Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πάντως γράφεται για ενδιαφέρον της Μάν Γιού για Τζόλη και όταν βουίζουν τέτοιες σειρήνες ... νομίζω ο μικρός θα χαιρετήσει σύντομα.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ελα ηρθε ο τειλορ Θεσσαλονιη ..Να ο πρωτος !!!!
απο την παε ηταν κανεις , ή στειλαν κανα μικρο να τον παρει αραγε ???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Κυρ 27 Ιουν 2021, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πλάκα πλάκα αύριο - μεθαύριο θα χρειαστούμε νέο topic και αυτό θα κλείσει χωρίς να έχουμε ανακοινώσει ακόμα παίχτη :ο

Υγ: Ήρθε ο Λουκάς
Άβαταρ μέλους
Iggy Pop

Δημοσίευση από Iggy Pop »

FreeWatcher έγραψε:
Iggy Pop έγραψε:Το debate για τον πριγιο νομίζω ξεκινάει και τελειώνει με την εξής ερώτηση.... Ποιος ΠΑΟΚ σας άρεσε περισσότερο με πριγιο η ακπομ??? Η ακόμα καλύτερα θα σας άρεσε μια ομάδα με έναν παστελοτη κολώνα που όλοι θα δουλεύουν για αυτόν ή ένα αθλητικό και συμμετοχικο φορ που θα κάνει την ζωή δύσκολη στους αντιπάλους (κρεμντσικ, ακπομ)?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Δεν υπάρχει ντιμπειτ! Η απαντηση ειναι πολυ απλη για τον μέσο παοκτση που βάζει τον ΠΑΟΚ πανα απολα....
Θελω εναν ΠΑΟΚ πλήρη που να εχει κ τους δυο (κ δεν αναφερομαι μονο στους συγκεκριμενους)!!!! Κ γκολτζη κ αθλητικο φορ...
Υπάρχει κάποιο φορ που να είναι προσιτό και να συνδυάζει και τα δύο? Π.χ ο σποραρ τι είδους παίκτης είναι?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Καλώς τον Λουκά

Δεδομένου ότι οι ρεπόρτερς ήταν στο αεροδρόμιο σημαίνει ότι η ΠΑΕ τους δίνει την είδηση της άφιξης τελευταία στιγμή και με δέσμευση για τη μη διαρροή. Ουδείς είχε γράψει κάτι σχετικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Αρχίζουν οι αφίξεις
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Υποθετική πρώτη τριάδα μεταγραφών :
1)Λούκας Τειλορ
2)Ολιβειρα
3) Μενσα (;) ,

είμαστε καλά για τον πρώτο κύκλο μεταγραφών ;;;

Με την λογική ότι θα έχουμε και άλλον κύκλο κινήσεων ( εξτρεμ , χαφ , αρ .μπακ και φορ ) τον Ιούλιο και τον Αύγουστο εγώ πιστεύω είμαστε καλά σε πρώτη φάση ...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Γι᾽αυτό ακριβώς ρώτησα προηγουμένως τί ισχύει με τους ελεύθερους.

Αν μή τι αλλο, βλέπουμε πώς κινείται η ΠΑΕ. Δεν ανακοίνωσαν τίποτα για την άφιξη αλλά το διέρευσαν όταν έφτασε.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

που ειναι ο Κεν; αεροδρομιο; το νου σας..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

laska4 έγραψε:Ελα ηρθε ο τειλορ Θεσσαλονιη ..Να ο πρωτος !!!!
:opaokara: αντε ρε παικταρα.Μοιρασε ταπες!Μονο εγω κ κανα δυο ακομα αμπαλοι σε πιστευουμε!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Magpies4 έγραψε:Πάντως γράφεται για ενδιαφέρον της Μάν Γιού για Τζόλη και όταν βουίζουν τέτοιες σειρήνες ... νομίζω ο μικρός θα χαιρετήσει σύντομα.

