Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Μου αρέσει που πολλοί επιμένετε για κρμεντσικ.. σιγά το σπουδαίο φορ..πείτε τι καριέρα έχει μέχρι στιγμής ..τι έχει κάνει στις ομάδες που ήταν.. σιγά το φορ. Αυτόν ονειρεύεστε στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ; ;αυτός θα κάνει την διαφορά μπροστά; ; ή ομάδα θέλει ΦΟΡ...ΦΟΡΑΚΛΑ...
Ναι μωρε τι έχει κάνει…62 γκολ σε 124 αγώνες με την Πλζεν μια ομάδα που έχει παίξει ομίλους ΤσΛ ,πρώην βασικός ,νην αναπληρωματικος στην εθνική Τσεχίας που πέρασε στους 16 του γιουρο και 9 γκολ και 4 ασίστ σε 6 μήνες στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι παίκτη έχεις εσυ στο μυαλό σου για τον ΠΑΟΚ.τσιριγωτης έγραψε:Μου αρέσει που πολλοί επιμένετε για κρμεντσικ.. σιγά το σπουδαίο φορ..πείτε τι καριέρα έχει μέχρι στιγμής ..τι έχει κάνει στις ομάδες που ήταν.. σιγά το φορ. Αυτόν ονειρεύεστε στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ; ;αυτός θα κάνει την διαφορά μπροστά; ; ή ομάδα θέλει ΦΟΡ...ΦΟΡΑΚΛΑ...
-
θα φερουμε τον ιντζαγκι...θα του πουμε να αφησει την προπονητικη καριερα και να επανελθει στην ενεργο δρασητσιριγωτης έγραψε:Μου αρέσει που πολλοί επιμένετε για κρμεντσικ.. σιγά το σπουδαίο φορ..πείτε τι καριέρα έχει μέχρι στιγμής ..τι έχει κάνει στις ομάδες που ήταν.. σιγά το φορ. Αυτόν ονειρεύεστε στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ; ;αυτός θα κάνει την διαφορά μπροστά; ; ή ομάδα θέλει ΦΟΡ...ΦΟΡΑΚΛΑ...

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Στα δικά μου μάτια, ο Ολιβέιρα είναι ο παίκτης που μπορεί να έρθει άμεσα και να προσαρμοστεί ενόψει των Ευρωπαϊκών αγώνων. Ταυτόχρονα δίνει την ευχέρεια να αναζητήσεις άνετα το βασικό σου φορ που θα έρθει μετά την πώληση Σβιντερσκι. Για πάγκο λοιπόν ο Ολιβέιρα είναι μια χαρά. Από εκεί και πέρα, είναι αστείο να μιλάμε για καβουριές του Ιβάν καθώς μιλάμε για παίκτη του εκατομμυρίου, ο οποίος ενδεχομένως να έρχεται και ως δεύτερη λύση. Τώρα όσον αφορά τον ίδιο τον παίκτη, εγώ προσωπικά θα τον ήθελα με τα χίλια με βάση την εικόνα που είχα από αυτόν στη Νόριτς, ακόμη και στη πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, όμως οι τραυματισμοί του είναι κάτι που με προβληματίζει. Σίγουρα όμως, η παρουσία του σε μια ομάδα τσίρκο όπως η περσινή Αεχ δεν αποτελεί για μένα κριτήριο..
