Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Μπορεί να γίνει ότι έγινε και την πρώτη χρονιά του Λούτσου. Χάλια κινήσεις, ευρωπαικός αποκλεισμός, εγκεφαλικό ο ντουμλορντ, γιούχα από τον κόσμο προς την οικογένεια Σαββίδη και ρελάνς τελευταίες μέρες μεταγραφών με 2-3 παικταράδες που θα αποτελέσουν τον κορμό τα επόμενα 3-4 χρόνια.
Ο γαύρος μάλλον παίρνει Βαλτσικ με 1,5 μυριο. Δεν με χαροποίησε ιδιαίτερα η είδηση, κρίνοντας και τα δικά μας μέχρι τώρα.
Εγώ πάντως συγκαταλεγομαι στους υπομονετικους και στους "Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία ",
μέχρι στιγμής όμως τρομάζω λιγάκι.
Ίδωμεν!
Εγώ πάντως συγκαταλεγομαι στους υπομονετικους και στους "Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία ",
μέχρι στιγμής όμως τρομάζω λιγάκι.
Ίδωμεν!
αδερφέ όταν παίρνεις νινούα και ανανεώνεις καντουρί, πού να μείνει κενή θέση για καινούργια χαφ?laska4 έγραψε:Χαφ θα πάρουμε??? Πώς γίνεται να το αποφεύγουμε κάθε μεταγραφική περίοδο?!
-
mbison
Aς υποθέσουμε ότι ο Λουτς θέλει χαφ. Ποιος θα του βρει ? Δεν υπαρχει ΑΔ. Αρα θα κάθεται ο ιδιος να σκαναρει τις προτασεις των managers? Είναι δυνατόν??laska4 έγραψε:Χαφ θα πάρουμε??? Πώς γίνεται να το αποφεύγουμε κάθε μεταγραφική περίοδο?!
-
mbison
Το μόνο καλό με τον Νελσον Ολιβειρα ειναι οτι μοιάζει με τον Τζόκοβιτς. Θα μπορούσαμε να πουλήσουμε φανέλες του.
Πώς γίνεται να συμφωνείτε ενώ λέτε τα αντίθετα?renegade έγραψε:Μόνο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι δύο της Τσεχίας είναι μικρότερο μέγεθος από τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς σε η την υπόλοιπη Ευρώπη ισχύει η αντίθετη άποψηkosths BXL έγραψε:
ρε φιλε που εισαι ? φιφα παιζεις και μου λες τη θεση της σλαβια και τη δικη μας ? εσυ για να παρεις τιτλο στην ελλαδα πολεμας με το παρακρατος του βαγγελα και αυτοι εκει παιζουν χαλαρα ποδοσφαιρο βδομαδα μπαινει βδομαδα βγαίνει...η ευρωπη πηγε πισω 2-3 χρνια σερι οταν επρεπε να παρουμε το πρωταθλημα και επηρεαζει την καταταξη...αυριο αν παιξουμε με τη σλαβια εσυ πες οτι η σλαβια θα ειναι φαβορι...και η βικτορια πλζν εχει παρουσια στους ομιλους δεν μου λεει κατι...σου ειπα επισης για τα συμβολαια που δινουν αυτοι και εμεις και οτι εχουν εμγαλη διαφορα αρα οικονομικα δεν μπορει να ειναι αυτοι καλυτερος προορισμος...τωρα για την κουλα τι σχεση εχει αυτο που λες εγω σου λεω οτι ολη η ομαδα της ειναι επιπεδου ατρομητου και εσυ μου λες για εναν παικτη που παιρνουμε...εδω φιλε αν περναμε μητογλου και τζαβελα θα μας ειχαν γινει 10 φορες πιο αεροστατα απο οτι μας γιναν τωρα που παμε να παρουμε ολιβειρα...σε ειπα εγινε μοδα για μια μεριδα κοσμου να το παιζουν "αντικειμενικοι" και να "εχουν κριτικη σταση" και αυτο μεταφραζεται μεχρι και να γλυφουν αλλες ομαδες πχ την χαρτινη που μας τα κανατε καρπουζια οτι θα έπαιρνε παιχταραδες ενω εμεις παιρναμε τειλορ και ντειολα αλλα τωρα που δεν εφερε και μενει με τα παλτα το γυρισατε απλα στο "μπατζετ" αν αυριο κανουμε δυνατη κινηση θα το πατε καπου αλλου μετα ....γνωστα αυτα ενταξει...περαστε απο το γραφειο του καραπαπα να παρετε βραβειο του αντικειμενικου οπαδου ...
Αντικειμενικά ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερο Club από τη Σλάβια.
Περισσότερο κόσμο, εντός και εκτός γηπέδου, μεγαλύτερα συμβόλαια.
