ρε φιλε που εισαι ? φιφα παιζεις και μου λες τη θεση της σλαβια και τη δικη μας ? εσυ για να παρεις τιτλο στην ελλαδα πολεμας με το παρακρατος του βαγγελα και αυτοι εκει παιζουν χαλαρα ποδοσφαιρο βδομαδα μπαινει βδομαδα βγαίνει...η ευρωπη πηγε πισω 2-3 χρνια σερι οταν επρεπε να παρουμε το πρωταθλημα και επηρεαζει την καταταξη...αυριο αν παιξουμε με τη σλαβια εσυ πες οτι η σλαβια θα ειναι φαβορι...και η βικτορια πλζν εχει παρουσια στους ομιλους δεν μου λεει κατι...σου ειπα επισης για τα συμβολαια που δινουν αυτοι και εμεις και οτι εχουν εμγαλη διαφορα αρα οικονομικα δεν μπορει να ειναι αυτοι καλυτερος προορισμος...τωρα για την κουλα τι σχεση εχει αυτο που λες εγω σου λεω οτι ολη η ομαδα της ειναι επιπεδου ατρομητου και εσυ μου λες για εναν παικτη που παιρνουμε...εδω φιλε αν περναμε μητογλου και τζαβελα θα μας ειχαν γινει 10 φορες πιο αεροστατα απο οτι μας γιναν τωρα που παμε να παρουμε ολιβειρα...σε ειπα εγινε μοδα για μια μεριδα κοσμου να το παιζουν "αντικειμενικοι" και να "εχουν κριτικη σταση" και αυτο μεταφραζεται μεχρι και να γλυφουν αλλες ομαδες πχ την χαρτινη που μας τα κανατε καρπουζια οτι θα έπαιρνε παιχταραδες ενω εμεις παιρναμε τειλορ και ντειολα αλλα τωρα που δεν εφερε και μενει με τα παλτα το γυρισατε απλα στο "μπατζετ" αν αυριο κανουμε δυνατη κινηση θα το πατε καπου αλλου μετα ....γνωστα αυτα ενταξει...περαστε απο το γραφειο του καραπαπα να παρετε βραβειο του αντικειμενικου οπαδου ...xrisitsapa έγραψε:Φίλε η Σλάβια Πράγας είναι στη θέση 35 κι εμείς στο 77 στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ. Επίσης έχει παρουσίες CL και Europa League που εμείς δεν έχουμε.kosths BXL έγραψε:και τα δυο που ειπες ειναι εκτος πραγματικοτητας...η σλαβια πραγας την εκανες με μια πορεια στο γιουροπα λιγκ με καλες κληρωσεις καλυτερο προορισμο απο εμας που τα συμβολαια που δινει ειναι πολυ χαμηλοτερα απο αυτα που δινουμε εμεις και εκανες το μπατζετ της κουλας που παρνει τον μητογλου και τον τζαβελλα που εμεις διωξαμε πριν κανουμε ομαδα ιδιο με το δικο μας...χωρις καν να εχεις δει τις μεταγραφες που θα γινουν απλα μονο με τον τειλορ ...η αεχ φιλε για να καταλαβεις τι μπατζετ εχει παιζει με μπακακη σβαρνα γαλανοπουλο ντατσενκο....οι μονοι παικτες με καλα συμβολαια που ειχε ηταν λιβαγια ολιβειρα και γκαρσια...και οι 2 απο τους 3 εφυγαν χωρις να παρει δραχμη...την αεχ την περασε ο οαρης με τα ψεματα...εσυ περυσι στη χειροτερη χρονια σου απο αποψης ροστερ ειχες ζιβκοβιτς , μπαμπα ινγκασον τζολη σβιντερσκι ουαρντα κρμεντσικ και ακομα ακομα και στα χαφ που πολλοί λεγαμε οτι εχουμε θεμα σβαμπ καντουρι και αουγκουστο ουτε που συγκρινονται με αυτα τις αεχ...η διαφορα ειναι μεγαλη....και κοψτε αυτο το αστειο με το να ανεβαζετε ολους του βρωμιαριδες εδω και 2 βδομαδες μαλωναμε γτ λεγατε μερικοι "η αεχ εκλεισε εντσαμ και εμεις παμε για ντειολα" και ελεγα εγω "δεν τον εκλεισε και δεν προκειται να τον κλεισει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου" και τελικα μαλλον αδικο δεν ειχα...μας γιναν τσουρεκια με την χαρτινη που αυτη τη στιγμη δεν εχει παικτες να κατεβασει 11αδα σχεδον δλδ ελεος
Όσο για την κούλα, αυτά να τα πεις σε αυτούς που σου φέρνουν το αναπληρωματικό φορ της και νομίζουν ότι θα μας ανεβάσει επίπεδο καθώς και σε όσους στηρίζουν τέτοιες επιλογές.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
-
kosths BXL
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- abc_o_ karpouzas
αυτο του ολιβειρα εκτος απο τους αρδ υπαρχει καποια αλλη πληροφορια απο καπου αλλου???
