DimitrisS έγραψε:Οριστε το λεει και ο ιδιος ο Ολιβειρα οτι θα ειναι μια χαρα κινηση.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- FreeWatcher
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Δεν θελω να το κουραζουμε και να το παρατραβαμε φιλε μου...αλλα να μην λεν και μερικοι οτι θελουν ωστε να επιχειρηματολογησουν την αποψη τους.Isi4 έγραψε:Έλα φτάνει ρε παιδιά με την Σλαβια Πράγας.
Ρε παιδιά νισάφι με την μαμωΣλαβια, γκωσαμε. Άλλο γκαιλε δεν είχαμε, ορμηξανε και οι Τσέχοι. Το είπατε 1000 φορές, είναι καλύτερη, ληξτε το.
Ανέλυσε και το οικονομικό...Αυτό που το πας;renegade έγραψε:Είπε ο Ολιβέιραoliveira έγραψε:Παίδες σας φαίνονται πολλά τα λεφτά για το συμβόλαιο του Oliveira αλλά δεν υπολογίζεται ότι μόνο αυτό κοστίζει όσο το buy-out του Κρμέντσικ. Και σκεφτείτε επίσης πόσο θα ανέβει ο παίχτης και ο κάθε παίχτης παίζοντας με ένα καλύτερο ρόστερ. Μια χαρά είναι η κίνηση για βάθος ρόστερ + ότι γνωρίζει και το πρωτάθλημα.![]()
![]()
δεν υπαρχει γιατι.αν ερχοταν με 400 θα καπελωνε τον γκορτεζιανι και αν ερθει με 1 μυριο σημαινει οτι ερχεται για βασικο.μπρος γκρεμος και πισω ρεμος.Trilofiotis έγραψε:Απαράδεκτα δεν είναι τα λεφτά, εφόσον δεν υπάρχει κόστος αγοράς. ΑΝ ισχύουν φυσικά τα νούμερα.
2+1 είναι έτσι κι αλλιώς.
Απαράδεκτα ήταν αυτά που δώσαμε να αγοράσουμε Εσίτι πχ.
Δεν περιμένουμε και 7Μ+ ακόμα για Γιαννούλη και είμαστε και ντεμεκ καλά από ΦΦΠ; Γιατί τόση πρεμούρα για 1Μ συμβόλαιο (ξανα, χωρίς κόστος αγοράς);
απλα δε χωνευεται το οτι ερχεται απο την αεκ.και θελει και λεφτα τρομαρα του.
Άργησα λίγο γιατί ήθελα να απαντήσω με άνεση. Θα σου πω λοιπόν ποια είναι η δική μου άποψη επί του θέματος.barlow4 έγραψε:gospi εγω μπορει να σου φαινεται οτι τα λεω εξαιρετικα αλλα δεν κανω σημαια ουτε τις δηλωσεις τους για πρωταθληματα, ουτε ψαχνω υπευθυνους.Εμεις οι ιδιοι ειμαστε που ζηταμε με μανια μεταγραφες με βιογραφικα.κατι το οποιο εμενα δε με βρισκει συμφωνο.να ερθει και κανενα βιογραφικο.αλλα ας ερθει στο τελος ετσι για τη βιτρινα.Gospi έγραψε:Τα λες εξαιρετικα!barlow4 έγραψε:εγω παλι εχω ψιλοβαρεθει να λεω ακομα ιουνιος ειναι, ολα θα γινουν κ τετοια σαχλα που λεω καθε χρονο.
Η αληθεια ειναι πως μας εχουν σπασει τα νευρα.
και θα πω κ εγω μερικες αληθειες δικες μου.
Δεν πιστευω πως παμε για πρωταθλημα φετος.ο Λουτσεσκου δεν ειναι κραμμα γκουαρντιολα λομπανοφσκι και δεν εχει ξαναφτιαξει ομαδα σαν απολυτο αφεντικο.οι μεταγραφες καθυστερουν υπερβολικα για ακομα μια χρονια.η επικοινωνια της παε ειναι καθε χρονο και χειροτερη.κυρκυρ και γκαγκατσης ειναι απειροελαχιστοι για τις δυνατοτητες αυτης της ομαδας ειτε εχει λεφτα ειτε οχι.
Μου αρεσει και ο ολιβειρα και ο τειλορ.θεωρω πως ειναι καλυτεροι απο αυτους που ειχαμε περσι.
