Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Mα δεν ειναι οικονομικο το θεμα στη περιπτωση Ολιβειρα,μια χαρα ακριβος παικτης ειναι,οι ενστασεις ειναι καθαρα αγωνιστικες.2 χρονια στη κουλα εκαναν ρεκορ αποστασης απο τη κορυφη και εφτασε να θεωρειται 3ος επιθετικος πισω και απο τον Ανσαριφαρντ...
Ο Ανσαριφαρντ είναι μια κλάση παραπάνω...Αν θέλανε παίκτη του εκατομμυρίου να παίρνανε Λιβάγια , πολύ πιο κοντά σαυτό που θέλει να παίξει ο Λούτσε...
Ρε αυτή την ώρα η Κ-19 παίζει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με το λαγό και σηκώνει επίσημα την κούπα και το PAOKtv δεν μπήκε στον κόπο να το μεταδώσει. Ξέρω ξέρω, δεν μας άφησε η κακιά η nova.
Ασχολούνται με τον Ολιβέιρα και τα μπάνια τους. Άντε να μην πω τίποτα σήμερα και το μετανιώσω μετά.
Ασχολούνται με τον Ολιβέιρα και τα μπάνια τους. Άντε να μην πω τίποτα σήμερα και το μετανιώσω μετά.
seaman έγραψε:joshua έγραψε:Eνας ανθρωπος να μου δωσει μια λογικη εξηγηση για ποιον λογο μπορει να προτιμαμε τον Πορτογαλο απο τον Κρμεντσικ και δεν ειναι οικονομικος.Η διαφορα στο συμβολαιο σχεδον βγαζει το κοστος της μεταγραφης.
Για να μην τον πάρει πάλι η ξαδέρφη και ενισχυθεί.
Αποδυναμώνουμε τον ανταγωνισμό. Σατανικό
Αν ο Κρμεντσικ θέλει 600 το χρόνο,ο Πορτογάλος δεν αξίζει ούτε τα μισά.
Δε μπορώ να πιστέψω ότι θα πάμε σε τέτοια επιλογή.
Εκτός αν έχει πωληθεί ο Σφιντερσκι και ο Ολιβειρα δέχεται με ένα 500ρικο για να κλείσει την τρυπαρα σε πρώτο χρόνο.
Δεν υπάρχει λογική,δε μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση.
Στην τελική ας σπάσουμε τον δανεισμό του Τσολακ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Προσπαθούν ν ξενερωσουμε τελείως μ φαίνεται
Από την επόμενη του τελικού κιόλας
Ποιος Ολιβέιρα ;;;μη παίζετε με τα νεύρα μας έχει κ ζέστη
Ότι πιο ξενέρωτο κ αδιάφορο μου βγάζει μιζέρια
Για δεύτερος μόνο πίσω από κάποια περίπτωση τύπου πριγιο μηχανή των γκολ αντε ν το καταπιούμε
Κρεμτσικ με χίλια προτιμώ από Ολιβέιρα
Από την επόμενη του τελικού κιόλας
Ποιος Ολιβέιρα ;;;μη παίζετε με τα νεύρα μας έχει κ ζέστη
Ότι πιο ξενέρωτο κ αδιάφορο μου βγάζει μιζέρια
Για δεύτερος μόνο πίσω από κάποια περίπτωση τύπου πριγιο μηχανή των γκολ αντε ν το καταπιούμε
Κρεμτσικ με χίλια προτιμώ από Ολιβέιρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Σάβ 26 Ιουν 2021, 10:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
proedros έγραψε:Ο Ανσαριφαρντ είναι μια κλάση παραπάνω...Αν θέλανε παίκτη του εκατομμυρίου να παίρνανε Λιβάγια , πολύ πιο κοντά σαυτό που θέλει να παίξει ο Λούτσε...
Χειρότερος από τον Ανσαριφα,δεν είναι,δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε όμως.
