Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: TransferManiac
Δύσκολα... Το 3-5-2 είναι ένα πολύ καλό σύστημα αλλά με προϋποθέσεις:
1. Το 3 στην άμυνα παίζεται με τρία σέντερ μπακ δηλ κάτι σε Κοντρέρας, Μαλεζάς, Μπιζέρα
2. Τα δύο ακραία χαφ πρέπει απαραίτητα να είναι full back σε στιλ Lino και Σειταρίδη
3. Χρειάζεσαι γρήγορη ομάδα που το πρέσινκ να γίνεται όσο το δυνατόν ψηλότερα στην περιοχή του αντιπάλου.
4. Παίχτες όπως ο Conceicao, Βιερίνια και Κουτσιανικούλης δύσκολα χωράνε σε ένα τέτοιο σύστημα
Αλλά...... ξέρει ο Santos...
1. Το 3 στην άμυνα παίζεται με τρία σέντερ μπακ δηλ κάτι σε Κοντρέρας, Μαλεζάς, Μπιζέρα
2. Τα δύο ακραία χαφ πρέπει απαραίτητα να είναι full back σε στιλ Lino και Σειταρίδη
3. Χρειάζεσαι γρήγορη ομάδα που το πρέσινκ να γίνεται όσο το δυνατόν ψηλότερα στην περιοχή του αντιπάλου.
4. Παίχτες όπως ο Conceicao, Βιερίνια και Κουτσιανικούλης δύσκολα χωράνε σε ένα τέτοιο σύστημα
Αλλά...... ξέρει ο Santos...
Χωρίς παρεξήγηση ΜπαλαφοΑθανασιάδη του φόρουμ για συστήματα εδώ
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=18&t=2959
και όχι στο τόπικ της σπαζοκεφαλιάς του Τράνσφερμάνιακ.
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=18&t=2959
και όχι στο τόπικ της σπαζοκεφαλιάς του Τράνσφερμάνιακ.
ΜπαλαφοΑθανασιάδη του φόρουμ? Ε ρε και να πάνε και οι δύο δανεικοι...
Μιλάω για συστήματα εδώ αδερφέ, μπας και λύσουμε τους φρίφους του τράνσεφερ... Βλέποντας τι σύστημα θα παίζει αναλογα θα θέλουμε και παίκτες... Οπότε αν παίζουμε με τρεις στην αμυνα λύνεται το... δεξια-αριστερα κτλ...

Μιλάω για συστήματα εδώ αδερφέ, μπας και λύσουμε τους φρίφους του τράνσεφερ... Βλέποντας τι σύστημα θα παίζει αναλογα θα θέλουμε και παίκτες... Οπότε αν παίζουμε με τρεις στην αμυνα λύνεται το... δεξια-αριστερα κτλ...
Φανταστειτε παιδες να εχουμε 2 κεδρικους αμυντικους κοντερας κιριακο.πραγματικα οτι καλιτερο υπαρχει
Βάλε το ποστ σου στο ποιον παικτη θέλετε στον ΠΑΟΚ... Εδώ μιλάμε κυρίως για τους γρίφους του τράνσφερ...
Παρακαλείται ο κυριος Νοβίτο να μου απαντήσει στο MSN,
thnx, gika!
ΥΓ: Το χρώμα είναι πράσινο για να είναι σετάκι με τα μαλλιά του!
Παρακαλείται ο κυριος Νοβίτο να μου απαντήσει στο MSN,
thnx, gika!
ΥΓ: Το χρώμα είναι πράσινο για να είναι σετάκι με τα μαλλιά του!
- khaledfreepaok
-
Iνδιάνος το δεξί μπακ λοιπόν που πριν λίγο καιρό έσβησε το Μέσι στο Χιλή- Αργεντινή
Εκτός αν...
Συνεχίζω τις διακοπές μου. Ιταλία είμαι και μετά θα πάω λίγο και Αργεντινή έχω γνωρίσει εκεί μία δασκάλα τανγκό... Τρελό μωρό σαν και μένα τον γόη...
Ταιριάζουμε στα μάτια και στα δόντια!
Εκτός αν...

Συνεχίζω τις διακοπές μου. Ιταλία είμαι και μετά θα πάω λίγο και Αργεντινή έχω γνωρίσει εκεί μία δασκάλα τανγκό... Τρελό μωρό σαν και μένα τον γόη...
Ταιριάζουμε στα μάτια και στα δόντια!
- PAOKSaLoNiCa
Ναι αλλα πρεπει να βρουμε τι αγωνας ηταν..κατω των 23 δεν νομίζω..οποτε ψάχνουμε για το δεξι μπακ τις Χιλής που ειναι η ο κοντρέρας ή? μπραβο μεγαλε τρανσφερ και δεν ειχα με τπτ να ασχολιθώ!!!
απο οτι εχω καταλαβει γενικα θα παρουμε 2 κεντρικους αμυντικους και θα παει ο κοντρερας δεξι μπακ εκτος αν τον πουλησουμε.
τωρα το δοντι απο αργεντινη εμενα μου λεει σαβιολα
- PAOKSaLoNiCa
Γιατι εχει χαλασμένο δόντι ο Σαβιόλα και δεν το ήξερα???ronaldo έγραψε:απο οτι εχω καταλαβει γενικα θα παρουμε 2 κεντρικους αμυντικους και θα παει ο κοντρερας δεξι μπακ εκτος αν τον πουλησουμε.

Υ.Γ>>Το βλέπω εγω αυριο το πρωτοσέλιδο στην γατα..<<Ο ΣΑΒΙΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΤΟΥ ΠΑΟΚ>>
βασικα ειναι γρηγορος δευτερος επιθετικος οπως λεμε οτι πρεπει να ειναι αυτος που ψαχνουμε και για τα δοντια εχει μεγαλα μπροστινα
απλα υποθεση κανω
απλα υποθεση κανω
- PAOKSaLoNiCa
Αν προσέξουμε ο transfer γράφει στα δόντια ΚΑΙ στα ματια οποτε ειναι καπως έτσι.. 

- magiktigra
Μεγάλα δεν ξέρω αν είναι..πάντως γυαλίζουν...ronaldo έγραψε:βασικα ειναι γρηγορος δευτερος επιθετικος οπως λεμε οτι πρεπει να ειναι αυτος που ψαχνουμε και για τα δοντια εχει μεγαλα μπροστινα
απλα υποθεση κανω