Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Μα για αυτό εγώ φωνάζω τόσο καιρό για αθλητικό διευθυντή και όχι για ΤΔ. Δεν με νοιαζει να έχω ΤΔ. Με καίει όμως να υπάρχει ένας ποδοσφαιράνθρωπος που θα μπορεί να αντιληφθεί τα κενά σε επίπεδο οργάνωσης και στελέχωσης και να κάνει τις σωστές επιλογές στελεχιακά. Ένας ανθρωπος που θα έχει πλήρη επίβλεψη του αγωνιστικού τμήματος, ώστε να μην φτάνει κανένας παίχτης "κατά λάθος¨να μένει χωρίς ανανέωση συμβολαίου ένα χρόνο πριν την λήξη του.
Ποιος θα διαλέξει αυτή τη στιγμή τον καινούριο σκάουτερ αν αποχωρήσει κάποιος από τους υπάρχοντες? Ποιος θα τσεκαρει την ποδοσφαιρική αγορά για να δει τι παίζει σε νέα τεχνολογία για να την φέρει και σε μας?
Είναι τόσα πολλά οργανωτικά ζητήματα που τρέχουν και απαιτούν την παρουσία ανθρώπου με ειδικές γνώσεις, που δεν μπορούν να καλυφθούν ούτε από το τιμ του εκάστοτε κοουτς, ούτε από Γκοντσάρεβες και Γκαγκάτσηδες.
Είναι τόσο κακό που με ενοχλεί οτι ο ΠΑΟΚ μας λειτουργεί στο 50% της δυναμικής του αντί να λειτουργεί τουλαχιστον στο 80-90%? Γιατί εδω και 2 χρονια υπολειτουργούμε και βγαίνουμε δεύτεροι. Αν αποφασισουμε να οργανωθούμε λίγο, δεν θα μας βλεπει κανένας στο κωλοπρωταθλημα μας, κι ας εχουν και Μαρουπες και διαιτητες μαζι τους.
υγ. αναφορικά με τις δηλώσεις, εμένα προσωπικά με πείραξε περισσότερο πως χρησιμοποιήθηκαν ως δικαιολογία για την απομάκρυνση Γκαρσία, και αποδεικνύονται μια φούσκα και μίση. Δε μας έκανε ο Γκαρσία γιατί και καλα στοχεύουμε ψηλά και επιλέγουμε τον ακριβο Λουτσέσκου, όταν τελικά απλά θα ζήσουμε τα περσινά και του χρόνου...
Ποιος θα διαλέξει αυτή τη στιγμή τον καινούριο σκάουτερ αν αποχωρήσει κάποιος από τους υπάρχοντες? Ποιος θα τσεκαρει την ποδοσφαιρική αγορά για να δει τι παίζει σε νέα τεχνολογία για να την φέρει και σε μας?
Είναι τόσα πολλά οργανωτικά ζητήματα που τρέχουν και απαιτούν την παρουσία ανθρώπου με ειδικές γνώσεις, που δεν μπορούν να καλυφθούν ούτε από το τιμ του εκάστοτε κοουτς, ούτε από Γκοντσάρεβες και Γκαγκάτσηδες.
Είναι τόσο κακό που με ενοχλεί οτι ο ΠΑΟΚ μας λειτουργεί στο 50% της δυναμικής του αντί να λειτουργεί τουλαχιστον στο 80-90%? Γιατί εδω και 2 χρονια υπολειτουργούμε και βγαίνουμε δεύτεροι. Αν αποφασισουμε να οργανωθούμε λίγο, δεν θα μας βλεπει κανένας στο κωλοπρωταθλημα μας, κι ας εχουν και Μαρουπες και διαιτητες μαζι τους.
υγ. αναφορικά με τις δηλώσεις, εμένα προσωπικά με πείραξε περισσότερο πως χρησιμοποιήθηκαν ως δικαιολογία για την απομάκρυνση Γκαρσία, και αποδεικνύονται μια φούσκα και μίση. Δε μας έκανε ο Γκαρσία γιατί και καλα στοχεύουμε ψηλά και επιλέγουμε τον ακριβο Λουτσέσκου, όταν τελικά απλά θα ζήσουμε τα περσινά και του χρόνου...
Ρε γαμωτο συγκεντρωθείτε λίγο επιτέλους!!!
Εδώ μέσα μιλάμε ΜΟΝΟ για Σλάβια Πράγας και Πριγιοβιτς.
Μη σπαμαρετε το φόρουμ με πραγματικές συζητήσεις και απόψεις για τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες του
Εδώ μέσα μιλάμε ΜΟΝΟ για Σλάβια Πράγας και Πριγιοβιτς.