Απόλυτα κολακευτικό το να είσαι στη μεταγραφική λίστα της MU.
Αίσθησή μου είναι ότι ο Χρήστος θα κλείσει στον 2ο ή στον τρίτο κρίκο αυτής της μεταγραφικής αλυσίδας.
Η MU το παλεύει και είναι πολύ κοντά στο να πάρει τον Σάντσο από τη Ντόρτμουντ με τίμημα που πλησιάζει την κατοστάρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Γερμανών, σε αυτή την περίπτωση, θα πήγαιναν στην αγορά του Donyell Malen από την PSV. Οι πολύ καλές του όμως εμφανίσεις στο γιούρο έχουν κάνει τους Ολλανδούς να αυξήσουν τις απαιτήσεις τους. Αν τον δώσουν, εκτιμώ ότι θα στραφούν να επενδύσουν στον Χρήστο. Αν δεν τον δώσουν, νομίζω ότι θα πέσει η Ντόρτμουντ πάνω του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 27 Ιουν 2021, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

barlow4 έγραψε:
:opaokara: αντε ρε παικταρα.Μοιρασε ταπες!Μονο εγω κ κανα δυο ακομα αμπαλοι σε πιστευουμε!
Ευχαριστω που με λες αμπαλο !!!Ειμαι ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Κυρ 27 Ιουν 2021, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

barlow4 έγραψε:
Μια χαρά είναι ο παίχτης θα φανεί άνετα αυτό στο σύνολο που θα φτιάξει ο Ρουμάνος

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

barlow4 έγραψε:
Εσύ έφυγες για αεροδρόμιο
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Woodman73 έγραψε:Μην ειστε τοσο σιγουροι,οτι εαν ξανα ερθει ο κοτσιδας θα ειναι οπως πριν...
Μονο σε εμας επεξε καλά...δεν σημενει οτι θα ξαναπαίξει..
Εαν θυμαστε, οταν εφυγε χειμωνα, λεγαμε και τωα τι? και η ομαδα, εβαλε σε συνολο πεισσοτερα τερματα
ζωρις αυτος, που ολη η ομαδα στιριζοταν σε αυτον..
Εγω θα προτιμουσα τον Τσεχο και τον ολιβειρα μαζι...
θυμάμαι είχα διαβάσει μια συνέντευξη ενός βοηθού του Λουτσέσκου μετά την πρώτη τους χρονιά στην αραβία και ρωτήθηκε και για τον Πρίγιοβιτς που τον είχαν πλέον αντίπαλο. Απάντησε ευθαρσώς ότι ο Πρίγιο που συνάντησαν στην αραβία δεν ήταν αγωνιστικά ο Πρίγιο που όλοι γνώριζαν και θυμόντουσαν από τον ΠΑΟΚ, εννοώντας φυσικά ότι η εικόνα του ήταν προς το χειρότερο. Αυτό μην το ξεχνάμε. Εμείς όλοι έχουμε στο μυαλό μας τον Πρίγιο της τελευταίας του χρονιάς μαζί μας. Εάν όμως δούμε και το βιογραφικό του, αληθινά τι έχει να παρουσιάσει ο Πρίγιο; Ένας γυρολόγος που πουθενά δεν έκανε τη διαφορά. Μόνο στον ΠΑΟΚ έπαιξε σπουδαία μπάλα, ωφελήθηκε οικονομικά με τη μεταγραφή του, ωφεληθήκαμε και εμείς αλλά το τώρα είναι άλλο. Θα έχει τώρα άραγε την όρεξη για ποδόσφαιρο γιατί όταν ήρθε σ' εμάς ακόμη πάλευε να πετύχει πράγματα και οικονομικά για καλύτερο συμβόλαιο μέσω μεταγραφής αλλά και αγωνιστικά (πχ εθνική). Δηλαδή είχε σημαντικό κίνητρο. Τώρα, οικονομικά είναι μια χαρά βολεμένος, δεν έχει κίνητρο να σκιστεί να δείξει, το ίδιο με εθνικές κτλ. Μήπως θέλει να έρθει στη Θεσσαλονίκη γιατί του αρέσει η πόλη και όλη η ατμόσφαιρα γενικά αλλά δεν καίγεται και τόσο για το ποδόσφαιρο; Δεν ξέρω ίσως να κάνω και λάθος και να δημιουργεί κίνητρο από μόνος του στον εαυτό μου. Πάντως έχω την αίσθηση, πως ο Λούτσε, παρά τα καλά λόγια που είπε γι' αυτόν στη συνέντευξη, δεν τον προτιμά, επιθυμεί άλλου στυλ φορ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”