Η μεγαλυτερη παγιδα φετος ειναι ο λουτσεσκου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εσυ κ ορισμενοι ακομα (και καταλαβαινω την πιεση που νοιωθετε) δινετε την εικονα ανθρωπων που αν σας πιασουν απο τη μυτη θα σκασετε.δεν ειναι τοσο μαυρα τα πραγματα.ισα ισα.η επικοινωνια ειναι για τον μπουτζον.αλλα αυτο ζηταμε να ακουσουμε μανιωδως.
Το πρόβλημα μου λοιπόν αγαπήτε Μπάρλοου δεν είναι αν θα έρθουν βιογραφικά, ούτε αν θα χώσει ο Ιβαν 20 ή 30 μύρια.
Εγώ έχω αλλεργία στο δούλεμα και στην ανοργανωσιά.
Αν έβγαινε η ΠΑΕ και μας ανακοίνωνε πως για τα επόμενα 4 χρόνια η ομάδα αποφάσισε να πάει συντηρητικά, δίνοντας βάση στην ανάπτυξη των δικών μας παιδιών και στην αναζήτηση χαμηλού κόστους ευκαιριών, δεν θα είχα κανένα θέμα! Αρκεί βέβαια αν αυτό συνοδευόταν με την αντίστοιχη δήλωση ότι δίνουμε 1,8 μυρια στο τιμ Λουτσέσκου όχι επειδη θελουμε πρωτάθλημα και θέλουμε να μπούμε στην ελιτ της ευρώπης, αλλα επειδή έχουμε πίστη στις ικανότητές τους και στα προσόντα τους σε σχέση με την στροφή που κάνουμε σε επίπεδο φιλοσοφίας. Επίσης όλο αυτό θα είχε νόημα αν γίνονταν και οι κατάλληλες κινήσεις ώστε να προκύπτει ποδοσφαιρική λογική και φιλοσοφία γύρω από το όλο εγχείρημα. Αν βλέπαμε το ποδοσφαιρικό τμήμα να εμπλουτίζεται με επιπλέον στελέχη, αν ενισχυόταν ουσιαστικά το τμήμα σκάουτινγκ, αν προσλαμβανόταν ένας αθλητικό διευθυντής κλπ.
Εν ολίγοις όλα είναι αποδεκτά όταν γίνονται στην βάση πραγματικού σχεδιασμόυ με πλάνο και σωστή μεθοδολογία.
Αλλα εν προκειμένω τι έχουμε?
1. Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δια του Κυρ Κυρ να δηλώνει πέρσι ανερυθριαστα πως το ροστερ μας θα είναι πρωταθλητισμού.
2. Την ομαδα να κατεβαινει να παιξει σε κρισιμα ματς χωρις επιθετικο και δεξι μπακ.
3. Την ομαδα να μενει χωρις ΤΔ απο τον Φεβρουάριο και οι εξαγγελίες να μιλάνε για απόξτηση νέου ΤΔ μέχρι το Πάσχα, και σήμερα 30-6-21 να μην έχουμε μάθει ακόμη γτ δεν ηρθε ποτέ ΤΔ και αν θα έρθει.
4. Σε χρονιά όπως η περσινή να μιλάμε για δήθεν εξ ορθολογισμό του μπάτζετ και να πετάμε τελικά ελαφρά τη καρδία 7 μύρια σε σαπάκια.
5. Φέτος να μιλάμε για χρονιά πρωταθλητισμού και να μην έχει αλλάξει τπτ σε οργανωτικό επίπεδο, ίσα ίσα να είμαστε σε χειρότερο οργανωτικό επίπεδο από πέρσι τέτοιον καιρό.
6. Να κυνηγάμε παίχτες που κάνει μπαμ ότι αποτελούν τυχαίες ευκαιριακές περιπτώσεις και σε καμία περίπτωση αποτέλεσμα οργανωμένου πλάνου και ενδελεχούς αναζήτησης μέσω του τμήματος σκάουτινγκ. Εκτός βέβαια αν θέλεις να μου πεις οτι ο Ολιβέιρα είναι αποτέλεσμα σκάουτινγκ.
7. Να μετράμε τα λεφτά μας σαν φραγκοδίφραγκα όταν πρόκειται για παίχτες που τους ξέρουμε, και να τα σπαταλάμε χωρίς πολλούς ενδοιασμούς για κάτι τύπους αμφιβόλου ποιότητας και αξίας, μόνο κ μόνο επειδή είναι προτάσεις κάποιου μάνατζερ π και καλά είναι δικός μας.
