Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Πάλι καλά που προέκυψε θέμα Ολιβέιρα, και σταμάτησε λίγο η γκρίνια προς τον κακόμοιρο τον Τέιλορ.
Επειδή αναφέρθηκε κάτι για τον Ταβάρες. Άλλον Ταβάρες κοιτάγαμε εμείς, και άλλος πάει στην Άρσεναλ.
Εγώ ένα ξέρω. Σήμερα ξεκίνησε το χτίσιμο για την επόμενη επιτυχημένη χρονιά. Όποιος και να έρθει, όποιος και να φύγει, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δούμε ένα δεμένο σύνολο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν.
Επειδή αναφέρθηκε κάτι για τον Ταβάρες. Άλλον Ταβάρες κοιτάγαμε εμείς, και άλλος πάει στην Άρσεναλ.
Εγώ ένα ξέρω. Σήμερα ξεκίνησε το χτίσιμο για την επόμενη επιτυχημένη χρονιά. Όποιος και να έρθει, όποιος και να φύγει, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δούμε ένα δεμένο σύνολο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν.
Δίνεις ασίστ για κάρφωμα και συ τώραjoshua έγραψε:Άρα ο Λουτσεσκου που τον είχε και παίκτη είναι αμπαλος που προτιμά τον Πορτογαλο εκτος και αν ο Σαββίδης τσιγκουνευεται 100000...
- FreeWatcher
joshua έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα με τον Ακπομ παντως και 3 γκολ απέναντι στον γαυρο.Πριγιοβιτς εναντίον γαυρου 0 γκολ.Parolos έγραψε:Τον Πριγιοβιτς με τα 55 ΓΚΟΛ στον ΠΑΟΚ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ δεν πηρε πρωταθλημα! Πηρε 2 νταμπλ και με πριγιοβιτς κ με ακπομ!!!!
Γιατι ευκολα ξεχναμε...
Κ οπως ειδες κ φέτος 1-2 ματς με τον γαυρο δεν φτάνουν για να πάρεις πρωτάθλημα!
Θελεις φορ για μα πάρεις κ τα μικρά ματς που κρίνουν κ το πρωταθλημα...
Αααα τον ακπομ τον διώχνουν με κορδελα, τον θελουμε? Κ δεν ειρωνεύομαι...
Μιλάμε για τον άνθρωπο που πήγε 6 μήνες στην Σερβία και έκανε ντολτε βιτα.Josey Wales έγραψε:Πριν από κανένα - δύο μήνες περίπου είχα δει το α' ημίχρονο της Ιτιχάντ με την πρώην ομάδα του Λούτσου την Χιλάλ. Ο Πρίγιο έπαιζε βασικός αλλά έμοιαζε με τον δίδυμο ερασιτέχνη αδερφό του. Αν και ακόμη όταν ήταν εδώ δεν τον έλεγες γρήγορο ποδοσφαιριστή, σε αυτό τουλάχιστον που είδα ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Τώρα αν ήταν η βαρεμάρα, η διάθεση να φύγει ή δεν ξέρω τι άλλο, πάντως δεν θύμιζε σε τίποτα τον Άλεξ που βλέπαμε. Έγινε μάλιστα μια φάση που μετά από λάθος γύρισμα αμυντικού βγήκε ασθμαίνοντας σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και το έχασε πιθανότατα γιατί δεν είχε άλλη ανάσα.
Τώρα τι θα έκανε αν γυρνούσε δεν θα το μάθουμε ποτέ, αλλά δεν θα πόνταρα πάνω του. Όσο για τον Ολιβέιρα, σίγουρα θα προτιμούσα Κρμέντσικ ή κάποιον νεαρότερο σαν τον Ούγκμπο της Τσέλσι που μάλλον θα ξαναπάει δανεικός ή τον Βενεζουελάνο που γράφτηκε χτες.
Άντε να δροσίσει κι ας είναι και με Τέιλορ, συμπαθέστατη φάτσα ο νέος.
0 θέληση και κίνητρο για ποδόσφαιρο.
Ένας μέτριος γυρολόγος που έγραψε νούμερα δύο χρόνια σε μια ομάδα που έπαιζε αποκλειστικά για αυτόν.