ο Λουτσεσκου θα παιξει αλλο συστημα
ο Σβιντερσκι δυσκολα θα μεινει φετος,ειναι η καλυτερη στιγμη για πωληση
ο Κρμεντσικ αν ερθει λογικα θα αργησει
για μενα ειναι προαπαιτουμενο ειναι, ο ενας σεντερ φορ να ειναι απο την αρχη της προετοιμασιας
οπου θα αρχισει η διαδικασια μεταβασης σ΄αυτο που θα θελησει να παιξει η ομαδα
για τον Ολιβέιρα τωρα,επειδη πολυς καπνος σηκωνεται
χωρις να πεταω την σκουφια μου,δεν με χαλαει κιολας
ο παικτης την πρωτη του χρονιά,σε μια μετρια ομαδα εκανε 16 γκολ και 9 ασσιστ
για το περσινο καρναβαλι δεν αναφερομαι καν
αν ερθει απο την αρχη και δεσει με την ομαδα εγω ψηνομαι,ουτως ή αλλως θα χρειαστουμε ενα φορ
για τα προκριματικα
700χιλ + bonus ειναι μια χαρα για επιθετικο και μακαρι να πληρωθει ολα τα bonus
δεν ξερω τι θεμα εχει με τραυματισμους
ο Σβιντερσκι δυσκολα θα μεινει φετος,ειναι η καλυτερη στιγμη για πωληση
ο Κρμεντσικ αν ερθει λογικα θα αργησει
για μενα ειναι προαπαιτουμενο ειναι, ο ενας σεντερ φορ να ειναι απο την αρχη της προετοιμασιας
οπου θα αρχισει η διαδικασια μεταβασης σ΄αυτο που θα θελησει να παιξει η ομαδα
για τον Ολιβέιρα τωρα,επειδη πολυς καπνος σηκωνεται
χωρις να πεταω την σκουφια μου,δεν με χαλαει κιολας
ο παικτης την πρωτη του χρονιά,σε μια μετρια ομαδα εκανε 16 γκολ και 9 ασσιστ
για το περσινο καρναβαλι δεν αναφερομαι καν
αν ερθει απο την αρχη και δεσει με την ομαδα εγω ψηνομαι,ουτως ή αλλως θα χρειαστουμε ενα φορ
για τα προκριματικα
700χιλ + bonus ειναι μια χαρα για επιθετικο και μακαρι να πληρωθει ολα τα bonus

δεν ξερω τι θεμα εχει με τραυματισμους
Μακάρι να ειναι μοχλος πιεσης στην Μπριζ. Τον Ολιβέιρα τον ειδαμε. Απο τους πολλους τραυματισμούς εχασε ο ιδιος το ηθικο και την ορεξη να παιζει ποδοσφαιρο. Κινηση ανευ λογικης εκτος αν ειναι κινηση στρατηγικής για να ερθει ο Τσέχος.
Εγώ θα θελα να ξέρω με ποια λογική βγήκε το όνομα του Άγγλου. Πως ακριβώς περιμένουν κάποιοι ότι μπορούμε να φέρουμε Άγγλο που έχει συμβόλαιο και γεμάτη χρόνια έστω και στην τσαμπιονσιπ και μάλιστα σε ομάδα που δεν νομίζω ότι έχει οικονομικό θεμα δεν το κατάλαβα.
δεν θελουμε ακριβες μεταγραφες,θελουμε καλες μεταγραφες. Σβαμπ και Ζιφκο ηρθαν ελευθεροι βγηκαν πολυ καλοι,πηρες εσιτι με 3.5 μυρια αμπαλο παικτη.sic-4 έγραψε:Αν οντως ισχυει αυτο ειναι τραγωδια το οτι επικοινωνηθηκε (εστω εμμεσως) προοπτικη ακριβων μεταγραφων με προσληψη ακριβου προπονητη και προσδοκιες πρωταθλητισμου. Θεωρω οτι σε περιπτωση που υπαρχει τετοια αποφαση, θα μπορουσε να γινει αποδεκτη και να στηριχθει αν ειχε επικοινωνηθει σωστα. Δεν θελω να πιστεψω οτι ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιοι ωστε να εχουν παρει τετοια αποφαση και να καλλιεργουν ή εστω να επιτρεπουν να διαρρεουν φημες για μεταγραφες 20 μυριων. Με το που κυκλοφορησε τετοια φημη θα επρεπε να βγουν να κανουν επισημη διαψευση, μιλωντας για συντηρητικη πολιτικη εν οψει Νεας Τουμπας. Αυτο θα εκανε καθε σοβαρος συλλογος ΑΝ ισχυει οτι επιλεξαμε τετοια πολιτικη.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Σε ανυποπτη στιγμη ειχα ξαναγραψει οτι φοβαμαι πως αν οντως ξεκιναει να χτιζεται το νεο γηπεδο, θα ακολουθουμε την μεταγγραφικη πολιτικη της ΑΕΚ οσο εχτιζε το δικο της. Ολες οι ομαδες αυτο κανουν, κι η Γιουβεντους κι η Αρσεναλ ακομα εδιναν ψιχουλα για τα δεδομενα τους.