Οπότε Μπάρλοου, όχι, δεν είναι μόνο η επικοινωνία για τον μπουτζον... είναι πολλά περισσόεταρ για τον μπούτζον. Και το να τρώμε τον πρόλογο πως και καλά ο Τείλορ έρχεται επειδή δήθενα η ΠΑΕ απόφασισε φέτος να το πάει αλλιώς και να ποντάρει σε παίχτες με προοπτική κλπ, το βρίσκω εξαιρετικά παραπλανητικό. Γιατί δεν προκύπτει από πουθενά αυτή η δήθεν αλλαγή φιλοσοφίας. Ούτε από αυτα που ακούγονται τριγύρω, αλλά ούτε και από κινήσεις τύπου Ολιβείρα.
Και φυσικά 3ο καλοκαίρι π η ομάδα ψάχνει ταχυδυναμικό χαφ και δεν κουνιέται φύλλο.
Εγώ μπάλα μπορεί να μην ξέρω πολλά, αλλα την ανοργανωσιά μπορώ να την καταλάβω από χιλιόμετρα. Όπως και το παραμύθιασμα και τις λαμογιοδουλειες. Τα καλά και τα κακά του επαγγέλματος.
Κι εγω ελευθερος ηρθα αλλα δεν πηρα τοσα λεφτα. Ειμαι και καλυτερος απο σενα. 50 χιλιαρικα και πολλα σου ειναιoliveira έγραψε:Παίδες σας φαίνονται πολλά τα λεφτά για το συμβόλαιο του Oliveira αλλά δεν υπολογίζεται ότι μόνο αυτό κοστίζει όσο το buy-out του Κρμέντσικ. Και σκεφτείτε επίσης πόσο θα ανέβει ο παίχτης και ο κάθε παίχτης παίζοντας με ένα καλύτερο ρόστερ. Μια χαρά είναι η κίνηση για βάθος ρόστερ + ότι γνωρίζει και το πρωτάθλημα.
Αυτό που παίρνουμε τον Νέλσον Ολιβέιρα ενώ θα θέλαμε τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, το πάθαμε και το μακρινό 2004 που ενώ θέλαμε τον Thankgod Amafule πήραμε αρχικά τον Napoleon Amafule.
gospi
Πολύ σωστά τα παραθέτεις. Θα σταθώ μόνο στο θέμα του ΤΔ. Πέρασαν ήδη 4 μήνες και είμαστε άνευ-άνευ. Η προετοιμασία ξεκίνησε, σε 12 μέρες φεύγει για Ολλανδία και για να δούμε ποιος θα ασχοληθεί που είμαστε ήδη με -1 χαφ, δύο ξένους στην ίδια θέση και φορ ουσιαστικά δύο Κ19. Ο Σκούφος άπαξ και ξεκίνησε η προετοιμασία δεν θα ασχοληθεί και με αυτά.
Τι περιμένουν στην ΠΑΕ, μήπως πηγαίνουν να κλείσουν τον Καμινέιρο για ΤΔ που θα φέρει μαζί του και 2-3 top και λένε χαλάλι η αναμονή;
Πολύ σωστά τα παραθέτεις. Θα σταθώ μόνο στο θέμα του ΤΔ. Πέρασαν ήδη 4 μήνες και είμαστε άνευ-άνευ. Η προετοιμασία ξεκίνησε, σε 12 μέρες φεύγει για Ολλανδία και για να δούμε ποιος θα ασχοληθεί που είμαστε ήδη με -1 χαφ, δύο ξένους στην ίδια θέση και φορ ουσιαστικά δύο Κ19. Ο Σκούφος άπαξ και ξεκίνησε η προετοιμασία δεν θα ασχοληθεί και με αυτά.
Τι περιμένουν στην ΠΑΕ, μήπως πηγαίνουν να κλείσουν τον Καμινέιρο για ΤΔ που θα φέρει μαζί του και 2-3 top και λένε χαλάλι η αναμονή;
ρε γκοσπι δες ομως και λιγο παραπερα απο εσενα.να βγει να πει οτι δεν παμε για πρωταθλημα και παμε ξερωγω για χτισιμο, μπορει εσυ να χαλαρωσεις αλλα η πλειοψηφια θα πεσει να τους φαει.και δε χρειαζεται να σου πει οτι παει για 4 χρονια συντηρητικα.γιατι 4.ενα χρονο χρειαζεται το χτισιμο.να αναλαβει ο λουτσεσκου να βρει τις σταθερες του και απο εκει και περα να σου πει, παμε για τζαμπιο λινκ.