Μη σπαμαρετε το φόρουμ με πραγματικές συζητήσεις και απόψεις για τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες του
Γκοσπι βγαλε τις δηλωσεις απο μεσα σου.σου τρωνε τα σωθικα.
Κ εγω δε γουσταρω τον κυρκυρ καθολου ενω μεχρι πριν λιγο καιρο δεν ειχα θεμα.Αλλα περα απο αυτο δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.
Κ εγω δε γουσταρω τον κυρκυρ καθολου ενω μεχρι πριν λιγο καιρο δεν ειχα θεμα.Αλλα περα απο αυτο δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.
Μονο μεταξυ μας δερνομαστε.διευκολυνουμε τους ανταγωνιστες.Gospi έγραψε:Σλάβια δέρνουμε?
Ποιο είναι το -1 χαφ?Γερασίμου έγραψε:gospi
Πολύ σωστά τα παραθέτεις. Θα σταθώ μόνο στο θέμα του ΤΔ. Πέρασαν ήδη 4 μήνες και είμαστε άνευ-άνευ. Η προετοιμασία ξεκίνησε, σε 12 μέρες φεύγει για Ολλανδία και για να δούμε ποιος θα ασχοληθεί που είμαστε ήδη με -1 χαφ, δύο ξένους στην ίδια θέση και φορ ουσιαστικά δύο Κ19. Ο Σκούφος άπαξ και ξεκίνησε η προετοιμασία δεν θα ασχοληθεί και με αυτά.
Τι περιμένουν στην ΠΑΕ, μήπως πηγαίνουν να κλείσουν τον Καμινέιρο για ΤΔ που θα φέρει μαζί του και 2-3 top και λένε χαλάλι η αναμονή;
Και αν δηλαδή ο ΠΑΟΚ είχε ξέρω γω τον επιθετικό της Ουκρανίας και τον επιθετικό της Τσεχίας πχ οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να δώσουν το παρών στην προετοιμασία,θα έπρεπε να αγοράσει και έναν ακόμα?
Εμένα μου αρέσει ο Νέλσον Ολιβέιρα, όμως για 600Κ μισθό. Είναι 30 ετών, η ηλικία που οι περισσότεροι κοιτούν να κάνουν ένα καλό συμβόλαιο, γλυκοκοιτάζοντας την Κίνα και την Αραβία. Του Ολιβέιρα του άρεσε η Ελλάδα, και έμαθε ότι υπάρχει και στην Ελλάδα ομάδα που πληρώνει "Αραβικούς" μισθούς, παρά την τεράστια εφορία, οπότε ζάχαρη!
Θεωρώ πως φέτος είμαι πολύ πιο χαλαρός από άλλες χρονιές. Ποσταρω το πολυ μερα παρα μερα
Πλέον έχω αποδεχθεί οτι θα φάμε στην μαπα Κυρκυρ και Γκαγκατσοπαιδο για πολυυυυυ καιρο ακομη!
Αντε να ρθει η ωρα για τα πρωτα ματς να ξεδωσουμε!
Καθησα να δω τα βιντεο απο την προπονηση και επιασα τον εαυτο μου να νιωθει οτι φετος θα τους παρουμε παραμαζωμα ακομη και με την Κ19!
Ο ατιμος ο Λουτσεσκου εχει τρομερη αυτοπεποιθηση και το περναει με καθε του κινηση...
Μακαρι να αποδειχθει οντως θαυματοποιος και να γουσταρουμε!
Πλέον έχω αποδεχθεί οτι θα φάμε στην μαπα Κυρκυρ και Γκαγκατσοπαιδο για πολυυυυυ καιρο ακομη!
Αντε να ρθει η ωρα για τα πρωτα ματς να ξεδωσουμε!
Καθησα να δω τα βιντεο απο την προπονηση και επιασα τον εαυτο μου να νιωθει οτι φετος θα τους παρουμε παραμαζωμα ακομη και με την Κ19!
Ο ατιμος ο Λουτσεσκου εχει τρομερη αυτοπεποιθηση και το περναει με καθε του κινηση...
Μακαρι να αποδειχθει οντως θαυματοποιος και να γουσταρουμε!
- bersekeros
Εάν ισχύουν τα νούμερα που γράφτηκαν για Ολιβέιρα, δημιουργούν κατά την άποψή μου,
άλλες/νέες ισορροπίες, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος και τα συμβόλαια.