Ας παρουμε τους καλυτερους ελευθερους της αγορας η διαφορους αξιολογους απο βαλκανια πρωταθληματα,αν δεν εισαι ασχετος μπορεις να φερεις παικταραδες με λογικο μπατζετ
- Montrealiotis
Διάφορες σενάρια περνάνε από το μυαλό προσπαθώντας να καταλάβω τις κινήσεις της ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει μια τάση ότι το ροστερ μας είναι πολύ καλό και ο προπονητής δεν μπορεί να το αξιοποιήσει. Τα ίδια έγιναν και με τον ζωγράφο όταν ζητούσε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά χαφ και του εφερναν τον Εσίτι πληρώνοντας αρκετά, τα ίδια έγιναν την επόμενη χρονιά όταν πάλι ζωντανά σε συνέντευξη τύπου ζητούσε χαφ και του έλεγαν είμαστε αριθμητικά καλυμμένοι. Το ίδιο με το Γκαρσία τον Ιανουάριο.
Αυτά με κάνουν να σκέφτομαι ότι κάποιοι που είναι ακόμα στην ΠΑΕ έχουν ευθύνη για την ακριβή αλλά οχι τόσο καλή ομάδα που έφτιαξαν και προσπαθούν να καλύψουν τον κωλο τους διώχνοντας προπονητές και ΤΔ.
Δεν ξέρω, μπορεί τραβηγμένο, αλλά δεν δικαιολογειται αυτήν η εικόνα, έχοντας κιολας πληρώσει τόσα λεφτά τα προηγούμενα χρόνια.
Αυτά με κάνουν να σκέφτομαι ότι κάποιοι που είναι ακόμα στην ΠΑΕ έχουν ευθύνη για την ακριβή αλλά οχι τόσο καλή ομάδα που έφτιαξαν και προσπαθούν να καλύψουν τον κωλο τους διώχνοντας προπονητές και ΤΔ.
Δεν ξέρω, μπορεί τραβηγμένο, αλλά δεν δικαιολογειται αυτήν η εικόνα, έχοντας κιολας πληρώσει τόσα λεφτά τα προηγούμενα χρόνια.
-
το μονο καλο ειναι οτι μεχρι στιγμης δεν εχει υπογραψει κανεις οποτε ισως μαλώνουμε για το τιποτα...
Σορρυ ρε jibbie αλλα δεν ισχυει.Μεταγραφες εκατομμυριων θελουμε.μονο αν δουμε μεγαλο νουμερο στο transfermarkt καπως χαλαρωνουμε.Δλδ ποιος παιξτης με τιμη 500 χιλ η 1-1,5 μυριου στο τρανφερμαρκτ θα σε επειθε οτι δεν ειναι ρισκο κ ειναι ενα σκαλι πανω απο τον ανταγωνισμο?jibbie έγραψε:δε θελουμε παικτες εκατομμυριων. θελουμε παικτες ικανους να φερουν τιτλους. για να το κανουν αυτο πρεπει αρχικα να παιζουν, οχι να ναι τραυματιες, και κατα δευτερον να μπορουν να προσφερουν κατι παραπανω απ οτι μπορουν να προσφερουν οι αντιστοιχες επιλογες των ανταγωνιστων. και ο Ολιβειρα δεν μετριαζει το ρισκο ως επιλογη, σε τπτ απ τα δυο.barlow4 έγραψε:Εν τω μεταξυ ο ολιβειρα αν δεν ειχε τραυματισμους ειναι παικτης που εχει κ 17 συμμετοχες στην εθνικη του.
Οι τραυματισμοι του στερησαν την καριερα.οχι οι ικανοτητες του.
Μιλατε λες κ ειναι κανενα παλτο.
Ακομα κ με αυτες τις προϋποθεσεις εδω εβαλε κ μια τριανταρια γκολ παιζοντας σε ομαδα χωρις φιλοδοξιες χωρις αρχη μεση κ τελος.
Οκ θελουμε τους παικτες εκατομμυριων αλλα δε χρειαζεται να μιλαμε σαν να μας πηραν το κουλουρι μας.
Χαϊδευουμε τα αυτια μας οταν λεμε οτι δε θαλουμε να εχει νουμερα.Γιατι για να εχει 1-2 μυρια τιμη , η θα ειναι βασικουρα σε μπανανια, ειτε θα ειναι μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας σε μετριοκακες ομαδες σε καλυτερα πρωταθληματα.κ ολοι αυτοι βραζουν στο ιδιο καζανι κ θα μιλαμε για ρισκο κ καβουρια.