Εσυ δινεις υπερβολικη σημασια στις δηλωσεις.τις παιρνεις στο πετσι σου και παθαινεις αμοκ.τα λες και τα ξαναλες.κ αληθεια εγω δεν εχω προβλημα.για εσενα στεναχωριεμαι.και δεν εισαι ο μονος προφανως που τρελαινεσαι τοσο.ολο αυτο δημιουργει μια ατμοσφαιρα αποπνικτικη.δεν τα βγαζετε απο το κεφαλι σας , οντως κανουν οτι ναναι δηλωσεις.οντως φουσκωνουν τα μυαλα και οντως υπαρχει μια ανοργανωσια.
την ανοργανωσια πρεπει να την ανεχτουμε.εχει επιλεξει ως συνεργατες του το γκαγκατσοπαιδι και τον κυρκυρ.τι να κανουμε.αυτους εμπιστευεται.υπαρχει τοση ψευτια παντου.
διαφωνω τρομερα ως προς τις μεταγραφες (μεταγραφη) που εχει γινει ως τωρα.μπορει να σου φαινεται κακη αλλα για εμενα κυριως ετσι πρεπει να κανουμε μεταγραφες.στο δικο μου το μικρο μυαλο το ρισκο ειναι ιδιο με παικτη που θα πληρωσεις δυο εκατομμυρια απο καλη ομαδα η καλο πρωταθλημα.κανενας παικταρας δεν κανει δυο και τρια εκατομμυρια σε καλο πρωταθλημα και σε καλη ομαδα.τοσο κανουν οι αμφιβολου ποιοτητας.μπορει να παρεις εναν τετοιον και να κολλησει στην ομαδα και να πεις σας τα λεγα, μπορει και να σου βγει πλατο ολκης.τεραστιο ρισκο και πολυ αδικοχαμενο χρημα.μαγκια ειναι να παρακολουθεις σε μη προβεβλημενα πρωταθληματα η σε μη προβεβλημενες ομαδες και να φερνεις λουκας περεθ μαρτινεθ, λουκας τειλορ και λουκας μογιανο.να βρισκεις παικτες πριν τσιμπησουν τιμη.τον τδ τον χρειαζεσαι για τα κονε του με μανατζερ για να σου φερει τον ελευθερο που τον θελουν κ αλλοι.ο τδ δεν κανει σκαουτινγκ και δεν ξερει λαβρακια ετσι απο μονος του.αλλη ειναι η δουλεια του.
ο τδ χρειαζεται για να μη χρειαστει να ερθουν καν θεσσαλονικη οι εσιτηδες.να κανει τη βρωμοδουλεια για να καθαρισει το ροστερ.να πιασει τους μανατζερς που ξερει και να του φερουν ελευθερους της προκοπης.
τελος να πω, πως δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα απο τη μια μεταγραφη πο εγινε.ακομα και απο τη δευτερη που παει να γινει.
Εσυ δινεις υπερβολικη σημασια στις δηλωσεις.τις παιρνεις στο πετσι σου και παθαινεις αμοκ.τα λες και τα ξαναλες.κ αληθεια εγω δεν εχω προβλημα.για εσενα στεναχωριεμαι.και δεν εισαι ο μονος προφανως που τρελαινεσαι τοσο.ολο αυτο δημιουργει μια ατμοσφαιρα αποπνικτικη.δεν τα βγαζετε απο το κεφαλι σας , οντως κανουν οτι ναναι δηλωσεις.οντως φουσκωνουν τα μυαλα και οντως υπαρχει μια ανοργανωσια.
την ανοργανωσια πρεπει να την ανεχτουμε.εχει επιλεξει ως συνεργατες του το γκαγκατσοπαιδι και τον κυρκυρ.τι να κανουμε.αυτους εμπιστευεται.υπαρχει τοση ψευτια παντου.
