Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έχω την αίσθηση ότι ούτε Μπαμπα θα φέρουμε, ειδικά σε αυτή την την φάση που δεν έχουμε θέσεις ξένων .

Τώρα δίδυμο φορ Ολιβειρα - Σφιντερσκι εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει..
Ελπιζω ο Ολιβειρα να έρχεται αντί του Πολωνού
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

με λουτσ προπονητη δεν νομιζω ...ρε παιδια... να μην υπαρχει ελεγχος της καταστασης...

σιγουρα εχει κατι στο μυαλο του και βαδιζει επανω σε αυτο...

η ..πρεμουρα.. για μεταγραφες και οι μαλακιες των αρδ ...νομιζω.. εχουν δημιουργισει ατου του ειδους την ενταση
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

sourmenetes έγραψε:Νομίζω ότι δεν ήταν θέμα χρημάτων. Αν κατάλαβα καλά η οικογένεια του ήθελε να γυρίσει πίσω.
Είπε ότι συμφώνησε με τη σύζυγό του να γυρίσουν στην Πράγα και ότι δεν ήθελε να γυρίσει με τίποτα στην Μπριζ.

Δεν ξέρω τι άλλαξε σε 29 ημέρες αλλά στις 31 Μαΐου ο Κρμέντσικ δήλωνε τα εξής σε συνέντευξη στη Forza:
Τώρα μετά απ΄ αυτό το ούτε εξάμηνο, που ήσουν εδώ… Τι λες για την επιλογή σου να έρθεις στον ΠΑΟΚ;

“Όταν ήρθε το ενδιαφέρον, μίλησα με τον μάνατζέρ μου πολύ, μιλήσαμε με την Κλαμπ Μπριζ, κι ο μάνατζέρ μου που το έψαξε, μου είπε ‘Μάικλ, αυτή η ομάδα είναι για σένα. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει τρελούς φιλάθλους’. Τώρα που τελείωσε η σεζόν, είναι φανερό ότι ήταν μια σούπερ επιλογή να έρθω εδώ. Μου αρέσει η Ελλάδα, μου αρέσουν οι Έλληνες, νομίζω ότι η νοοτροπία μου είναι ελληνική!”.

-Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ σε ήθελε και το καλοκαίρι;

«Ναι, είναι αλήθεια! Τότε δεν έγινε, έγινε τον Ιανουάριο».

-Είναι η ερώτηση που προφανώς ακούς συχνά. Θα μείνεις;

«Δεν έχω απάντηση. Αυτή την εποχή ετοιμάζομαι να πάω στο Euro με την Εθνική της Τσεχίας, είμαστε σε επαφή με τον μάνατζέρ μου, θα δούμε. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, εγώ είμαι η μία πλευρά. Υπάρχουν και οι ομάδες. Υπάρχει η Κλαμπ Μπριζ, στην οποία ανήκω, υπάρχει και ο ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω ακόμη τί θα γίνει. Νομίζω ότι θα ξέρουμε μετά το Euro».

-H ερώτηση “τι προτιμάς;”, είναι εύκολη;

«Μ΄ αρέσει ο ΠΑΟΚ, μ΄ αρέσει ο κόσμος, μ΄ αρέσει η Ελλάδα, μ΄ αρέσουν όλα. Ναι, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ. Ξέρεις, όμως, ότι η απόφαση δεν είναι μόνο δική μου. Ότι και να γίνει, αυτό που μπορώ να πω είναι πως αυτοί οι μήνες που έπαιξα στον ΠΑΟΚ, θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου, θα είναι αξέχαστοι».
Επίσης θα θυμίσω ότι έβαλε και χρήματα στην ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Προσωπική άποψή μου είναι, ότι ο παίκτης ΗΘΕΛΕ να μείνει.
Δε νομίζω, να τα έλεγε, εάν δεν ήθελε να μείνει η οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

