν) έρχεται για 1,1 το χρόνο με 70εμφανίσεις στην κούλα με 26 γκολ και 10 ασσίστ δεν είναι καλή μεταγραφή, γιατί το 1,1 σηματοδοτεί ότι (λογικά) θα είναι ο βασικός επιθετικός.
Τον είδαμε τον παίχτη, τον ξέρουμε, δεν υπάρχει ματς της κούλας εναντίον μας που να είπε ένας, αμαν ο Ολιβεϊρα.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τουλάχιστον +20 πόντους. Θα τους βρει τους 15 από τα γκολ του Νέλσων; Αμφιβάλλω.

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, αν μια βδομάδα μετά τον τελικό μας έλεγαν ότι έκλεισε ο Νέλσωνας με 1,1 το χρόνο κανένας δεν θα ήταν ευχαριστημένος.
Κι άντε εγώ να δεχτώ, ότι το 1,1 ήταν απο τον κώλο των ΑΡΔ βγαλμένο.
Οκ, ένας να βγει από την διοίκηση και να πει, δεν είναι αυτό το ποσό, σκάστε υπάρχει;
Κι άντε να βγει κάποιος να το πει. Αν δεν το πει κάποιος από το Σαββιδεϊκο, ποιος θα το πει και ο κόσμος θα τον πιστέψει;

Για σύγκριση ο Σβίντε είναι στα 105-31-11.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

rade paprica έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
oliveira έγραψε:Παίδες σας φαίνονται πολλά τα λεφτά για το συμβόλαιο του Oliveira αλλά δεν υπολογίζεται ότι μόνο αυτό κοστίζει όσο το buy-out του Κρμέντσικ. Και σκεφτείτε επίσης πόσο θα ανέβει ο παίχτης και ο κάθε παίχτης παίζοντας με ένα καλύτερο ρόστερ. Μια χαρά είναι η κίνηση για βάθος ρόστερ + ότι γνωρίζει και το πρωτάθλημα.
Κι εγω ελευθερος ηρθα αλλα δεν πηρα τοσα λεφτα. Ειμαι και καλυτερος απο σενα. 50 χιλιαρικα και πολλα σου ειναι :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Εμείς Νέτο, δραχμούλες και δηνάρια, μου θέλουν και Ευρώ οι νέοπες... :D
Και έφερνα και μπανάνες για όλο το τημ στην αρχή της προετοιμασίας (και ένα ζευγάρι τοπ-τεν μου είχε ζητήσει ο Κατσούλης, του τα είχα φέρει)

Στα σοβαρά τώρα ο Gospi ένα δίκαιο το έχει.
Αν είναι να μας λένε ότι νά΄ναι για να δικαιολογήσουν την όποια εκάστοτε κατάσταση (π.χ. την αποπομπή Γκαρσία) και μόλις περάσει η αναμπουμπούλα να σφυρίζουμε όλοι μαζί κλέφτικα, τότε ας βάλουμε και τηλεόραση να βλέπουμε κάθε βράδυ τα δελτία των 8.
Τελικά πάμε για πρωτάθλημα και Ευρώπη (φέτος, όχι γενικά) ή όχι;
Επιλέχθηκε με αυτό το σκεπτικό ο Λούτσε ή όχι;
Θα έχουμε ΤΔ ή όχι; (ο Λούτσε το έχει δηλώσει τουλάχιστον 2 ή τρεις φορές)
Το τι θέλει ή θεωρεί ορθολογικό, σωστό κλπ ο καθένας μας είναι μια συζήτηση, ευχάριστη μεν, μάλλον θεωρητική δε.
Το τι θέλει η ΠΑΕ, τι σχέδιο έχει για την ομάδα, είναι μια άλλη συζήτηση απόλυτα πρακτική και εκεί αποτυπώνεται, όπως σε κάθε πρακτικό ζήτημα, η συσχέτιση λόγων και έργων.

Πολλοι λενε καποια πραγματα σωστα. Εχει σημασια και ο λογος που τα λενε και το τι κρυβεται απο πισω. Καποιοι τα λενε γιατι θελουν να διορθωθουν τα στραβα και καλως τα λενε. Υπαρχουν και καποιοι ομως που ψειριζουν τα παντα για να βρουν στραβα γιατι θελουν να κραξουν τη διοικηση για επιλογες που δεν τους αρεσαν πχ ερχομος Λουτσεσκου και το κανουν εμμεσα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”