Έναν πριαπισμο τον ένιωσε ο λουτσοςΑποστόληςΑ έγραψε:Ελεύθερος ο Canas!
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Σαββίδης εξαγοράζει και την Mouzenidis travel!
30.000.000 πρόταση για πλάκα!
- Shivaspace
- Dimitris_L4
Κάτι για παουλινιο πήρε το μάτι μου.. Το χαφ τν Βραζιλιάνο που έπαιζε Κίνα..
Αποκλείεται αφού τα παράτησε είναι άρρωστος μου το είπε ο πάππους του ξάδερφου του κουνιάδου της γειτόνισσας του Σαββίδη στο ροστοφ που εχει μια ελια στο δεξι ζυγωματικο .ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Σαββίδης εξαγοράζει και την Mouzenidis travel!
To διαβασα κ γω χθες αλλα ο τυπος εκανε δηλωσεις οτι θα ηθελε να γυρισει μπαρτσελονα οποτε νομιζω ειναι λιγο ουτοπικο.Dimitris_L4 έγραψε:Κάτι για παουλινιο πήρε το μάτι μου.. Το χαφ τν Βραζιλιάνο που έπαιζε Κίνα..
- Shivaspace
όμως το " ίνιο" είναι για τους Βραζιλιάνους ότι και το " ίτς " για τους Γιουγκοσλάβους!
άν και κάτι μου λέει οτι ο ίτς μπορεί και ν ανακοινωθεί μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου..ίσως βέβαια και νωρίτερα, σωστά prist64 ?
άν και κάτι μου λέει οτι ο ίτς μπορεί και ν ανακοινωθεί μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου..ίσως βέβαια και νωρίτερα, σωστά prist64 ?

- paok re niamou
Αγοράζοντας το mouzenidis travel λύνουμε και το πρόβλημα με το χαφ που χρειαζόμαστε ?
Φυσικά χαίρομαι όταν οι δουλειές του προέδρου πάνε καλά γιατί είναι συγκοινωνουντα δοχεία με την ομάδα.
Αλλα η ομάδα δεν δείχνει να ανεβαίνει επίπεδο με την οργάνωση που ΔΕΝ έχει.
Φυσικά χαίρομαι όταν οι δουλειές του προέδρου πάνε καλά γιατί είναι συγκοινωνουντα δοχεία με την ομάδα.
Αλλα η ομάδα δεν δείχνει να ανεβαίνει επίπεδο με την οργάνωση που ΔΕΝ έχει.
- Shivaspace
«Ο Πρίγιοβιτς δεν ταίριαζε σε αυτό που θέλουμε και χρειαζόμαστε, όχι μόνο από οικονομικής άποψης. Δεν έδειξε πάθος και σεβασμό στον Ερυθρό Αστέρα. Όποιος έρχεται στην ομάδα, πρέπει να είναι 200% αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Πολλοί σπουδαιότεροι ποδοσφαιριστές , δεν συμπεριφέρθηκαν έτσι στον Ερυθρό Αστέρα».
Ο Σέρβος φορ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, αναφέροντας: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο και δεν διαβάζω τις εφημερίδες»
Μεγάλε Αλεξάνταρ έτσιιιιιιιιιιιι.... Κάθε ολυμπίακόοοοοςςςςς είναι και πουτ@ν@ς γιόςςςςςς
Prijovic έεεεεεε ?? NA!
Ο Σέρβος φορ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, αναφέροντας: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο και δεν διαβάζω τις εφημερίδες»
Μεγάλε Αλεξάνταρ έτσιιιιιιιιιιιι.... Κάθε ολυμπίακόοοοοςςςςς είναι και πουτ@ν@ς γιόςςςςςς
Prijovic έεεεεεε ?? NA!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Παρ 25 Ιουν 2021, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποσο αμπαλος..renegade έγραψε:Ο ντετολ δύο - τρεις κλάσης πάνω από τον Ivanisenya
Τον ιβενισενια δε θα τον ξαναβρισεις
Ουτε καν η συνηθης αναφορα στο τι θα γραφει η φορτσα αυριο...Φαντασου ξεραιλα...