Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από bersekeros »

Η καριέρα του Μανγκαλά, είχε πτωτική πορεία, μετά από ένα χειρουργείο στο γόνατο το 2018.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

kosths BXL έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:
kosths BXL έγραψε:και τα δυο που ειπες ειναι εκτος πραγματικοτητας...η σλαβια πραγας την εκανες με μια πορεια στο γιουροπα λιγκ με καλες κληρωσεις καλυτερο προορισμο απο εμας που τα συμβολαια που δινει ειναι πολυ χαμηλοτερα απο αυτα που δινουμε εμεις και εκανες το μπατζετ της κουλας που παρνει τον μητογλου και τον τζαβελλα που εμεις διωξαμε πριν κανουμε ομαδα ιδιο με το δικο μας...χωρις καν να εχεις δει τις μεταγραφες που θα γινουν απλα μονο με τον τειλορ ...η αεχ φιλε για να καταλαβεις τι μπατζετ εχει παιζει με μπακακη σβαρνα γαλανοπουλο ντατσενκο....οι μονοι παικτες με καλα συμβολαια που ειχε ηταν λιβαγια ολιβειρα και γκαρσια...και οι 2 απο τους 3 εφυγαν χωρις να παρει δραχμη...την αεχ την περασε ο οαρης με τα ψεματα...εσυ περυσι στη χειροτερη χρονια σου απο αποψης ροστερ ειχες ζιβκοβιτς , μπαμπα ινγκασον τζολη σβιντερσκι ουαρντα κρμεντσικ και ακομα ακομα και στα χαφ που πολλοί λεγαμε οτι εχουμε θεμα σβαμπ καντουρι και αουγκουστο ουτε που συγκρινονται με αυτα τις αεχ...η διαφορα ειναι μεγαλη....και κοψτε αυτο το αστειο με το να ανεβαζετε ολους του βρωμιαριδες εδω και 2 βδομαδες μαλωναμε γτ λεγατε μερικοι "η αεχ εκλεισε εντσαμ και εμεις παμε για ντειολα" και ελεγα εγω "δεν τον εκλεισε και δεν προκειται να τον κλεισει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου" και τελικα μαλλον αδικο δεν ειχα...μας γιναν τσουρεκια με την χαρτινη που αυτη τη στιγμη δεν εχει παικτες να κατεβασει 11αδα σχεδον δλδ ελεος
Φίλε η Σλάβια Πράγας είναι στη θέση 35 κι εμείς στο 77 στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ. Επίσης έχει παρουσίες CL και Europa League που εμείς δεν έχουμε.
Όσο για την κούλα, αυτά να τα πεις σε αυτούς που σου φέρνουν το αναπληρωματικό φορ της και νομίζουν ότι θα μας ανεβάσει επίπεδο καθώς και σε όσους στηρίζουν τέτοιες επιλογές.
ρε φιλε που εισαι ? φιφα παιζεις και μου λες τη θεση της σλαβια και τη δικη μας ? εσυ για να παρεις τιτλο στην ελλαδα πολεμας με το παρακρατος του βαγγελα και αυτοι εκει παιζουν χαλαρα ποδοσφαιρο βδομαδα μπαινει βδομαδα βγαίνει...η ευρωπη πηγε πισω 2-3 χρνια σερι οταν επρεπε να παρουμε το πρωταθλημα και επηρεαζει την καταταξη...αυριο αν παιξουμε με τη σλαβια εσυ πες οτι η σλαβια θα ειναι φαβορι...και η βικτορια πλζν εχει παρουσια στους ομιλους δεν μου λεει κατι...σου ειπα επισης για τα συμβολαια που δινουν αυτοι και εμεις και οτι εχουν εμγαλη διαφορα αρα οικονομικα δεν μπορει να ειναι αυτοι καλυτερος προορισμος...τωρα για την κουλα τι σχεση εχει αυτο που λες εγω σου λεω οτι ολη η ομαδα της ειναι επιπεδου ατρομητου και εσυ μου λες για εναν παικτη που παιρνουμε...εδω φιλε αν περναμε μητογλου και τζαβελα θα μας ειχαν γινει 10 φορες πιο αεροστατα απο οτι μας γιναν τωρα που παμε να παρουμε ολιβειρα...σε ειπα εγινε μοδα για μια μεριδα κοσμου να το παιζουν "αντικειμενικοι" και να "εχουν κριτικη σταση" και αυτο μεταφραζεται μεχρι και να γλυφουν αλλες ομαδες πχ την χαρτινη που μας τα κανατε καρπουζια οτι θα έπαιρνε παιχταραδες ενω εμεις παιρναμε τειλορ και ντειολα αλλα τωρα που δεν εφερε και μενει με τα παλτα το γυρισατε απλα στο "μπατζετ" αν αυριο κανουμε δυνατη κινηση θα το πατε καπου αλλου μετα ....γνωστα αυτα ενταξει...περαστε απο το γραφειο του καραπαπα να παρετε βραβειο του αντικειμενικου οπαδου ...
Μόνο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι δύο της Τσεχίας είναι μικρότερο μέγεθος από τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς σε η την υπόλοιπη Ευρώπη ισχύει η αντίθετη άποψη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 30 Ιουν 2021, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη "γλυκοζηλιωμενη" από όλους αυτούς.

