Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

proedros έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Νομίζω ότι δεν ήταν θέμα χρημάτων. Αν κατάλαβα καλά η οικογένεια του ήθελε να γυρίσει πίσω.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ήταν θέμα χρημάτων;;;Αχαχα....Ο ιδιος διαλαλούσε παντού πως θέλει να μείνει..Απλά ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε πότε σε διαπραγμάτευση γιατί δεν ήθελε να δώσει φράγκο..,Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι πως φέτος δεν πέφτει χρήμα..Θα πάνε μόνο σε ελεύθερους και δανεικούς...Αν δεν πουλήσεις πρώτα, μεταγραφές γιοκ...Βρήκαμε μια φορά σωστό φορ και ούτε καν ασχοληθήκαμε...μόνο για γέλια είναι για ακόμη μια φορά ο σχεδιασμός..
overfm.gr
Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ. Ο Τσέχος επιθετικός δήλωσε ότι επιστρέφει στην πατρίδα του. «Δεν θέλω ποτέ να επιστρέψω στην Κλαμπ Μπριζ. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, συμφωνήσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στη Τσεχία», τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν επιστρέφει για λογαριασμό της Σλάβια ή Σπάρτα Πράγας, απάντησε: «Έχω συνδεθεί και με τα δύο κλαμπ αλλά η Μπριζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάποια προσφορά. Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία και να κερδίσω τρόπαια. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες…».

Ο Κρμέντσικ μίλησε, πάντως, με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ. «Με τον ΠΑΟΚ κέρδισα το πιο σημαντικό μου τρόπαιο. Ήταν κάτι σπουδαίο. Οι άνθρωποι εκεί ζουν γι΄αυτό, χιλιάδες πανηγύρισαν στο κέντρο της πόλης. Ήταν όμορφα. Ο κόσμος σέβεται τους ποδοσφαιριστές και για πρώτη φορά έλαβα πραγματική αγάπη από τους οπαδούς. Ακόμη λαμβάνω νέα. Δεν λέω πως ασχολούνται διαρκώς μαζί μου αλλά μερικές φορές μου το δείχνουν με κάθε τρόπο… Στους έξι μήνες που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη απόλαυσα το ποδόσφαιρο».
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Έλεος με τον αρνητισμό. Οποιον παίκτη θέλουμε τον κρατάμε. Όποιον όχι στο καλό. Υπάρχει πλανο στην παε που λειτουργεί σαν καλοκουρδισμενη μηχανή. Που να το καταλάβετε εσείς οι κοινοί θνητοί.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εντάξει κλαίω με μετροσπορτ…

Καίγεται ο Λουτσέσκου να κλείσουν οι υποθέσεις φορ και μέσου ωστόσο, αυτό που πραγματικά καίει αυτή την περίοδο τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του είναι οι εξελίξεις στις υποθέσεις του φορ και του μέσου
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

joshua έγραψε:Εντάξει κλαίω με μετροσπορτ…

Καίγεται ο Λουτσέσκου να κλείσουν οι υποθέσεις φορ και μέσου ωστόσο, αυτό που πραγματικά καίει αυτή την περίοδο τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του είναι οι εξελίξεις στις υποθέσεις του φορ και του μέσου
Λογοτεχνία λέμε
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Δεν το λένε μόνο οι συγκεκριμένοι. Βγαίνει από ΟΛΟΥΣ σχεδόν (τους αρδ) το ίδιο πράγμα.

Ότι μέχρι να φύγει η ομάδα στην Ολλανδία στις 12 Ιουλίου, ΠΡΕΠΕΙ και ΘΑ έχει κλείσει φορ και χαφ.

Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο, αλλά ΟΛΟΙ το ίδιο λένε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
proedros έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Νομίζω ότι δεν ήταν θέμα χρημάτων. Αν κατάλαβα καλά η οικογένεια του ήθελε να γυρίσει πίσω.