διαφωνω τρομερα ως προς τις μεταγραφες (μεταγραφη) που εχει γινει ως τωρα.μπορει να σου φαινεται κακη αλλα για εμενα κυριως ετσι πρεπει να κανουμε μεταγραφες.στο δικο μου το μικρο μυαλο το ρισκο ειναι ιδιο με παικτη που θα πληρωσεις δυο εκατομμυρια απο καλη ομαδα η καλο πρωταθλημα.κανενας παικταρας δεν κανει δυο και τρια εκατομμυρια σε καλο πρωταθλημα και σε καλη ομαδα.τοσο κανουν οι αμφιβολου ποιοτητας.μπορει να παρεις εναν τετοιον και να κολλησει στην ομαδα και να πεις σας τα λεγα, μπορει και να σου βγει πλατο ολκης.τεραστιο ρισκο και πολυ αδικοχαμενο χρημα.μαγκια ειναι να παρακολουθεις σε μη προβεβλημενα πρωταθληματα η σε μη προβεβλημενες ομαδες και να φερνεις λουκας περεθ μαρτινεθ, λουκας τειλορ και λουκας μογιανο.να βρισκεις παικτες πριν τσιμπησουν τιμη.τον τδ τον χρειαζεσαι για τα κονε του με μανατζερ για να σου φερει τον ελευθερο που τον θελουν κ αλλοι.ο τδ δεν κανει σκαουτινγκ και δεν ξερει λαβρακια ετσι απο μονος του.αλλη ειναι η δουλεια του.
ο τδ χρειαζεται για να μη χρειαστει να ερθουν καν θεσσαλονικη οι εσιτηδες.να κανει τη βρωμοδουλεια για να καθαρισει το ροστερ.να πιασει τους μανατζερς που ξερει και να του φερουν ελευθερους της προκοπης.
τελος να πω, πως δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα απο τη μια μεταγραφη πο εγινε.ακομα και απο τη δευτερη που παει να γινει.
Δεν γράφω πολύ συχνά όμως διαβάζω τα πάντα εδώ μέσα διότι γουστάρω πολύ αλλά κάπου μπάστα ρε παιδιά...
ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ λέγεται το φόρουμ ή ΜΙΡΛΟΜΑΝΙΑ;;
Ο ένας λέει δεν μου αρέσει αυτός..
Ο άλλος λέει δεν μου αρέσει ο άλλος.
Άλλοι μιλάνε για ποσά αν είναι πολλά ή λίγα..
ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΡΟΛΟΙΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΥΝ!!
Για το καλό της παλεύουμε όλοι κι εμείς οι φίλαθλοι και οι προπονητές και οι διοικούντες και ο Ιβάν..
Λάθη πάντα θα γίνονται αλλά η μεγαλύτερη ζημιά διαχρονικά σ'αυτή την ομάδα προέρχεται από την μίρλα.
Καταλαβαίνω την αγωνία όλων μας για να πρωταγωνιστήσει ξανά η ομάδα ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..
Ούτε οι μεταγραφές τελείωσαν ακόμη ούτε τίποτα και όταν θα τελειώσουν θα έχουμε πολλές κωλοτούμπες εδώ μέσα..
Ας αφήσουμε την Μίρλα στην άκρη κι ας τους αφήσουμε να δουλέψουν με την πρέπουσα ηρεμία..
Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο..
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ λέγεται το φόρουμ ή ΜΙΡΛΟΜΑΝΙΑ;;
Ο ένας λέει δεν μου αρέσει αυτός..
Ο άλλος λέει δεν μου αρέσει ο άλλος.
Άλλοι μιλάνε για ποσά αν είναι πολλά ή λίγα..
ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΡΟΛΟΙΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΥΝ!!
Για το καλό της παλεύουμε όλοι κι εμείς οι φίλαθλοι και οι προπονητές και οι διοικούντες και ο Ιβάν..
Λάθη πάντα θα γίνονται αλλά η μεγαλύτερη ζημιά διαχρονικά σ'αυτή την ομάδα προέρχεται από την μίρλα.
Καταλαβαίνω την αγωνία όλων μας για να πρωταγωνιστήσει ξανά η ομάδα ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..
Ούτε οι μεταγραφές τελείωσαν ακόμη ούτε τίποτα και όταν θα τελειώσουν θα έχουμε πολλές κωλοτούμπες εδώ μέσα..
Ας αφήσουμε την Μίρλα στην άκρη κι ας τους αφήσουμε να δουλέψουν με την πρέπουσα ηρεμία..
Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο..
