λιγα για την Κασσανδρου μαγκες εκπροσώπηση ειναι ...εκει εμεναbuffalobill4 έγραψε:Με το αστικό μετέβη ο Τέιλορ στη γκαρσονιέρα που νοίκιασε στην Κασσανδρου!

λιγα για την Κασσανδρου μαγκες εκπροσώπηση ειναι ...εκει εμεναbuffalobill4 έγραψε:Με το αστικό μετέβη ο Τέιλορ στη γκαρσονιέρα που νοίκιασε στην Κασσανδρου!
Άρα... ΑΡΔ δημιουργήματαjoshua έγραψε:Eγω επιμενω μοιαζει να ψαχνουμε παικτες μεσω transfermarkt αλλα ξεχνωντας να βαλουμε detailed position...
Σημείωση: οι μεταγραφές στην Αγγλία τελειώνουν μια ημέρα πριν την πρεμιέρα της νέας σεζόν και όχι τελευταία ημέρα του Αυγούστου.seaman έγραψε:Magpies4 έγραψε:Πάντως γράφεται για ενδιαφέρον της Μάν Γιού για Τζόλη και όταν βουίζουν τέτοιες σειρήνες ... νομίζω ο μικρός θα χαιρετήσει σύντομα.
Απόλυτα κολακευτικό το να είσαι στη μεταγραφική λίστα της MU.
Αίσθησή μου είναι ότι ο Χρήστος θα κλείσει στον 2ο ή στον τρίτο κρίκο αυτής της μεταγραφικής αλυσίδας.
Η MU το παλεύει και είναι πολύ κοντά στο να πάρει τον Σάντσο από τη Ντόρτμουντ με τίμημα που πλησιάζει την κατοστάρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Γερμανών, σε αυτή την περίπτωση, θα πήγαιναν στην αγορά του Donyell Malen από την PSV. Οι πολύ καλές του όμως εμφανίσεις στο γιούρο έχουν κάνει τους Ολλανδούς να αυξήσουν τις απαιτήσεις τους. Αν τον δώσουν, εκτιμώ ότι θα στραφούν να επενδύσουν στον Χρήστο. Αν δεν τον δώσουν, νομίζω ότι θα πέσει η Ντόρτμουντ πάνω του.
Μα αυτό ακριβώς κάνουνε!!kataramenos5 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:ΣΦΙΝΑ
Υπενθυμίζεται ότι εντολή του Ιβάν Σαββίδη είναι να αποκτηθούν παίκτες επιπέδου Champions League, προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, προχωρώντας παράλληλα και στο Europa Conference League.![]()
![]()
![]()
Και γω το πιστεύω αυτό και σοβαρολογω!barlow4 έγραψε:E ρε κατι κωλοτουμπες που θα γινουν για L.Taylor
Τώρα θα ασχολούμαστε με ομάδες που φάγανε 4 σερί σφαλιάρες;;laska4 έγραψε:οφτοπικ αλλα καποιοι που λεγατε για εντσαμ , ''χαλαει'' με την κουλα...αρα η κουλα τον τερματα εχει παρει μονο και τζαβελλα
Για τον Πρίγιοβιτς έκανα μεγάλη κωλοτούμπα και την χάρηκα.barlow4 έγραψε:E ρε κατι κωλοτουμπες που θα γινουν για L.Taylor
Αρκετά καλή τριπλετα...dragon έγραψε:Ακπομ Κρμεντσικ Κουτσιας. Χωρίς να με χαλάει ο πριγιο στις 2 πρωτες θέσειςIggy Pop έγραψε:Το debate για τον πριγιο νομίζω ξεκινάει και τελειώνει με την εξής ερώτηση.... Ποιος ΠΑΟΚ σας άρεσε περισσότερο με πριγιο η ακπομ??? Η ακόμα καλύτερα θα σας άρεσε μια ομάδα με έναν παστελοτη κολώνα που όλοι θα δουλεύουν για αυτόν ή ένα αθλητικό και συμμετοχικο φορ που θα κάνει την ζωή δύσκολη στους αντιπάλους (κρεμντσικ, ακπομ)?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
οχι το λεω γιατι καποιοι συγκριναν εντσαμ με ντειολα σαν κινησεις ...που εν τελει πολυ κακο για το τιποταsourmenetes έγραψε:Τώρα θα ασχολούμαστε με ομάδες που φάγανε 4 σερί σφαλιάρες;;laska4 έγραψε:οφτοπικ αλλα καποιοι που λεγατε για εντσαμ , ''χαλαει'' με την κουλα...αρα η κουλα τον τερματα εχει παρει μονο και τζαβελλα
Ήμαρτον...
Βαρέθηκαν την καρπαζια/
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ε δεν το λεγαμε οτι αυτα τα σηριαλ της κουλας ποτε δεν τους παιρνει στο τελος ?....σασταλεγακιες γιναμε οτι χειροτεροlaska4 έγραψε:οφτοπικ αλλα καποιοι που λεγατε για εντσαμ , ''χαλαει'' με την κουλα...αρα η κουλα τον τερματα εχει παρει μονο και τζαβελλα