Δεν ήταν θέμα χρημάτων;;;Αχαχα....Ο ιδιος διαλαλούσε παντού πως θέλει να μείνει..Απλά ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε πότε σε διαπραγμάτευση γιατί δεν ήθελε να δώσει φράγκο..,Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι πως φέτος δεν πέφτει χρήμα..Θα πάνε μόνο σε ελεύθερους και δανεικούς...Αν δεν πουλήσεις πρώτα, μεταγραφές γιοκ...Βρήκαμε μια φορά σωστό φορ και ούτε καν ασχοληθήκαμε...μόνο για γέλια είναι για ακόμη μια φορά ο σχεδιασμός..
overfm.gr
Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ. Ο Τσέχος επιθετικός δήλωσε ότι επιστρέφει στην πατρίδα του. «Δεν θέλω ποτέ να επιστρέψω στην Κλαμπ Μπριζ. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, συμφωνήσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στη Τσεχία», τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν επιστρέφει για λογαριασμό της Σλάβια ή Σπάρτα Πράγας, απάντησε: «Έχω συνδεθεί και με τα δύο κλαμπ αλλά η Μπριζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάποια προσφορά. Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία και να κερδίσω τρόπαια. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες…».

Ο Κρμέντσικ μίλησε, πάντως, με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ. «Με τον ΠΑΟΚ κέρδισα το πιο σημαντικό μου τρόπαιο. Ήταν κάτι σπουδαίο. Οι άνθρωποι εκεί ζουν γι΄αυτό, χιλιάδες πανηγύρισαν στο κέντρο της πόλης. Ήταν όμορφα. Ο κόσμος σέβεται τους ποδοσφαιριστές και για πρώτη φορά έλαβα πραγματική αγάπη από τους οπαδούς. Ακόμη λαμβάνω νέα. Δεν λέω πως ασχολούνται διαρκώς μαζί μου αλλά μερικές φορές μου το δείχνουν με κάθε τρόπο… Στους έξι μήνες που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη απόλαυσα το ποδόσφαιρο».
Κάτσε ρς τολη μίλησε ο πρόεδρος!

Ξέρει και τι λεφτά και τι δανεικούς και τα παντα..

Χάχαχαχα

EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Να τα μας... πολύ κοντά στον Ολιβειρα λέει το inpaok

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αυτα διαβαζει και ο μπουζας και καταλαβαινει ποσο πισω εχει μεινει :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Πολύ κοντά πλέον με Ολιβέιρα, λέει το inpaok.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ενώ από αυτά που είδαμε στην ΑΕΚ δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει την τρελή διαφορά, έχει μια πολύ συμπαθητική πορεία. Φέτος 10 γκολ και πέρσι 16, κάνοντας σχετικά γεμάτες χρονιές στην Ελλάδα όπου πλέον ξέρει το πρωτάθλημα. Πριν από αυτό είχε δυο χρονιές στην Championship με 5 γκολ σε 14 συμμετοχές την μία και 10 γκολ σε 40 συμμετοχές την άλλη. Έχει περάσει και από Μπενφίκα και είναι μόλις 29.

Και μιλάμε για ελεύθερο, κοινοτικό παίκτη. Εμένα μου κάνει. Ας έρθει για αρχή και αν δέσει με την ομάδα μπορούμε να πάμε να πουλήσουμε Σβιντέρσκι και να κάνουμε το μπαμ με τον αντικαταστάτη του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Τρί 29 Ιουν 2021, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Ο Ολιβέιρα είναι άραγε καλύτερος του σφιντερσκι;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Την επιτυχία η μη της απόκτησης Ολιβέιρα θα κρίνει για μένα η απόκτηση του ετέρου επιθετικού. Ο Πορτογάλος έχει για πλάκα 10 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν το ζευγάρι του είναι ποιοτικός παίκτης που θα δώσει το κάτι παραπάνω τότε μπορούν να συνθέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο. Τον θεωρώ εν ολιγεις πολυτέλεια ως δεύτερο επιθετικο. Αν όμως προορίζεται για πρώτος με όχι ανάλογο η καλύτερο δίπλα του τότε δεν περιμένω πολλά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Ανακοινώθηκε ο Taylor από την ΠΑΕ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”