καποια αλλη διασταυρωση ή απο την παε ή απο το ...εξωτερικο...??
καποια αλλη διασταυρωση ή απο την παε ή απο το ...εξωτερικο...??
τη δεδομένη στιγμή ομάδες τύπου σλάβια πράγας, βικτόρια πλζεν, ντιναμό ζάγκρεμπ είναι ένα σκάλί πάνω από εμάς σε δυναμική και ελκυστικότητα
εμείς ανταγωνιζόμαστε με ερυθρό αστέρα, λουντογκόρετς, ριέκα, στεάουα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η Σλαβια έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση σε όμιλο θανάτου στο Τσλ με Ντόρτμουντ, Μπαρτσα και Ιντερ και φέτος έφτασε στους 8 πέρνοντας πρώτα Χ στο Λονδίνο με Αρσεναλkosths BXL έγραψε:ρε φιλε που εισαι ? φιφα παιζεις και μου λες τη θεση της σλαβια και τη δικη μας ? εσυ για να παρεις τιτλο στην ελλαδα πολεμας με το παρακρατος του βαγγελα και αυτοι εκει παιζουν χαλαρα ποδοσφαιρο βδομαδα μπαινει βδομαδα βγαίνει...η ευρωπη πηγε πισω 2-3 χρνια σερι οταν επρεπε να παρουμε το πρωταθλημα και επηρεαζει την καταταξη...αυριο αν παιξουμε με τη σλαβια εσυ πες οτι η σλαβια θα ειναι φαβορι...και η βικτορια πλζν εχει παρουσια στους ομιλους δεν μου λεει κατι...σου ειπα επισης για τα συμβολαια που δινουν αυτοι και εμεις και οτι εχουν εμγαλη διαφορα αρα οικονομικα δεν μπορει να ειναι αυτοι καλυτερος προορισμος...τωρα για την κουλα τι σχεση εχει αυτο που λες εγω σου λεω οτι ολη η ομαδα της ειναι επιπεδου ατρομητου και εσυ μου λες για εναν παικτη που παιρνουμε...εδω φιλε αν περναμε μητογλου και τζαβελα θα μας ειχαν γινει 10 φορες πιο αεροστατα απο οτι μας γιναν τωρα που παμε να παρουμε ολιβειρα...σε ειπα εγινε μοδα για μια μεριδα κοσμου να το παιζουν "αντικειμενικοι" και να "εχουν κριτικη σταση" και αυτο μεταφραζεται μεχρι και να γλυφουν αλλες ομαδες πχ την χαρτινη που μας τα κανατε καρπουζια οτι θα έπαιρνε παιχταραδες ενω εμεις παιρναμε τειλορ και ντειολα αλλα τωρα που δεν εφερε και μενει με τα παλτα το γυρισατε απλα στο "μπατζετ" αν αυριο κανουμε δυνατη κινηση θα το πατε καπου αλλου μετα ....γνωστα αυτα ενταξει...περαστε απο το γραφειο του καραπαπα να παρετε βραβειο του αντικειμενικου οπαδου ...xrisitsapa έγραψε:Φίλε η Σλάβια Πράγας είναι στη θέση 35 κι εμείς στο 77 στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ. Επίσης έχει παρουσίες CL και Europa League που εμείς δεν έχουμε.kosths BXL έγραψε:και τα δυο που ειπες ειναι εκτος πραγματικοτητας...