Ένας παίκτης που όποτε δεν σκόραρε ήταν από τους αρνητικούς σχεδόν πάντα
- bersekeros
Λουτσέσκου 28/6/2021renegade έγραψε:Δίνεις ασίστ για κάρφωμα και συ τώραjoshua έγραψε:Άρα ο Λουτσεσκου που τον είχε και παίκτη είναι αμπαλος που προτιμά τον Πορτογαλο εκτος και αν ο Σαββίδης τσιγκουνευεται 100000...
Άμα έρθει ο Ολιβέιρα,Εξέφρασα την άποψή μου για το γκρουπ των παικτών και για τις ανάγκες που έχουμε, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των παικτών, ο σύλλογος μου προτείνει περιπτώσεις παικτών. Εγώ δεν ζητώ ονόματα παικτών συγκεκριμένα.
είναι απόφαση Λουτσέσκου;
ή του συλλόγου;
σύμφωνα με αυτά που δήλωσε ο Λουτσέσκου;
- sourmenetes
- Moderator
Ο. Λουτσεσκου έχει ζητήσει ολιβειρα.
Εγώ αυτό ξέρω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ αυτό ξέρω.
Ε τώρα αν πιστεύεις ότι δεν έγινε κουβέντα με τον Λουτσεσκου για τον Πριγιοβιτς νομιζω οτι το λες και αφελές...
Τι μου το δείχνεις αυτό?bersekeros έγραψε:Λουτσέσκου 28/6/2021renegade έγραψε:Δίνεις ασίστ για κάρφωμα και συ τώραjoshua έγραψε:Άρα ο Λουτσεσκου που τον είχε και παίκτη είναι αμπαλος που προτιμά τον Πορτογαλο εκτος και αν ο Σαββίδης τσιγκουνευεται 100000...
Άμα έρθει ο Ολιβέιρα,Εξέφρασα την άποψή μου για το γκρουπ των παικτών και για τις ανάγκες που έχουμε, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των παικτών, ο σύλλογος μου προτείνει περιπτώσεις παικτών. Εγώ δεν ζητώ ονόματα παικτών συγκεκριμένα.
είναι απόφαση Λουτσέσκου;
ή του συλλόγου;
σύμφωνα με αυτά που δήλωσε ο Λουτσέσκου;
Ο σύλλογος του προτείνει ονόματα και μέσα απ' αυτά τα ονόματα ο προπονητής διαλέγει.
Θα γράφουμε και τα αυτονόητα τώρα?
Για τον Πριγιοβιτς που απ' ότι φαίνεται εξακολουθεί να είναι θολό το τοπίο σχετικά με το εάν είναι ελεύθερος ή όχι θεωρώ πως καλό είναι να πάψουμε να ασχολούμαστε.
Ο Σκούφος τον έζησε από κοντά και ξέρει την κατάσταση του.
Ο παίκτης έδωσε άδοξο τέλος στην καριέρα του με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο με πετροδολλαρα, αλλά επειδή βαρέθηκε ψάχνει τρόπο να φύγει.
Για να βρει ξανά κίνητρο αυτός ο παίκτης για να ξαναπαίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να συμβούν πολλές ικανές και αναγκαίες προϋποθέσεις.
Δεν έχουμε χρόνο για τέτοια πειράματα...
Ο Σκούφος τον έζησε από κοντά και ξέρει την κατάσταση του.
Ο παίκτης έδωσε άδοξο τέλος στην καριέρα του με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο με πετροδολλαρα, αλλά επειδή βαρέθηκε ψάχνει τρόπο να φύγει.
Για να βρει ξανά κίνητρο αυτός ο παίκτης για να ξαναπαίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να συμβούν πολλές ικανές και αναγκαίες προϋποθέσεις.
Δεν έχουμε χρόνο για τέτοια πειράματα...
- bersekeros
Οκ!
Άρα την ευθύνη των μεταγραφικών επιλογών την έχει ο Λουτσέσκου αποκλειστικά.
Καταλαβαίνω λάθος;
Γιατί αν ο σύλλογος προτείνει ονόματα και ο προπονητής δεν θέλει,
λέει ότι δεν θέλω κανέναν από τη λίστα.
Ή θέλω κάποιον άλλο, που δεν είναι στη λίστα.
Εγώ αυτό θέλω να ξέρω.
