Θα λες το γνωστό σύνθημα βγήκαμε σκαστοί από την κλινική και θα σε αφήνουν να μπαίνεις.gika έγραψε:Δηλαδή θα στέκονται οι συνδεσμίτες/σεκιουριτάδες έξω από τα τουρνικέ και θα ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα λες το γνωστό σύνθημα βγήκαμε σκαστοί από την κλινική και θα σε αφήνουν να μπαίνεις.gika έγραψε:Δηλαδή θα στέκονται οι συνδεσμίτες/σεκιουριτάδες έξω από τα τουρνικέ και θα ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού;
Όχι στην περίπτωση του Τσέχου δεν είναι έτσι :Gospi έγραψε:Οποιος φευγει δεν ηθελε να μεινει. Οποιος μενει καναμε χειρισμους με μαεστρια και τον κρατησαμε.
Κι απορειτε μερικοι γιατι γινομαστε ειρωνικοι με τον σχεδιασμό (?!) της ΠΑΕ.
Εξαλλου παιζει να χει ειπωθει και επισημα αν δεν κανω λαθος "οποιους θελουμε τους κραταμε".
Mīngus έγραψε:Κρίμα για τον Τσέχο.
Το ποσό δεν ήταν απαγορευτικό.
Έχουμε δώσει περισσότερα για παλτουδιές.
Αληθεια θελεις Κριστισιτς στον ΠΑΟΚ;buffalobill4 έγραψε:O κριστιτσιτς πάντως θέλει να φύγει από την αεκ. Ότι πρέπει για το κέντρο μας.
Και ο βαζελος τώρα με γιοβανοβιτς πάει για ξεσκαρταρισμα. Μπορεί να υπάρξουν και εκεί κάποιες ευκαιρίες.
Ωραία όλα αυτά αλλά έκανες ένα λάθοςobanebane έγραψε:Χαμόγελο Ροναλντίνιο,θα αφήσει εποχή,χαρούμενος άνθρωπος,τέτοιους θέλω να βλέπω.
Συντάσσομαι με Barlow,θα γαμαει και θα δέρνει ο παίχτης και βραστε εσείς στο ζουμί σας.
Για αυτό ο Ιβάν που είναι μέγας σκακιστής ως γνωστόν, απέφυγε αυτό το πρόβλημα με κίνηση ματ:gika έγραψε:Αν ήσασταν ΤΔ και σας έλεγαν Ολιβέιρα ελεύθερος με 700Κ συμβόλαιο ή Κρμέντσικ αγορά με 3Μ και 700Κ συμβόλαιο τι θα διαλέγατε;
Όχι όσο θέλω ολιβειρα αλλά νταξει καλός είναι.aivas19 έγραψε:Αληθεια θελεις Κριστισιτς στον ΠΑΟΚ;buffalobill4 έγραψε:O κριστιτσιτς πάντως θέλει να φύγει από την αεκ. Ότι πρέπει για το κέντρο μας.
Και ο βαζελος τώρα με γιοβανοβιτς πάει για ξεσκαρταρισμα. Μπορεί να υπάρξουν και εκεί κάποιες ευκαιρίες.
Θυμισε μου τον ΤΔ των αλλων ομαδωνbuffalobill4 έγραψε:Αυτά τα ερωτήματα όντως θα τιθονταν στον τδ. Βέβαια εμείς δεν έχουμεgika έγραψε:Αν ήσασταν ΤΔ και σας έλεγαν Ολιβέιρα ελεύθερος με 700Κ συμβόλαιο ή Κρμέντσικ αγορά με 3Μ και 700Κ συμβόλαιο τι θα διαλέγατε;
Οπότε πάλι καλά να λέμε που παίρνουμε και παίκτες. Ολα πάνε βάσει του πλάνου που έχει καταστρωθει
Καλοί και των άλλων δεν λέω αλλά του ΠΑΟΚ πραγματικά δεν υπάρχει. Να σαν το μετρό ένα πράγμα. Που όταν θα γίνει θα είναι το πιο σύγχρονο. Και εμάς όταν θα έρθει ο τδ θα είναι καλύτερος ολωνΓκουερινο έγραψε:Θυμισε μου τον ΤΔ των αλλων ομαδωνbuffalobill4 έγραψε:Αυτά τα ερωτήματα όντως θα τιθονταν στον τδ. Βέβαια εμείς δεν έχουμεgika έγραψε:Αν ήσασταν ΤΔ και σας έλεγαν Ολιβέιρα ελεύθερος με 700Κ συμβόλαιο ή Κρμέντσικ αγορά με 3Μ και 700Κ συμβόλαιο τι θα διαλέγατε;
Οπότε πάλι καλά να λέμε που παίρνουμε και παίκτες. Ολα πάνε βάσει του πλάνου που έχει καταστρωθει
YESSSSSSSSSSSSS!bersekeros έγραψε:Ανακοινώθηκε ο Taylor από την ΠΑΕ.