η σλαβια πραγας την εκανες με μια πορεια στο γιουροπα λιγκ με καλες κληρωσεις καλυτερο προορισμο απο εμας που τα συμβολαια που δινει ειναι πολυ χαμηλοτερα απο αυτα που δινουμε εμεις και εκανες το μπατζετ της κουλας που παρνει τον μητογλου και τον τζαβελλα που εμεις διωξαμε πριν κανουμε ομαδα ιδιο με το δικο μας...χωρις καν να εχεις δει τις μεταγραφες που θα γινουν απλα μονο με τον τειλορ ...η αεχ φιλε για να καταλαβεις τι μπατζετ εχει παιζει με μπακακη σβαρνα γαλανοπουλο ντατσενκο....οι μονοι παικτες με καλα συμβολαια που ειχε ηταν λιβαγια ολιβειρα και γκαρσια...και οι 2 απο τους 3 εφυγαν χωρις να παρει δραχμη...την αεχ την περασε ο οαρης με τα ψεματα...εσυ περυσι στη χειροτερη χρονια σου απο αποψης ροστερ ειχες ζιβκοβιτς , μπαμπα ινγκασον τζολη σβιντερσκι ουαρντα κρμεντσικ και ακομα ακομα και στα χαφ που πολλοί λεγαμε οτι εχουμε θεμα σβαμπ καντουρι και αουγκουστο ουτε που συγκρινονται με αυτα τις αεχ...η διαφορα ειναι μεγαλη....και κοψτε αυτο το αστειο με το να ανεβαζετε ολους του βρωμιαριδες εδω και 2 βδομαδες μαλωναμε γτ λεγατε μερικοι "η αεχ εκλεισε εντσαμ και εμεις παμε για ντειολα" και ελεγα εγω "δεν τον εκλεισε και δεν προκειται να τον κλεισει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου" και τελικα μαλλον αδικο δεν ειχα...μας γιναν τσουρεκια με την χαρτινη που αυτη τη στιγμη δεν εχει παικτες να κατεβασει 11αδα σχεδον δλδ ελεος
Όσο για την κούλα, αυτά να τα πεις σε αυτούς που σου φέρνουν το αναπληρωματικό φορ της και νομίζουν ότι θα μας ανεβάσει επίπεδο καθώς και σε όσους στηρίζουν τέτοιες επιλογές.
Οκ ποια Σλαβια;
4αρα στην Τούμπα κλπ
Πόσο απέχει το Τσεχικο πρωτάθλημα από το Ελληνικό;
Γιατί εκεί τουλάχιστον έχει 3 ομάδες που εναλλάσσονται σε τίτλους και το διεκδικούν επί ίσης όρης..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Τετ 30 Ιουν 2021, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
πστ μεγαλε ...kosths BXL έγραψε:........
και να "εχουν κριτικη σταση" και αυτο μεταφραζεται μεχρι και να γλυφουν αλλες ομαδες πχ την χαρτινη που μας τα κανατε καρπουζια οτι θα έπαιρνε παιχταραδες ενω εμεις ...
....γνωστα αυτα ενταξει...περαστε απο το γραφειο του καραπαπα να παρετε βραβειο του αντικειμενικου οπαδου ...
σεβασμο σε αυτην την λεξη...