Όποιος δεν το καταλαβαίνει όταν το νιώσει από κοντά, καταλαβαίνει μια και καλή.

Θα γουστάρουμε ό,τι κι αν γίνει...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

kosths BXL έγραψε:φιλε πες τα αυτα στη βασιλεια που και αυτη ειναι στο επιπεδο της σλαβια αν οχι παραπανω αλλα οταν παιξαμμε γελουσαμε και στα δυο ματς

Δεν ξέρω γιατί την πιάσατε αυτή την κουβέντα,την Βασιλεία την πετύχαμε στην αρχή της παρακμής της και αυτή τη στιγμή το επίπεδο της είναι ίδιο με της ομάδας που απέκλεισε η χάρτινη,μπορεί και πιο χαμηλά.
Η Σλαβια αγωνιστικά είναι πάνω και από τον γαύρο.
Φυσιολογικό είναι να προτιμήσει μια ομάδα (και μάλιστα της χώρας του) με παρουσία σε ομίλους chl,όταν μάλιστα του έδινε τα ίδια χρήματα με εμάς.
Εγώ πιστεύω ότι τον παίχτη τον θέλαμε,απλά οι Βέλγοι ήθελαν τον Τζολαρο και δεν έριχναν τις υπερβολικές τους απαιτήσεις,επειδή δεν τους δίναμε τον δικό μας.
Οπότε ο Κρμεντσικ,έψαξε αλλού το μέλλον του,γιατί έβλεπε αυτό το μπέρδεμα.
Προσωπική άποψη είναι αυτό,δεν έχω καμία πληροφόρηση.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Mula4 έγραψε:Καλημερα σε ολους
Για το θεμα του φορ,αποψη μου ειναι οτι κανεις εξ αρχης all in με παιχτη-σημειο αναφορας,ονοματα δε λεμε(Γιοβετιτς).Δινεις δηλαδη κατι παραπανω απ τα 900 που παει να κλεισει ο ολιβειρα και απλα κλεινεις απο νωρις την θεση μπροστα με παιχτη-βαρομετρο.
Τωρα για το χαφ,ειδικα με το κρουσμα που ετυχε χθες,ενας λογος παραπανω τα παιδια του σχεδιασμου να τρεξουν πιο γρηγορα τις εξελιξεις ..προσπαθω να μην ειμαι ειρωνικος κ να παραθετω απλα-ποδοσφαιρικα τις αναγκες του ροστερ.
Στους μέσους μας ήταν το κρούσμα; Σίγουρο; Δηλαδή γνωρίζουμε το ποιος είναι;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εννοείται ότι γνωρίζουμε,δεν είδατε το video της προπόνησης;
Ποιός έλειπε δεν παρατηρήσατε;
Μπραζιλειρο που έλεγε και ο Γκαρσία.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

obanebane έγραψε:
kosths BXL έγραψε:φιλε πες τα αυτα στη βασιλεια που και αυτη ειναι στο επιπεδο της σλαβια αν οχι παραπανω αλλα οταν παιξαμμε γελουσαμε και στα δυο ματς

Δεν ξέρω γιατί την πιάσατε αυτή την κουβέντα,την Βασιλεία την πετύχαμε στην αρχή της παρακμής της και αυτή τη στιγμή το επίπεδο της είναι ίδιο με της ομάδας που απέκλεισε η χάρτινη,μπορεί και πιο χαμηλά.
Φυσιολογικό είναι να προτιμήσει μια ομάδα (και μάλιστα της χώρας του) με παρουσία σε ομίλους chl,όταν μάλιστα του έδινε τα ίδια χρήματα με εμάς.
Εγώ πιστεύω ότι τον παίχτη τον θέλαμε,απλά οι Βέλγοι ήθελαν τον Τζολαρο και δεν έριχναν τις υπερβολικές τους απαιτήσεις,επειδή δεν τους δίναμε τον δικό μας.
Πιασαμε αυτη την κουβεντα γιατι καλο ειναι να ειμαστε ρεαλιστες για να μπορουμε να παμε ψηλοτερα.
Και για μενα ο ΠΑΟΚ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα, αλλα ετσι ειναι ολοι οι οπαδοι.