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kosths BXL
καταρχην τα βασικα λιγο...δεν εχει μπατζετ 86 ...86 ειναι η αξια του ροστερ της στο τρανφερ...εμεις ειχαμε αυτο που λες με το χειροτερο ροστερ μας τα τελευταία 5 χρονια...psykoman έγραψε:H Σλαβια Πραγας τα τελευταια 3 χρονια εχει 2 πρωταθληματα...τα δυο με νταμπλ.kosths BXL έγραψε:και τα δυο που ειπες ειναι εκτος πραγματικοτητας...η σλαβια πραγας την εκανες με μια πορεια στο γιουροπα λιγκ με καλες κληρωσεις καλυτερο προορισμο απο εμας που τα συμβολαια που δινει ειναι πολυ χαμηλοτερα απο αυτα που δινουμε εμεις και εκανες το μπατζετ της κουλας που παρνει τον μητογλου και τον τζαβελλα που εμεις διωξαμε πριν κανουμε ομαδα ιδιο με το δικο μας...χωρις καν να εχεις δει τις μεταγραφες που θα γινουν απλα μονο με τον τειλορ ...η αεχ φιλε για να καταλαβεις τι μπατζετ εχει παιζει με μπακακη σβαρνα γαλανοπουλο ντατσενκο....οι μονοι παικτες με καλα συμβολαια που ειχε ηταν λιβαγια ολιβειρα και γκαρσια...και οι 2 απο τους 3 εφυγαν χωρις να παρει δραχμη...την αεχ την περασε ο οαρης με τα ψεματα...εσυ περυσι στη χειροτερη χρονια σου απο αποψης ροστερ ειχες ζιβκοβιτς , μπαμπα ινγκασον τζολη σβιντερσκι ουαρντα κρμεντσικ και ακομα ακομα και στα χαφ που πολλοί λεγαμε οτι εχουμε θεμα σβαμπ καντουρι και αουγκουστο ουτε που συγκρινονται με αυτα τις αεχ...η διαφορα ειναι μεγαλη....και κοψτε αυτο το αστειο με το να ανεβαζετε ολους του βρωμιαριδες εδω και 2 βδομαδες μαλωναμε γτ λεγατε μερικοι "η αεχ εκλεισε εντσαμ και εμεις παμε για ντειολα" και ελεγα εγω "δεν τον εκλεισε και δεν προκειται να τον κλεισει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου" και τελικα μαλλον αδικο δεν ειχα...μας γιναν τσουρεκια με την χαρτινη που αυτη τη στιγμη δεν εχει παικτες να κατεβασει 11αδα σχεδον δλδ ελεος
Παιζει ΤσουΛου...εμεις που παιζουμε ευρωπη ειπαμε;;;;
Πουλαει παικτες σε πρεμιερ ανετα πανω απο 15 μυρια.
Μπατζετ εχει 86 μυρια...εμεις 66.
Αλλα εμεις ειμαστε ο συλλογος κελεπουρι...
δευτερον ...πρωταθλημα στην τσεχια δλδ γελαν και τα τσιμεντα...
και το πουλαει παιχτες στην πρεμιερ τη σχεση εχει ακριβως με το ποσο μεγαλο κλαμπ ειναι ? αυτο πραγματικα δεν βλεπω που κολλαει...εγω φιλε μιλαω σαν μεγεθος αλλα και σαν οικονομικες δυνατοτητες αλλα και μια διαχρονικοτητα τουλαχιστον μια δεκαετια....για αυτο ειπα οτι εγω μιλαω για μπαλα και καποιοι μιλατε για φιφα...η σλαβια πραγας σαν ονομα ειναι μια ομαδα που αν την πετυχεις σε κληρωση θα ειναι αποτυχία να αποκλειστείς... η αιντχοβεν που για πολλους εδω μεσα μπορει να ειναι και 50 επιπεδα πανω απο εμας και πουλαει πανακριβα τη καναμε πλακα και εμεις και ο γαυρος και ξανα να παιξουμε πολυ πιθανον να γινει το ιδιο....τωρα εσεις μετρατε ομαδες βαση του ποσο πουλανε παικτες αρα να συνεννοηθούμε αποκλειεται
- Mutasevic
Τον αντριγια πόσα πρέπει να τον δώσεις να ανανεώσει?υπερβολικά τα λεφτά για ολιβειρα απορώ πως το δέχτηκε η γκοντζαρεβα. Θες αρχιδατο φορ δωσε 1,5 κ παρε παιχταρα
Τον Στηβ Γουολς θα φερουμε ΤΔ να μας φερει κανενα 25χρονο απο τον ΠΑΟΚ Σταυρου να δω πανηγυρια