παντως για τι ....φαινομενο... ζεπελιν εχεις απολυτο δικαιο
-
xrisitsapa
Λυπάμαι που θα σε ξυπνήσω, αλλά αν αύριο παίξουμε με τη Σλάβια, αυτοί θα είναι το φαβορί, είτε μας αρέσει είτε όχι.kosths BXL έγραψε:ρε φιλε που εισαι ? φιφα παιζεις και μου λες τη θεση της σλαβια και τη δικη μας ? εσυ για να παρεις τιτλο στην ελλαδα πολεμας με το παρακρατος του βαγγελα και αυτοι εκει παιζουν χαλαρα ποδοσφαιρο βδομαδα μπαινει βδομαδα βγαίνει...η ευρωπη πηγε πισω 2-3 χρνια σερι οταν επρεπε να παρουμε το πρωταθλημα και επηρεαζει την καταταξη...αυριο αν παιξουμε με τη σλαβια εσυ πες οτι η σλαβια θα ειναι φαβορι...και η βικτορια πλζν εχει παρουσια στους ομιλους δεν μου λεει κατι...σου ειπα επισης για τα συμβολαια που δινουν αυτοι και εμεις και οτι εχουν εμγαλη διαφορα αρα οικονομικα δεν μπορει να ειναι αυτοι καλυτερος προορισμος...τωρα για την κουλα τι σχεση εχει αυτο που λες εγω σου λεω οτι ολη η ομαδα της ειναι επιπεδου ατρομητου και εσυ μου λες για εναν παικτη που παιρνουμε...εδω φιλε αν περναμε μητογλου και τζαβελα θα μας ειχαν γινει 10 φορες πιο αεροστατα απο οτι μας γιναν τωρα που παμε να παρουμε ολιβειρα...σε ειπα εγινε μοδα για μια μεριδα κοσμου να το παιζουν "αντικειμενικοι" και να "εχουν κριτικη σταση" και αυτο μεταφραζεται μεχρι και να γλυφουν αλλες ομαδες πχ την χαρτινη που μας τα κανατε καρπουζια οτι θα έπαιρνε παιχταραδες ενω εμεις παιρναμε τειλορ και ντειολα αλλα τωρα που δεν εφερε και μενει με τα παλτα το γυρισατε απλα στο "μπατζετ" αν αυριο κανουμε δυνατη κινηση θα το πατε καπου αλλου μετα ....γνωστα αυτα ενταξει...περαστε απο το γραφειο του καραπαπα να παρετε βραβειο του αντικειμενικου οπαδου ...xrisitsapa έγραψε:Φίλε η Σλάβια Πράγας είναι στη θέση 35 κι εμείς στο 77 στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ. Επίσης έχει παρουσίες CL και Europa League που εμείς δεν έχουμε.kosths BXL έγραψε:και τα δυο που ειπες ειναι εκτος πραγματικοτητας...η σλαβια πραγας την εκανες με μια πορεια στο γιουροπα λιγκ με καλες κληρωσεις καλυτερο προορισμο απο εμας που τα συμβολαια που δινει ειναι πολυ χαμηλοτερα απο αυτα που δινουμε εμεις και εκανες το μπατζετ της κουλας που παρνει τον μητογλου και τον τζαβελλα που εμεις διωξαμε πριν κανουμε ομαδα ιδιο με το δικο μας...χωρις καν να εχεις δει τις μεταγραφες που θα γινουν απλα μονο με τον τειλορ ...η αεχ φιλε για να καταλαβεις τι μπατζετ εχει παιζει με μπακακη σβαρνα γαλανοπουλο ντατσενκο....οι μονοι παικτες με καλα συμβολαια που ειχε ηταν λιβαγια ολιβειρα και γκαρσια...και οι 2 απο τους 3 εφυγαν χωρις να παρει δραχμη...την αεχ την περασε ο οαρης με τα ψεματα...εσυ περυσι στη χειροτερη χρονια σου απο αποψης ροστερ ειχες ζιβκοβιτς , μπαμπα ινγκασον τζολη σβιντερσκι ουαρντα κρμεντσικ και ακομα ακομα και στα χαφ που πολλοί λεγαμε οτι εχουμε θεμα σβαμπ καντουρι και αουγκουστο ουτε που συγκρινονται με αυτα τις αεχ...η διαφορα ειναι μεγαλη....και κοψτε αυτο το αστειο με το να ανεβαζετε ολους του βρωμιαριδες εδω και 2 βδομαδες μαλωναμε γτ λεγατε μερικοι "η αεχ εκλεισε εντσαμ και εμεις παμε για ντειολα" και ελεγα εγω "δεν τον εκλεισε και δεν προκειται να τον κλεισει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου" και τελικα μαλλον αδικο δεν ειχα...μας γιναν τσουρεκια με την χαρτινη που αυτη τη στιγμη δεν εχει παικτες να κατεβασει 11αδα σχεδον δλδ ελεος
Για την κουλα, συμφωνούμε ότι είναι επιπέδου Ατρομήτου.