sourmenetes έγραψε:Νομίζω ότι δεν ήταν θέμα χρημάτων. Αν κατάλαβα καλά η οικογένεια του ήθελε να γυρίσει πίσω.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ήταν θέμα χρημάτων;;;Αχαχα....Ο ιδιος διαλαλούσε παντού πως θέλει να μείνει..Απλά ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε πότε σε διαπραγμάτευση γιατί δεν ήθελε να δώσει φράγκο..,Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι πως φέτος δεν πέφτει χρήμα..Θα πάνε μόνο σε ελεύθερους και δανεικούς...Αν δεν πουλήσεις πρώτα, μεταγραφές γιοκ...Βρήκαμε μια φορά σωστό φορ και ούτε καν ασχοληθήκαμε...μόνο για γέλια είναι για ακόμη μια φορά ο σχεδιασμός..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οποιος φευγει δεν ηθελε να μεινει. Οποιος μενει καναμε χειρισμους με μαεστρια και τον κρατησαμε.
Κι απορειτε μερικοι γιατι γινομαστε ειρωνικοι με τον σχεδιασμό (?!) της ΠΑΕ.
Εξαλλου παιζει να χει ειπωθει και επισημα αν δεν κανω λαθος "οποιους θελουμε τους κραταμε".
Για να δουμε λοιπον ποιους θα φερει η προσεχτικη και μελετημενη προεργασια του τμηματος σκαουτινγκ, για να κρινουμε την δουλεια και την οργανωση εκ του αποτελεσματος.
Κι ας ελπιζουμε πραγματικα ο Λουτσεσκου να αποδειχθει θαυματοποιος και να μεταμορφωσει το περσινο ροστερ σε ροστερ πρωταθλητισμου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Το είχε πει πολλές φορές ότι ήθελε να μείνει, αλλά τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή τακτική της ΠΑΕ να αφήνει να εννοηθεί ότι οι παίκτες δεν θέλουν να μείνουν ενώ δεν ισχύει. Όπως και η περίπτωση του Μίσιτς που είπαν ότι ο ίδιος δεν ήθελε να μείνει αλλά και του Μαουρίτσιο. Το να μην μείνει ένας παίκτης για τους χι ψι λόγους το κατανοώ, αυτό που με εκνευρίζει πλέον είναι το δούλεμα που νιώθω.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Φέτος πάντως θα έχουμε και έσοδα από τα διάρκειας
Πριν λίγο ανακοίνωσαν ότι ανοίγουν τα γήπεδα!
faidon94

Δημοσίευση από faidon94 »

Πάντως αυτός ο Ιτούρμπε που κουτσοαναφέρεται το sdna για ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων, είναι λίγο ότι να ναι χαρακτήρας αλλά είναι τρομερή παικτούρα! Θα μπορούσε σε εμάς να γίνει κάτι σαν τον Quaresma στην Besiktas. Πολύ καλή έτριξε, γρήγορη τρίπλα και εξαιρετικά τελειώματα. Με Τζόλη-Ζίφκο-Ιτούρμπε και με ερωτηματικό Habibi στα εξτρεμ, θα πετάμε φλόγες!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μόνο για εμβολιασμένους και με 85% πληρότητα. Οι υπόλοιποι στο καφενείο που δεν κολλάει.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Μ@λ@κ@ κούλη. Αυτό είναι κίνητρο. Άντε να βρεις ενεμβολίαστο παοκτσή τώρα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δηλαδή θα στέκονται οι συνδεσμίτες/σεκιουριτάδες έξω από τα τουρνικέ και θα ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού; :lol:
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Τα παιρνεις από Κουλη και τα σκας για διαρκείας στην 4
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Ούτως ή άλλως εισιτήρια εδώ και χρόνια με το ΑΜΚΑ παίρνουμε...το μόνο εύκολο να ελέγχεται. Σορρυ για το οφ τοπικ.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Timelord έγραψε:Τα παιρνεις από Κουλη και τα σκας για διαρκείας στην 4
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μη μας το topic τάραττε.

Μεταγραφές μπάσκετ - Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2-0