Στη διοίκηση δεν έχουν καταλάβει ότι το 90% αυτών που είχαν πρόβλημα με την αλλαγή προπονητή και τον τρόπο που έγινε,έκαναν πίσω μόνο και μόνο γιατί πίστεψαν ότι με το Λουτσεσκου και το συμβόλαιο που του εδώσαν θα έπεφτε χρήμα για μεταγραφές.Αυτο δε φαίνεται μέχρι τώρα,ας ελπίσουμε έστω και πιο μετά να πέσει χρήμα για σοβαρές μεταγραφές γιατί αλλιώς σκούρα τα πράγματα πιθανόν και με κόσμο στο γήπεδοjoshua έγραψε:Βρε λες και με το ζορι θελουν να αναβιωσουν παλιες εικονες στη Τουμπα...Οκ εδιωξες τον αγαπημενο πολλων απο τον παγκο αλλα ειπες φερνω τον προπονητη των τιτλων,στραβοκαταπιαν καποιοι αλλα το χωνεψαν,τι στο διαολο συνεχιζεις και πας να μου φερεις τον χαρτινο παλαιμαχο? Μηπως να εβγαζαν μια συντονισμενη ανακοινωση οι ''κακοι'' συνδεσμοι?
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
To αγγλακι μου αρεσει αλλα δεν βλεπω το πως μπορει να ερθει και για ποιο ρολο αλωστε...
-
Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να μην αρέσει το όνομα και να μην αρέσει ο παίκτης. Ο Τέιλορ και ο Ντειόλα δεν λένε κάτι σαν ονόματα αλλά σαν παίκτες δεν τους ξέρουμε. Τον Ολιβέιρα τον ξέρουμε, είναι δεδομένο ότι δεν κάνει την διαφορά ούτε στο Ελληνικό πρωτάθλημα και δεν είναι καν φτηνός (κάτω από 700χιλ τον χρόνο δεν θα πέσει αφού από την ΑΕΚ ζητούσε 1εκ.).
Μια κίνηση απελπισίας.
Μια κίνηση απελπισίας.
Ας φερουν λιβαδια ρε καλυτερα απο το λιμαρι..... ερωτιματικο ο εγγλεζος δεν το βλεπω πολυ καλο στη πασα
Δηλαδή θα αρχίσω να βρίζω καλοκαιριάτικα, ποιος Ολιβειρα ρε μαλακες;
Ρε Λουτσε,ποιος Ολιβειρα,έλεος.
Ρε Λουτσε,ποιος Ολιβειρα,έλεος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ούτε εμένα μου αρέσει σαν επιλογή και περιμένω να διαβάσω και με τι συμβόλαιο έρχεται. Και εννοείται προτιμούσα με τα χίλια τον Τσέχο αλλά μάλλον η Μπριζ δεν πέφτει στις απαιτήσεις της. Αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ ποιοι επιθετικοί θα πάνε για προετοιμασία; Ο Κούτσιας και ο Σφιντέρφσκι ( ; ) που θα κάνει διακοπές για τις επόμενες 20 ημέρες και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μείνει στην ομάδα. Εννοείται ότι θα έρθει και άλλος επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά αργότερα στην διάρκεια του καλοκαιριού.
- loukas karadimos
ΑΡΔιες, δεν υπάρχει Ολιβέιρα. Γράφουν καμία μαλάκια να περάσει το Σαββατοκύριακο
Ή μας τρολάρουν ή εγκληματούμε. Κοντά στο να κλείσει ο ανεπιθύμητος γράφει και το χοντροδέκα, με τριετές συμβόλαιο και πάνω από εκατομμύριο το χρόνο. Δεν το γλυτώνω σήμερα
επισης, αυτο το pattern που ολοι οι ΑΡΔ στα περιξ του ΠΑΟΚ κανουν τις παπιες μεσοβδομαδα και δε βγαζουν ειδηση, για να πουλησει η Forza το ΣΚ, και μετα σου βγαζουν Τεηλορ και Ολιβειρα ασουμε, τρε μπαναλ.