Καλο το " ΠΑΟΚ εισαι" αλλα δεν σε παει μπροστα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

xrisitsapa έγραψε:........

Για την κουλα, συμφωνούμε ότι είναι επιπέδου Ατρομήτου.
Οπότε:
1. Είναι απαράδεκτο να χτυπάει καλύτερους παίκτες από εμάς
2. Είναι λάθος να κοιτάμε να πάρουμε παίκτη από αυτούς.

Αυτό λέμε όσοι σου τα έχουμε κάνει καρπούζια.
και ο ταχυδρομος ... λενε... οτι χτυπαει 2 φορες το ζητημα ομως ειναι ...ποιες... τον ανοιγουν..

δεν ξερω τι ειναι και τι οχι λαθος αυτο που ξερω ειναι οτι ... σχεδον.. καθε χρονια μαρακαρουμε παικτες απο τις υπολοιπες ομαδες και μονολογουμε ...αυτον τον παικτη που τον βρηκαν και εμεις δεν μπορουμε... και μετα κανουμε σεναρια να τον παρουμε ...

σεβασμο στην λεξη....καρπουζια... λεμε
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Bane, όχι φίλε μου δεν το είδα, από εδώ έμαθα ότι λείπει μέσος.
Με τον υπαινιγμό το έπιασα. ΟΚ, με ατυχία ξεκινάμε, αλλά στο Μπραζιλέιρο βρίθει ο covid.
Να βρουν ταχυδύναμο μέσο ΧΘΕΣ για να δώσει παρόν στην Ολλανδία και στις 5/8. Είδαμε όλοι στο Euro τη δύναμη της μεσαίας γραμμής.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Θα γράψω για άλλη μια φορά τη γνώμη μου για τα σέντερ φορ,στην Ελλάδα αν δεν έχεις φορ κανόνι,δε παίρνεις πρωτάθλημα από τον γαύρο.
Ο Ολιβειρα έρχεται να καλύψει την τρυπαρα που υπάρχει,με ένα χαμηλό σχετικά κόστος (900 για φορ,χωρίς έξοδα αγοράς,είναι ψίχουλα για ομάδα που θέλει πρωτάθλημα) και στο τελος της μεταγραφικής και αφού θα έχει πουληθεί ο Σφιντερσκι,θα έρθει αυτός που προορίζεται για βασικός.
Το ξέρω ότι τώρα θα αναλάβουν οι απαισιόδοξοι,(που πολύ πιθανόν να έχουν δίκιο) και θα αρχίσουν την ανακύκλωση επιχειρημάτων.
Να χαρείτε δεν θέλω,αφήστε εμένα να γίνομαι γραφικός και να πιστεύω ότι στο τέλος,κάτι καλό θα γίνει.
Και να μη γίνει στα @@ μας,πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

xrisitsapa έγραψε:
obanebane έγραψε:

Πιασαμε αυτη την κουβεντα γιατι καλο ειναι να ειμαστε ρεαλιστες για να μπορουμε να παμε ψηλοτερα.
Και για μενα ο ΠΑΟΚ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα, αλλα ετσι ειναι ολοι οι οπαδοι.

Καλο το " ΠΑΟΚ εισαι" αλλα δεν σε παει μπροστα.
αρα η σλαβια ειναι μεγαλυτερο κλαμπ επειδη εκανε 2 φορες μια καλουτσικη πορεια στην ευρωπη ? τα ακουσαμε ολα... ευτυχως ομως που ειναι και αυτη η μεριδα των οπαδων που γραφουν οτι ειμαστε σαν τη ριεκα και παμε μπροστα...τι θα καναμε χωρις εσας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Προσωπικά δε μίλησα για μεγέθη.
Μίλησα καθαρά αγωνιστικά,αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη ομάδα από εμάς,πως να το κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Το θέμα δεν είναι ποιο είναι "μεγαλύτερο" κλαμπ (κάτι το οποίο είναι παντελώς μα παντελώς υποκειμενικό) αλλά το ποιο κλαμπ προσφέρει καλύτερες προοπτικές για έναν ποδοσφαιριστή.
Αυτή τη στιγμή, αυτό είναι η Σλάβια Πράγας.
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

Ενταξει πιστεύω οτι το off topic έχει φτάσει σε άλλα επιπέδα μετά απο την συζήτηση περι διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα σε Σλαβια Πραγας και ΠΑΟΚ. :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :pano: :pano: :opaokara: :nairepaok: :nairepaok:
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Χαφ θα πάρουμε??? Πώς γίνεται να το αποφεύγουμε κάθε μεταγραφική περίοδο?!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”