Ποιός παίρνει την τελική απόφαση και ποιός έχει την τελική ευθύνη φέτος για τις μεταγραφές, από τη στιγμή που δεν υπάρχει Τεχνικός Διευθυντης!
Άρα την ευθύνη των μεταγραφικών επιλογών την έχει ο Λουτσέσκου αποκλειστικά.
Καταλαβαίνω λάθος;
Γιατί αν ο σύλλογος προτείνει ονόματα και ο προπονητής δεν θέλει,
λέει ότι δεν θέλω κανέναν από τη λίστα.
Ή θέλω κάποιον άλλο, που δεν είναι στη λίστα.
Εγώ αυτό θέλω να ξέρω.
Ποιός παίρνει την τελική απόφαση και ποιός έχει την τελική ευθύνη φέτος για τις μεταγραφές, από τη στιγμή που δεν υπάρχει Τεχνικός Διευθυντης!
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
FreeWatcher έγραψε:Σαν να ακούω ΑΡΔ του ΠΑΟΚ αυτη την περίοδο.......thanasakiss4 έγραψε:Το άθλημα είναι ομαδικό. Δεν γίνεται να συγκρίνεις μόνο ένας προς έναν τους παίχτες αλλά και σε ποια ομάδα παίζουν και με τι συμπαίκτες.xrisitsapa έγραψε:Οι περισσότεροι συγκρίνετε τον "Χ" Ολιβέιρα με τον Ανσαριφαρντ, ενώ θα έπρεπε να τον συγκρίνετε με τον Ελ Αραμπι.
Όπως και την τριάδα των φορ μας με την αντίστοιχη του γαύρου.
Εκτός αν στόχος είναι τα κεκτημένα της 2ης θέσης.
Ο Ελ αραμπι θα έκανε τις εμφανίσεις και τα νούμερα που έκανε με τον οσφπ αν ήταν σε αυτήν την κακή αεκ με αυτούς τους συμπαίκτες; Αποκλείεται.
Τώρα σοβαρά;;;;
Εκτίμηση ή πληροφορία ;sourmenetes έγραψε:Ο. Λουτσεσκου έχει ζητήσει ολιβειρα.
Εγώ αυτό ξέρω.
Ωπα ωπα τα μπουζουκια, λιγο φρενο παιδια. 2 χρονια γεματα και 3 σεζον ηταν εδω ο Πριγιο μην κανουμε εκπτωσεις για να φαινονται πολλα τα νουμερα. Σαφως κι εβαλε πολλα γκολ αλλα μονο εδω τα εβαλε και ηταν και 4 χρονια μικροτερος. ΣΤην υπολοιπη καριερα του εκτος ΠΑΟΚ τα ιδια νουμερα με Ολιβειρα εχει (1 γκολ ανα 3 ματς)FreeWatcher έγραψε:Για τον Πριγιοβιτς ειμαι σκεπτικός λόγω χαρακτήρα αλλα η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι Πριγιοβιτς με 56 γκολ σε 1.5 χρόνο στον ΠΑΟΚ κιολας!!!!joshua έγραψε:Αλήθεια ποιον να διαλεξεισ τον Ολιβειρα των 26 γκολ στη κουλα η τον Πριγιοβιτσ των 21 στην Ιτιχαντ?
Ο Ολιβειρα 56 γκολ δεν θα κανει σε ολη την 15ετη επαγγελματική του καριερα!!!!
Ειχαμε καλυτερο, τον Ακπομ.analog έγραψε:Σταθείτε ρε παιδιά ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο προπονητή έκανε 35 γκολ σε 55 συμμετοχές και από ότι θυμάστε κάποια ματς τα πήρε μόνος του.
Επίσης είχαμε ποτέ καλύτερο φορ;;;
Πώς απαξιώνουμε έτσι κάποιους παίκτες δεν μπορώ να καταλάβω.
Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε..
1.61 γκολ μεσο ορο η ομαδα με Πριγιο
2,64 με Ακπομ
Ανεβηκε ενα επιπεδο πανω η ομαδα οταν εφυγε ο Πριγιο
- pagotatzis
Αν είναι να βάζει τα γκολ του Γιακουμάκη μόλις έφυγε από τη αεχ
Τότε καλοδεχούμενος
Τότε καλοδεχούμενος