καλα seaman το 10 τα γραφει για να δημιουργησει επιπλεον εκνευρισμο, στοχευμενα ψεμματα. ο παικτης οταν προταθηκε αρχικα ζητησε 1, λες να πηγαμε μετα να του ειπαμε παρε κατι εξτρα γιατι περασες δυσκολη χρονια με τοσους τραυματισμους;
ικανους μας εχω
καλα seaman το 10 τα γραφει για να δημιουργησει επιπλεον εκνευρισμο, στοχευμενα ψεμματα. ο παικτης οταν προταθηκε αρχικα ζητησε 1, λες να πηγαμε μετα να του ειπαμε παρε κατι εξτρα γιατι περασες δυσκολη χρονια με τοσους τραυματισμους;
ικανους μας εχω

-
Όταν δεν μπορείς να δαπανήσεις 2-3 εκ για Κρμεντσικ, όταν παίρνεις δεξί μπακ από τα πανέρια, όταν δεν κοιτάς ούτε ένα χάφ υψηλού επιπέδου τότε μη βγαίνεις και λες ότι πας για πρωτάθλημα. Προφανώς αν δεν πουλήσουμε δεν παίζει σάλιο, όποτε ας λουστούμε τους Τειλορ, Ολιβέιρα και δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον .. Ο ελεύθερος ας πούμε Λιβαγια που είναι παικταράς και κάνει διαφορά δεν σας αρέσει αλλά θαμπωθήκατε από τον Ολιβέιρα.. Έλεος.. Ελπίζω μόνο στο Λουτσεσκου αλλά κι αυτός δεν είναι θεός .. με σαπακια δεν παίρνεις πρωτάθλημα!
-
Banksy έγραψε:Ούτε εμένα μου αρέσει σαν επιλογή και περιμένω να διαβάσω και με τι συμβόλαιο έρχεται. Και εννοείται προτιμούσα με τα χίλια τον Τσέχο αλλά μάλλον η Μπριζ δεν πέφτει στις απαιτήσεις της. Αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ ποιοι επιθετικοί θα πάνε για προετοιμασία; Ο Κούτσιας και ο Σφιντέρφσκι ( ; ) που θα κάνει διακοπές για τις επόμενες 20 ημέρες και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μείνει στην ομάδα. Εννοείται ότι θα έρθει και άλλος επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά αργότερα στην διάρκεια του καλοκαιριού.
τιποτα δεν εννοειται...γτ το βασικο που θα επρεπε να εννοειται ειναι οτι δεν περνεις καποιον αρκετα χειροτερο απο τους 2 που ειχες φετος οταν θες να γινεις καλυτερος....αρα δεν εννοειται καθολου οτι θα ερθει αλλος καλυτερος με αλλα χαρακτηριστικα....οπως το ειπε και το παιδι πιο πανω ο τειλορ με τον ντειολα δεν ενθουσιαζαν αλλα τουλαχιστον δεν τους ξερουμε και ο ντειολα ειναι και χαφ με αρκετες συμμετοχες περσι καμπιονατο δνε μπορουμε ετσι ευκολα να τον βγαλουμε οτι δεν κανει....ο ολιβειρα απο την αλλη 100 τα 100 σε ριχνει τουλαχιστον ενα επιπεδο στα φορ αν οχι δυο ...τεσπα τι συζηταμε αν ισχυει αυτο δεν υπαρχουν και πολλα να ειπωθούν
-
""Προφανώς αν δεν πουλήσουμε δεν παίζει σάλιο, όποτε ας λουστούμε τους Τειλορ, Ολιβέιρα και δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον .. ""
Πίστευε και μη ερεύνα
""O 29χρονος φορ που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Μπενφίκα και Νόριτς γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού από το καλοκαίρι του 2019 αγωνιζόταν στην ΑΕΚ με συνολικό απολογισμό 70 συμμετοχές 26 γκολ και 10 ασίστ.""
Εντελώς άχρηστος όμως ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πίστευε και μη ερεύνα
""O 29χρονος φορ που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Μπενφίκα και Νόριτς γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού από το καλοκαίρι του 2019 αγωνιζόταν στην ΑΕΚ με συνολικό απολογισμό 70 συμμετοχές 26 γκολ και 10 ασίστ.""
Εντελώς άχρηστος όμως ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Σάβ 26 Ιουν 2021, 10:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Η άποψή μου είναι πως με Nelson Oliveira αλλάζουμε επίπεδο από ομάδα της SL σε ομάδα των 8 του E.C.L. Μπράβο στην ομάδα. Όσοι ξέρουμε από μπάλα αναγνωρίζουμε ότι είναι πανέξυπνη και κορυφαία επιλογή. Οι υπόλοιποι που δεν συμμερίζεστε την άποψή μου, λυπάμαι.jibbie έγραψε:τωρα μαλιστα, ο Ολιβειρα ταιριαζει το προφιλ παικτων που συνηθως ψαχνουμε. σκαναρισμενος απο μεταξυ μας παιχνιδια (σκαουτι ρε μπρο), 30ρης που πηγαινει απο θλαση σε καταγμα και πισω σε θλαση, πανακριβος γι αυτα που μπορει να προσφερει. Τσεκ.
ΥΓ: Ταιριάζει πολύ και με τον Taylor.