Οπότε:
1. Είναι απαράδεκτο να χτυπάει καλύτερους παίκτες από εμάς
2. Είναι λάθος να κοιτάμε να πάρουμε παίκτη από αυτούς.
Αυτό λέμε όσοι σου τα έχουμε κάνει καρπούζια.
Απλά μερικοί. και κυρίως όσοι ασκούν κριτική και είναι καχύποπτοι για τα πάντα, λένε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά.Η βαρύτητα των γραφόμενων δεν αυξάνεται αναλογικά με την επανάληψή τους.Πόσο μάλλον, όταν δεν υπάρχει κανένα μα κανένα αντίκτυπο στην τελική λήψη των αποφάσεων εκ μέρους της διοίκησης. Εκτός αν πιστεύετε οτι εαν κάποιος γράψει εδω πέρα 1.000.000 φορές πόσο αντιτουριστικός/μέτριος/ακριβός είναι ο Ολιβέιρα, τότε η ομάδα θα κάνει πίσω. Αν ισχύει αυτό, ξεκινάω απο σήμερα να σπαμάρω υπέρ του Μακέντα επειδή μου αρέσει το όνομα του, ειναι αριστοκρατικό.
Τα λες εξαιρετικα!barlow4 έγραψε:εγω παλι εχω ψιλοβαρεθει να λεω ακομα ιουνιος ειναι, ολα θα γινουν κ τετοια σαχλα που λεω καθε χρονο.
Η αληθεια ειναι πως μας εχουν σπασει τα νευρα.
και θα πω κ εγω μερικες αληθειες δικες μου.
Δεν πιστευω πως παμε για πρωταθλημα φετος.ο Λουτσεσκου δεν ειναι κραμμα γκουαρντιολα λομπανοφσκι και δεν εχει ξαναφτιαξει ομαδα σαν απολυτο αφεντικο.οι μεταγραφες καθυστερουν υπερβολικα για ακομα μια χρονια.η επικοινωνια της παε ειναι καθε χρονο και χειροτερη.κυρκυρ και γκαγκατσης ειναι απειροελαχιστοι για τις δυνατοτητες αυτης της ομαδας ειτε εχει λεφτα ειτε οχι.
Μου αρεσει και ο ολιβειρα και ο τειλορ.θεωρω πως ειναι καλυτεροι απο αυτους που ειχαμε περσι.
Η μεγαλυτερη παγιδα φετος ειναι ο λουτσεσκου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο κρμεντσικ ρε φιλε δεν εχει τεχνικη.ειναι παικτης με πολλη δυναμη και ταχυτητα και εκτοπισμα χωρις σπουδαια τελειωματα, χωρις ατομικη ενεργεια χωρις ιδιαιτερες επιθετικες αρετες.
ο ολιβειρα ειναι πολυ πιο τεχνικος παικτης με καλυτερα τελειωματα και πιο εκλεπτυσμενες επιθετικες αρετες.αλλα δεν ειναι τοσο αθλητικος.εγω προτιμω τους αθλητικους παικτες.αλλα κανετε κριτικη των ακρων.δλδ σιγα στον κρμεντσικ τον τεραστιο παικτη.ιδιου επιπεδου ειναι με τον ολιβειρα με διαφορετικα χαρακτηριστικα.