Και οι ισορροπίες αυτές είναι λεπτές, σε μια χρονιά που ξεκινά και μόλις βγήκαμε από to FFP και δεν θέλουμε να επαναληφθούν ΠΟΤΕ λάθη που θα μας οδηγούσαν ξανά σε μια τέτοια κατάσταση.
Θα απευθύνω την εξής ερώτηση λοιπόν.
Θα έχει άδικο να σου ζητήσει για επέκταση - ανανέωση συμβολαίου ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς
ένα ποσό γύρω στο 1,5Μ ,όταν ακούει ότι ο Ολιβέιρα θα πάρει τόσα χρήματα; Τη στιγμή που και μεταπωλητική αξία έχει, και νεότερος είναι και ο φετεινός ΜVP (μαζί με Τζόλη) και πέρυσι έπαιξε με 0,5Μ συμβόλαιο;
Δεν θα επηρεάσει τις ανανεώσεις Ίνγκασον ή και Σβιντέρσκι (εάν μείνει / ανανεώσει-επεκτείνει) - Σβαμπ;
Ή το νέο τριετές συμβόλαιο του Πασχαλάκη;
Και οι ισορροπίες αυτές είναι λεπτές, σε μια χρονιά που ξεκινά και μόλις βγήκαμε από to FFP και δεν θέλουμε να επαναληφθούν ΠΟΤΕ λάθη που θα μας οδηγούσαν ξανά σε μια τέτοια κατάσταση.
Θα έχει άδικο να σου ζητήσει για επέκταση - ανανέωση συμβολαίου ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς
ένα ποσό γύρω στο 1,5Μ ,όταν ακούει ότι ο Ολιβέιρα θα πάρει τόσα χρήματα; Τη στιγμή που και μεταπωλητική αξία έχει, και νεότερος είναι και ο φετεινός ΜVP (μαζί με Τζόλη) και πέρυσι έπαιξε με 0,5Μ συμβόλαιο;
Δεν θα επηρεάσει τις ανανεώσεις Ίνγκασον ή και Σβιντέρσκι (εάν μείνει / ανανεώσει-επεκτείνει) - Σβαμπ;
bersekeros έτσι ακριβώς.
Εγώ λέω συνεχώς ότι ή στην ΠΑΕ είναι καθυστερημένοι ή κάτι άλλο παίζει και διαιωνίζεται αυτή η χαζομάρα. Τα λεφτά είναι πολλά γενικά θα πω, για τα ελληνικά δεδομένα. Η λογική λέει ότι κάτι άλλο παίζει και κάποιοι βγάζουν γούστα.
Εγώ λέω συνεχώς ότι ή στην ΠΑΕ είναι καθυστερημένοι ή κάτι άλλο παίζει και διαιωνίζεται αυτή η χαζομάρα. Τα λεφτά είναι πολλά γενικά θα πω, για τα ελληνικά δεδομένα. Η λογική λέει ότι κάτι άλλο παίζει και κάποιοι βγάζουν γούστα.
-
τσιριγωτης
Ξέρω να διαβάζω, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.sourmenetes έγραψε:Ποιος το μηδενίσε ρε τσιριγωτη;;τσιριγωτης έγραψε:Για γέλια είναι η φάση..
Μόνο εμείς αυτά το καλύτερο φορ της ιστορίας μας το μηδενιζουμε για να βγάλουμε καλό σονι και ντε τον ολιβειρα. Για πείτε κ για;μουργκ. Με τον λουτσεσκου θα χτυπήσει πόρτα ομάδας τσαμπιονς λιγκ. Αυτόν κ τον εσιτι με τον τσολακ του χρόνου θα μας δίνουν έναν σκασμό λεφτά.
Ξέρεις να διαβάζεις;; ξέρεις τη σημαίνει μηδενίζω;;
Μάλλον όχι γιατί κανείς δε μίλησε για άχρηστο παίκτη, κανείς δεν είπε για ανύπαρκτο φορ κάνεις δεν κακοσχολιασε τον. Πριγιο. Παικτικα και δεν αναγνώρισε τη συνεισφορά του στις επιτυχίες
Αλλά το να θέλετε να σκίζετε την κουβέντα το έχετε κάνει σημαία!
Ο πριγιο ήταν ένα φορ που ήταν ότι έπρεπε για Ελλάδα. Θα σου έδινε το γκολ που δε θα έδιναν πολλά φορ. Ήταν όμως και η ομάδα δουλεμένη γιατί και όταν έφυγε ο πριγιο ένας παίκτης που 1 χρόνο μετά χάθηκε σαν φορ, μιλάω για την περίοδο φέρευρα, μαμουσε κι έδερνε.
