Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Ας χωθούμε εμείς για Εντσαμ.. Παίρνεις Μενσα και Εντσαμ και μετά καταπίνεται πιο εύκολα ο Τειλορ…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Κυρ 27 Ιουν 2021, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- rade paprica
αμπαλοιαεαbarlow4 έγραψε:laska4 έγραψε:Ελα ηρθε ο τειλορ Θεσσαλονιη ..Να ο πρωτος !!!!
απο την παε ηταν κανεις , ή στειλαν κανα μικρο να τον παρει αραγε ???αντε ρε παικταρα.Μοιρασε ταπες!Μονο εγω κ κανα δυο ακομα αμπαλοι σε πιστευουμε!

-
προτιμω τον αγγλο 10 φορες...τι λετε ειναι καλυτερο ενας παικτης με 39 συμμετοχες τσαμπιονσιπ που σιγουρα ξερεις οτι ειναι αυτο που βλεπεις η εναν που ελπιζεις να ειναι αυτο που καποτε εβλεπες αλλα πλεον εχει να παιξει κανα χρονο και βαλε ? εγω λεω τον αγγλο και τον μενσα πακετο και ειμαστε κομπλε για κεντρο...αν μιλαμε για 2 φυσικα
Όταν πάει να πλησιάσει στην Κούλα θα ενεργοποιηθούν τα αντιχαρτινα αντανακλαστικά μας και θα τον φέρουμε, όπως τον Λούτσε, πίσω στο λιμάνι.renegade έγραψε:Παρακαλάω να γίνει καμιά ομορφιά και να καταλήξει ο πριγιο σε καμιά Κούλα
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Εχεις πληροφορηση;Shivaspace έγραψε:άντε και ο Ντειόλα το βραδάκι, μεταγραφή με το έτσι θέλω απ τη ρουφκιάνα τη Cagliari!! πάρτε τους και τα χρυσαφικά..
- Μπαρκαρούτσος
Τι έγινε; Κωλυσιεργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα στις μεταγραφές;
Το μπάσκετ ανακοίνωσε ήδη τον πρώτο.
Το μπάσκετ ανακοίνωσε ήδη τον πρώτο.

- sourmenetes
- Moderator
Όταν θα τους δούμε στο χορτάρι θα τους κρίνουμε όλους.laska4 έγραψε:οχι το λεω γιατι καποιοι συγκριναν εντσαμ με ντειολα σαν κινησεις ...που εν τελει πολυ κακο για το τιποταsourmenetes έγραψε:Τώρα θα ασχολούμαστε με ομάδες που φάγανε 4 σερί σφαλιάρες;;laska4 έγραψε:οφτοπικ αλλα καποιοι που λεγατε για εντσαμ , ''χαλαει'' με την κουλα...αρα η κουλα τον τερματα εχει παρει μονο και τζαβελλα
Ήμαρτον...
Βαρέθηκαν την καρπαζια/
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Shivaspace
μόνο διάθεση για ψύρισμα τους Ιταλούς..aivas19 έγραψε:Εχεις πληροφορηση;Shivaspace έγραψε:άντε και ο Ντειόλα το βραδάκι, μεταγραφή με το έτσι θέλω απ τη ρουφκιάνα τη Cagliari!! πάρτε τους και τα χρυσαφικά..
Περίεργο το ότι ο Κοτσίδας είναι ελεύθερος και εμείς δεν κινούμαστε...
Και ασχολούμαστε με τον Ολιβέιρα.
Που το ξερεις οτι δεν κινουμαστε.Ετσι οπως λειτουργει η παε φετος ειναι ικανοι να το φερουν να τον κουρεψουν, να τον βαψουν κ να μη βαλουν το ονομα στη φανελα για να μην ξερουμε ποιος ειναι.Rock4 έγραψε:Περίεργο το ότι ο Κοτσίδας είναι ελεύθερος και εμείς δεν κινούμαστε...
Περιποιήσου καί τό τοπικ του όταν ξανανοίξειbarlow4 έγραψε:αντε ρε παικταρα.Μοιρασε ταπες!Μονο εγω κ κανα δυο ακομα αμπαλοι σε πιστευουμε!
Εγω το εχω κανει ηδη αυτο.Αλλα η κομαντατουρ το κλειδωσε γιατι λδεν υπεγραψε ακομα λεει.Kourdos έγραψε:Περιποιήσου καί τό τοπικ του όταν ξανανοίξειbarlow4 έγραψε:αντε ρε παικταρα.Μοιρασε ταπες!Μονο εγω κ κανα δυο ακομα αμπαλοι σε πιστευουμε!
Λες κ αν υπογραψει , σε εμας θα το πουν.
- PAOK_Antarctica
Μακάρι να' ναι έτσι ρε barlow.
Ένα άλλο περίεργο γεγονός είναι ότι ξαφνικά σταμάτησε κάθε συζήτηση για Ντειολα, χωρίς να ανακοινωθεί κάτι επίσημο.
Αποσυρθηκαμε; Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις;
Πηγαίνουμε για άλλο χαφ;
Ένα άλλο περίεργο γεγονός είναι ότι ξαφνικά σταμάτησε κάθε συζήτηση για Ντειολα, χωρίς να ανακοινωθεί κάτι επίσημο.
Αποσυρθηκαμε; Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις;
Πηγαίνουμε για άλλο χαφ;