Οσοι ειχαν ικανοποιητικο νουμερο εκατομμυριων στο τρανσφερμαρκτ ηρθαν δανεικοι κ δεν μπορουμε να τους αγορασουμε.
Λεμε λεμε τοσο καιρο να ειναι καλυτεροι απο τους προηγουμενους αλλα δεν προσδιοριζει κανεις ποσοτικα αυτο το ευχολογημα.
-
Για να φερουμε φτηνους και καλους παικτες, χρειαζομαστε μια εντελως διαφορετικη οργανωτικη δομη απ'αυτην που εχουμε. Πρωτα απ'ολα απαιτειται οι τελικες αποφασεις να λαμβανονται απο ανθρωπο που πληρωνεται για να παρεχει ποδοσφαιρικη τεχνογνωσια. Οχι να τις εγκρινει ο μεγαλομετοχος (με ποιο κριτηριο?) ή η Γκοντζαρεβα (το μπατζετ πρεπει να ειναι προκαθορισμενο, οχι να ανοιγοκλεινει επι τη ευκαιρια). Κατω απ'αυτον χρειαζεται να υπαρχει ενα εκτενεστατο επιτελειο απο ανθρωπους που δουλευουν στην ομαδα οχι επειδη τους συμπαθουσαμε ως παικτες, αλλα επειδη αποδεδειγμενα ξερουν να κανουν την δουλεια που τους εχει ανατεθει. Και φυσικα πρεπει να παιζουν λεφτα στην αγορα λογισμικων και βασεων δεδομενων μεσω των οποιων θα φιλτραρονται χιλιαδες περιπτωσεις παικτων τον χρονο, ωστε να καταληγουμε σε 4-5 ανα θεση τους οποιους θα εξεταζουν οι ανωτεροι ποδοσφαιρανθρωποι. Και φυσικα χρειαζεται και μια καποια στοχευση. Πως θες ν'ανεβεις επιπεδο? Τι θες να εισαι ως ομαδα? Θες να φερνεις 30αρηδες ελευθερους οπως οι καλες Τουρκικες? Θες να φερνεις παικτες 18-22 για ενα κομματι ψωμι και αφου σου παιξουν 2 χρονια να τους πουλας 5 φορες πανω? Θες να φερνεις αγνωστα διαμαντια που βολοδερνουν σε μετρια πρωταθληματα και κανεις δεν εχει παρει ακομα το ρισκο? Θες να αναπτυσσεις ταλεντα και να τα συμπληρωνεις με φτασμενους πλην ακριβους ποδοσφαιριστες? Με ποιες αγορες θες να ασχοληθεις κυριως? Θες να γινεις εκεινη η ομαδα που λεμε ολοι "που σκατα παει και βρισκει κατι 20χρονους Καμερουνεζους"? Θες να γινεις το σημειο αναφορας για τα Βαλκανια? Θες να μαζευεις Μαγκρεμπινους μαχαιροβγαλτες? Θες να φερνεις Πολωνους και Λευκορωσους με βλεμμα χαμενο στο απειρο απο την 10η πρωινη βοντκα και την καταθλιψη? Πρεπει καπου να δωσεις βαση, να ξερεις την αγορα, να εχεις τις σωστες επαφες, να εχεις τους inside men, για να προλαβαινεις την καθε Ζαλτσμπουργκ και την καθε Μπριζ και την καθε Ντιναμο.
Ε για ολα αυτα αν πρεπει να φτασουμε στο 10, εμεις εδω και τοσα χρονια ειμαστε βαρια στο 2.
Ε για ολα αυτα αν πρεπει να φτασουμε στο 10, εμεις εδω και τοσα χρονια ειμαστε βαρια στο 2.
Δεν ερχεται Ελλαδα αυτοςTASOSKAR έγραψε:Θα γούσταρα να έρθει ολιβειρα μόνο αν έπαιζε ντιλ με τους μανατζαρεους του να μας φέρουν και αυτόν https://www.transfermarkt.com/pedro-chi ... ler/242273
Μπεσα όταν είδα καλά το συμβόλαιο το κατάλαβα. Πέρσι γυρνούσε ελεύθερος.aivas19 έγραψε:Δεν ερχεται Ελλαδα αυτοςTASOSKAR έγραψε:Θα γούσταρα να έρθει ολιβειρα μόνο αν έπαιζε ντιλ με τους μανατζαρεους του να μας φέρουν και αυτόν https://www.transfermarkt.com/pedro-chi ... ler/242273