Το μόνο σίγουρο με Όλιβειρα είναι ότι θα πάρει πολλά παιχνίδια ο Κουτσιας και θα εξελιχθεί γρήγορα.
Εννοείται ότι δε τον θέλω με τίποτα, και εννοείται ότι δεν εμπιστεύομαι τον σχεδιασμό (;) της ομάδας.
Πιστεύω όμως ότι σίγουρα θα έχουμε 3-4 από αποχωρήσεις, κ ότι προς το παρόν χτίζουμε κορμό..
Εννοείται ότι δε τον θέλω με τίποτα, και εννοείται ότι δεν εμπιστεύομαι τον σχεδιασμό (;) της ομάδας.
Πιστεύω όμως ότι σίγουρα θα έχουμε 3-4 από αποχωρήσεις, κ ότι προς το παρόν χτίζουμε κορμό..
καλυτερη μίζα μήπως?joshua έγραψε:Eνας ανθρωπος να μου δωσει μια λογικη εξηγηση για ποιον λογο μπορει να προτιμαμε τον Πορτογαλο απο τον Κρμεντσικ και δεν ειναι οικονομικος.Η διαφορα στο συμβολαιο σχεδον βγαζει το κοστος της μεταγραφης.
υγ. δεν θα σχολιασω την φημη καν...
Περιμενω να αρχισουν τα μπινελικια αυτοι που φαγαν τον παπα οτι υπαρχει πλανο και προγραμμα, και μετα θα παρω θεση και εγω!
-
απο τον λιβαγια παντως πολλα επιπεδα πιο κατω...απο τον ανσαριφαρντ δυσκολο να πουμε ποιος ειναι χειροτερος γτ ειναι τραγικοι και οι δυοobanebane έγραψε:proedros έγραψε:Ο Ανσαριφαρντ είναι μια κλάση παραπάνω...Αν θέλανε παίκτη του εκατομμυρίου να παίρνανε Λιβάγια , πολύ πιο κοντά σαυτό που θέλει να παίξει ο Λούτσε...
Χειρότερος από τον Ανσαριφα,δεν είναι,δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε όμως.
joshua έγραψε:Mα δεν ειναι οικονομικο το θεμα στη περιπτωση Ολιβειρα,μια χαρα ακριβος παικτης ειναι,οι ενστασεις ειναι καθαρα αγωνιστικες.2 χρονια στη κουλα εκαναν ρεκορ αποστασης απο τη κορυφη και εφτασε να θεωρειται 3ος επιθετικος πισω και απο τον Ανσαριφαρντ...
Ακριβός είναι ο παίχτης που έχει προσφορές στα λεφτά που ζητάει,αυτός όχι 1 μυριο δε βρίσκει,αλλά αμφιβάλω και για τα μισά.
Ποιός να του δώσει αυτά τα χρήματα και για τρία χρόνια μάλιστα;
και να μην ειναι αυτος, στον ολιβειρα θα καταληξουν γιατι δεν εχουμε χρονο πλεονΜαυρο Χιονι έγραψε:Προσωπική διαίσθηση. Δεν είναι ο Ολιβέιρα.
- paok re niamou
Υπαρχει πλανο και βαση αυτου δουλευουν ολα. Το Scouting τιμ κανει την δουλεια του αθορυβα και τα αποτελεσματα θα σας κανουν να τριβετε τα ματια σας.
Το μεροκαματο να βγαινει και ολα καλα αφου ο προεδρος εχει τυφλη εμπιστοσυνη στους υπλληλους του.
Πιστευω ακραδαντα οτι θα πεσει πολυ γελιο φετος με τον σχεδιασμο (χαχαχαχαχαχ)
Το μεροκαματο να βγαινει και ολα καλα αφου ο προεδρος εχει τυφλη εμπιστοσυνη στους υπλληλους του.
Πιστευω ακραδαντα οτι θα πεσει πολυ γελιο φετος με τον σχεδιασμο (χαχαχαχαχαχ)