Το ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε μια είσοδο στο ΤσΛ είναι και θέμα ότι έχουμε πάρει μόνο ένα πρωτάθλημα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τον νινουα πλάκα πλάκα δεν τον είδα στα βιντεάκια της πρώτης...καντουρι με λουτσε στα χαφ δεν επαιξε ...προφανως και εχουμε ελλειψη στην θεση ...danirifle έγραψε:αδερφέ όταν παίρνεις νινούα και ανανεώνεις καντουρί, πού να μείνει κενή θέση για καινούργια χαφ?laska4 έγραψε:Χαφ θα πάρουμε??? Πώς γίνεται να το αποφεύγουμε κάθε μεταγραφική περίοδο?!
- pagotatzis
Ειπώθηκε από τον Τσορμπα στο ρεπορτάζ ότι ένας ξένος δεν ήρθε λόγου COVIDlaska4 έγραψε:τον νινουα πλάκα πλάκα δεν τον είδα στα βιντεάκια της πρώτης...καντουρι με λουτσε στα χαφ δεν επαιξε ...προφανως και εχουμε ελλειψη στην θεση ...danirifle έγραψε:αδερφέ όταν παίρνεις νινούα και ανανεώνεις καντουρί, πού να μείνει κενή θέση για καινούργια χαφ?laska4 έγραψε:Χαφ θα πάρουμε??? Πώς γίνεται να το αποφεύγουμε κάθε μεταγραφική περίοδο?!
και μπράντονιτς δεν είδα
υγ. αν δω καντουρί στον ασβέστη θα τραβάω τις τρίχες που δεν έχω
υγ. αν δω καντουρί στον ασβέστη θα τραβάω τις τρίχες που δεν έχω
Να μην ξεχναμε το πολυ σημαντικο που θα ισχυει απο φετος με την β' ομαδα, που θα παιζει στην super league 2.
Παικτες οπως ο Νινουα, που ειναι στα 22 και για να εξελιχθει πρεπει να παρει παιχνιδια στα ποδια του, το πιθανοτερο ειναι να αγωνιζονται κυριως εκει, κι αν χρειαστει και θελει ο προπονητης να μπαινει και με την πρωτη ομαδα κανονικα.
Ειναι σημαντικο γιατι μπορει η ομαδα και ο ιδιος ο Λουτσεσκου να ελεγχει καλυτερα τον ποδοσφαιριστη απο το να φυγει δανεικος ειτε ελλαδα ειτε εξω.
Μαλιστα μπορουν να χρησιμοποιηθουν και 5 παικτες ανω των 23 ετων στην β΄ομαδα.
Αυτο κανει πολυ πιο ευκολη την αποφαση να παρεις με μικρο κοστος παικτες οπως ο Νινουα και ο Μπραντονιτς και να τους στελνεις στην Β' ομαδα να παρουν ρυθμο, κι αν χρειαστουν να βοηθησουν και στην πρωτη.
Υ.Γ. Παντως και Νινουα και Μπραντονιτς ειναι κανονικα στις προπονησεις.
Παικτες οπως ο Νινουα, που ειναι στα 22 και για να εξελιχθει πρεπει να παρει παιχνιδια στα ποδια του, το πιθανοτερο ειναι να αγωνιζονται κυριως εκει, κι αν χρειαστει και θελει ο προπονητης να μπαινει και με την πρωτη ομαδα κανονικα.
Ειναι σημαντικο γιατι μπορει η ομαδα και ο ιδιος ο Λουτσεσκου να ελεγχει καλυτερα τον ποδοσφαιριστη απο το να φυγει δανεικος ειτε ελλαδα ειτε εξω.
Μαλιστα μπορουν να χρησιμοποιηθουν και 5 παικτες ανω των 23 ετων στην β΄ομαδα.
Αυτο κανει πολυ πιο ευκολη την αποφαση να παρεις με μικρο κοστος παικτες οπως ο Νινουα και ο Μπραντονιτς και να τους στελνεις στην Β' ομαδα να παρουν ρυθμο, κι αν χρειαστουν να βοηθησουν και στην πρωτη.
Υ.Γ. Παντως και Νινουα και Μπραντονιτς ειναι κανονικα στις προπονησεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 30 Ιουν 2021, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Μπραντονιτς λογικά πάει ΠΑΟΚ Β,ίσως και ο Νινουα.
Ο Νινουα,σίγουρα δεν φάνηκε στο video;
Ο Νινουα,σίγουρα δεν φάνηκε στο video;
- abc_o_ karpouzas
απο το ...βιντεο.. ο νινουα ειναι παρων
0.57΄ διπλα στον κρεσπο
0.57΄ διπλα στον κρεσπο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τετ 30 Ιουν 2021, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό θυμόμουν και εγώ,αλλά δεν ήμουν σίγουρος, δε προλαβαίνω να το δω πάλι.