Μακάρι ο πριγιο να είχε τη δυνατότητα να παίξει όπως όταν έφυγε. Αλλά την έχει;; ειναι κοντά 2.χρονια που παίζει σε ομάδες εντελώς της πλάκας.
Δεν τον. Έβγαλε κάνεις άχρηστο. Σε άλλους άρεσε απόλυτα σε άλλους όχι τόσο πολύ. Εγώ πχ απορούσα γιατί έπαιζε. Ευρώπη. Αφού δεν είχε τα τρεξίματα που απαιτούνται.
Βασικό μειονέκτημα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολες αυτες οι συζητησεις για τα συμβολαια που παιρνει ο καθενας ειναι φερετζες για το αν γουσταρουμε η οχι καποιον.κ για τον τεϊλορ τα ιδια λεγοντουσαν.500 ο τεϊλορ?που επαιρνε 250?σε δουλευουν ιβαν, λεφτοδεντρα κ τετοια.Λες κ αν ερχοταν με τα ιδια θα λεγαμε, καλως ηρθες παικταρα.Η αν οντως ηρθε με τα ιδια σιγα μη βγει να του πεις κανεις συγχαρητηρια.
Ετσι τωρα κ με ολιβειρα.λεει παραπανω το ΠΑΟΚτσακι το αρρωστο, για 600 μου αρεσει.για 900 οχι.
Τρέλα.
Ετσι τωρα κ με ολιβειρα.λεει παραπανω το ΠΑΟΚτσακι το αρρωστο, για 600 μου αρεσει.για 900 οχι.
Τρέλα.
- Mutasevic
Το θέμα είναι να το δώσουν ομως στον ζιβκοβιτς το 1,5 γιατί το αξίζει πραγματικά,bersekeros έγραψε:Εάν ισχύουν τα νούμερα που γράφτηκαν για Ολιβέιρα, δημιουργούν κατά την άποψή μου,
- rade paprica
Εμείς Νέτο, δραχμούλες και δηνάρια, μου θέλουν και Ευρώ οι νέοπες...Γκουερινο έγραψε:Κι εγω ελευθερος ηρθα αλλα δεν πηρα τοσα λεφτα. Ειμαι και καλυτερος απο σενα. 50 χιλιαρικα και πολλα σου ειναιoliveira έγραψε:Παίδες σας φαίνονται πολλά τα λεφτά για το συμβόλαιο του Oliveira αλλά δεν υπολογίζεται ότι μόνο αυτό κοστίζει όσο το buy-out του Κρμέντσικ. Και σκεφτείτε επίσης πόσο θα ανέβει ο παίχτης και ο κάθε παίχτης παίζοντας με ένα καλύτερο ρόστερ. Μια χαρά είναι η κίνηση για βάθος ρόστερ + ότι γνωρίζει και το πρωτάθλημα.![]()
![]()
![]()
Και έφερνα και μπανάνες για όλο το τημ στην αρχή της προετοιμασίας (και ένα ζευγάρι τοπ-τεν μου είχε ζητήσει ο Κατσούλης, του τα είχα φέρει)
Στα σοβαρά τώρα ο Gospi ένα δίκαιο το έχει.
Αν είναι να μας λένε ότι νά΄ναι για να δικαιολογήσουν την όποια εκάστοτε κατάσταση (π.χ. την αποπομπή Γκαρσία) και μόλις περάσει η αναμπουμπούλα να σφυρίζουμε όλοι μαζί κλέφτικα, τότε ας βάλουμε και τηλεόραση να βλέπουμε κάθε βράδυ τα δελτία των 8.
Τελικά πάμε για πρωτάθλημα και Ευρώπη (φέτος, όχι γενικά) ή όχι;
Επιλέχθηκε με αυτό το σκεπτικό ο Λούτσε ή όχι;
Θα έχουμε ΤΔ ή όχι; (ο Λούτσε το έχει δηλώσει τουλάχιστον 2 ή τρεις φορές)
Το τι θέλει ή θεωρεί ορθολογικό, σωστό κλπ ο καθένας μας είναι μια συζήτηση, ευχάριστη μεν, μάλλον θεωρητική δε.
Το τι θέλει η ΠΑΕ, τι σχέδιο έχει για την ομάδα, είναι μια άλλη συζήτηση απόλυτα πρακτική και εκεί αποτυπώνεται, όπως σε κάθε πρακτικό ζήτημα, η συσχέτιση λόγων και έργων.