ο ολιβειρα ειναι πολυ πιο τεχνικος παικτης με καλυτερα τελειωματα και πιο εκλεπτυσμενες επιθετικες αρετες.αλλα δεν ειναι τοσο αθλητικος.εγω προτιμω τους αθλητικους παικτες.αλλα κανετε κριτικη των ακρων.δλδ σιγα στον κρμεντσικ τον τεραστιο παικτη.ιδιου επιπεδου ειναι με τον ολιβειρα με διαφορετικα χαρακτηριστικα.
-
kosths BXL
φιλε πες τα αυτα στη βασιλεια που και αυτη ειναι στο επιπεδο της σλαβια αν οχι παραπανω αλλα οταν παιξαμμε γελουσαμε και στα δυο ματς
gospi εγω μπορει να σου φαινεται οτι τα λεω εξαιρετικα αλλα δεν κανω σημαια ουτε τις δηλωσεις τους για πρωταθληματα, ουτε ψαχνω υπευθυνους.Εμεις οι ιδιοι ειμαστε που ζηταμε με μανια μεταγραφες με βιογραφικα.κατι το οποιο εμενα δε με βρισκει συμφωνο.να ερθει και κανενα βιογραφικο.αλλα ας ερθει στο τελος ετσι για τη βιτρινα.Gospi έγραψε:Τα λες εξαιρετικα!barlow4 έγραψε:εγω παλι εχω ψιλοβαρεθει να λεω ακομα ιουνιος ειναι, ολα θα γινουν κ τετοια σαχλα που λεω καθε χρονο.
Η αληθεια ειναι πως μας εχουν σπασει τα νευρα.
και θα πω κ εγω μερικες αληθειες δικες μου.
Δεν πιστευω πως παμε για πρωταθλημα φετος.ο Λουτσεσκου δεν ειναι κραμμα γκουαρντιολα λομπανοφσκι και δεν εχει ξαναφτιαξει ομαδα σαν απολυτο αφεντικο.οι μεταγραφες καθυστερουν υπερβολικα για ακομα μια χρονια.η επικοινωνια της παε ειναι καθε χρονο και χειροτερη.κυρκυρ και γκαγκατσης ειναι απειροελαχιστοι για τις δυνατοτητες αυτης της ομαδας ειτε εχει λεφτα ειτε οχι.
Μου αρεσει και ο ολιβειρα και ο τειλορ.θεωρω πως ειναι καλυτεροι απο αυτους που ειχαμε περσι.
Η μεγαλυτερη παγιδα φετος ειναι ο λουτσεσκου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εσυ κ ορισμενοι ακομα (και καταλαβαινω την πιεση που νοιωθετε) δινετε την εικονα ανθρωπων που αν σας πιασουν απο τη μυτη θα σκασετε.δεν ειναι τοσο μαυρα τα πραγματα.ισα ισα.η επικοινωνια ειναι για τον μπουτζον.αλλα αυτο ζηταμε να ακουσουμε μανιωδως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 30 Ιουν 2021, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
xrisitsapa
-
kosths BXL
μπεσικτας μπενφικα αγιαξ βασιλεια σπαρτακ αιντχοβεν και παει λεγοντας....πες μας αυτοι που ειναι ψηλε...να σε προλαβω η απαντηση σου θα ειναι για την εστερσουντ...ειπαμε γραφειο καραπαπα να παρετε βραβειο αντικειμενικοτηταςdanirifle έγραψε:τη δεδομένη στιγμή ομάδες τύπου σλάβια πράγας, βικτόρια πλζεν, ντιναμό ζάγκρεμπ είναι ένα σκάλί πάνω από εμάς σε δυναμική και ελκυστικότητα
- bersekeros
Για το στόπερ Μανγκαλά και τις προτάσεις από Ελλάδα γράφει ισπανική εφημερίδα.
Αυτή τη φορά έρχεται το δημοσίευμα της «superdeporte.es» για να πάει την υπόθεση ακόμη πιο πέρα, αναφέροντας ότι ο Γάλλος αμυντικός «έχει προσφορές από τέσσερις ομάδες της Superleague. Τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ».(inpaok)
Tι έχει γίνει με αυτόν τον παίκτη και κατέληξε στα αζήτητα? Θυμάμαι ήταν μεγάλο ταλέντο κάποτε.